תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יועד בית יוסף
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 20:32 
ברגעים אלה מפרק את חולון לבד במדי הפועל ר״ג גבעתיים.
לא יודע למה אני רואה את זה, אבל חתיכת הצגה, לא רואה בעיניים.
כרגע 3 דק לסוף הוא עם 34 נקודות 80% מהשדה בערך.
להביא! חייבים רכז ישראלי נוסף כי עם תמיר בלאט ואמיתי בספסל אין לאן להגיע באמת...
בכל מקרה הצגת כדורסל מדהימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יועד בית יוסף
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 20:53 
מי כמונו מכירים את השחקן הזה... את העונה הכי טובה בקריירה הוא נתן בזמנו במאבק מולנו על העליה. הרי אז זה כבר היה ברור שהוא שחקן ליגת על טוב וכולם דיברו על להביא אותו.
אחד הישראלים הכי מוכשרים בארץ מבחינת יכולת אישית, אין פה הרבה גארדים שיכולים לתת instant offense כזה מהספסל. מבחינת אתלטיות, וירטואוזיות, שליטה בגוף, קליעה אוף דה דריבל, הוא נותן דברים שרואים פה רק אצל זרים.
נכון שהוא קומבוגארד של 1.82 אבל זה באמת לא מעניין, קבוצה שהיתה יודעת להשתמש ביכולות שלו היתה הופכת אותו לשחקן השישי הכי טוב בליגה.
מקווה לראות אותו אצלנו בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 20:55 
Fez כתב:
מי כמונו מכירים את השחקן הזה... את העונה הכי טובה בקריירה הוא נתן בזמנו במאבק מולנו על העליה. הרי אז זה כבר היה ברור שהוא שחקן ליגת על טוב וכולם דיברו על להביא אותו.
אחד הישראלים הכי מוכשרים בארץ מבחינת יכולת אישית, אין פה הרבה גארדים שיכולים לתת instant offense כזה מהספסל.
נכון שהוא קומבוגארד של 1.82 אבל זה באמת לא מעניין, קבוצה שהיתה יודעת להשתמש ביכולות שלו היתה הופכת אותו לשחקן השישי הכי טוב בליגה.

בדיוק. יועד לא נכשל בליגת העל. הקבוצות והמאמנים שלו נכשלו. אם יועד היה גארד אמריקאי עם היכולות האלה הוא היה משחק בליגה הראשונה ומקבל את הקרדיט לבטא את עצמו. אבל הוא ישראלי, אז מתקשים להתמודד עם שחקן שהוא סקורר באופיו ולא שוליה של כוכבים.
שחקן מעולה. חבל שלא משחק בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
היה צריך להיות מתאזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 21:05 
purvis short כתב:
Fez כתב:
אחד הישראלים הכי מוכשרים בארץ מבחינת יכולת אישית, אין פה הרבה גארדים שיכולים לתת instant offense כזה מהספסל.

בדיוק. יועד לא נכשל בליגת העל. הקבוצות והמאמנים שלו נכשלו. אם יועד היה גארד אמריקאי עם היכולות האלה הוא היה משחק בליגה הראשונה ומקבל את הקרדיט לבטא את עצמו. אבל הוא ישראלי, אז מתקשים להתמודד עם שחקן שהוא סקורר באופיו ולא שוליה של כוכבים.
שחקן מעולה. חבל שלא משחק בהפועל.

נכון, וזה מעצבן.
מעצבן שמאמנים ישראלים כל כך רגילים לישראלים מוגבלים שעולים לחטוב עצים ולשאוב מים, שהם מקדשים אותם ולא יודעים איך לאכול שחקן כזה. כאילו גארד ישראלי עם יכולת אישית כזאת זה משהו שצומח פה כל יום.
שלוש שנים אחרונות, שלוש קבוצות שונות, שלושה מאמנים שונים. אפס קרדיט. אני לא מסיר מיועד את האחריות לזה שהוא לא הצליח באף אחד מהמקומות האלה (וגם על בחירת קבוצות וסיטואציות לא טובות בשבילו), אבל ראבק. כל כך מעט כישרון ויכולת אישית יש כאן בארץ, כל כך מעט ישראלים שמסוגלים לייצר משהו ולעשות את ההבדל במשחקים. איך שחקן כזה משחק בליגה שניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 22:42 
זה לא רק מאמנים
הוא קיבל צ'אנסים ולא ממש לקח אותם.
יש שחקנים ישראלים מסוגו שכן מצליחים בליגת העל. אני חושב שמול האין הגנה של הליגה הלאומית הוא פורח. וגם חולון לא ניסו להקשות עליו יותר מידי. בנוסף הוא גם לא ממש שומר.

ובכל מקרה יופי של ניצחון להפועל רמת גן. צריך כמה שיותר קבוצות עם קהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 23:01 
דוקא היום חולון התמקדו בו בטירוף, ניסו עליו כל שומר וכל אופציה הגנתית. גם לפני המשחק חסין דיבר על זה שהם התכוננו אליו ספציפית בעיקר. זה מאוד בלט שפשוט אין לו עוד אופציות התקפיות בקבוצה (כולל הזרים הבינוניים) וזה עוד הקל על חולון את העבודה, אם הוא היה משחק בקבוצה עם עוד 2-3 שחקנים טובים שמושכים אש היה לו הרבה יותר קל היום.
לא אומר שהוא איזה סופרסטאר ומסכים איתך שיש לו בהחלט חלק לא קטן בכישלונות שלו בשנים האחרונות. אבל אין לי ספק שהוא שחקן ליגת על לגיטימי, ברמת גארד מחליף ראשון ברוב הקבוצות. בטח לא פחות טוב מסקוורר, גיל אמיתי ושות׳ עם כל הכבוד להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא זוכר שבגליל היתה סיטואציה שהוא קיבל לא מעט דקות, ופשוט נראה נורא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
זה לא רק מאמנים
הוא קיבל צ'אנסים ולא ממש לקח אותם.
יש שחקנים ישראלים מסוגו שכן מצליחים בליגת העל. אני חושב שמול האין הגנה של הליגה הלאומית הוא פורח. וגם חולון לא ניסו להקשות עליו יותר מידי. בנוסף הוא גם לא ממש שומר.

ובכל מקרה יופי של ניצחון להפועל רמת גן. צריך כמה שיותר קבוצות עם קהל

https://www.youtube.com/watch?t=71&v=Ik1VyJ58Okg
:HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יועד בית יוסף
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 12:17 
שחקן ליגה לאומית מעולה
כרגע חולון שווים ליגה לאומית עם איך שהם נראים מפתיחת העונה (זרים בינוניים וישראלים לא משמעותיים במיוחד) ולכן זה נראה כזה וואוו
נכון שיש תחושת פספוס לגביו ואני מאוד אוהב אותו אבל לא חושב שהוא יכול להשתלב בליגת העל כי הוא כן קיבל פה ושם צאנסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:03 
אמרו את זה על מספיק שחקני ליגה לאומית (דוגמה שנתנו בשידור זה טל דן שהגיע לליגת העל רק בגיל 26 והיום הוא מהישראלים הבכירים והיקרים בליגה).
יועד בית יוסף הוא שחקן ליגת על כי יש לו איכויות גם גופניות (אתלטיות, פיזיות ושליטה בגוף) וגם טכניות (קליעה טובה עם טווח מצוין, יכולת לייצר אוף דה דריבל ומשחק אחד על אחד) ברמה גבוהה יחסית לכדורסלן הישראלי. הוא יותר טוב מהרבה שחקני רוטציה בליגה.
יש לו גם לא מעט חסרונות ובגלל זה הוא מאוד תלוי בסיטואציה, אבל בסיטואציה מתאימה אני מאמין שהוא יהיה אחלה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב להביא אותו השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 14:13 
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2748848

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: