תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 03:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוברט רותבארט
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 22:41 
נתחיל בזה שאני לא מתחרט על המהלך ואני מעדיף אותו על שולדבראנד.
אבל הוא מדרדר מיום ליום, זה נראה רע וזה יותר חשוב לי מכל שחקן אחר.
צריך לעצור ולהחליט מה עושים מכאן כי זה לא יכול להימשך ככה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רוברט רותבארט
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 22:45 
הכול נכון.
אבל האשמה היא על מי שבנה קו אחורי עלוב כזה. ומי שבנה קבוצה בליגה גארד זר שמסוגל לייצר ולעזור לרוברט.
ומי שבנה קבוצה בליגה קליעה מבחוץ.
חובבנות זו מילה עדינה לאיך שנראית הקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 22:46 
purvis short כתב:
הכול נכון.
אבל האשמה היא על מי שבנה קו אחורי עלוב כזה. ומי שבנה קבוצה בליגה גארד זר שמסוגל לייצר ולעזור לרוברט.

יש לך עוד שעה להשפיע, תרשם לבחירות להנהלה, מבטיח להצביע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
purvis short כתב:
הכול נכון.

יש לך עוד שעה להשפיע, תרשם לבחירות להנהלה, מבטיח להצביע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:14 
כן
רוברט לא קולע מתחת לסל ובורחים לו כדורים מהידיים כי אין גארד יוצר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:19 
לא. אבל הוא מקבל כדורים במקומות לא נוחים. קל לצופף עליו כי הקבוצה הזו היא נטולת קליעה לחלוטין. בניגוד לכל מיני גבוהים אחרים הוא בכלל לא מקבל כדורים לסלים קלים, כי בקבוצה הזו אין אף אחד שמסוגל לחדור ולהוריד כדור.
אז קשה לו. מה לעשות. כשיש קו אחורי כל כך נטול יכולת אישית אז לגבוהים קשה. כשיש קבוצה שלא מסוגלת לשים קליעה מבחות אז לגבוהים קשה.
ככה זה בכדורסל. שימשיכו עם טיילור באטל כל הדרך לליגה השניה.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
מעניין למה הוא לא שיחק בנבחרת
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
אפילו בשביל משחק נגד רמת השרון נשים הוא רך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:25 
רוברט חושך ולא רק היום. בנו עליו בתר ישראלי בכיר ומוביל והיום עמית שמחון תרם פי 10 ממנו לקבוצה שלו.
לא רק שהוא מחטיא זריקות קלות וחופשיות ממטר, הוא גם לא שומר ולא קופץ, ואז עושה פאול וסל.
אכזבה גדולה גדולה בשקלול של העונה עד כה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
נוראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:51 
מאז מקרה חנוכה הוא איבד את זה
אדיש יותר מחתוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 00:54 
שבתאי יחבס כתב:
מעניין למה הוא לא שיחק בנבחרת

לא, כי יניב גרין הסופרסטאר, זה שהפסיד בקרב קליעות עונשין לאיציק זוהר ולא מסוגל לשים סל גם על ילדה בת 4, ממש עילוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שלרוטברט היה 2% מהגישה של גרין.
הבן אדם 2.17 עם נפש של ילדה בת 6 שמפחדת לסגור לריבאונד.
אינטיליגנצית משחק בהגנה מהנמוכות בעולם, לא בארץ. כשצריך לעזור הוא נתקע וכשצריך להשאר עם השחקן שלו אז הוא הולך לחפש הרפתקאות עם עזרה מיותרת.
כשהוא קולע אז זה פחות מורגש ואני לוקח אותו לפני יונתן עוד אלף פעמים אבל הוא היה מת להיות מה שגרין היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 01:31 
רותבארט מזעזע כבר תקופה ארוכה ויש לו ים חסרונות, זה לא משנה את העובדה שיניב גרין ביורובאסקט היה חרפה. שחקן עלוב וגמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 08:46 
purvis short כתב:
לא. אבל הוא מקבל כדורים במקומות לא נוחים. קל לצופף עליו כי הקבוצה הזו היא נטולת קליעה לחלוטין. בניגוד לכל מיני גבוהים אחרים הוא בכלל לא מקבל כדורים לסלים קלים, כי בקבוצה הזו אין אף אחד שמסוגל לחדור ולהוריד כדור.
אז קשה לו. מה לעשות. כשיש קו אחורי כל כך נטול יכולת אישית אז לגבוהים קשה. כשיש קבוצה שלא מסוגלת לשים קליעה מבחות אז לגבוהים קשה.
ככה זה בכדורסל. שימשיכו עם טיילור באטל כל הדרך לליגה השניה.
בהצלחה.

אתה נותן לו הנחות מאד מאד מאד.
הוא לא מכניס סלים קלים כשהוא לבד מתחת לסל.
גם כשמבודדים אותו לבד על יוני ניר, טל דן או (מי ישמע) איתי שגב הוא לא מצליח לקחת אותם לסל.
ביכולתו כיום לא בטוח שהוא מצליח לקלוע על תמיר בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 08:48 
בוריס כתב:
נתחיל בזה שאני לא מתחרט על המהלך ואני מעדיף אותו על שולדבראנד.
אבל הוא מדרדר מיום ליום, זה נראה רע וזה יותר חשוב לי מכל שחקן אחר.
צריך לעצור ולהחליט מה עושים מכאן כי זה לא יכול להימשך ככה.

לדעתי רות'בארט לא היה צריך לבוא במקום שולדבראנד אלא במקום מתן (ואני מת על מתן).
ככה לא היית צריך את ויליאמסון והיית יכול להביא את הזרים שאתה צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 08:56 
זה נכון אבל זה לא היה אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 10:04 
ועוד משהו לגבי רוטברט. רק בהפועל מצפים עונה אחרי עונה שהישראלים יושיעו אותם. כל עונה מביאים חבורת זרים הכי חלשה בליגה, שחקנים שכולם שחקנים משלימים. ומצפים שלימונד ורוטברט יצילואת הבנייה האיומה הזו (והיה ברור מהמשחק אימון הראשון שנבנתה פה קבוצה נוראית). מפילים את התיק על הישראלים שלא נותנים תפוקה של זרים.
בקבוצה נורמלית ארבעת הזרים צריכים להיות השחקנים הכי טובים בסגל. בהפועל תל אביב הם משלימים. כשיש לך את האוול ואומה ובראון וקלארק אז אתה מגיע לצמרת גם עם ניב ברקוביץ וערן אסנטי. כשיש לך את אלן, וויליאמסון, סימונס ובאטל, אתה מועמד רציני לרדת ליגה גם עם לימונד ורוטברט.
פשוט לא ייאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 14:51 
פרוויס זה לא שאני לא מסכים איתך שהבחירת זרים שלנו השנה היא שגוייה וזה אחת האמירות הכי נפוצות שלך פה בימים האחרונים ובצדק.
אבל אין לזה שום קשר עקיף או ישיר לגבי היכולת של רוברט, יכול להיות שליד רכז שגם יהווה איום על הסל יהיה לו יותר קל לבוא לידי ביטוי או שאם היה 2-3 קלעים סביב קשת השלוש ההגנה הייתה חושבת פעמיים אם לצופף עליו היה לו יותר קל והאשכול הזה לא היה נכתב.
אבל זה לא מצדיק את היכולת שלו בשבועות האחרונים, זה ישראלי שלוקח לא מעט כסף ובנתיים הוא עושה יותר נזק משולדבראנד (ואני ממש לא מתלהב ממה שיהונתן עושה באשדוד ומה הוא כבר עושה), אני מצפה ממנו לקצת התעלות ברמה הבסיסית לא יכול להיות שמשחק אחרי משחק הוא ימשיך להראות ככה בגישה הזו עם החוסר ריכוז הזה מתחת לסלים ולשמוט מספר כזה גדול של ריבאונדים .
אני מצפה ממנו ליותר.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסכים עם הרבה מהדברים שפרוויס כותב, אבל בנושא הזה הוא צודק לחלוטין.
רוברט ממקום מבין הישראלים בליגה שמיני בליגה בנקודות, שני בריבאונדים ותשיעי במדד. היחידות שיש להם שני ישראלים בטופ-10 בנקודות ובמדד הם הפועל, מכבי וירושלים.
כשהוא טוב לאף קבוצה בלבל שלנו אין נשק כזה, וכשהוא רע הוא רע מאוד. הרי רק בשני המשחקים הקודמים הוא היה נהדר. בשורה התחתונה, זה הרבה יותר מכל מה שיש לקבוצות האחרות בליגה (חוץ ממכבי וירושלים), וכולן היו מתות להתחלף איתנו.
הבעיה מתחילה ונגמרת בכך שכל הקבוצות בונות על הזרים שלהן שיתנו תפוקה קבועה, ומה שהן מקבלות מהישראלים זה בונוס. ואצלנו זה הפוך. ואז כשרוברט לא נותן תפוקה ב-100% מהמשחקים אלא רק ב-60% באים אליו בטענות. אם היו לנו זרים שסוחבים את הקבוצה, רוברט היה עבורנו בונוס יותר גדול ממה שיש לכל קבוצה בליגה, ולא אחד שלא מצליח לסחוב את הקבוצה בעצמו.

מביאים גארד זר (המצרך הכי חשוב בקבוצה) שיהיה שחקן משלים לרביב. הקריטריון הכמעט יחיד בהחתמה שלו זה מידת ההתאמה לרביב. איכשהו שוכחים שהוא צריך להיות שחקן טוב בפני עצמו.
מחזיקים כבר חצי עונה שני זרים שהתפקיד היחיד שלהם זה להשלים את רוברט. תפקיד שצריך בדיוק זר אחד כדי למלא אותו.
משחררים את הזר היחיד שהוא סקורר, שהוא קצת רע, קצת אגואיסט, כדי שחלילה הכימיה לא תיפגע, ואף אחד לא ייקח לרביב זריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 15:24 
כל מילה של יובל. רוברט ישראלי טוב, שלא הולך לתת תפוקה של זר בכל משחק. וגם לא צריך לצפות ממנו לזה.
צריכים להיות פה זרים שיסחבו את הקבוצה ולא להתחיל פה להתהפך על רביב ורוברט בכל משחק שהם לא עושים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 15:44 
אף אחד לא התהפך על רוברט, אני גם לא כזה שולל את הטיעונים כאן.
זה לא מגמה גדולה, הוא פתח את העונה טוב וחוץ ממשחק או שניים הוא היה מעולה עד למשחק נגד חולון ומשם הוא רק דועך והשיא זה היה בדרבי.

רוברט לפי דעתי הוא בקלות הישראלי הגבוה הכי טוב אחרי אליהו,פישר ואולי אלישי והוא כן שחקן מוכשר ואני שמח שהוא כאן.
אבל פשוט אין מצב שאתם לא חושבים שרוברט יכול להוציא יותר מעצמו חרף המצב הקשה בגזרת הזרים.

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 19 ינואר 2016, 15:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 15:50 
זה לא מה שיובל אמר. רוברט לא טוב כמו בתחילת העונה וזה בעיקר באשמתו (לא מאשים בזה ספציפית את הזרים), בכל מקרה הוא עדיין ישראלי טוב בליגה שתורם בחלק גדול מהמשחקים.
הבעיה היא שהקבוצה כל כך תלויה התקפית בו וברביב שזה לגמרי פתולוגי. וזה כתוצאה מחולשה של הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 15:51 
Fez כתב:
זה לא מה שיובל אמר. רוברט לא טוב כמו בתחילת העונה וזה בעיקר באשמתו (לא מאשים בזה ספציפית את הזרים), בכל מקרה הוא עדיין ישראלי טוב בליגה שתורם בחלק גדול מהמשחקים.
הבעיה היא שהקבוצה כל כך תלויה התקפית בו וברביב שזה לגמרי פתולוגי. וזה כתוצאה מחולשה של הזרים.

עם זה הרבה יותר קל לי להסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
איזה מצחיקים אתם.
רוברט רוטברט נותן משחק אחד טוב מתוך חמישה (אחרי הנחה)
טיילור באטל נותן משחק אחד טוב מתוך שלושה
ואתם אומרים שרוטברט טוב להפועל ובאטל פח, בזמן שרוטברט עולה להפועל יותר כסף מבאטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 10:37 
Fez כתב:

רק שרוטבראט לא מקבל שכר של ישראלי שני כמו אסנטי, קרפלס, יוני ניר ודומיהם.
הוא מקבל שכר של שחקן בכיר ואני מניח שציפו ממנו לקצת יותר מה-6-7 נקודות למשחק שהוא נותן ברוב המשחקים האחרונים.
לא מצפה ממנו ל-15 נקודות ו-10 ריבאונדים כל משחק אבל אני כן מצפה
ליותר מריבאונד התקפה אחד למשחק
שיהיה מסוגל למשוך אליו דאבל אפ כדי לפנות שחקן לזריקה פנויה (כיום הקבוצות אפילו לא מבזבזות עליו זר אלא נותנות לגבוה הישראלי שלהן לשמור עליו)
לראות איזה פעם אחת את קליעת הוו שלו שכל כך דברו עליה (אולי נשארה בנהריה)

הגנתית ידעו מראש שהוא חור אז אני לא בא בתלונות על זה שכל פעם צריך להביא לו עזרה מה שעולה לנו בשלשות פעם אחר פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
Fez כתב:

רק שרוטבראט לא מקבל שכר של ישראלי שני כמו אסנטי, קרפלס, יוני ניר ודומיהם.
הוא מקבל שכר של שחקן בכיר ואני מניח שציפו ממנו לקצת יותר מה-6-7 נקודות למשחק שהוא נותן ברוב המשחקים האחרונים.
לא מצפה ממנו ל-15 נקודות ו-10 ריבאונדים כל משחק אבל אני כן מצפה
ליותר מריבאונד התקפה אחד למשחק
שיהיה מסוגל למשוך אליו דאבל אפ כדי לפנות שחקן לזריקה פנויה (כיום הקבוצות אפילו לא מבזבזות עליו זר אלא נותנות לגבוה הישראלי שלהן לשמור עליו)
לראות איזה פעם אחת את קליעת הוו שלו שכל כך דברו עליה (אולי נשארה בנהריה)

הגנתית ידעו מראש שהוא חור אז אני לא בא בתלונות על זה שכל פעם צריך להביא לו עזרה מה שעולה לנו בשלשות פעם אחר פעם.

סליחה, אבל כתבת פה כל כך הרבה עובדות לא נכונות שזה מדהים.
אסנטי, קרפלס ויוני ניר הם לא הישראלי השני בקבוצות שלהם ואפילו לא קרוב. השוואה פשוט הזויה.
בנהריה (אחת משתי הקבוצות עם התקציב הכי נמוך בליגה) יש את ברקוביץ', ברנדווין, אנתוני פישר, ביר-כץ ועכשיו גם אורי קוקיה.
קרפלס הוא הישראלי הרביעי בנס ציונה אחרי נעימי, טל דן וסקוורר. סקוורר עם תרומה קרובה לאפסית כל העונה, טל דן מזעזע, אני רוצה לראות מה היו התגובות פה לסמול פורוורד שקולע ב-28% מהקו (!!!!!!!).
בקריית גת (הקבוצה השנייה עם התקציב הכי נמוך בליגה) יש את טפירו, טישמן (עוד ישראלי שבנו עליו ונותן עונה מזעזעת), סטו דגלאס וגם בן אלטיט.

אני יכול לעבור על כל הליגה, בכל קבוצה כמעט יש ישראלי שבנו עליו העונה והוא נותן בערך אפס תרומה (אצלנו אגב זה אמיתי).
לאילת לקח חצי עונה להיפטר מהרוש, שחקן שלהגיד עליו שהתרומה שלו היא אפס זו מחמאה.
בראשל"צ, חנוכי, יאנגר ובן-שימול מרוויחים כל אחד קצת פחות מרוברט, משחקים אותו מספר דקות ונותנים כל אחד פחות מ-5 נקודות למשחק. אבל יש להם את ליונס ומונרו אז לאף אחד לא אכפת.
בחולון, חבל להזכיר רק חלק מהשחקנים הכושלים כדי לא לקפח את השאר.
בנס ציונה, כאמור סקוורר וטל דן.
בנהריה, הישראלי היחיד שנותן תרומה הוא ברקוביץ'. ברנדוויין נזק וביר-כץ כל כך גרוע שהם הביאו את קוקיה כדי להחליף אותו.
בהרצליה בנו על מורן רוט, שכבר פרש רק שכח להודיע לכולם.
באשדוד, שולדבראנד היה אמור להיות הישראלי הבכיר ועד לפני שבועיים בערך הוא נתן להם כלום ושום דבר.
בקריית-גת יש את טישמן הכושל. וכשאני אומר על ישראלי שהוא כושל, שתבינו, בשני המשחקים האחרונים למשל הוא נתן במצטבר 0 נקודות ומדד 4-.

במצב הישראלים הנוכחי, לבוא בטענות לרוברט במקום להגיד תודה כל יום שיש לנו אותו בקבוצה, זה הזוי בכל קנה מידה.

עכשיו, אני אשמח לשמוע על ה-6-7 נקודות למשחק שהוא נותן.
כי במשחק האחרון הוא באמת היה חלש מאוד. אבל מחזור לפני זה הוא היה מצוין נגד חיפה, 10 נקודות, 3 ריבאונדים אבל גם 4 אסיסטים ו-2 חסימות, התמודד מצוין נגד צ'וברביץ' ובאנקר.
משחק לפני כן הוא היה המצטיין בהפועל, 15 נקודות, 8 ריבאונדים, 3 חסימות, מדד 25.
בראשל"צ הוא היה חלש מאוד, אבל מחזור לפני זה הוא היה מצוין נגד נס ציונה עם 17 נקודות ו-8 ריבאונדים. באמצע בגביע הוא נתן 11 נקודות ו-6 ריבאונדים.
בסוף הסיבוב הראשון היו לו שני משחקים חלשים נגד מכבי וחולון, אבל לפני כן הייתה לו סרייה של שלושה משחקים עם ממוצע של דאבל-דאבל.

המשחקים הרעים שהוא נותן הם באשמתו ולא באשמת הזרים, אבל מי שמסתכל על השורה התחתונה לאורך זמן ויש לו טענות כלפי התרומה הממוצעת של רוברט (ועוד חושב שהוא הבעיה שלנו) פשוט לא מבין איפה הוא חי ומה המצב בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 15:18 
רותבארט גם בחוסר היציבות שלו כרגע (ואני בהחלט מצפה ממנו ליותר) הוא ישראלי ששווה כל שקל בליגה הזאת. בליגה שבה מורן רוט, טל דן, שולדבראנד, חנוכי ושות' הם ישראלים מובילים של 100 אלף דולר לעונה, רותבארט הוא נכס. אבל הוא עדיין ישראלי, הוא לא השחקן שאמור לסחוב את הקבוצה והתלות שלנו בו מוגזמת.

ובלי קשר, יכול להיות שיש מקום לחזור להשתמש ברוברט יותר בתור שחקן פיק אנד פופ כמו בתחילת העונה. אני לא אהבתי את זה במיוחד באותו זמן, אבל הבידודים האלה בפוסט לא עובדים כרגע והוא שחקן מספיק מוכשר התקפית כדי לתרום בדרכים אחרות. צריך לחשוב איך אנחנו מפיקים ממנו יותר כי במקרה שלו זה אפשרי (בניגוד לשחקנים אחרים אצלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 15:36 
עושים לו פה הרבה הנחות.
אני מזכיר בקיץ את מאות הפוסטים על: "ישראלי בכיר", "ואם אין את כדיר אז רותבארט ישדרג אותנו" וכו' וכו'.
ואני מזכיר גם את כל מי ששוחרר כדי להביא אותו, וזה לא רק שולדבראנד.
בינתיים, בשקלול של כל המשחקים הוא לא מביא את הערך המוסף וכולם ציפו ממנו להרבה יותר. "ישראלי בכיר", סבבה, יש ימים פחות טובים, אבל לא להיות מעבר חצייה בהגנה ולהחטיא ממטר.
בשביל זה יש את אמיתי. וזה שהוא ישראלי לא אומר שהוא לא יכול להיות בורג מרכזי מאוד בקבוצה שלו. זה בדיוק מה שהוא היה בנהריה, וזה מה שרביב אצלנו. למרות שהוא ישראלי.
יש בליגה את טל דן, מורן רוט וכו', אבל יש גם את ניב ברקוביץ', בלייזר, חנן קולמן וכו', שמביאים לקבוצה שלהם הרבה יותר ממה שהם עולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 15:57 
כן. רוטברט לא מביא את הערך המוסף שבהפועל מצפים שהוא יביא. שזה אומר לחפות על רביעיית זרים חלשה, שלא נותנת תפוקה ושאין בה אף סקורר אמיתי (הכי קרוב לזה זה סימונס שהוא שחקן משלים).
אולי הגיע הזמן להתחיל לצפות מהישראלים של הפועל שיתנו מה שישראלים אמורים לתת? ובכן, הם נותנים מעל ומעבר.
הבעיה של הפועל, כמו בכל עונה, היא הזרים. אז כמיטב המסורת גם העונה.
תעבור קבוצה קבוצה:
מכבי (לא באזור שלנו. הלאה)
ירושלים (כנ"ל)
חיפה: ורגאס, גרייבס, רוז'ו, באקנר (לא רביעיים מדהימה, אבל יותר טובה משל הפועל)
הרצליה: קרופורד, דניס, סינגלטון (שלושה שחקנים שאנחנו יכולים לחלום עליהם), אנג'יי וסמואלס. הרבה הרבה יותר טובים מהפועל.
ראשון לציון: ליונס, מונרו, רייט, פאלמר. אין בכלל מה להשוות.
נהריה: אומה, בראון, קלארק, האוול וכריס אוונס. מרחק שנות אור מהפועל.
מכבי אשדוד: גארט, סואן, תומאס, גלאדנס. מרחק שנות אור מהפועל.
אילת. וויאט, אמינו (שני שחקנים שהלוואי עלינו, עם כל חסרונותיהם), דיאנדרה קיין ולה קווינטון רוס טעוני הוכחה. אבל לוקח את הרביעייה הזו לפני זו של הפועל בלי לחשוב פעמיים.
נס ציונה: גיינס, אדווין, אסקה, סימפסון. הלוואי עלינו. לא באותו אזור של הזרים של הפועל.
קריית גת: טאקר, דילייני (שני גארדים טובים מאוד. תפורים על הליגה. איפה הם ואיפה באטל), וקילינגסוורת שהוא אחלה שחקן. הרבה יותר טוב ממה שיש בהפועל.
חולון: קלייבורן, בראדלי, מוזר וראדנוביץ. היחידה שאולי ברמה של הפועל. למרות שקלייבורן ובראדלי זה שני שחקנים שאני לוקח היום להפועל.
זו הבעיה של הפועל תל אביב. רביעיית הזרים הכי חלשה בליגה. בלי אף סקורר.
עכשיו אפשר להמשיך ולחשוב שהבעיה היא רוברט רוטברט. כן, הוא לא נותן תפוקה של זר. הוא הבעיה, ולא וויליאמסון או באטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: