צור ש. כתב:
ארז ציטוט:
"יש לי ניסיון בסיפור הזה", אמר ארז אדלשטיין, "יצא לי להדיח שלוש קבוצות מליגות העל בסיבוב הראשון ויצא לי גם להיות מודח. לא הגיע לנו לנצח, לא שיחקנו כדי לגמור את המשחק וזה לא משנה באיזה הרכב אנחנו משחקים, היו לנו משחקי אימון טובים אבל ככל שמתקרבת הליגה אני מודע למה שחסר לנו. מפה צריכה לצאת הקריאה שצריך להפסיק עם משחקי הגביע בפורמט הזה, אני אומר את זה כבר כמה שנים, היה פה אירוח למופת אבל זה לא נותן כלום כי זו קבוצה אחת עם לחץ ואחת שאין לה מה להפסיד. הפסד בגביע לקבוצה בליגת לאומית יכול להיגרר לכל העונה, צריך לעבור לגביע כמו בספרד".
בתור מי שמחזיק (מאד) מארז, והאמין בו גם בתקופות הלא-טובות בעונה שעברה, אני מרשה לעצמי לומר שהוא לפעמים קשקשן לא-קטן. קצת עיצבן אותי לחזור מסוף-העולם הזה אמש ולשמוע את התגובות שלו. הבעיה שלו היתה עם "הפורמט"? נו, באמת. ומה כל-כך רע ב"פורמט" הזה, שמאפשר גם לקבוצות "קטנות" להפתיע? אבל זה בקטנה. יותר מעצבן ה"לא הגיע לנצח" ו "גנבנו נצחון". הגיע וחצי. נוצרה סיטואציה של "משחק גביע טיפוסי", והחבר'ה, בסופו של דבר, עמדו בלחץ וניצחו בדין. אני דווקא הייתי מרוצה מכך שביום פושר ביותר (טימור ושולדברנד) עד רע (קלי) של שחקני חמישיה, באו המחליפים (בעיקר יוני ניר, הפתעה ממש נעימה, גל איתן, שעל יכולת הלחימה שלו אין צורך להכביר מלים, וגם יותם שירן, שבפירוש "עלה מדרגה" משנה שעברה), ויחד עם סטיט ומתן התמודדו עם המצב.
מה כל זה אומר לגבי העתיד? באמת קשה לדעת. אמש ראינו (שוב) שיש עומק לקבוצה בתחום שחקני כחול-לבן. מאידך אי-אפשר להתעלם מסימני שאלה בנושא הזרים, ובמיוחד בולדין- מן הסתם יש בו פוטנציאל (כך על-פי ארז, בו כאמור אני נוטה לבטוח), אבל הוא הגיע די מאוחר לקבוצה, ולשחקן כמוהו עשוי לקחת זמן לא-קצר להשתלב ולפרוח. בכל מקרה, גם אני מציע שנחכה כמה מחזורי ליגה לפני שנחרוץ גורלות, הן לגבי שחקנים בודדים והן לגבי הקבוצה כולה.
בקיצור-תחזיקו חזק.