ראצ'ו כתב:
קודם כל, כמו שכבר אמרתי זה פחות מ-400 אלף דולר.
ולעניין עצמו - אתה בהחלט צודק. אפשר היה לוותר על קיום מחלקת הנוער (דבר שאתה תומך בו), להמנע מהשקעה בתשתיות, באקדמיה, לא להביא צוות מקצועי איכותי ומוביל ולהקצות עוד 100 אלף דולר לזרים.
אבל הדרך שבה ההנהלה הזו בחרה (והיא לא מסתירה את זה) היא בניה לטווח הארוך - השקעה במחלקת הנוער, בניית מועדון שכמעט התרסק, קיום וחיזוק עמותת אוהדים והשקעה בצוות מקצועי שאנחנו מאמינים שהוא בין הטובים בארץ והמקצועניים ביותר שמתאים לסטנדרטים שמועדון כמו הפועל תל אביב שואף אליו.
עכשיו, יכול להיות שאנחנו לא גאונים גדולים, יכול להיות שהדרך שבחרנו היא לא נכונה, יש בחירות בעוד 7 חודשים ואפשר לבחור בדרך אחרת (ואני לא ציני).
ובלי קשר אינקוגנטיו - אין כסף, ואני זוכר מי היו הראשונים שהתנגדו להבאתו של דורון הרציקוביץ' בזמנו. אז זו קטנה גדולה מאוד להגיד "יש כסף" כשאין את האחריות לדאוג שיהיה את אותו הכסף.
ידעתי למה אני לא רוצה להגיב לזה...
ראצ'ו,
קודם כל , הערה כללית - אני כתבתי דברים ענייניים ולא תקפתי אותך ו/או חברי הנהלה אחרים. אני מציע שתשמור על הקו הזה גם, זה יהיה יותר כיף לכולם.
לענין :
אני כתבתי משהו אחד ואתה ענית על הרבה דברים אחרים.
א. אם התקציב הוא פחות מ 400 אלף דולר זה רק מחזק את האמירה שזרים הם סדר העדיפות האחרון שלנו.
ב. לא היתה לי טענה ו/או אמירה לגובה התקציב - דיברתי על חלוקת העוגה
במסגרת התקציב הקיים.
ג. לא אמרתי שאני נגד קיום מחלקת נוער. להיפך, אני בעד מחלקת נוער. אני נגד מחלקת נוער
שיוצרת גירעון ( אגב, לא אני המצאתי שהיא יוצרת גירעון, להבנתי רמי כהן אמר את זה בצורה ברורה באסיפה האחרונה ). אני בספק אם כל מחלקות הנוער בארץ יוצרות גירעון תיפעולי.
ד. הלוואי שסך ההשקעה העודפת שלנו במחלקת הנוער, האקדמיה ועלות הצוות המקצועי (לעומת צוות מקצועי בקבוצות בעלות תקציב דומה או קצת גדול משלנו) היה רק 100 אלף דולר.
ה. התיזה שגורסת שהשקעה במחלקת נוער מייצרת אוהדים היא תיזה מעניינת אבל היא לא בהכרח נכונה :
בני השרון ( או בני הרצליה בשמם הקודם ) הם בעלי מחלקת נוער בהיקף גדול פי כמה מהפועל תל אביב, כבר יותר מ-20 שנה. לא ראיתי שיש איזשהי עליה בכמות המנויים ו/או האוהדים שלהם.
ו. לגבי הרציקוביץ - למרות שזה לא הנושא - אני עדין עומד מאחורי דעתי שההסכם עם הרציקוביץ היה רע עבור הפועל תל אביב (למיטב זכרוני גם אתה לא היית בעדו, אם נדייק בעובדות). תוספת התקציב שהיתה נוצרת לקבוצה לא הצדיקה לטעמי את הויתור על השליטה בצורה כל כך גסה. אגב, לדעתי שותף גם היועץ המשפטי של המועדון.
אני לא נגד הכנסת בעלי הון באופן כללי , ההיפך מכך. הכל כמובן ענין של מי ובאיזה תנאים - אם היה מגיע אלינו אורי אלון כמו בהפועל ירושלים ומקפיץ את התקציב לרמה אחרת ממה שהוא יכול להיות בלעדיו, בהחלט הייתי תומך בזה.
לסיכום - זכותך לחשוב שבסדרי העדיפויות עדיף קודם כל להוציא את הכסף שיש על נוער, מאמן ושחקנים ישראלים , וזכותי לחשוב בצורה שונה.
שאר קבוצות הליגה חושבות אגב כמוני.
שלום ושבת שלום.