נעשו הרבה טעויות השנה בבניית הסגל, מה גם שהתרומה של הישראלים היתה דלה יחסית לשאר העונות. שורה תחתונה, אני אוהב את הקו של המועדון בנסיון לגדל ולהכשיר שחקנים צעירים ומוכשרים (בלאט בדק' המעטות שהוא קיבל). אני לא רואה סיבה למה צריך להתפשר ולנסות להחתים 5 זרים בינונים, אני אפילו חושב שעדיף להחתים שלושה אבל טובים, עדיף להשקיע בסגל ישראלי טוב ולנסות לבנות שלד שירוץ כמה שנים, אני מכיר את הטענה שחסרים ישראלים טובים בליגה, אבל עדיין, כדיר או רוטברט היו יכולים לתרום להפועל השנה ליד גייטס (אולי הם גם היו הופכים אותו לשחקן יותר אגרסיבי (דבר שכרגע אין לו ומונע ממנו לעשות את הקפיצת מדרגה ביכולת), סקוורר זה אחלה אבל הוא לא רכז ראשון קלאסי (חוסר יכולת בלייצר נק' מחדירה לסל, וזה מתבטא גם בסחיטת פאוולים, כל הזמן חדירה והוצאת כדור החוצה, אפילו לא פנימה), שולמן מנהריה היה יכול להיות מעניין, בר טימור היה יכול להיות הכי מעניין, אבל זה לא ריאלי, רביב צריך לשחק כמספר 2, אסור לו להוביל כדור, ברגע שהוא יבין את זה גם אנחנו רק נרוויח אותו. חייבים שחקנים ישראלים עם יש טובה מחוץ לקשת, אתמול עלה השם של חנוכי, אולי שווה לחשוב על זה (למרות שביטלתי את זה בשניה הראשונה). בכל אופן, לקבוצה הזאת אין D.N.A הפועל והטענה לגבי האולם היא מגוחכת בעיני, אוהדים לא יכולים כל הזמן להיות אלה שידאגו לסחוב את הקבוצה במשחק מסויים, צריך גם קבוצה לטנגו, השנה זה לא היה, לא אסון גדול, אם כמובן מוכנים לקבל את העובדה שהפועל היא לא באמת האלטרנטיבה בגלל הכסף של ירושלים (גם סוג של לוזריות מתקדמת), בכל אופן צריך לעשות פרישמיש בחשיבה של בניית הסגל, עונות כאלה בקלות יכולות להפוך לקטסטרופה ולמאבקים נגד ירידה, יכול להיות ש-98 נקודות בבית במשחק פלייאוף מול ירושלים זה להתקומם בכלל נגד השמנת, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם בדרך לא דרך לא היינו עולים לפלייאוף.
עוד משהו קטן, כל הקבוצה ללא יוצא מן הכלל סבלה מטפשת משלב מסויים של העונה, אני יודע שיש מאמן ויש עליו הרבה אחריות מבחינת מה שאנחנו רואים על המגרש, אבל אי אפשר לנקות את השחקנים מיכולת מטורפת לקבל החלטות רעות תוך כדי משחק, וזה קרה המון !
יש קהל, יש אולם, יש הנהלה להתגאות בה, עכשיו רק קבוצה, קבוצה שהיא סך כל החלקים שגורמים להפועל להיות הפועל, נגמרו התירוצים.
רוצים לראות קבוצת הפועל קלאסית.
|