אדום ותיק כתב:
דווקא עכשיו , ההצבעה של חברי העמותה נראית אפילו כסמן נבואי. בודאי שהיא נכונה . ובודאי שאין מה לנסות ולהצטרף לגוף המושחת הזה שנקרא מינהלת.
ההחלטה (על 10 קבוצות + תשלום קנס על הצטרפות ) יתה קומבינה מכוערת לא להתחלק בתקציב עם הפועל. בודאי שסכום חסויות שמתחלק בין 10 גדול מאותו סכום שמתחלק בין 12. זה מה שעמד בבסיס ההחלטה שלהם.
אם יש משהו שצריכים לעשות זה פשוט לארגן כמה שיותר קבוצות מליגה הלאומית שיובילו מהלך שיהפוך את הליגה הלאומית ל"הליגה" של הכדורסל.
"לייצא את המהפכה" כן מונח מימי הקומוניזם, אבל נכון מאד למצב של היום.
לעודד כמה שיותר קבוצות מהליגה הלאומית, להקים עמותת אוהדים, שתגבה מחיר סימלי ותהיה מעורבת בניהול הפעיל לטובת הלוקל פטריוטיזם של האיזור שהותו היא מייצגת ולא יהיו צעצוע בידי אוליגרך כזה או אחר. ירצה לתרום להיות ספונסר, לקבל זכות ניהול בכפוף לביקורת העמותה יפה אבל עוד פעם שליטה בגורל קבוצה אהודה על ציבור אוהדים לא ולא.
אני משוכנע שראש ערית אשקלון, יעדיף שלצידו תעבוד עמותה שחשיבותה בכמות האנשים המעורבים, באהבתה לנושא ולרעיון ולא לאיש א או ב. כנל ברמתה, בבאר יעקב ושאר קבוצות הליגה שאיתם נאבקנו העונה, ואיתן נשחק גם בעונה הבאה.
אדום ותיק- אני מסכים איתך במאת האחוזים,לצערי אני לא חושב שיש יותר מדי קבוצות בליגה הלאומית שיש להם גרעין אוהדים בכמות מספקת להקים עמותות כאלו, במיוחד לטווח ארוך ומשמעותי.
אני מאוד בעד הפיכת הליגה הלאומית לאלטרנטיבה לליגת העל(ק), אבל כדי שזה יקרה אנחנו,כקבוצה המובילה, צריכים להצהיר את זה ולעשות מעשים.
כל עוד זה נשאר בגדר הצהרות אז אני עדיין חושב שאנחנו צריכים לעלות ליגה, ולו רק כדי שנוכל לעשות מהלכים מעמדת כח ולא מעמדת המתבכיינים שכ"כ אוהבים להדביק לנו,וחלק מהתגובות בפורום גם מסבירות למה..
אני חושב שאם הנהלות הקבוצות הבכירות בליגה הלאומית יתאגדו ויחליט על אלטרנטיבה- שכוללת לדוג' החלטות שלאו דווקא הולכות יד ביד עם המנהלת, לדוג' לשחק רק עם זר אחד,המנהלת יבינו שלמרות שהם קבעו 2 זרים עדיין כל הקבוצות מיישרות קו ומשחקים עם זר אחד זה יראה שיש אלטרנטיבה לאיגוד. החלטות לדוג' כמו השתתפות במפעלים אירופאים למי שמסיימת ראשונה בליגה הלאומית, החלטה שאשנה הבאה מי שמסיימת ראשונה לא תסכים לעלות ליגה וכדו'.
אין לי בעיה עם החלטה כזו, יש לי בעיה עם החלטות של להשאר על הגדר ולא לעשות משהו אלא רק לבכות..