תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טיול של 3 חודשים לחו"ל
הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
עקרונית, הגיעה החלטה במשפחה שאת יולי - אוגוסט - ספטמבר אני אבלה בחו"ל. בעיקר אירופה, כיוון שיש לי אזרחות צרפתית.
עכשיו, עלו רעיונות, לבקר את דוד שלי (לונדון), אחותי תגור בפריז באותו זמן אז להיות איתה, לסוע איתה לאמסטרדם וגם לבקר בן דוד בקטע של מסיבות (מרסיי).
יש אפשרות של לסוע לבת דודה של אבא בארה"ב (לוס אנג'לס) אבל חוץ מבית מובטח בסנטה מוניקה אין לי הרבה רעיונות מה לעשות שם.
הרבה זמן מהסיפור כנראה אבלה בצרפת, אז אני אקח קורס בצרפתית במשך חצי שנה.

אז אומנם זה בקשה קצת נרחבת, אבל אני מחפש כל רעיון מה אפשר לעשות בחול במשך 3 חודשים, בעיקר אירופה, אולי מחוויות עבר שלכם...

בוא נגיד שבשלב זה כיוון שאני בשלב הרעיונות באוויר כסף הוא לא בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טיול של 3 חודשים לחו"ל
הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
קצת עם טחותך קצת עם הבן דוד ושאר הזמן לטייל באירופה ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
אפשר תמונה של האחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
אפשר תמונה של האחות?

אחד המשפטים השחוקים שיש...

במקרה של ירדן זה כדאי..אחד שראה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 15:29 
כמי שגר כמה שנים בלוס אנג'לס, אם יש לך 3 חודשים לטיול קייצי, ואם כסף זה לא בעייה אז ברור שאירופה עדיפה על מערב ארה"ב. אשר ל"מה לעשות", באמת שלא חסר. יש כל כך הרבה ערים מדהימות במערב אירופה, רובם במרחק די קצר אחת מהשנייה, ואם עוד יש לך אחות בפריז אז זה בכלל קל. קובעים את הבסיס שם ויוצאים לטיולים באזורים אחרים באירופה.
יש גם אנשים שעושים טיולים מסוג אחר, כמו למשל טיול על אופנועים עד לאתונה.
באמת שלא חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
תכין את הארנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
תכין את הארנק.

התכנית היא לחיות על 25-30 יורו ליום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 20:14 
עד שקראתי את ההודעה האחרונה שלך, התכוונתי לכתוב לך שעזוב אותך מאירופה, סע למזרח או לדרום אמריקה ל-3 חודשים. הרבה יותר כיף שם בגיל שלך, ואלו מקומות שכשתהיה מבוגר יהיה לך הרבה יותר קשה עד בלתי-אפשרי להגיע אליהם. לאירופה תוכל תמיד לנסוע.

אחרי שקראתי את ההודעה האחרונה שלך, אני אומר לך שבכל מקרה תיסע רק למזרח, כי עם 25-30 יורו ליום זה המקום היחיד שתוכל להתקיים בו וגם להנות, ולא לחיות כמו כלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
אירופה אני אהיה בטוח, כי אני מתכנן כן להיות עם אחותי, דודי, ובן דודי (צרפת ואנגליה). ושם גם ההוצאות פחות עלי.
התכנון הוא להמשיך משם לבד (מקווה שעם עוד אדם) וטייל ברחי המקום שבוא אני נמצא ולהמשיך הלאה. כלומר אכסניות נוער (וגם לנסות לתפוס מקומות שינה בכל מיני עסקים ומסעדות על שקי שינה). אוכל מהסופר שאני סוחב איתי כל היום, וכרטיס - חודשי של תחבורה שלא נכנס לי לתקציב היומי. ככה שאם שאר הכסף אפשר להוציא על מסיבות, בילויים וטיירות. ככה שכן אפשר לחיות וטייל יפה, זה לא יהיה פאר, אבל זה אחלה לדעתי.

מה שכן הקטע שבו אני מטייל לבדי אני שוקל לעשות במזרח/דרום אמריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
25 יורו ליום? אתה אמיתי?
באירופה רק לקנות סנדוויץ' ושתיה בתחנת דלק זה 15 יורו. WAKE UP MAN

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
יש באירופה הומלסים שמסתדרים עם 25 יורו ליום, אבל רק במזרח אירופה ורק בקיץ.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
אתה חי בסרט. לילה במוטל הכי פשוט זה 20 יורו לילה מינימום בדורמס של 10+.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לשאול בן כמה אתה? נטו מתוך סקרנות, אין איזה שאלת המשך או משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
אסף ראסינג כתב:
אפשר לשאול בן כמה אתה? נטו מתוך סקרנות, אין איזה שאלת המשך או משהו...

