מילפורד כתב:
האמת, אני עשיתי מנוי לילד שעוד לא בן 3, לא שאלתי בכלל את השאלה מכמה סיבות:
1. זה מבחינתי עוד תרומה לעמותה
2. אם אני רוצה שהכיסא לידי יהיה זמין בשבילו הדרך היחידה שלי להבטיח את זה היא על ידי מנוי
3. אני מניח שיהיה לא מעט משחקים שאני לא אביא אותו (בעיקר בגלל שעת משחק) ואז המנוי ינוצל למישהו אחר (סביר להניח בן משפחה אחר) ואני אצטרך מנוי רגיל.
עכשיו, לשאלה שלך, אני אחזור על מה שעניתי מקודם כי בשורה התחתונה זה מה שחשוב לדעתי.
הילד שלך גם יצא במחצית יתפוס כיסא שמישהו אחר יוכל לקנות (ככרטיס או כמנוי , זה לא משנה כאן). מעבר לזה, אם יכנס בלי כרטיס, איך כח האבטחה ינהל את כמות האנשים באולם? כהורה אני מניח שאתה לא רוצה להכניס ילד בן שלוש שהצפיפות בו עולה על המותר.
כהורה לילדים קטנים אני מאוד מתחבר ל"קושי" שלך, אבל צריך גם להבין את האילוצים הפרקטיים.
הצפיפות אכן תעלה על המותר, אבל האקסטרה יהיה בילדים קטנים שההורים מחזיקים אותם. זה לא כמו אותה כמות רק במבוגרים.
מבחינת תרומה לעמותה, תתרום גם בלי המנוי, למה אתה רוצה תמורה? אני עשיתי מנוי השנה כשידעתי שאני לא אגיע לרוב המשחקים, זה גם תרומה?
לגבי לשמור כסא ממש, ברור שצריך לשלם על זה, אבל עדיין הגיוני לעשות מנוי ילד, זול משמעותית ממנוי נוער. שוב, הילד לא באמת מבין איפה הוא נמצא, וזה נכון לפחות עד גיל 5. כרגע, לא ברור לי בכלל שזה יהיה הקטע שלו.