עדכון: ההצעה שוב רלוונטית (מעתה ועד הודעה חדשה).
המשימות הספציפיות שפירטתי במקור כבר פחות רלוונטיות, אבל תמיד יש מה לעשות: טיפול בערוגות, הכנה וטיפוח של שתילים במשתלה, טיפוח עצים, העברת דברים כבדים ממקום למקום ועוד ועוד (כמובן שאפשר גם לעשות דברים מחוץ לגינה).
ההודעה המקורית (בעדכונים קלים):
(ההודעה מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות, אך כמובן שההצעה מופנית ומתאימה לכל המינים, המגדרים, הנטיות וכו' וכו')
מחייה (מגורים ואוכל) תמורת (מעט) עבודה (לא קשה) במשק חקלאי בשיטת permaculture בפורטוגללמי שלא מכיר, יש סוג מאוד נפוץ של תיירות בעולם, שבו אנשים נוסעים לטיול ארוך או קצר, שבו הם בעצם מתנדבים במשקים\קהילות תמורת מקום מגורים, אוכל וכו'.
התעורר אצלנו צורך בעזרה, ולפני שאני מפרסם באתרים הבינלאומיים למיניהם (למתעניינים: wwoof, workaway וכדומה) חשבתי להציע את ההצעה פה.
אנחנו מציעים חדר שהוא למעשה יחידת דיור נפרדת, כולל מקלחת, שירותים, מטבח, אינטרנט אלחוטי (או חוטי, אם צריך) ותנור חימום. כמו כן נספק ירקות ומצרכי יסוד, ואם צריך עוד משהו אז נסתדר.
בונוס מיוחד לאוהד הפועל - אפשרות לצפייה משותפת במשחקים.
בתמורה אנחנו מבקשים בדרך כלל 15-20 שעות עבודה בשבוע, תלוי בעונה.
בדרך כלל העבודה היא עבודה בגינה, טיפול בעצים וכדומה. אנחנו פתוחים גם לרעיונות אחרים, אם מישהו מרגיש יצירתי אבל לא אוהב צמחים, למשל.
אם זה לא מתאים לכם זה יכול להתאים לחבר\ה שמתעניינים בתחום החקלאות האלטרנטיבית, או למי שמחפש דרך זולה וחברותית לטייל באירופה.
פרטים נוספים אפשר לבקש כמובן פה או בפרטי.
אם אתם מעבירים את זה למישהו שלא כותב בפורום, אפשר ליצור קשר גם דרך דף הפייסבוק -
https://www.facebook.com/bio.chaosתודה למשתפים
אני אשמח מאוד אם יסתדר לאוהד אדום להגיע.
עריכה: אין צורך בניסיון קודם, בידע מקצועי או בשום דבר אחר. הדרישה היחידה היא לא להיות יותר מדי עצלנים (אבל לא צריך לדאוג, אני עצמי מספיק עצלן כדי שאף פעם לא תהיה יותר מדי עבודה).
בעקבות התנסויות קודמות, החלטנו לתת עדיפות לאנשים שיודעים להסתדר (מבחינת אוכל, ניקיון וכדומה).