adomi כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
adomi כתב:
ההבדל הוא כל כך עצום?
כן ולא, תלוי מה הדרישות שלך...
בעיקר משחקים אפליקציות וכאלה...
העניין הוא שאני די פוחד שלא יפקירו את הs2 בעתיד מבחינת שתי הדברים האלו כי אני מתכנן לקנות אותו מחר.
אז ככה, הייתרונות העיקריים של הגלקסי 3:
1. מעבד הרבה יותר חזק (למשחקים שיש היום לא צריך יותר מה2, אבל מי יודע מה יהיה בעוד שנתיים שלוש...)
2. מסך יותר גדול כשהגודל הפיזי כמעט ולא גדל.
3. מע' הפעלה יותר חדישה, אבל, היום הגלקסי 2 מקבל גם הוא את המע' הזו, אבל כמובן בעתיד הוא לא יקבל וה3 יקבל....
4. הרבה פיצ'רים נחמדים של סמסונג שאמורים להפוך את הפלאפון ליותר "מותאם לבני אדם" לפי סמסונג
בקיצור, אם אתה רוצה פלאפון רק בשביל אפליקציות פשוטות יחסית ולא רוצה לקנות את הכי חדשות תמיד, לא הייתי ממליץ לך על אף אחד משניהם, אלא מכשיר ביניים חביב (סוני הוציאו כמה כאלו), כי הוא ככל הנראה יתעדכן לעומת הגלקסי 2 והוא לא יוזנח והוא עדיין יהיה זול (אולי אפילו יותר זול מהגלקסי אס 2....).
אם אתב רוצה את הפלאפון הכי חדש שזה בעיקר סמל סטטוס ופחות כי הוא שווה הרבה יותר מהאחרים, לך על הגלקסי 3.
אם אתה רוצה את הפלאפון הכי חזק וטוב בשוק, אני הייתי הולך על הhtc one x, אותו מפרט כמו ה3, רק עם סנס (שאמנם מתחיל להראות סימנים של מועקה, אבל בטח לא עלוב כמו הטאצ' וויז), ולעומת הפלסטיק של הגלקסי הוא ככל הנראה לא ישבר גם אם תזרוק אותו על הרצפה (גם העיצוב לטעמי עדיף....)
את הגלקסי 2 בכל מקרה לא הייתי ממליץ לקנות, אבל זו החלטה שלך....