תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 08:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פוטבול - משחק ביתי של הפטריוטס
הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 05:10 
התמזל מזלי לגור באיזור בוסטון לשנה הקרובה.
כרטיסים לרד סוקס כבר יש.
הצעד הבא הוא הפטריוטס.
אשמח להמלצות - מול איזו יריבה, באיזה חודש, האם שווה גם במקומות היקרים למעלה, ואם יש דרך למצוא כרטיסים בזול
ולמה הכרטיסים למשחקים של הפטריוטס הכי יקרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פוטבול - משחק ביתי של הפטריוטס
הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
התמזל מזלי לגור באיזור בוסטון לשנה הקרובה.
כרטיסים לרד סוקס כבר יש.
הצעד הבא הוא הפטריוטס.
אשמח להמלצות - מול איזו יריבה, באיזה חודש, האם שווה גם במקומות היקרים למעלה, ואם יש דרך למצוא כרטיסים בזול
ולמה הכרטיסים למשחקים של הפטריוטס הכי יקרים?
לדעתי קשה לדעת מול איזו יריבה, כי הכי כיף זה משחקים נגד קבוצות טובות ומוקדם מדי לדעת מי תהיינה טובות השנה.
אני אישית הייתי מאד סובל במשחקים של דצמבר במזג האויר הקשה (שלג ורוחות מקפיאות). כמה שתלך יותר מוקדם ככה יהיה לך מזג אויר יותר טוב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה לא סובל יותר מדי מהקור הייתי עושה בדיוק ההיפך ממה שאמר לך איציק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שמשחקים יותר מאוחרים בעונה הם יותר טובים כי הקבוצות יותר מאומנות ויותר מתואמות.
אבל בבוסטון הייתי מעדיף לראות אותם מהבית ולא במגרש פתוח.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אין ספק שמשחקים יותר מאוחרים בעונה הם יותר טובים כי הקבוצות יותר מאומנות ויותר מתואמות.
אבל בבוסטון הייתי מעדיף לראות אותם מהבית ולא במגרש פתוח.

אחד הזכרונות היותר טובים שלי זה משחק של הג׳אז* נגד ניו אינגלנד במדולנדס באמצע דצמבר עם שלג ומזג אוויר קפוא.
במשחק כמובן שהג׳טס הפסידו (שוב) והחמיצו את הפלייאוף אבל פוטבול בחורף פשוט כיף יותר.

*ג׳טס כמובן. אוטוקורקט מפגר...

נערך לאחרונה על ידי redblood בתאריך 17 יולי 2013, 12:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
סתם לסבר את האוזן מהי עלות כרטיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 12:03 
בראשון לדצמבר הם מארחים את יוסטון טקסס.
אני אישית מאד הייתי רוצה לראות את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 14:55 
r200 כתב:
סתם לסבר את האוזן מהי עלות כרטיס?

בבוסטון כרטיס נורמלי יעלה 200$ וצפונה (נורמלאי הכוונה לא ביציע העליון מאחורה, כרטיסים טובים יעלו יותר) כמובן שתלוי מול מי המשחק, ורצוי לבדוק באתרים הרלבנטים לפני המשחק ולחפש מציאות (לא הייתי בונה על זה). אגב ההגעה לפוקסבורו מאוד לא פשוטה וגם הרכבת לשם לא הכי נוחה ממה שאני זוכר 0אל תחשוב על רכב פרטי זה בכלל שחיטה.

*בוסטון זאת עיר שמבחינת קבוצות ספורט מקצועניות מרכזת את הקבוצות שבאופן כללי הכי מגעילות בליגה שלהם (החל מממכבי בוסטון בפוטבול הרמאים/רוצחים/סתם מגעילים, דרך הברוינס המלוכלכים/רוצחים/מאוד מגעילים, דרך הסלטיקס, והרד סוקס) ובאופן כללי יש להם את האוהדים הכי מעצבנים בארה"ב. אני במקומך אם אתה לחוץ על לראות משחק בNFL (והאמת שזה ממש כיף עם אתה אוהב את המשחק!- תבוא ממש מוקדם להתרשם מהרד נקים האמריקאים בטיילגייט ואל תתייחס למזג האוויר הוא לא ממש מפריע אם אתה לא בשורות הממש עליונות) הייתי הולך על שילוב של סופ"ש באפ סטייט ניו יורק עם משחק בבאפלו. גם יהיה יותר קל להשיג כרטיסים (והרבה יותר זול) וגם לא תצטרך לשבת ליד אוהדי פטריוטס. המינוס הוא שתצטרך להיות בבאפלו...

** אם אתה נוסע לשם מטעם העבודה וזאת חברה גדולה הייתי מתעניין דרך החברה על כרטיסים (לפוטבול זה לא נראה לי ריאלי) אבל בגדול זאת הדרך הכי נוחה לראות משחקי ספורט בארה"ב בלי לפשוט את הרגל (אני מדבר בעיקר על NBA, NHL וMLB, נראה לי שבשביל כרטיסים לפוטבול במיוחד באזור בוסטון תצטרך להיות מישהו שממש רוצים שיהיה שמח בשביל לקבל...)

*** בקשר לבייסבול לצערנו הרד סוקס מובילים את הבית שלהם השנה במירוץ צמוד ככה שאם אתה בונה על כרטיסים למשחק בית שלהם בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר כדאי לך למהר, בזמן אמת זה יהיה הרבה יותר בעייתי ויקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
פוטבול הוא אולי המשחק היחיד שיותר טוב לראות בטלוויזיה מבמגרש (הערמות של הזמן המת עוברות יותר טוב עם הילוכים חוזרים, פרסומות ומשחקים אחרים), מעבר לזה ג'ילט סטדיום זה אצטדיון די מגעיל בלי טיפת נשמה.
במקומך הייתי קונה 3 כרטיסים לברויינס במקום, לפחות הם אוהדים אמתיים ולא טרמפיסטים כמו הפטריוטרס (ששנים אנשים מבוסטון היו מספרים לך שהם בכלל לא קבוצה מהעיר).
עם כל השנאה שלי לבוסטון, בהוקי יש להם קהל טוב עד מצוין, ומכל הספורט המקצועני, והוקי בגדול הכי טוב לראות חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 15:15 
אולי אוהדים אמיתיים אבל עדיין מגעילים! (GO HABS!)

ואני דווקא חושב שבאופן כללי לראות פוטבול פעם אחת במגרש עצמו זאת חוויה מומלצת (למרות שאתה צודק וגרנאה גם אם הייתה לי את האפשרות הייתי מעדיף להיות מול ערוץ הרד זון באופן קבוע על ללכת למגרש). בקשר להוקי זה אכן משחק שממש כיף לראות במגרש עצמו לפעם היה בלתי אפשרי לצפייה בטלווזיה. היום האמת שעם הHD הוא גם בסדר בטלווזיה למרות שבאמת אין כמו חוויה לשבת ממש קרוב לזכוכית במשחק עצמו ולראות את הפיצוצים מקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
מסכים איתך ששווה לראות פעם אחת, רק שלא הייתי מבזבז אותה בפוקסבורו - גם בחור, גם מכבי מזרח, גם קהל חרא ואפילו הטיילגייטינג על הפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 22:04 
תודה על התשובות.
שכנעתם אותי שהפטריוטס הם מקור כל הרוע בעולם.
האם יש איצטדיון אחר במרחק של עד שלוש שעות נסיעה של קבוצה נסבלת יותר? (אני גר בבוסטון. באופן פרטי, לא מחברה)
אם לא, אני אאלץ להתפשר.
אגב, כרטיס ליצע שהוא לא העליון למשחקים של הפטריוטס מתחיל ב-200 דולר. ובשלב הזה, חודשיים לפני פתיחת העונה, כמעט ולא נשארו כרטיסים.
מה שכן, אני כבר משחיז את המחליקיים שלך למשחקים של הברוינס.
לגבי הרד-סוקס, העבודה הקודמת שלי קנתה לי כרטיסים למשחק נגד בולטימור בסוף אוגוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 22:49 
מבחינת מקומות אחרים אז יש לך את ניו יורק (משחקים בניו גרזי) אבל שם הכרטיסים לא בטוח שיותר זולים (למרות שיש מצב שבסוף העונה אפשר יהיה להשיג כרטיסים זולים לג'טס).
האפשרות השנייה שהיא קצת יותר רחוקה באפלו (נראה לי סביבות 5-6 שעות נסיעה) אבל אפשר לשלב את זה בסופ"ש של לראות שלכת או משהו בסגנון שמוכרים לאשה (ניאגרה אם משום מה אתם רוצים להיות שם). אגב אם היית במקרה פעם בבאפלו ואתה באופן טבעי לא רוצה להתקרב לשם יותר הבילס משחקים גם משחק בית אחד בטורונטו שהיא תכלס עיר לא רעה להעביר בה סופ"ש (כל עוד זה לא בדצמבר). למרות שמבחינת החוויה הקנדים לא עושים טיילגיטטינג (כשהייתי שם לפני שנתיים לאח שלי היו כרטיסים מהעבודה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 03:51 
סמל אישי של המשתמש
האיטצדיון החדש בניו יורק הוא גועל נפש מרוכז, לבאפולו לא הייתי נוסע באופן כללי, זה מקום מדכא אש, הקהל שם טוב, אבל בחורף זה חתיכת סיוט לראות שם משחק.
כמו שיאיר אמר, באפולו משחקת משחק אחד בטורונטו (השנה זה באחד בדצמבר מול הפאלקונס) אתה מחמיץ חלק מהאווירה, אבל לפחות אתה לא בבאפולו.

מעבר לזה פילדלפיה זו אופציה לא רעה בכלל, בטח יותר טובה משאר המקומות שהועלו פה, אבל זה לא שלוש שעות, ופיטסבורג אפילו יותר טוב (למרות שהיא יותר רחוקה ולמרות שאני באופן אישי לא סובל את הסטילרס).

טיסות הן די זולות ויש גם רכבות, אבל עוד פעם, לא הייתי מטריח את עצמי עד כדי כך בשביל משחק פוטבול.

עריכה -
לגבי רכישת כרטיסים, אם אתה לא מכיר תסתכל על stubhub, זה לא יהיה יותר זול, אבל אתה יכול להשיג כרטיסים פחות או יותר לכל משחק שתרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 19:13 
אני עומדת לעשות משהו שלא חשבתי שאעשה אי פעם, ואתן לך את הכתובת לאתר הכי מגניב בעולם.

אני משיגה דרך האתר הזה כרטיסים זולים לclub sections או פשוט ליציע אחר. אתר אמין לחלוטין אבל תעדיף את האופציה של ה e-tix.

www.seatgeek.com (ששששש אל תגלו לאף אחד :SMOKE: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: