תזכורת : הכותב הוא פלסטר
בני12 כתב:
קורמאק מקארתי כתב:
תודה על העצות, אשמח לעוד תגובות, במיוחד מאנשים שיש להם או היה להם את הטריפל.
(הכותב הינו פלסטר שנאלץ כרגע להשתמש ביוזר של אחיו מאחר שחטא בהחלפת כתובת המייל והמשתמש שלו הוקפא. מסתבר שעדכון פרטים זהו פשע נורא בפורום זה

בחיים לא נתקלתי בדבר הזוי כזה)
קרה גם לבן שלי (החלפת המייל וההקפאה - אכן הזוי).
פרטית לגונדר פתרה את הבעיה במהירות.
תודה, שלחתי פרטית ונקווה שיסדר במהרה.
לא תתפוס אותי כתב:
אתה באמת צריך 3 קווים ו2 קווי אינטרנט?
הרי הטריפל שמוצע פה נותן לך קו אחד + אינטרנט + טלויזיה, ההשוואה קצת לא הוגנת.
אני לא צריך בכלל טלפון, אני לא משתמש בזה. אני צריך רק 2 קווי אינטרנט כי ברשת הביתית לאח שלי היה תקלות מאחר והחדר שלו זה ממ"ד והקליטה שם לא טובה, לכן כל אחד מאיתנו צריך מודם בנפרד.
ג'ופ כתב:
ממליץ לך לנסות למקסם את המחיר שלך ביס ובבזק,
אם מעולם לא היית בהוט, אתה תחזור מהר מאוד.
מה שמייקר לך את העסקה זה קווי הטלפון של בזק,
נסה לעבור לקווים אינטרנטיים ( כמו הטלפון של הוט )
לשם השוואה, טלפון כזה 1000 דק' יכול לעלות 35 ש"ח בלבד. (לנייח ולנייד)
ההבדלים בין יס והוט הם תהומים, עצומים, לא יאומנים, מבחינת שירות, טכנולוגיה ותכנים.
יש איזה קלישאה ש"הכל אותו דבר, והסרטים שיש פה יהיו גם פה" - ממש לא נכון.
שוב אני אומר, ממליץ לך לנסות לדבר עם יס להוזלת המחיר, ולמצוא פתרונות לעיניין הטלפון והוזלת עלות האינטרנט,
תמצא שההבדל בעלות החודשית נאמד במקרה הגרוע ביותר על 30 ש"ח.
* הכותב הינו עובד חברת Yes לשעבר, ללא שום אינטרס.
אני לא ב"יס", אני מאז ומתמיד בכבלים של הוט.
שחר כתב:
its-sick כתב:
שחר כתב:
אחרי כמה שנים של הוט שכללו צעקות, מריבות על סף התמוטטות עצבים, ניתוקים אין סופיים, בעיות בקו הטלפון המגעיל שלהם וvod שעובד ביחס של 1 ל10 בערך, עברתי לyes ואין מה להשוות בכלל.
לעולם לא אחזור להוט.
היה לי חבר בעבודה הקודמת שהוט חייבו אותו על כל ערוצי הספורט שהוא לא רצה בכלל והיו סגורים אצלו גם אם היה מחליט כן לראות פתאום.
במשך חצי שנה הוא היה צורח עליהם בטלפון כל כמה ימים שיפסיקו לחייב אותו על ערוצים שלא פתוחים אצלו.
הוא היה מקבל התקפות עצבים ואנחנו עשינו מזה מטעמים. המון בדיחות, המון צחוקים.
נראה לי שהם קיצרו לו את החיים בכמה שנים, וזה לא שווה את הכסף שהוא אולי חסך מזה שיס יותר יקרים.
לא תמיד זה נכון, אבל סטטיסטית לרוב מה שיותר יקר פשוט יותר טוב. אם הוט היו יכולים הם היו מייקרים למחירים של יס, אבל אז הם לא היו נשארים גם עם חצי לקוח.
אצלי היו כ המון ניתוקים באינטרנט שכמובן ניתקו את הטלפון האינטרנטי, הראוטר שלי והמודמים נמצאים במקום מאוד לא נוח מעל הארון מטבח, בגלל בעיוית לוגיסטיות שקשורות לדירה. בערך פעמיים בשבוע היה לי ריוטאל קבוע שאני מתקשר אליהם והם מבקשים שאוציא את הראוטר והמודם מהחשמל, הם היו מאפסים אצלם את המנוי מנתקים, מחברים וכו'...במקביל הם ביקשו שאחבר את הטלפון ישירות למודם שלהם. פעם בחודש אחרי מריבות הייתי מצליח לגרום לטכנאי להגיע לבדוק והוא היה מחליף ומזיז כל מיני דברים שכמובן לא עזרו (והיו קשורים לתשתית המחורבנת שלהם) וחוזר חלילה, באזשהו שלב (לצערי אחרי שנים ספורות), החלטתי שנמאס לי מהריטואל הזה ואמרתי להם שעד שהם לא מביאים טכנאי שיפתור אחת ולתמיד את בעיית הניתוקים, אני מפסיק לשחק עם המודמים והראוטר (במקביל, חשבתי לעצמי מה עושה איש זקן מאותגר טכנולוגית עם בעיות דומות במקרה כזה), הם הביאו טכנאי שפשוט לא הצליח להתגבר על התקלה , עזבתי אותם ומאז החיים דבש.
אתה אומר שהיו לך ניתוקים בהוט, ואז כשעברת לחברה אחרת (אני מניח בזק?) כבר לא היו ניתוקים?