תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 05:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מיצגים את עצמם בלבד, אמנם כדורסל אבל קשור גם לכדורגל
הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 11:13 
תומר שטיינהוור על פרס ישראל של שמעון אזרחי:
"אני אישית חושב שמכבי תל אביב מייצגת רק את מכבי תל אביב ואת הקהל שלה, נבחרת ישראל היא זאת שמייצגת את המדינה. מכבי תל אביב זאת אגדה בכדורסל האירופאי. מגיע לה על הניהול שלה ועל היציבות, וקצת פחות על הדרך. הויכוח הוא האם מכבי מייצגת משהו מישראל. השאלה היא בסיסית. האם ברצלונה או ריאל מדריד מייצגות את ספרד? אם ריאל תזכה בתואר אז חצי מדינה לא תשמח. גם פה יש מחנה שלא מזדהה עם מכבי תל אביב, וצריך לכבד אותו. שמעון מזרחי הוא אדם ראוי, והוא עשה המון למכבי תל אביב, אבל האם זה מייצג את המדינה? אני חושב שלא. זה עושה שמח לחלק גדול מאזרחי המדינה, אבל קבוצה לא מייצגת מדינה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מיצגים את עצמם בלבד, אמנם כדורסל אבל קשור גם לכדורגל
הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 11:14 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
יש במקרה לינק שאפשר לשתף?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כמעט כל מה שכתב/אמר תומר.

עדיין לטעמי קבוצה ישראלית מצליחה מביאה כבוד למדינה שעולה על הנזק. במקרים מסוימים כבוד רב, בדיוק כמו שפירמה ישראלית שמצליחה מביאה כבוד רב למדינה, וכפי שבעבר הרחוק תפוזים מישראל הביאו כבוד למדינה משמע זוהו עם המדינה.
בהחלט יש מקרים שבהם "ענף היצוא" מביא כבוד מסויים ובעלי אינטרסים נוהגים להעצים אותו הרבה מעבר לקורה בפועל. שמעון מזרחי וכל התעשייה המכביסטית בסיוע התשקורת הם דוגמה לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 11:38 
אדום אופטימי כתב:

עדיין לטעמי קבוצה ישראלית מצליחה מביאה כבוד למדינה שעולה על הנזק. במקרים מסוימים כבוד רב, בדיוק כמו שפירמה ישראלית שמצליחה מביאה כבוד רב למדינה, וכפי שבעבר הרחוק תפוזים מישראל הביאו כבוד למדינה משמע זוהו עם המדינה.
בהחלט יש מקרים שבהם "ענף היצוא" מביא כבוד מסויים ובעלי אינטרסים נוהגים להעצים אותו הרבה מעבר לקורה בפועל. שמעון מזרחי וכל התעשייה המכביסטית בסיוע התשקורת הם דוגמה לכך.

הזעם יצא נגד מתן הפרס לדון הצהוב בקטגוריית "ספורט".

אני בטוח שאם היה מקבל על "מפעל חיים" זה היה סיפור אחר. בודאות לא היה מוגש על זה בגצ.

אני חוזר ומציע לכולם להכנס לאתר הפרס, ולראות מי בעבר זכה בפרס ישראל לספורט. ותראו שהדון הצהוב לא יכול בכלל להתקרב למעמדת ותרומתם בנושא הספורט בלי קשר , לתרומה ולכבוד שהביאו למדינה.
בעבר זכו בפרס אנשים כמו :
רלף קליין ז"ל.
יעקב חודרוב ז"ל,
איין פרומן על הקמת מרכז הטניס,
וכו...

תארו לכם מחר יציעו את אבי לוזון לפרס ישראל בספורט כי הביא את אליפות אירופה עד גיל 23 לארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:

הזעם יצא נגד מתן הפרס לדון הצהוב בקטגוריית "ספורט".

אני בטוח שאם היה מקבל על "מפעל חיים" זה היה סיפור אחר. בודאות לא היה מוגש על זה בגצ.

ידידי,
נתחיל בזה שגם אני חושב ששימון אינו ראוי לפרס ישראל.

לגבי פרס ישראל על "מפעל חיים". אני מסכים איתך שכמות הטענות או המתנגדים היתה יורדת.
עדיין הייתה מופיעה הטענה "שיקבל את פרס מכבי על מפעל החיים, לא את פרס ישראל"

רוב מי שאוהד קבוצה אחרת זולת מכבי מתעב את הדון . הוא הרוויח ביושר את הסלידה ממנו. ולכן מסקנתי זו.
לדעתי רוב האזרחים במדינה אינם אוהדי ספורט ולכן אדישים לנושא. הם זורמים עם התקשורת ולכן לא רואים בהענקת הפרס לדון כל פסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

לא הבנתי משהו.
אם הייתה פירמה ישראלית מצליחה בחו"ל שצברה את המעמד שלה על ידי קבלת תקציבי עתק מן המדינה שסייעו לה במחיקת תחרות אפשרית מצד כל הפירמות היותר קטנות בארץ מביאה למדינה כבוד שעולה על הנזק (חוסר תחרות שגורם להעלאת מחירים לצרכן בתוך המדינה, העלאת מספר המובטלים וכו')?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 15:19 
שמעון מזרחי הוא לא אדם ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
שמעון מזרחי הוא לא אדם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

http://sports.walla.co.il/?w=//1822010

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
teknoboy כתב:

http://sports.walla.co.il/?w=//1822010

תודה.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
שיחה עם חבר בפייסבוק כשהראתי לו את הקטע:

ציטוט:
הוא: די כבר יא קנאי מה אתה רוצה שטביב הסוחר סמים הזה יקבל פרס ישראל
44 minutes ago · LikeUnlike

