תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עכשיו ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
מחזק את הפועל למרות שאני חושב שיהיו יותר מ3 (אלא אם משחק הפתיחה יהיה אחד מה 3-4).
מגדל, דרבי, חולון, משחק פתיחה, + משחק גורלי לקראת סוף העונה זה כבר 4-5 משחקים, של הדר יוסף מלא.
השאלה עכשיו אם זה מספיק לכם לעשיית מנויי או לא.
אם כן תפדל תבואו ואולי נגיע ל1000 מנויים (לא יקרה), אם לא, תאלצו לריב יחד עם הלא מנויים האחרים על ה 700 כרטיסים שימכרו.

בכל מקרה גם אם במשחקים האלו נהיה 1400 צופים, אני לא מאמין שבאחרים יבואו יותר מ600, ככה שלא נהיה מעל 1000 צופים
ממוצע למשחק, בשביל זה לא צריך להגיד אולם של 1400.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:18 
אני באמת מאמין שיהיו הרבה מאד משחקים מלאים והרבה מאד מנויים השנה (כמובן תלוי במחירים ובקבוצה שתבנה).

זה הולך להיות שיא ההייפ שנבנה מאז שהוקמנו, ואם תהיה קבוצה טובה ושיווק נכון, אני מאמין שאנחנו נמכור כמות שיא של מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
והחרם בכדורגל גם יתרום את שלו...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה מעולה שהדר יוסף קטן. מי שעושה מנוי - מגיע לו להיות במשחקים ה"גדולים"
מי שלא, שיתחיל לשבור תראש איך הוא משיג כרטיס. הלוואי ונהייה יותר מ1000 מנויים, אבל אני לא מאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
צריך לזכור שבעונה הבאה צריך להשאיר 140 מקומות לקבוצת החוץ.
ונוריד גם הזמנות, אז היעד צריך להיות למכור 1100 מנויים בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:56 
מתי יוצאים מנויים לעונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
תלמיקו כתב:
EISEN כתב:
אנטיגונה כתב:
כמו שרוב האנשים שאני פוגש ממשיכים לשאול: מה אתם רוצים מטביב? הוא שם הרבה כסף בקבוצה, אותם אנשים לא מבינים מה הבעיה של הפועל לשחק בנוקיה ושזה אפילו חובה בליגת העל.
לי אין כבר סבלנות להסביר.
התשובה היחידה שלי היא: אם היית אוהד הפועל מהמעגל הראשון היית מבין.

בשביל להבין שטביב לא שם שקל בהפועל לא צריך להיות אוהד הפועל ממעגל כלשהו.
צריך רק להתאמץ ולדפדף בגלובס ודה מרקר ולא רק להקשיב לשרף ואוחנה החברים של טביב.

אבל אתה מבין שכל הכתבות האלה מתקטנות ליד הצרחות המסריחות, הנגועות והאינטרסנטיות של השניים האלה? זה דוחה..

כן, זה עצוב שבמדינה שלנו אנשים כמו אוחנה ושלמה שרף הם מעצבי דעת קהל.
אני מתנחם בזה שאת שלמה שרף כמעט אף אחד לא לוקח ברצינות (לפחות מהאנשים שאני מדבר איתם), וגם המצב של אוחנה לא מזהיר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אני באמת מאמין שיהיו הרבה מאד משחקים מלאים והרבה מאד מנויים השנה ( כמובן תלוי במחירים ובקבוצה שתבנה).

זה הולך להיות שיא ההייפ שנבנה מאז שהוקמנו, ואם תהיה קבוצה טובה ושיווק נכון, אני מאמין שאנחנו נמכור כמות שיא של מנויים.

!!!
מילת המפתח פה היא המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
ועדיפות לחברי עמותה כמובן, שבלעדיהם לא הייתה קבוצה בליגת העל ולא כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

!!!
לא רק במחיר, אלא גם במחירה מוקדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

ברור. צריך לשווק במחיר אטרקטיבי חברות+מנוי,
אולי אפילו שווה לצ'פר חברי עמותה חדשים שיצטרפו ולקחת להם על הדיל הזה של חברות+מנוי איזה 50 ש"ח פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 14:08 
זה מאוד ברור שממוצע הקהל שלנו יעלה דרסטית בליגת העל.
מי שצופה לעלייה של בסך הכל 100 או 200 איש פסימי קודר. ליגת העל זה מרכז הבמה וכולנו ראינו מה קרה בגביע בשתי העונות כששיחקנו נגד איזה קבוצה בליגת העל.
האולם בהדר יוסף הוא בדיחה. 1500 זה צחוק. ואני כבר חוזה לפחות 5 6 משחקים בשנה שאנחנו יכולים גם למלאות אולמות של 3000 אם לא 5000 (במצב היפוטטי של הישגים בגביע...דרבי ירושלים וחולון במיוחד שיהיו 3 סיבובים). היא אפשר לקחת אולם שבמשחקים מסויימים ישאיר המון המון אוהדים בחוץ.

ולסיכום: אולם הוא חלק משמעותי ביותר בפוטנציאל ובצמיחת הקבוצה. האולם צריך באופן טבעי להיות קצת גדול על פוטנציאל האוהדים כדי שהמועדון יכול להתפתח. ולנו? בהתחלה אני חושב שאולם של 3000 יספיק במידה ונלך למסגרת ארופית טובה אבל בעתיד במצב אופטימלי גם 5000 והעתיד הרחוק עוד יותר (במצב אופטימלי).

מה הפיתרון: שכל העמותה תלחץ על ראש העיר המזויין שלה ותזכיר את ההבטחה שלו. ככה שנקבל אולם גדול מספיק משלנו בעתיד הקרוב. ובנתיים להסתפק באולם אחר כמו הפחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 14:14 
דרבי,ירושלים חולון משחק פתיחה, פלייאוף (עליון או תחתון) וגביע,משחקים מכריעים בליגה ואל תשכחו שהליגה תיהיה ב3 סיבובים ככה שיהיו משחקים נגד יריבות פעמיים...בסופו של דבר הנה כבר הגעתי לאיזה 10-12 משחקים עם צפי גבוה.
ואל תעשו את הטעות ותשוו את עונת הבכורה שלנו השנה למה שהיה בשנים קודמות באוסישקין. השנה זה שונה וכולנו יודעים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 14:26 
אני חושב שהרבה אנשים יעשו מנוי כי הם יבינו שאין ברירה אלא לשריין מקום למשחקים הגדולים, וכתוצאה מכך גם כמות הקהל במשחקים "הרגילים" תעלה.
תסמונת ה-"אם כבר שילמתי, למה שאני לא אבוא".
חוץ מזה, אין ספק שהמצב יושפע גם מהכדורגל (כרגיל אצלנו).

אבל בתור אחד שזוכר היטב את התקופה הקודמת שלנו בליגת העל, והיה מנוי לאוסישקין עם 400-500 פרצופים קבועים בכל משחק, קשה לי להאמין שהדר יוסף יהיה אפילו קרוב למלא בכל משחק.
מקווה להתבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
צריך לזכור שליגת העל הרבה יותר מעניינת. בליגות הנמוכות רוב המשחקים הם משחקים נוראיים ומשעממים נגד קבוצות פח אשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 15:13 
יובל כתב:
צריך לזכור שליגת העל הרבה יותר מעניינת. בליגות הנמוכות רוב המשחקים הם משחקים נוראיים ומשעממים נגד קבוצות פח אשפה.

בליגת העל באמת יש מועדונים סבירים וכמה קבוצות לא רעות, אבל להגיד שהיא מעניינת זה נראה לי כמו הגזמה פרועה :SMOKE:
בכל זאת, ליגה בלי יורדות ועם אלופה ידועה מראש.
מבחינת עניין, הלאומית דוקא מסורתית הרבה יותר מעניינת.

אבל אני מבין למה אתה מתכוון.
ליגת העל כרגע היא משמעותית יותר "צבעונית" מאשר בקדנציה הקודמת שלנו בה. החזרה של חולון, הבניה של חיפה, ההתבססות של ראשל"צ, גם נתניה והקבוצות מהדרום (אשדוד ואשקלון) יוצרות איזשהו בסיס אוהדים. יחד עם מכבי, ירושלים, גליל בהחלט אפשר להגיד שיש בליגה הזאת הרבה פחות קבוצות מתנ"ס מבעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:

בליגת העל באמת יש מועדונים סבירים וכמה קבוצות לא רעות, אבל להגיד שהיא מעניינת זה נראה לי כמו הגזמה פרועה :SMOKE:
בכל זאת, ליגה בלי יורדות ועם אלופה ידועה מראש.
מבחינת עניין, הלאומית דוקא מסורתית הרבה יותר מעניינת.

אבל אני מבין למה אתה מתכוון.
ליגת העל כרגע היא משמעותית יותר "צבעונית" מאשר בקדנציה הקודמת שלנו בה. החזרה של חולון, הבניה של חיפה, ההתבססות של ראשל"צ, גם נתניה והקבוצות מהדרום (אשדוד ואשקלון) יוצרות איזשהו בסיס אוהדים. יחד עם מכבי, ירושלים, גליל בהחלט אפשר להגיד שיש בליגה הזאת הרבה פחות קבוצות מתנ"ס מבעבר.

כן, לזה התכוונתי פחות או יותר. בהסתכלות צרה, רוב המשחקים יהיו מעניינים יותר וצמודים יותר. ברור שבתמונה הגדולה אין מאבקי אליפות, אין מאבקי ירידה והכל צפוי וקבוע מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 15:33 
פז, אתה צריך לזכור שבסיבוב הקודם שלנו זה הגיע אחרי כמה שנים עם שאול.

אני יודע שהרבה מאד אנשים לא בטחו במה שקורה אצלנו והעדיפו לא להכנס שוב לענין הזה של הכדורסל (ובדיעבד הם צדקו).

היום שי לנו קבוצה שנבנתה מבחינה ציבורית במשך כמה שנים ואני מאמין שלא מעט אנשים פשוט חיכו לרגע הזה כדי להגיע. הם יבואו אפילו רק בגלל הסקרנות והרצון לראות מה זה הדבר החדש הזה.

העובדה שבמשחקים הקבועים יש לחץ מטורף וזה כבר ידוע לכולם, צריכה רק לעזור לנו למכור מנויים ולהביא קהל.

וכמובן ששיווק נכון יכול רק לעזור להגביר את ההייפ הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 16:49 
רדנקו כתב:

אני יודע שהרבה מאד אנשים לא בטחו במה שקורה אצלנו והעדיפו לא להכנס שוב לענין הזה של הכדורסל (ובדיעבד הם צדקו).

היום שי לנו קבוצה שנבנתה מבחינה ציבורית במשך כמה שנים ואני מאמין שלא מעט אנשים פשוט חיכו לרגע הזה כדי להגיע. הם יבואו אפילו רק בגלל הסקרנות והרצון לראות מה זה הדבר החדש הזה.

העובדה שבמשחקים הקבועים יש לחץ מטורף וזה כבר ידוע לכולם, צריכה רק לעזור לנו למכור מנויים ולהביא קהל.

לגבי עניין שאול, אני יכול להגיד שגם אז לא ממש קניתי את העניין הזה.
אתה כן צודק בזה שהיה נזק תדמיתי מאוד קשה להפועל באותה תקופה וזה אולי השפיע קצת על כמות הקהל. אבל בתקופת גוזינסקי כבר כל המחרימים למיניהם חזרו ובכל מקרה עניין שאול לא היה משמעותי במניין הקהל.
כל הזמן סיפרו סיפורים על אלפים שרק מחכים לחזור כששאול יעזוב אבל בשום שלב לא ראיתי אותם.

אין ספק שלהפועל היום יש הרבה אוהדים חדשים שלא היו אז ושהטירוף בפליאוף הזה (ואחריו) יעשה את שלו.
אבל עדיין, ראינו יותר מדי פעמים בשנים האחרונות שגם אם במשחקים מסוימים יש לנו פוטנציאל של 3,000-4,000 אוהדים (בעיקר דרבים, חצאי גמר וכאלה) עדיין הגרעין הקשה של הפועל כדורסל שיבוא כל שבוע למשחקים לא עולה על כמה מאות.

אני כן מאמין שאנחנו מסוגלים למכור אלף מנויים, אבל זה לא יהיה פשוט בכלל ויש עוד דרך ארוכה מאוד עד שיהיה אפשר לדבר על זה ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 17:18 
Fez כתב:
רדנקו כתב:

לגבי עניין שאול, אני יכול להגיד שגם אז לא ממש קניתי את העניין הזה.
אתה כן צודק בזה שהיה נזק תדמיתי מאוד קשה להפועל באותה תקופה וזה אולי השפיע קצת על כמות הקהל. אבל בתקופת גוזינסקי כבר כל המחרימים למיניהם חזרו ובכל מקרה עניין שאול לא היה משמעותי במניין הקהל.
כל הזמן סיפרו סיפורים על אלפים שרק מחכים לחזור כששאול יעזוב אבל בשום שלב לא ראיתי אותם.

אין ספק שלהפועל היום יש הרבה אוהדים חדשים שלא היו אז ושהטירוף בפליאוף הזה (ואחריו) יעשה את שלו.
אבל עדיין, ראינו יותר מדי פעמים בשנים האחרונות שגם אם במשחקים מסוימים יש לנו פוטנציאל של 3,000-4,000 אוהדים (בעיקר דרבים, חצאי גמר וכאלה) עדיין הגרעין הקשה של הפועל כדורסל שיבוא כל שבוע למשחקים לא עולה על כמה מאות.

אני כן מאמין שאנחנו מסוגלים למכור אלף מנויים, אבל זה לא יהיה פשוט בכלל ויש עוד דרך ארוכה מאוד עד שיהיה אפשר לדבר על זה ברצינות.

אני יכול לומר לך שאחרי הגעת גוסינסקי דיברתי עם כמה אנשים שישבו באוסישקין בתקופה שרק הגעתי לשם (הרבה לפני עונת שאול) והם אמרו לי בדיוק את מה שכתבתי כאן. כמובן שאי אפשר לדעת אם היה אפילו אדם אחד נוסף שחשב ככה, אבל סביר להניח שהם לא היו לבד.

לגבי אלף מנויים - אני בהחלט מסכים אתך, אבל אני בהחלט אופטימי בנושא כמות הקהל (בפעם הראשונה מאז שהקמנו את הקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: