תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק אימון נגד מכבי חיפה בצהרי רביעי?
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 15:57 
סקוט שחקן טוב והוא לא יוחלף. להגיד שהוא לא שחקן יוצר זה לא להכיר את השחקן.
לגבי קטש, מן הסתם חלק גדול מהחילופים היו כי הוא פשוט לא לוקח את המשחק הזה ברצינות.
מה שיותר מדאיג זה שעושה רושם שהוא לא מתכוון לשחק עם גייטס ומיימון ביחד ובכלל הוא לא נותן מספיק דקות למיימון.
בעיני יש פה פוטנציאל לקבוצה טובה כשגייטס הוא החולייה הבעייתית כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 16:22 
לא זיהיתי את ג'ף
הוא רזה בטירוף, הוא נייד יותר וגם מכדרר יותר היה גם מהלך שהוא עושה סטפ בק ושלשה
עצוב לראות אותו ליד גייטס

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 16:45 
ההתנפלות על גייטס פה מתחילת האימונים מוגזמת מאוד לדעתי, נכון השחקן נראה אדיש ולפעמים בהגנה הוא לא הכי פיזי
אבל את זה ידענו מראש. מנגד אנחנו מקבלים ממנו מה שלא קיבלנו מהגבוהים שלנו בשנתיים האחרונות, משחק פוסט מצוין
שחקן פיק אנד רול מעולה, שאם יהיה לנו רכז/גארד זר שידע לשחק איתו הוא יהיה עוד יותר משמעותי.

לגבי ההגנה שלו והאדישות אני מאמין שברגע שתתחיל העונה והמשחקים יהיו מול קהל הוא ירים קצת את האינטסיביות. (גם קטש דיבר על זה
באסיפה).
שני הגארדים הזרים הם עדיין בסימן שאלה מבחינתי, אף אחד מהם לא נראה לי כרגע כזר שיכול לעשות קפיצת מדרגה
ולהיות כוכב בליגה. אנחנו צריכים לפחות אחד שידע לתת ממוצעים של סביב ה15 + נק' למשחק וכרגע לא בראון ולא סקוט נראים כאלו.

שילוב הרוטציה הארוכה במשחקי אימון לא מפחידה אותי, ולהפך אני מעדיף מאמן שנותן לכל הסגל לשחק וכשצריך אותם הם יקומו
מהספסל ויתנו תפוקה, ולא כמו לפני שנה שברגע שרביב נפצע התחילה פאניקה, והספסל נחנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 17:10 
לא התרשמתי יותר מדי מאף זר כרגע
בראון יקלע כנראה את הזריקות היחסית קלות אבל הוא לא יצר כלום או עשה משהו מעניין מלבד זה עד עכשיו, מיימון נראה ממש בעייתי בצד ההתקפי(מודה שלא ראיתי את המחצית השניה מול אילת אבל זה הרושם שנוצר לי ממנו), סקוט דווקא היה נתן מחצית ראשונה טובה אבל לא בא לקחת כדור ולא נראה כמו רכז ולגייטס יש את הבעיות הידועות
לעומת זאת, הסגל הישראלי שלנו השתפר בהרבה
יונתן, בניגוד למה שקראתי פה לאחרונה, נתן משחק טוב מאוד, וורקמן נתן כמה דקות טובות וגם גולן יהיה יותר משמעותי השנה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
הריצות שלנו היו כשמיימון שיחק, לדעתי גם במקום גייטס.
הריצות של חיפה היו כשמיימון היה על הספסל וגייטס בחמישייה.

אני מתחיל להסתכל על הרעיון שגייטס יפתח את העונה בהפועל בחרדה קלה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 00:55 
- https://www.youtube.com/watch?v=oZc0jqc ... ata_player
המשחק המלא אם משהו מעוניין

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 01:02 
קשקשתא כתב:
מתוך האתר של רקאנטי:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=176289&lang=he
ציטוט:

קלעו למכבי חיפה: אלן 21 נקודות ו-10 ריבאונדים, רוז'ו ויבזורי 14 נק' כל אחד, סטיט 12, הרננדז 7, צ'וברביץ', אנגלי ואריאלי 4 כ"א. תומר בר-אבן שותף ולא קלע.
הרבו לקלוע להפועל ת"א: לימונד 18, בראון 11, שולדבראנד 10, גולן גוט 9 (שלוש שלשות).

במכבי חיפה צויין גם ה"שותף ולא קלע" - אצלנו מספקים רק קלעי 48 נקודות.
כנראה נגמר להם הדיו....

ערוץ מטונף.

רשימת קלעים מלאה שלנו: רביב 18, ראיון 11, יהונתן 10, סקוט וגולן 9 כ''א, סקוורר 7,מימון 6 גייטס 4
מתן, רום ו-וורקמן שותפו ולא קלעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

בדקות שמיימן היה על המגרש ניצחנו ב-1. בדקות שגייטס היה על המגרש הפסדנו ב-17.

אני מסכים עם מה שפז והוקיץ' כתבו וגם הפועל וצור צודקים לגבי גייטס כמובן. היכולת ההתקפית שלו במשחקים הקודמים לא הרשימה אותי בכלל, כי הוא לא הפך או יהפוך פתאום לשחקן של 20 נקודות בממוצע, הוא בדיוק אותו שחקן מאילת. משחק אחד מצוין בהתקפה ומזעזע בהגנה, משחק אחד חלש בהתקפה ומזעזע בהגנה. וכשהוא לא מייצר נקודות אז הוא גם גורם נזק למשחק ההתקפה, כי בלי קשר ליכולת ההתקפות שלו כל האחרים מחפשים רק אותו והוא מחזיק בכדור, תוקע התקפות ומאט אותנו. כשהוא לא על המגרש אז שחקנים חושבים פתאום איך לייצר סל במקום איך למצוא את גייטס (ולא שהוא כזה עילוי). יחד עם ההגנה המחפירה שלו בימים כאלה הוא פשוט נזק טהור.
אני בעיקר מסכים עם מה שהוקיץ' כתב שיש פוטנציאל לקבוצה טובה וגייטס הוא החוליה הבעייתיות וזה אפילו אנדרסטיימנט. הסגל הישראלי שלנו עמוק ואיכותי בצורה מגוחכת, יש לנו שישה ישראלים לגיטימיים ומעלה שזה משהו שאין לאף קבוצה בארץ, כנראה שאפילו לא למכבי ומגדל (הישראלי השישי שם הם אלטיט/זלמנסון ומעיין/גור אריה בהתאמה) ושאר הקבוצות בארץ אפילו לא מדגדגות את זה. אבל מה לעשות שמה שקובע בעיקר זה הזרים והקונספט שהלכו עליו והיישום שלו גרוע מאוד. ועם זרים לא טובים לא נגיע לשום מקום. ולא בגלל ששלושת הזרים הזולים לא טובים מספיק כי זה מה שאפשר להביא בכסף הזה ואי אפשר היה להביא הרבה יותר טוב. אבל את כל הכסף עליהם חוסכים כדי להביא את הזר אולי הכי יקר בליגה מחוץ למכבי למגדל ובשביל מה? בשביל שחקן שזורק זין (ולמי שחושב שזה רק במשחקי אימון, שיסתכל על הסדרה של אילת נגד מכבי) וגורם יותר נזק מתועלת ובמשחק כמו אתמול הוא גם הכי גרוע מכל הארבעה. שחקן שקטש בעצמו אמר עליו שהוא שחקן של 20-25 דקות במשחק, שיש ימים שהוא לא מגיע, שיותר חשוב שהזר השני יוכל להחליף אותו מאשר לשחק לידו ושאולי הקהל והאנרגיות של המועדון יגרמו לו להשקיע ולהתאמץ. איך שחקן יכול להיכשל ככה אם הדרישות ממנו יותר נמוכות מהרצפה. מתסכל שבכל הכסף הזה במקום להביא פעם אחת שחקן ברמה של דיימון סימפסון או ג'וליאן רייט שיהיה מעל הליגה (לא הם ספציפית, אבל אין סיבה לא לכוון לשחקנים שיצליחו כמוהם, ותהיו בטוחים שגם השנה יהיו כמה כאלה בקבוצות מרכז טבלה - ג'ף אלן זה הימור לא רע לאחד כזה והוא אפילו לא יקר) מביאים שחקן כמו גייטס. ומי שהכי מעצבן זה שברור שהוא בניגוד לזרים האחרים לא עומד לשום מבחן ולא צריך להוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2014, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ItaiH6 כתב:

בדקות שמיימן היה על המגרש ניצחנו ב-1. בדקות שגייטס היה על המגרש הפסדנו ב-17.

אני מסכים עם מה שפז והוקיץ' כתבו וגם הפועל וצור צודקים לגבי גייטס כמובן. היכולת ההתקפית שלו במשחקים הקודמים לא הרשימה אותי בכלל, כי הוא לא הפך או יהפוך פתאום לשחקן של 20 נקודות בממוצע, הוא בדיוק אותו שחקן מאילת. משחק אחד מצוין בהתקפה ומזעזע בהגנה, משחק אחד חלש בהתקפה ומזעזע בהגנה. וכשהוא לא מייצר נקודות אז הוא גם גורם נזק למשחק ההתקפה, כי בלי קשר ליכולת ההתקפות שלו כל האחרים מחפשים רק אותו והוא מחזיק בכדור, תוקע התקפות ומאט אותנו. כשהוא לא על המגרש אז שחקנים חושבים פתאום איך לייצר סל במקום איך למצוא את גייטס (ולא שהוא כזה עילוי). יחד עם ההגנה המחפירה שלו בימים כאלה הוא פשוט נזק טהור.
אני בעיקר מסכים עם מה שהוקיץ' כתב שיש פוטנציאל לקבוצה טובה וגייטס הוא החוליה הבעייתיות וזה אפילו אנדרסטיימנט. הסגל הישראלי שלנו עמוק ואיכותי בצורה מגוחכת, יש לנו שישה ישראלים לגיטימיים ומעלה שזה משהו שאין לאף קבוצה בארץ, כנראה שאפילו לא למכבי ומגדל (הישראלי השישי שם הם אלטיט/זלמנסון ומעיין/גור אריה בהתאמה) ושאר הקבוצות בארץ אפילו לא מדגדגות את זה. אבל מה לעשות שמה שקובע בעיקר זה הזרים והקונספט שהלכו עליו והיישום שלו גרוע מאוד. ועם זרים לא טובים לא נגיע לשום מקום. ולא בגלל ששלושת הזרים הזולים לא טובים מספיק כי זה מה שאפשר להביא בכסף הזה ואי אפשר היה להביא הרבה יותר טוב. אבל את כל הכסף עליהם חוסכים כדי להביא את הזר אולי הכי יקר בליגה מחוץ למכבי למגדל ובשביל מה? בשביל שחקן שזורק זין (ולמי שחושב שזה רק במשחקי אימון, שיסתכל על הסדרה של אילת נגד מכבי) וגורם יותר נזק מתועלת ובמשחק כמו אתמול הוא גם הכי גרוע מכל הארבעה. שחקן שקטש בעצמו אמר עליו שהוא שחקן של 20-25 דקות במשחק, שיש ימים שהוא לא מגיע, שיותר חשוב שהזר השני יוכל להחליף אותו מאשר לשחק לידו ושאולי הקהל והאנרגיות של המועדון יגרמו לו להשקיע ולהתאמץ. איך שחקן יכול להיכשל ככה אם הדרישות ממנו יותר נמוכות מהרצפה. מתסכל שבכל הכסף הזה במקום להביא פעם אחת שחקן ברמה של דיימון סימפסון או ג'וליאן רייט שיהיה מעל הליגה (לא הם ספציפית, אבל אין סיבה לא לכוון לשחקנים שיצליחו כמוהם, ותהיו בטוחים שגם השנה יהיו כמה כאלה בקבוצות מרכז טבלה - ג'ף אלן זה הימור לא רע לאחד כזה והוא אפילו לא יקר) מביאים שחקן כמו גייטס. ומי שהכי מעצבן זה שברור שהוא בניגוד לזרים האחרים לא עומד לשום מבחן ולא צריך להוכיח את עצמו.

יש לי הרגשה שתהיה מוכן לקחת על עצמך לראות את המשחק המלא ולחלק את ה+- של הדקות של מיימון לדקות שהוא שיחק עם גייטס ודקות שהוא שיחק בלי גייטס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: