דובראש כתב:
redgr כתב:
מישהו יכול בבקשה לומר איך נראים הזרים השנה יחסית לשנה שעברה? ירידה משמעותית?ירידה שתשתלם לנו?? אולי אפילו עלייה?
ראיתי רק את המשחקים הראשונים בהם הם היו בסדר אך אני רואה שהם משתפרים ממשחק למשחק.
אני מעדיף את בריאן ואדריאן. קלי שחקן טוב אבל מביך בהגנה. דמונטז קלעי מצוין אבל מנהל משחק פחות טוב
אסברי ויוטר היו שני זרים אדירים לליגה לאומית אבל לליגת העל זה סיפור אחר לגמרי.
אסברי הוא סקורר נהדר, אבל סקורר נטו. הוא לא נותן לך ערך מוסף (בניגוד לשחקנים אחרים בעמדה שלו כמו פלס, פינוק ומיטשל) ואם וכאשר נעלה לליגת העל הייתי מעדיף שחקן אחר במקומו.
יוטר לעומת זאת, כמו שכתבתי פה לפני כמה ימים, הוא נכס לכל קבוצה שהוא משחק בה. הוא אולי פחות מוכשר מאסברי, אבל הוא שחקן אינטליגנטי, פייטר גדול, שחקן הגנה נהדר וגם אחלה שחקן התקפה.
לגבי סטיט וקלי קצת קשה להגיד עדיין מכיוון שהם יותר צעירים והם יכולים עוד להשתפר (גם יוטר שהגיע לארץ זה ממש לא אותו שחקן שהוא היום).
סטיט הוא שחקן הגנה מצוין, אתלט גדול ואחלה סקורר, אבל הוא קצת שחקן חסר עמדה. הוא לא רכז, אבל גם לא ממש 2.
קלי הוא כשרון גדול מאוד לדעתי. הוא מאוד גבוה וארוך ויש לו סט סקילז נהדר לשחקן גבוה. מצד שני, הוא גם מאוד מאוד לא מלוטש. בשביל לשחק כארבע הוא יצטרך לשפר עוד את הקליעה שלו מחצי מרחק, אבל הוא גם לא מספיק אגרסיבי בשביל לשחק כחמש.
בכל מקרה, שניהם מספיק טובים בשביל לעלות ליגה, לגבי הרמה הבאה הם צריכים עוד לשדרג את המשחק שלהם.