אדום מטלי כתב:
1. כלומר, אותה טלוויזיה שמנגנת יפה בלו ריי, יכולה להציג בצורה לא טובה מהמחשב, או מ-DVD? הרי אני לא אבוא עם DVD, מחשב ובלו ריי לחנות לבדוק את הטלוויזיה (USB זה עוד סביר)?
2. אני לא אראה ממטר, אבל זה הולך להיות ממרחק קרוב יחסית, יש לי חדר קטן די קטן שמיועד לכך. חוץ מזה, אני מניח שאם ממרחק מטר רואים בטלוויזיה A טוב יותר מאשר בטלוויזיה B, זה יהיה נכון גם מ-2.5 או 3 מטר, לא?
1. טלוויזיות מהטכנולוגיות הנ"ל (להבדיל מה CRT הישנות) יכולות להציג רק ברזולוציה אחת. כל מקור שמגיע ברזולוציה אחרת, הטלוויזיה עושה לו המרה, יש טלויזיות שעושות את זה (הרבה) יותר טוב מאחרות. עכשיו רוב נגני הבלו-ריי והסטרימרים גם עושים את זה, ולרוב הרבה יותר טוב מהטלויזיות. בגדול, שווה לבדוק (עד כמה שאפשר) בתנאים הכי דומים לאיך שאתה הולך לראות.
וזה תופס גם למרחק הישיבה.
עוד דבר לגבי UHD (שאני מניח שזה 4K), יש סיכוי גבוה למדי שהם מציגים לך וידאו ברזולוציה מאד גבוה, יש מעט מאד סרטים\סדרות\פורנו שאתה יכול לראות ברזולוציה הזו, אם אתה שוקל טלוויזיה כזו, תבדוק סרטים\סדרות\פורנו ברזולוציות של בני אדם.
אדום מטלי כתב:
דבר נוסף,
מה זה בדיוק Smart TV? מה זה נותן לי?
זה בגדול טלויזיה שאתה יכול לחבר לאינטרנט ו\או לרשת הביתית ולראות יוטובים וכאלו ישר עליה בלי מחשב.
פעם אחרונה שבדקתי את זה הממשק היה על הפנים, אבל יכול להיות שזה השתפר מאז.