אני: לא , כי א' טביב הוא גנב
וב' הוא לא מייצג את ישראל . (הוא בקושי מייצג את הפועל) . קראת בכלל מה שטיינהאור כתב ?
42 minutes ago · LikeUnlike

הוא: קראתי וזה שטויות.אין קונצנזוס לכל בנאדם שמקבל את פרס ישראל .תמיד הוא לא ייצג את כל העם
40 minutes ago · LikeUnlike

אני: זה לא נכון . אפילו הפוך - *כל* זוכי פרס ישראל הם קונצנזוס . יש לך משהו נגד עדה יונת ? ש"י עגנון ? (חוץ מהבגרות) אפילו בספורט - זכו בעבר רלף קליין וטל ברודי - סמלים של מכבי - שייצגו את הנבחרת ותרמו לספורט ולכן לא תמצא אוהד הפועל אחד שיגיד של...א מגיע להם . כמו שכל אוהדי בית"ר יסכימו שהגיע ליעקב חודרוב
שמעון מזרחי לא תרם דבר לנבחרת או למדינת ישראל . להיפך , הוא ייצר ביודעין (ובמרמה) פערים בלתי מחיקים והחריב את הספורטיביות בכדורסל הישראלי . הפוך מתרומה
כמנהל הוא מוכשר ומבריק , אבל זה פרס על תרומה למדינה , לא פרס על תרומה למכבי או פרס על ניהול
See More
35 minutes ago · LikeUnlike

הוא: לבחורצ'יק שזכה היום בפרס בפיזיקה אין קונצנזוס...אני אישית חושב שמגיע לבנאדם אחר..לפליקס מבצפר הוא לדעתי תורם הרבה יותר...אז מה?בחיים לא כולם יסכימו על מישו..ומזרחי תרם את הניהול המטורף שלו לקבוצה שמייצגת את המדינה בתחרויות באירופה והביאה כבוד *למדינה*,איך שלא תהפוך את זה אח
28 minutes ago · LikeUnlike

אני: כי שחורציאניטיס הוא ממייסדי הקיבוצים ?! איך בדיוק קבוצה שהופכת את יניב גרין לשחקן פוסטר ומדרדרת את הרמה של הנבחרת והליגה רק כדי שלא תהיה לה תחרות היא "תורמת לספורט" ?! איך היא מייצגת את המדינה ? ריאל מייצגת את ספרד ? אוהדי ברצלונה שמחים כשר...יאל לוקחת צ'מפיונס ?!
זה בדיוק אותו מקרה פה . אתה אוהד מכבי בכדורסל . אני לא . אתה שמח כשהם מנצחים , אני לא
אתה יכול לחשוב שיש מישהו שמגיע לו , אבל השאלה היא האם אתה חושב שלבחור של הפיזיקה היום *לא מגיע* ? אתה יכול להתחכם ולענות שלא , אבל כל אותם זוכי עבר הם כאלה שלא היה אחד שקם ואמר "לא מגיע להם" . אסתר רות שחמורוב ? אולי הייתה אצנית טובה ממנה (במקרה הספציפי לא הייתה) אבל אין ספק שמגיע לה . כך גם לפיזיקאי היום , כך גם לטל ברודי
למר שימון מזרחי יש לפחות עשרות אלפים שמתנגדים לפרס . בסקר שנערך בוואלה בשבוע ההכרזה היו 48 אחוז נגד !!!!!!!! איך אפשר לקרוא לזה קונצנזוס או "מייצג את המדינה"
See More
24 minutes ago · LikeUnlike

הוא: יש פה ייצוג של המדינה הבנאדם שהביא את שחורטיאנידיס זה ישראליי יש פה נגיעה ישראלית בקבוצה הזאת ונגיעה גדולה אין מה לעשות קשה להתכחש לזה אבל זאת עובדה...ואני אומר לך שאין לכל אחד קונצנזוס אין על מה להתווכח
22 minutes ago · LikeUnlike

אני: קונצנזוס זה לה להגיד "יש מישהו שמגיע לו יותר" , אלא להגיד "לא מגיע לו" . יש קונצנזוס שאריק איינשטיין הוא זמר ענק , ואני מכיר אנשים שיגידו ששלמה ארצי זמר יותר גדול . אבל זה לא גורע מהקונצנזוס שאריק זמר ענק
לגבי "הוא הביא את שחורציאניטי...ס" - אז מנצ'סטר יונייטד קבוצה שמייצגת את ישראל כי פיני זהבי גזר קופון בהעברה של ריו פרדיננד מלידס ? אתה יודע שזה שטויות
ולא , זאת לא עובדה . יש (לפחות) עשרות אלפים בארץ שמתנגדים לשמעון מזרחי . חושבים שהוא גורע מהכדורסל הישראלי ומייצג רק את אוהדי מכבי . ואלה לא רק אוהדי הפועל והפועל י-ם - תקשיב לאנשים כמו רון קופמן שבמקצועם מנסים לפרק מבפנים את הפועל בכדורגל . זה לא נובע משנאה למכבי , זה נובע מהבנה שאין קבוצה שהיא גדולה מהמדינה - אפילו מכבי סל
See More
15 minutes ago · LikeUnlike

הוא: עזוב אתה ראש בקיר חג שמח
14 minutes ago · LikeUnlike

בחור נוסף: אם **** לא הצליח אז מי אני אחי.....
10 minutes ago · UnlikeLike

אני: שניכם עוצמים עיניים בגלל שבמקרה הקבוצה שאתם אוהדים היא במרכז המחלוקת , מעניין מה היה קורה אם שאול אייזנברג היה לוקח פרס ישראל ("באף מצב אין קונצנזוס")
חג שמח :)
9 minutes ago · LikeUnlike

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: