Fez כתב:
בתחילת העונה אמרתי שאני לא מחזיק מגייטס, אבל נותן לקטש את הקרדיט שאם הוא הביא אותו ובנה סביבו את הקבוצה בתור הזר היקר ביותר אחרי שאימן אותו במשך שנה, הוא יודע מה הוא עושה.
היום אני כבר לא נותן לקטש את הקרדיט, ואני לא חושב שהוא ידע או יודע מה הוא עושה. הוא לא ידע מה הוא עושה כשהוא החתים את גייטס, והוא לא יודע מה הוא עושה כשהוא משאיר את סקוט בחוץ. כל הסיפורים על מה הוא חשב ומה הוא רצה ומה הוא קיווה זה לא יותר מסיפורים. מאמן שלא רואה דברים פשוטים וברורים בכדורסל, וזה בא לידי ביטוי בתוצאות.
יכול להיות שקטש ישתפר בעונה הבאה, כבר היו לו הצלחות בקריירה. אולי דברים יתחברו לו יותר טוב. זה קורה שמאמן נכשל. שנה שעברה דיברנו על איך הוא מביא את הקבוצות שלו לשיא במאני טיים והשנה קרה ההפך. אי אפשר לאפיין או לשפוט מאמן לפי עונה אחת. ויש גם מאמנים טובים אחרים שנכשלו העונה בגדול, כמו דן שמיר. אבל הסיפורים האלה פה כאילו קטש תמיד יודע מה הוא עושה ותמיד השיקולים שלו לגיטימיים ונובעים מהבנה עמוקה בכדורסל - את זה אני לא קונה.
מסכים. גם אם איכשהו ננצח סדרת פלייאוף, העונה הזו כישלון כי אין פה בסיס לכלום. הקבוצה הזו לא תוכל להשיג כלום, לא העונה ולא בשינויים קוסמטיים כמו שחשבתי בתחילה לקראת העונה הבאה. צריך להחליף את כל הזרים וגם לגבי יונתן אני חושב שהוא לא מצדיק אשראי כישראלי השני שלך. לא באמת צריך סטרץ' 4 בליגה הזו. בקבוצה כמו הפועל שצריכה לטרוף את הפרקט כל שבוע ואין מנהל מקצועי ואין יכולת ליפול בזרים יקרים ולהחליפם כמו באילת ומכבי חיפה, צריך שחקנים כמו אוונס, קארמייקל. וצריך עוד קומבו יוצר ליד רביב שלמרות הנסיגה הגדולה הוא הבאנקר שלך לשנים הבאות. ואם זה לא מסתדר יחד עם סקוט, אז צריך לוותר עליו עם כל הצער שבדבר ולהביא את הקומבו שכן יתאים לידו או להחליט שדוראנד הוא יותר 3 ולהביא שני זרים גבוהים, יותר אתלטיים שמשחקים מעל הטבעת ומביאים את האינטנסיביות כל שבוע (לא גייטס).
קורה שמאמן לא מצליח וקורה שגם הוא נכנס לתקופה רעה ולופ של ניהול משחקים רע. קטש לא מאמן רע והוא יהיה המאמן גם בעונה הבאה. אפשר רק להתפלל שהוא אדם מספיק אינטליגנט ומוכשר כמו הרושם שהוא יוצר כדי ללמוד מהטעויות שלו.