תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 19:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 21:17 
red pepper כתב:
יוטר הפספוס הכי גדול שלנו מאז ההקמה מחדש

אבל לא, אתה מבין, כי תראה. אם גייטס רק ירצה הוא שחקן יורוליג.
בדיחת המאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יינסי גייטס
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
יוטר שחקן נהדר, אבל לא השחקן הכי גדול אי פעם (בכל מקרה לעונה הזאת אני לא חושב שהוא היה רלוונטי). העובדה שבשלוש עונות בליגת העל לא היה לנו גבוה שמתקרב לרמה של הזר שהיה לנו בלאומית (למעט איזה רבע עונה של רנדל) זו תעודת עניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 21:26 
יוטר זה לא פרקטי, יש עליו מיסוי של ישראלי ואילת משלמת עליו סכומי עתק. הוא גם הוחתם בשלב מוקדם יחסית של העונה. אי אפשר לקרוא פספוס לשחקן שלא יכלנו להחתים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 21:31 
לא אמרתי שהיה רלוונטי לעונה הזאת.. היה רלוונטי להשאיר אותו בעונה השניה בלאומית. וזה הפספוס הכי גדול שהיה. אולי חוץ מלהחתים את קרלון בתחילת העונה שעברה כשעוד היה אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 21:32 
ואני עדיין מעדיף את קטש על האדם שאחראי לשני הפספוסים האלה. גם אחרי העונה המאכזבת הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
ואני עדיין מעדיף את קטש על האדם שאחראי לשני הפספוסים האלה. גם אחרי העונה המאכזבת הזאת

ברור שאי אפשר היה להמשיך עם אדלשטיין וחוסר היכולת שלו לחזק את הקבוצה, הפרנויות, השיגעונות ויחסי האנוש המזעזעים. זה לא צריך להיות המדד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 22:30 
למרות העונה הזאת, הסיכוי לעשות משהו עם קטש הרבה יותר גבוה מהסיכוי עם אדלשטיין. גם העונה ראית שלפחות קטש מנסה לחזק את הקבוצה כל הזמן, עושה מהלכים, מקבל החלטות. לא משותק כמו ארז שלא מסוגל לקבל החלטה אם שמים לו אקדח על הראש. אמנם אני לא תמיד אני מסכים עם ההחלטות של קטש אבל לפחות הוא מקבל כאלה.
אין ספק שאדלשטיין מאמן הרבה יותר טוב וגם לא היה ספק בתחילת העונה. אבל ברור שפה זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 22:39 
צריך שנה הבאה להביא גבוה שובר שוויון אמיתי כדי להגיע לחצי גמר בכל מחיר, אפילו לוותר על אירופה לדעתי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 22:53 
מה שצריך זה לבנות פה קבוצה אתלטית שתשרוף את המגרש סטייל נס ציונה של שנה שעברה. זה מה שעובד בליגה הזאת, זה כדורסל מלהיב ויפה לעין, וזה מה שמתאים לקטש ולסגנון שלו. חבל שקטש עצמו לא מבין את זה ובנה קבוצה עם גבוהים כבדים כמו גייטס ומיימון, ועוד שם את כל הביצים שלו בסל של גייטס (והאמת שזה מה שבאמת מדאיג אותי - הבן אדם מאמן את גייטס עונה שלמה והוא חושב שזה הבן אדם לבנות סביבו קבוצה).

להשאיר את סקוט ולהביא 3 זרים אתלטיים שירוצו, יקפצו, יחסמו, יטביעו, יעשו חילופים בהגנה בלי ליצור מיסמאצ'ים בלתי נסבלים (אהם אהם גייטס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 23:03 
צריך לזכור שזו לא הייתה הבחירה הראשונה שלו
הוא אמר בעצמו באסיפה הראשונה העונה שהוא רצה להשאיר את ג'וש אוונס שבאמת היה מתאים הרבה יותר לשיטת המשחק..
להתפשר על גייטס בדיעבד הייתה טעות אבל זה לא שהוא לא ידע מה הוא מביא. וגם את זה הוא אמר באסיפה.
לדעתי גייטס עדיין שחקן שנותן תמורה למחיר המאוד נמוך שלו יחסית לשוק הגבוהים. מה שכן, אין ספק שהוא לא מתאים לשיטה של הפועל השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מה שצריך זה לבנות פה קבוצה אתלטית שתשרוף את המגרש סטייל נס ציונה של שנה שעברה. זה מה שעובד בליגה הזאת, זה כדורסל מלהיב ויפה לעין, וזה מה שמתאים לקטש ולסגנון שלו. חבל שקטש עצמו לא מבין את זה ובנה קבוצה עם גבוהים כבדים כמו גייטס ומיימון, ועוד שם את כל הביצים שלו בסל של גייטס (והאמת שזה מה שבאמת מדאיג אותי - הבן אדם מאמן את גייטס עונה שלמה והוא חושב שזה הבן אדם לבנות סביבו קבוצה).

להשאיר את סקוט ולהביא 3 זרים אתלטיים שירוצו, יקפצו, יחסמו, יטביעו, יעשו חילופים בהגנה בלי ליצור מיסמאצ'ים בלתי נסבלים (אהם אהם גייטס).

למה מדאיג? זה היה סיכון מחושב ומוצהר, שבהחלט אפשר להבין את ההיגיון שבו. קטש הגיע לקבוצה מאד מוגבלת בתקציב הזרים בתחילת העונה. הוא יכל ללכת על בטוח עם 4 זרים בינוניים. החליט במקום זה טיפה לחסוך בשני זרים, ולתת עוד בשביל הימור על שחקן שברור לכולנו שיש לו פוטנציאל אדיר לא ממומש כדי שיהיה סיכוי לעשות משהו מעבר לעונה סולידית במרכז טבלה. והוא קיווה באמת ששזה יקרה כי בהפועל עם קהל וכו' גייטס יראה שונה.
אין שום דבר בהתנהלות הזאת שהוא לא הגיוני. אני לא הייתי עושה את זה, אבל אני בהחלט יכול להבין את זה, ובמידה מסויימת אפילו להעריך את זה שקטש החליט לא ללכת על בטוח.

בשנה הבאה התקציב אמור להיות גדול יותר, קטש כבר אמור להכיר יותר את החומר הישראלי שיש לו, וגם להבין מה מצפים אצלנו במועדון מהמאמן והשחקנים. אני מקווה מאד שזה באמת יהיה מתכון לשיפור, ולא כמו העונה השניה שלו בירושלים שגם נתנו לו צ'אנס אחרי עונה כושלת ובסוף הייתה פשוט more of the same

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 23:13 
בוריס כתב:
צריך שנה הבאה להביא גבוה שובר שוויון אמיתי כדי להגיע לחצי גמר בכל מחיר, אפילו לוותר על אירופה לדעתי

תגיד לי אתה אמיתי? מה אירופה בראש שלך? ושום גבוה בטווח שכר שאתה יכול לשלם הוא שובר שוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 23:19 
הפועל כתב:
Fez כתב:

למה מדאיג? זה היה סיכון מחושב ומוצהר, שבהחלט אפשר להבין את ההיגיון שבו. קטש הגיע לקבוצה מאד מוגבלת בתקציב הזרים בתחילת העונה. הוא יכל ללכת על בטוח עם 4 זרים בינוניים. החליט במקום זה טיפה לחסוך בשני זרים, ולתת עוד בשביל הימור על שחקן שברור לכולנו שיש לו פוטנציאל אדיר לא ממומש כדי שיהיה סיכוי לעשות משהו מעבר לעונה סולידית במרכז טבלה. והוא קיווה באמת ששזה יקרה כי בהפועל עם קהל וכו' גייטס יראה שונה.
אין שום דבר בהתנהלות הזאת שהוא לא הגיוני. אני לא הייתי עושה את זה, אבל אני בהחלט יכול להבין את זה, ובמידה מסויימת אפילו להעריך את זה שקטש החליט לא ללכת על בטוח.

בשנה הבאה התקציב אמור להיות גדול יותר, קטש כבר אמור להכיר יותר את החומר הישראלי שיש לו, וגם להבין מה מצפים אצלנו במועדון מהמאמן והשחקנים. אני מקווה מאד שזה באמת יהיה מתכון לשיפור, ולא כמו העונה השניה שלו בירושלים שגם נתנו לו צ'אנס אחרי עונה כושלת ובסוף הייתה פשוט more of the same

אני ממש לא מסכים. זה היה כישלון ידוע מראש, ודוקא בגלל תקציב הזרים המוגבל שלנו, לבזבז שליש ממנו על גייטס זה היה פשוט טירוף. זה בדיוק הפוך ממה שאתה אומר. הוא אשכרה החתים שני רוקיז בתחילת העונה כדי לחסוך כסף לגייטס. הוא שם את כל הביצים בסל של השחקן העצלן הזה. זאת החלטה גרועה שאתה לא מצפה ממאמן שאימן אותו עונה שלמה.
הנה מה שאני כתבתי על גייטס בזמן ההחתמה (ואני הייתי עדין כי לא רציתי לתקוף מאמן ושחקן שהרגע הגיעו):
viewtopic.php?p=1965402#p1965402

אם תראה באותו אשכול את מה שיובל ואחרים כתבו על גייטס, הם היו פחות עדינים ממני :SMOKE: זה היה פחות או יותר קונצנזוס.
אחרי שנה שקטש מאמן את השחקן הזה, לחשוב שהוא שחקן לבנות סביבו קבוצה בתור הזר הכי יקר שלך זה טירוף. יש נפילות עם זרים שהם חדשים בארץ (כמו הארפר נניח) או שבאים בכושר לא טוב (תומפסון נניח) שזה דברים שקורים, ואי אפשר באמת לכעוס על המאמן כי יש הרבה דברים שקשה לצפות. אבל מאמן ששנה שלמה מאמן שחקן ועדיין לוקח כזאת החלטה, זה מדאיג פי 10.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 04 מאי 2015, 23:33, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 23:20 
ברגר כתב:
בוריס כתב:

תגיד לי אתה אמיתי? מה אירופה בראש שלך? ושום גבוה בטווח שכר שאתה יכול לשלם הוא שובר שוויון.

אני לא יודע מה ההנהלה שואפת ואיך, התכוונתי בגדול שלא צריך ללכת שנה הבאה לאירופה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הסיבה שקטש הביא את גייטס היא אותה סיבה שהוא לא הביא את רייט.
הוא רומניטקן ואיש טוב. הוא נקשר רגשית לאנשים.
ולדעתי בגלל זה הוא האמין שגייטס יכול להשתנות ובגלל זה היה לו כ"כ קשה לשחרר את מיימון בזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 23:57 
עד כמה שהטעות עם גייטס פטאלית, מבחינתי הבנייה הרעה של הסגל זו הבעיה האחרונה עם קטש.
למרות שגייטס זה באמת כרוניקה של כישלון ידוע מראש, טעויות בבנייה זה דבר שקורה לכל המאמנים כל עונה. לפעמים אתה בונה קונספט מסוים ולא רואה את החסרונות שבו. קורה.
מה לא יכול לקרות? שקטש לא משפר את הקבוצה בכלום על פני עונה, לא רואה ומשנה דברים שלא עובדים כל העונה, במקום לקדם שחקנים מחויבים כמו סקוט הוא נותן קרדיט לשחקנים רכים ואדישים כמו גייטס. וכמובן תוסיפו לכל זה שהקבוצות שלו משחקות כדורסל פרימיטיבי שתלוי לחלוטין בכישרון הסגל.

אמנם העונה לא נגמרה, אבל אם היא תסתיים בכישלון המסתמן אין קבוצה בליגה שהייתה משאירה את המאמן.
אני רק מקווה שאנחנו לא נתנדב להיות שונים בשם האוטופיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
עם זה אני מסכים. איך שהקבוצה נראית יותר מדאיג אותי מהבנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
צריך לזכור שזו לא הייתה הבחירה הראשונה שלו
הוא אמר בעצמו באסיפה הראשונה העונה שהוא רצה להשאיר את ג'וש אוונס שבאמת היה מתאים הרבה יותר לשיטת המשחק..
להתפשר על גייטס בדיעבד הייתה טעות אבל זה לא שהוא לא ידע מה הוא מביא. וגם את זה הוא אמר באסיפה.
לדעתי גייטס עדיין שחקן שנותן תמורה למחיר המאוד נמוך שלו יחסית לשוק הגבוהים. מה שכן, אין ספק שהוא לא מתאים לשיטה של הפועל השנה.

קודם כל, את אוונס הוא רצה להביא ליד גייטס, על המשבצת של מיימון.
המחיר המאוד נמוך שלו? כל איזה פורוורד מסכן שמגיע לליגה הזאת בכסף קטן עולה פחות ונותן יותר. בתחילת העונה הוא היה הזר הכי יקר או כמעט הכי יקר מחוץ למכבי וירושלים (באמצע העונה הגיעו וואט שנס ציונה שילמו עליו לא מעט כדי להוציא אותו מהדי-ליג, יוטר שמשלמים עליו מס מלא ורייט שמרוויח יוטר פר חודש אבל כל השאר עדיין יותר זולים), מבחינת תרומה כוללת על המגרש עדיף כמעט כל גבוה נורמלי שיש בליגה.

והפועל, זה לא נכון להציג את זה כך שהאפשרויות היחידות היו ארבעה זרים בינוניים או יינסי גייטס אחד. אפשר היה לשים את הכסף על כל כך הרבה שחקנים שהסיכוי שלהם להצליח היה יותר גבוה מאשר של גייטס (גם אם מכוונים לשחקן אחד שיכול להצליח בגדול ולהרים את הקבוצה). הוא גם לא כזה פוטנציאל בעיניי, שחקן בן 25 שכבר עבר כמה קבוצות מאז המכללות כולל עונה מלאה בארץ שבה היה חלש מאוד, עם חסרונות מנטליים אבל גם מקצועיים בולטים מאוד שכנראה כבר לא ניתנים לשיפור. הכישלון היה צפוי וידוע מראש (טוב שפז הביא את הלינק מלפני שנה), ולהכניס את המהלך הזה תחת הטייטל של "הימור" לא פוטר את הכישלון הזה משום דבר.

ועם כל הדיבורים על גייטס ועל הבעיות בסגל, מה שהכי מטריד אותי זה מה שהוקיץ' כתב, שכמה שאני רוצה אני לא יכול להגיד במה הוא טועה. הרי בליגה הזאת מספיק שאתה פוגע בשני זרים תותחים ומוסיף לידם עוד שניים סבירים (וכשיש עונה שלמה לעשות החלפות זה לא בשמיים), ויש לך קבוצת צמרת. אפשר לבנות סגל יותר טוב בעונה הבאה ויש סיכוי גדול שזה גם יקרה. מה שאי אפשר להיפטר ממנו זה עבודת האימון הנוראית שקטש עשה העונה. ניהול משחק גרוע, קבלת החלטות רעה מאוד במהלך העונה - אם זה החיזוק הלא נכון, אחר כך כל הסיפור של רישום הזרים, רוטציה תמוהה, היררכיה לא ברורה. חוסר היכולת והרצון שלו לקדש מחויבות ומלחמה למשל הקרדיט שהוא נותן לסקוט לעומת שחקן כמו גייטס וגם כל מיני ניואנסים כמו האדישות הנראית שלו יש בזה חלק, חוסר היכולת להבחין בטעויות מתמשכות ולתקן אותן, הרושם שכשיש כדור שלג במקום לעצור אותו הוא רק עושה עוד ועוד שטויות ומדרדר אותנו עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 08:48 
הפועל
רק שאין שום הוכחות לטענה שגייטס הוא איזה כישרון אדיר. כי הוא לא. הוא לא כישרון גדול יותר ממיצ'ל וואט ולא מקרמייקל ולא מאיבן אסקה ובטח ובטח לא מג'וליאן רייט.
יינסי גייטס, לפני הגישה המבישה שלו למשחק, הוא שחקן כדורסל בינוני.
הוא ריבאונדר גרוע מאוד. משחק הגב לסל שלו חלש. למרות מימדי הגוף שלו הוא רחוק מלהיות שחקן פיזי (לא מסוגל לקחת לסל אפילו את טל דן וגיל אמיתי), מוסר חלש, שומר מזעזע, פיק אנד רולר בינוני.
יש לגייטס קליעה נקייה מחצי מרחק. זה בערך הדבר היחיד שהוא עושה ברמה יחסית גבוהה.
ומבליל היכולות האלה אנשים מסיקים שהוא איזה כישרון על שכל מה שחסר לו זה רצון.
ובכן, נכון להיום זה בולשיט.
לא היה שום היגיון להמר על גייטס. ואת המחיר של הבאה של שני זרים בגרוש וחצי אנחנו משלמים עדיין (כי חסרים לנו ניצחונות שיכלנו להשיג אם במקום מיימון וריון בראון היו פה שני זרים ברמה).
האופי שלו הוא רק תוספת ליכולת העלובה.
בשורה התחתונה גייטס הוא זר בינוני במקרה הטוב. למעשה, קח את הגבוה המוביל של כל הקבוצות שנאבקות על הפלייאוף ותראה שגייטס הוא הגרוע מכולם שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 09:15 
צודק יובל לגבי זה שאוואנס היה אמור להיות במקום מימון
עדיין אם הוא היה אז לדעתי היה אפשר להשתמש בגייטס טוב יותר.
אבל זה כבר לא ממש משנה. גייטס זה הימור שנכשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 14:48 
Fez כתב:
אפילו אוואנס הבינוני חגג עליו 3 פעמים העונה.

נסה 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 14:59 
בוריס כתב:
Fez כתב:
אפילו אוואנס הבינוני חגג עליו 3 פעמים העונה.

נסה 4

אשכרה... פשוט מביך.

יש קבוצה אחת בליגה, אחת ויחידה, שאין לה נציג ברשימת 20 הריבאונדרים הטובים בליגה.
מישהו רוצה לנחש, חברים יקרים, מיהי הקבוצה הזאת?
http://www.basket.co.il/StatsPage_Indiv ... atsBoard=0

וזה למרות שהסנטר של אותה קבוצה מיסתורית הוא אחד היקרים בליגה, משחק בלי לרדת מהמגרש, ואפילו שיחק כמעט כל העונה בחמישייה שמתן נאור תפקד בה כ-4.
לנהריה עם תקציב של שקל ובמבה יש שלושה נציגים ברשימה, תודה ששאלתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: