תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פאלפונים שאלה
הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 18:29 
אחרי שפאלפון זיינה לי את התחת עם חשבון מטורף החלטתי להתנתק מהם.
רציתי לדעת למי שמבין, קניתי את המכשיר עצמו מהם, והם כל חודש מזכים אותי ב-60 שקל. עכשיו אם אני מתנתק מהם, הם יכולים לחייב אותי מכאן והילך או מההתחלה?
זאת אומרת קניתי את המכשיר מהם לפני שנה, ועד עכשיו הם זיכו אותי ב- 720 שקל(60 שקל כפול 12) ונשאר לי עוד שנתיים(1440 שקל).
אם אני מתנתק הם מחייבים אותי על 1440 או על 1440+720? הייתי שואל אותם אבל הם שיקרו לי כל כך הרבה פעמים שאין סיבה לסמוך עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פאלפונים שאלה
הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 18:30 
אה ועוד משהוא, האם הם פורעים את החוב או שהם עדיין ממשיכים עם התשלומים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 19:07 
התשלומים ממשיכים כמו כל עסקת תשלומים. קראתי איפשהו שבית המשפט התיר לחברות הסלולר (בעקבות בקשה של סלקום) לגבות את יתרת התשלומים במכה, אבל אני דיי משוכנע שהם לא עושים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
התשלומים ממשיכים כמו כל עסקת תשלומים. קראתי איפשהו שבית המשפט התיר לחברות הסלולר (בעקבות בקשה של סלקום) לגבות את יתרת התשלומים במכה, אבל אני דיי משוכנע שהם לא עושים את זה.

דווקא שמעתי שהם כן עושים את זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
גם אני תקוע עם סלקום מאותה סיבה, נשארה לי שנה.
ואז...לעולם לא אקנה טלפון יותר בחברות הסלולר, גם אם יפרסו לי את זה ל34465465 תשלומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 20:35 
סתם כי בא לי אדום כתב:
רציתי לדעת למי שמבין, קניתי את המכשיר עצמו מהם, והם כל חודש מזכים אותי ב-60 שקל. עכשיו אם אני מתנתק מהם, הם יכולים לחייב אותי מכאן והילך או מההתחלה?
זאת אומרת קניתי את המכשיר מהם לפני שנה, ועד עכשיו הם זיכו אותי ב- 720 שקל(60 שקל כפול 12) ונשאר לי עוד שנתיים(1440 שקל).
אם אני מתנתק הם מחייבים אותי על 1440 או על 1440+720? הייתי שואל אותם אבל הם שיקרו לי כל כך הרבה פעמים שאין סיבה לסמוך עליהם.

מה שירד כבר אבוד להם אפילו אם הם זיכו אותך בשיחות.
לגבי יתרת התשלומים ימשיך לרדת לך כרגיל 60 שקל כל חודש עד גמר התשלומים.בכול חשבונית של פלאפון אתה אמור ליראות כמה תשלומים נשארו לך על המכשיר.
גם אם תנייד לרשת אחרת ימשיכו לשלוח לך קבלה על ה-60 שקל כל חודש כדי שתהיה מעודכן ביתרה אם הם לא שולחים זו עבירה על החוק.
לגבי חברה אחרת תעבור להוט מובייל יש להם מבצע של 9.90 שקל לחודש למשך שלושה חודשים.
זה הדיל הכי חם בשוק כרגע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 20:36 
אה ועוד משהו- פלאפון זונה... פלאפון זונה... פלאפון מוצצת,לכל השכונה...

זהו הייתי חייב לפרוק.

לא היוזר המקורי

*לא תתפוס אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 23:21 
חבק אותי... כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

מה שירד כבר אבוד להם אפילו אם הם זיכו אותך בשיחות.
לגבי יתרת התשלומים ימשיך לרדת לך כרגיל 60 שקל כל חודש עד גמר התשלומים.בכול חשבונית של פלאפון אתה אמור ליראות כמה תשלומים נשארו לך על המכשיר.
גם אם תנייד לרשת אחרת ימשיכו לשלוח לך קבלה על ה-60 שקל כל חודש כדי שתהיה מעודכן ביתרה אם הם לא שולחים זו עבירה על החוק.
לגבי חברה אחרת תעבור להוט מובייל יש להם מבצע של 9.90 שקל לחודש למשך שלושה חודשים.
זה הדיל הכי חם בשוק כרגע...

תודה, אבל הקטע של 012 מובייל יותר קורץ לי. יש להם חבילה ב-10 שקל ל-60 דקות 60 SMS ו- 100 MB. על כל חריגה 9 אגורות. אני מדבר משהוא כמו 120 דקות בחודש, וגולש אולי 150/200 מגה גג.
זה יוצא סביבות ה-25 שקל לחודש כל חודש, ולא רק 3-4 חודשים. ומקסימום אני יעזוב אותם אחרי זה ויעבור למשהוא אחר.

נ.ב. אכן פאלפון זונה בת זונה. הם העלו לי את התעריפים ב-40% במכה. הם אמרו שחלק מהזיכויים והנחות היו לשנה, רק שבחוזה זה לא כתוב. לכן זונה בת זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 00:51 
תגידו, מישהו ניסה לקנות פלאפון מאייבורי או מKSP?
ראיתי הרבה המלצות בזאפ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 00:57 
Redfan כתב:
תגידו, מישהו ניסה לקנות פלאפון מאייבורי או מKSP?
ראיתי הרבה המלצות בזאפ..

אני יכול להגיד לך שבאייבורי קניתי 2 מחשבים אקס בוקס.
השירות שלהם מצוין. לכן אם אני אי פעם אקנה פאלפון חדש זה כנראה היה מהם(לא ידעתי שהם מוכרים אבל תודה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 01:26 
מוכרים ובמחירים יחסית הוגנים לטעמי, כבר לפחות שנתיים אני רואה אצלם, שמעתי גם שהשרות שלהם טוב אבל בכל מה שקשור למחשבים העדפתי את KSP דווקא.
אני הסתכלתי קצת על סמסונג גלאקסי S3 היום בכל מיני אתרים, פלאפון האלה חצופים שזה מדהים, 3800 שח וזה לא כולל כל השטויות שלהם, יש כאן מישהו שעובד פלאפון ויכול לתת הסבר למה הם מרשים לעצמם לתת למכשירים תג מחיר של 140-150% יותר ממה שהם שווים באמת, אם לא יותר? איך זה קורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 02:22 
כי מה שהם עושים זה להציע לך חבילה ואז הם מזכים אותך על המכשיר וזה נראה לך חינם. תכלאס זה עבודה בעיניים. אני מניח שזה עניין של זמן עד שאף אחד לא יתקרב אליהם, כל עוד המחירים שם בשמיים.
אני אישית הולך לעזוב אותם וכנראה לא לחזור. אני לצערי הרב נכנסתי אליהם לפני שנכנסו כל הגולן טלקום, משהוא כמו חצי שנה לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 14:02 
סתם כי בא לי אדום כתב:
כי מה שהם עושים זה להציע לך חבילה ואז הם מזכים אותך על המכשיר וזה נראה לך חינם. תכלאס זה עבודה בעיניים. אני מניח שזה עניין של זמן עד שאף אחד לא יתקרב אליהם, כל עוד המחירים שם בשמיים.
אני אישית הולך לעזוב אותם וכנראה לא לחזור. אני לצערי הרב נכנסתי אליהם לפני שנכנסו כל הגולן טלקום, משהוא כמו חצי שנה לפני.

יאללה איתך טחנת את המוח...לך תתאבד.
אי אפשר לחזור כל פעם על אותה הודעה במילים אחרות,חבל עד עכשיו חשבתי שאתה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 15:17 
חבק אותי... כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

יאללה איתך טחנת את המוח...לך תתאבד.
אי אפשר לחזור כל פעם על אותה הודעה במילים אחרות,חבל עד עכשיו חשבתי שאתה בסדר.

הבחור שאל שאלה, אז עניתי לו. לך תחבק עץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: