Woody Allen כתב:
אני מתכנן לטוס לאינדונזיה עוד חודשיים בערך, ואודה אם מישהו שמבין יוכל לענות לי על כמה שאלות בבקשה.
כמובן, אין למדינה הזאת יחסים דיפלומטים עם ישראל. אני מתכנן לטוס לתאילנד עם הדרכון הישראלי, ומתאילנד לאינדונזיה עם הדרכון הפולני הנקי שבקרוב מגיע.
עכשיו, אני מתכנן להיות שם עם חברה שלי שהיא צפון אירית, ומשם כנראה לטוס לישראל. כמובן שנחזור לתאילנד ומשם לישראל.
האם תהיה איזשהי בעיה אם בבן גוריון יראו חותמת מאינדונזיה בדרכון הבריטי של חברה שלי? יש סיכוי שיעכבו אותה ויחקרו אותה? מן הסתם אני ממש לא רוצה שזה יקרה...
ובכלל, האם בטוח בשבילי להגיע לשם? כמובן שאני לא אגיד שאני ישראלי כשאני אהיה שם, אבל מה הלך הרוח שם מבחינת החלק המוסלמי?
תודה מראש.
במקומך הייתי נכנס לתאילנד עם הדרכון הפולני. למה? כיוון שיש מצב שיעשו לך בעיות או יתחקרו אותך בכניסה לאינדונזיה אם אתה תגיע עם דרכון ריק לחלוטין.
בגדול אני לא חושב שתהיה לך איזו שהיא בעיה שם. הייתי שם מספר פעמים לנסיעות עסקים (דרכון ארגנטינאי), הם אנשים מאוד חביבים, חייכנים, מסבירי פנים וכו. על תעשה שטויות
ויהיה בסדר.
לגבי כניסה לארץ - כשאשתי (יפנית) הגיע לארץ יחד איתי בפעם הראשונה, הדרכון שלה היה מלא חותמות עם מדינות כגון איראן, לבנון, סוריה, קטאר, בחריין, אבו דאבי וכו. תשאלו אותה
במשך כרבע שעה ונתנו לה להכנס ללא בעיות. האמת שעוד שאלו אותה אם היא רוצה שיחתימו לה כניסה לארץ על דף נפרד. אני מאמין שלא יעשו לה לחברה שלך יותר מידי בעיות אם אתה
איתה.