אהיה 18 בספטמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 22:40 
אם אתה בן 18 עזוב אותך מהמזרח או דרום אמריקה, אתה עוד צעיר ולא תוכל להעריך את החוויה הזאת כראוי, וגם פחות תהנה כי כולם יותר מבוגרים ובוגרים ממך. תגיע לשם עוד כמה שנים, עם המלצה חמה במיוחד על הודו.

אירופה נשמע כמו רעיון טוב, אבל עם 30 יורו ליום אתה תוכל להסתדר אולי אם תישן כל לילה על הספסל באחד מהגנים הציבוריים, שהאמת שאם זה לתקופה קצרה זאת חוויה וזה אפשרי- אבל לא הכי מומלץ...

או שתעשה קאוצ'סרפינג, שזה בעצם אנשים שמארחים אותך חינם בבתים שלהם (אתה יכול לברר על זה בהרחבה באינטרנט), או סתם להכיר אנשים ולזרום, אבל בגיל 18 זה לא קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
טיילתי שלושה וחצי-ארבעה חודשים באירופה, ישנתי רק בהוסטלים ואכלתי רק ג'אנק פוד. אתה לא יוצא עם פחות מ-50 יורו ליום, וזה אם אתה מתכלב לגמרי.

לגבי מה לעשות, אתאר לך בגדול את המסלול שלי: ברצלונה > מדריד > גרנדה (דרום ספרד) > ליסבון > פורטו > סן סבאסטיאן (צפון ספרד) > בורדו > אזור ברטאן ונורמנדי (סט. מישל, סט. מאלו, קאין) > עמק הלואר (העיר טור) > פריז > אמסטרדם. עד כאן הכל ברכבות. טיסה לבלפסט > קו החוף של צפון אירלנד (מבלינטוי ללונדונדרי, דרך בושמילס ופורטראש) > אירלנד: דונגל, סלייגו, גולוויי (הבארן והקונאמרה), לימריק, דינגל, קורק, קילקני, ווקספורד, וויקלו, דאבלין. טיסה למנצ'סטר > צ'סטר > שרוזברי > ברמינגהאם > באת' > סלסבורי (סטונהנג') > אוקספורד > לונדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
25 יורו ליום? אתה אמיתי?
באירופה רק לקנות סנדוויץ' ושתיה בתחנת דלק זה 15 יורו. WAKE UP MAN

כמה אתה מעריך שזה יהיה ליום? כלומר, מנסים להתרסק אצל בעלי עסק (אני אלך עם שק"ש אני מניח)/אנשים שפוגשים בדרך, וכשה לא עובד ממה שסיפרו לי יש אכסניות של 10 יורו ללילה.

לגבי אוכל, קונים אוכל בסיסי (לחם, גבינה וכו') שמספיק ליומיים שלושה, בסביבות ה-15 יורו, ועם הכסף שנשאר מוציאים על טיירות ואטרקציות.

יש ימים שמוציאים יותר וכאלה שפחות, ככה שמנהלים את זה כל יום לעצמו, וההבדל בממוצע כרגע בין 25 יורו ל-40 יורו הוא לא קריטי לי.
השאלה באמת אם אתה חושב שזה יעלה הרבה יותר מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
מה זה להתרסק אצל בעלי עסק, שמע אתה ילדון טיפה הזוי.
עם 25 יורו ליום יאנסו אותך וימצאו את הגופה שלך באיזו תעלה מעופשת לא חבל?
תשאר בארץ תשתה תה ותנמנם ככה מקסימום יעשו בך מעשה סדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
שמעו, לפני כמה שנים עשיתי טרק באיזור צ'כוסלובקיה במשך שבוע. אכלו אוכל מהסופר בלבד, ישנו או באוהלים או בהוסטלים דבילים כאלו באמצע ההרים. כאשר אתה לוקח את הדברים עליך, ואתה מארגן אוכל נכון, אפשר לעשות את זה במחירים האלה (בין 25 ל-50 יורו גג ליום ) ולחיות סבבה. אני מתכנן לסוע עם עוד בן אדם או 2 כדי שזה יהיה יותר קל. עושים קצת couch surfing ומסתדרים. העניין המרכזי הוא להמשיך קדימה. זה בא מפי אבא שלי שממנן את כל העניין....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2013, 23:57 
תכלס להתכלב ולשרוד באירופה נשמע כמו חוויה מטורפת.
בטוח אני אעשה את זה בעתיד.

דרך אגב, אם בזין שלך ואתה מתערבב כמו שצריך, תמיד תוכל למצוא עבודה מזדמנת של כמה ימים, ולהרוויח כמה יורו מתחת לשולחן שיקיימו אותך בימים הבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 00:47 
אני במקומך הייתי הולך על מזרח אירופה ומרכז אירופה.
ברלין - פראג - ברטיסלבה - מונטנגרו - קרואטיה - בולגריה.
איזורים אדירים.

ותכלס אם אתה בקטע של מסיבות זולות וטובות, לפני כמה ימים חזרתי מאירופה, במקרה יצא לי להגיע הפעם גם לטאלין בירת אסטוניה, נראה לי בקיץ זה אפילו יותר טוב ממה שזה היה הפעם.

25 ליורו זה אפשרי לשרוד במדינות מזרח אירופה אם אתה ישן בחינם , מקווה שאתה חזק בקאוצ'סרפינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
אחי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
למה אתה לא חשוב על ארה"ב. זאת מדינה ע-נ-ק-י-ת. לנסוע באוטובוסים שם בין מדינות ולעצור בכל מיני מקומות נראה לי משהו עם פוטנציאל אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 03:01 
הפועל כתב:
למה אתה לא חשוב על ארה"ב. זאת מדינה ע-נ-ק-י-ת. לנסוע באוטובוסים שם בין מדינות ולעצור בכל מיני מקומות נראה לי משהו עם פוטנציאל אדיר.

האמת שנתת את הסיבה העיקרית. ארה"ב מאוד גדולה וטיולים ארוכים שם כוללים נסיעות לא קצרות בדרכים (בהשוואה לאירופה כמובן) ואזורים שלמים משעממים במיוחד. אם מתמקדים באזורי החופים שם, שיותר מעניינים, אז גם המחיר לא ממש זול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טיול של 3 חודשים לחו"ל
הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 08:24 
הייתי באירופה שלושה חודשים אחרי הצבא... דבר איתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה אתה צריך לחשב את העניינים שלך חכם יותר. נגיד ואתה עומד לחיות על 25 יורו ליום (וכמו שהבנת, אתה לא) אתה לא יכול להקציב לעצמך את זה, אחרת יהיו לך כמה ימים שבהם אתה מבזבז יותר, והופ - הגעת למצב שבו אתה שבועיים לפני הטיסה חזרה לארץ ואין לך שקל.

מעבר לזה, אתה מאוד כללי. הבנתי שתהיה הרבה בצרפת, בהולנד ובאנגליה. אתה שואל על מקומות טובים לטייל בהם במדינות האלו? במדינות קרובות? באזורים שונים לגמרי ביבשת?
מה אתה מתכנן לעשות? טרקים? לשבת בפאבים כל הזמן? אמרת שאתה נוסע עם עוד אנשים - מי אלה? סבא וסבתא או החבר'ה שלך?
תמקד בנאדם.

רעיון מגניב שהוא חוויה אדירה וגם חוסך הרבה כסף - אוהל.
בכל מקרה אני יכול להמליץ לך בחום על איסלנד אם אתם בעניין של טרקים וטבע. הייתי שם חודש שלם בקיץ שעבר (יוני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
יש לי חברים שנסעו עם אופניים מאיטליה עד החוף האטלנטי בצרפת.
אוקיי, הם לקחו גם עגלת משא כזאת שהם התחלקו בסחיבה שלה, ישנו חצי מהזמן באוהלים וללא מקלחות, וכו' וכו'.
אבל הם נהנו מאוד וזה לא היה יקר.
לקח להם בערך חודשיים אאל"ט.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 11:47 
תשמע,כשהייתי באירופה ישבו שם כמה ישראלים צעירים סטלנים ומחוקים שפשוט קיבצו נדבות..הם אמרו לנו שנגמר הכסף אבל הם חייבים להמשיך בטיול.קח את זה כאפשרות.. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
תשמע,כשהייתי באירופה ישבו שם כמה ישראלים צעירים סטלנים ומחוקים שפשוט קיבצו נדבות..הם אמרו לנו שנגמר הכסף אבל הם חייבים להמשיך בטיול.קח את זה כאפשרות.. :SMOKE:
להעניק שירותי מין זולים יהיה הרבה יותר יעיל

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
סנופקין, התכנית הכללית היא כזאת -

סוף הלימודים (תחילת יולי) טס לאנגליה. מבקר את דודי ומשפחתו, נשאר שם בסביבות ב-10 ימים עד שבועיים. לאחר מכן לוקח את הדברים שלי ונוסע לפריז. שם אחותי תגור, לבלות איתה באיזור השבוע ומשהו (אולי יותר) בפריז.
משם אני והיא נוסעים לאמסטרדם. אני חושב שנישן בהוסטלים, או אכנסייה פושטתית כלשהי. מבלים שם גם באיזור השבוע- 10 ימים. זה גומר לי חודש של סיבובי משפחה. יש אפשרות של לסוע למרסיי לבן דודי, אבל האופציה הזאת נשמעת פחות מעניינת כרגע אז אני שם את זה בצד.

מכאן הכל פתוח, והרעיון הוא - בשלב זה מצטרף אלי/חבר/חברה/מטייל מלווה שאני מכיר כלשהו. בכל אופן לא משפחה. כלומר אפשר להתפרע הדברים הלא - נחוצים שלי אני משאיר בפריז אצל אחותי. לוקח תיק עם רק הדברים הנחוצים - שקשים (אולי גם אוהל), טכנולוגיה (פלאפון, מצלמה) , בגדים, ארנק, כרטיסים כו. עושה כרטיס חופשי - חודשי לרכבת האירופאית, כלומר שהדרך שלי לעבור בין ארצות היא ברכבת בלבד פחות או יותר. אני אבדוק גם אם יש איזושהי עסקה שכוללת גם אוטובוסים ורכבת תחתית בכל הערים, אני לא יודע אם יש כזאת. לרכבת האירופאית אני יודע שיש. בשלב הזה אני מתחיל לזוז ממקום למקום, כאשר התקציב שלי הוא הוצאות של בין 25 ל - 50 יורו ביום. מנסים להתרסק עם שק"ש והאוהל בכל מקום אפשרי - בתי עסק, couch surfing אצל אנשים שפוגשים בדרך, אולי אפילו פארקים במקומות שזה בטוח - ובמקרה הגרוע ביותר מגיעים להוסטל או אכסניית נוער כלשהי. אוכל קונים במרוכז כמה שיותר זול ושכמה שיותר מחזיק לאורך זמן (כיכרות לחם גדולים לדוגמה מצוין בשביל זה).

בכל מקום שמבקרים, עם הכסף שמנסים לחסוך מחפשים אטרקציות (למרות שזה משהו שאני מתחיל לחפש כבר עכשיו, בעת תכנון המקומות. אגב, פה אני אשמח גם לעצות, מאנשים שהיו באירופה, כל מקום כרגע, כל האופציות פתוחות), בנוסף לדברים של הרגע, כמו מסיבות, פאבים וכאלה. אבל המטרה הראשית היא להמשיך לזוז ולהתחבר לחוויה. כלומר לצורך העניין עם עברנו בעיר מסוימת וכל מה שעשינו זה טיילנו וראינו את היופי שלה זה בסדר גמור.

טרקים זה אופציה, אבל הרעיון המרכזי כרגע בוא העיקר לכסות שטח, ולהמשיך לזוז בערים עצמן. ולחפש שם "הרפתקאות" למיניהם :) . וגם טרק זה מאמץ בפני עצמו, בנוסף להשרדות הבסיסית.
אבל שוב, זה כל העניין, אם ההזדמנות תראה את עצמה לפנינו והכל יסתדר אז נלך על זה בכל הכוח.

וככה מעבירים חודשיים פחות או יותר.

אני צריך עזרה בהמלצה למקומות לביקור, אטרקציות שם, ובכללי כל טיפ שנראה לכם שיכול לעזור באיזשהי צורה - אני משתוקק לו.

בינתיים נראה שהבעיה הכי גדולה תהיה למצוא משהו/ מישהי שירצו לעשות איתי את הטירוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: