r200 כתב:
סתם לסבר את האוזן מהי עלות כרטיס?
בבוסטון כרטיס נורמלי יעלה 200$ וצפונה (נורמלאי הכוונה לא ביציע העליון מאחורה, כרטיסים טובים יעלו יותר) כמובן שתלוי מול מי המשחק, ורצוי לבדוק באתרים הרלבנטים לפני המשחק ולחפש מציאות (לא הייתי בונה על זה). אגב ההגעה לפוקסבורו מאוד לא פשוטה וגם הרכבת לשם לא הכי נוחה ממה שאני זוכר 0אל תחשוב על רכב פרטי זה בכלל שחיטה.
*בוסטון זאת עיר שמבחינת קבוצות ספורט מקצועניות מרכזת את הקבוצות שבאופן כללי הכי מגעילות בליגה שלהם (החל מממכבי בוסטון בפוטבול הרמאים/רוצחים/סתם מגעילים, דרך הברוינס המלוכלכים/רוצחים/מאוד מגעילים, דרך הסלטיקס, והרד סוקס) ובאופן כללי יש להם את האוהדים הכי מעצבנים בארה"ב. אני במקומך אם אתה לחוץ על לראות משחק בNFL (והאמת שזה ממש כיף עם אתה אוהב את המשחק!- תבוא ממש מוקדם להתרשם מהרד נקים האמריקאים בטיילגייט ואל תתייחס למזג האוויר הוא לא ממש מפריע אם אתה לא בשורות הממש עליונות) הייתי הולך על שילוב של סופ"ש באפ סטייט ניו יורק עם משחק בבאפלו. גם יהיה יותר קל להשיג כרטיסים (והרבה יותר זול) וגם לא תצטרך לשבת ליד אוהדי פטריוטס. המינוס הוא שתצטרך להיות בבאפלו...
** אם אתה נוסע לשם מטעם העבודה וזאת חברה גדולה הייתי מתעניין דרך החברה על כרטיסים (לפוטבול זה לא נראה לי ריאלי) אבל בגדול זאת הדרך הכי נוחה לראות משחקי ספורט בארה"ב בלי לפשוט את הרגל (אני מדבר בעיקר על NBA, NHL וMLB, נראה לי שבשביל כרטיסים לפוטבול במיוחד באזור בוסטון תצטרך להיות מישהו שממש רוצים שיהיה שמח בשביל לקבל...)
*** בקשר לבייסבול לצערנו הרד סוקס מובילים את הבית שלהם השנה במירוץ צמוד ככה שאם אתה בונה על כרטיסים למשחק בית שלהם בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר כדאי לך למהר, בזמן אמת זה יהיה הרבה יותר בעייתי ויקר.