תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 05:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:
אגב, כל חמשת המחבלים שפעלו היום באים מאותה שכונה (ג'אבל מוכבר)
זה חשוב לי לציין משני טעמים

אחד - לכלכ תומכי החיסול במקום של המחבלים כי מדובר במפגעים בודדים. אני חושב שהועבדה שהם מאותו מקום ומכירים אחד את השני, מעידה על החשיבות שבחקירת מחבלים שנתפסים. כדי להבין מי אירגן אותם, איך תכננו את הפעולה. שניים מהם פעלו ברעננה, מישהו הסיע אותם לשם. אבל אנחנו כנראה לא נדע מי זה כי אחד חוסל במקום ואת השני פצעו פצעים קשים עד להגעת כוחות הביטחון, נראה אם יצא מזה...

שתיים - לפחות אחד מהם קרוב משפחה של המחבל מבית הכנסת בירושלים, זה שהרסו את הבית שלו לפני כמה ימים. נראה שעונש הריסת הבתים ממש מרתיע אותם מלפעול...

צודק. אני בעד לשחרר את כל האסירים הבטחוניים, הכלא לא מרתיע אותם. ובכלל, אין צורך בבתי כלא אפילו ברמה הפלילית. הכלא לא מרתיע אנשים מלבצע פשעים, אז למה לטרוח? באותה הזדמנות אפשר לבטל את המשטרה, כי כנראה שהיא לא מרתיעה אנשים מלרצוח ולגנוב. והכי חשוב, אפשר לבטל צבאות. לאורך ההיסטוריה הוכח שמדינות יוצאות למלחמה, על אף שלמדינה האויבת יש צבא. הצבא לא מרתיע מדינות מלצאת למלחמה.

שמע אתה קצת טמבל דמגוג אבל בכל זאת בשתי מילים, גם לגבי בתי הסוהר יש היום ניסיונות חדשים לשים יותר דגש על שיקום אסירים ופחות רק להרחיק אותם מהחברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
deep red כתב:
פאביו כתב:
dr.avi כתב:
KingAlpaca כתב:
פאביו חושב שהוא שמאלן
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

אאל"ט המחנ"צ שייכים לצד השמאלי של המפה.

אתה ואני טועים שמגיבים לטרול מטונף

אמיר טקנו עוד שונאי ישראל נורמליים
זה טרול מטונף

אתה מבין שחלק מלחיות הדמוקרטיה זה לקבל שדעות שונות משלך הן לגיטימיות? שלא כל מי שחושב שונה ממך הוא שונא ישראל?
זה אפילו לא להיות שמאל, גם ימין בדמוקרטיה אמור לקבל את חוקי המשחק האלה.
כל פוסט שלך יוצא יותר חשוך מהשני.
תשתה מים קרים, קח רגיעון. די.

זה מה יש בישראל. צריך לברוח מהמקום הזה, מקווה שיהיה לי את האומץ.

אתה מבין שגרמניה זה לא רק ברלין, בריטניה זה לא רק לונדון וארה"ב זה לא רק סאן פרנסיסקו? הרי רואים את שנאת הזרים שמתגברת באירופה(גם בדוויטשלנד, רחמנא לצלן), הימין הקיצוני שנוחל יותר ויותר הצלחה וכל המערכת הבטחונית האירופאית והאמריקאית שהופכות ליותר ויותר גדולות ומשמעותיות. הרי הטרור האיסלאמי התחיל להיצרב בתודעה של המערב רק לפני 14 שנים, אנחנו חיים איתו הרבה יותר. אתה מבין שזה כנראה תגובה אנושית נורמטיבית, ולא דבר שייחודי לעם היושב בציון?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:

אחד - לכלכ תומכי החיסול במקום של המחבלים כי מדובר במפגעים בודדים. אני חושב שהועבדה שהם מאותו מקום ומכירים אחד את השני, מעידה על החשיבות שבחקירת מחבלים שנתפסים. כדי להבין מי אירגן אותם, איך תכננו את הפעולה. שניים מהם פעלו ברעננה, מישהו הסיע אותם לשם. אבל אנחנו כנראה לא נדע מי זה כי אחד חוסל במקום ואת השני פצעו פצעים קשים עד להגעת כוחות הביטחון, נראה אם יצא מזה...

שתיים - לפחות אחד מהם קרוב משפחה של המחבל מבית הכנסת בירושלים, זה שהרסו את הבית שלו לפני כמה ימים. נראה שעונש הריסת הבתים ממש מרתיע אותם מלפעול...

צודק. אני בעד לשחרר את כל האסירים הבטחוניים, הכלא לא מרתיע אותם. ובכלל, אין צורך בבתי כלא אפילו ברמה הפלילית. הכלא לא מרתיע אנשים מלבצע פשעים, אז למה לטרוח? באותה הזדמנות אפשר לבטל את המשטרה, כי כנראה שהיא לא מרתיעה אנשים מלרצוח ולגנוב. והכי חשוב, אפשר לבטל צבאות. לאורך ההיסטוריה הוכח שמדינות יוצאות למלחמה, על אף שלמדינה האויבת יש צבא. הצבא לא מרתיע מדינות מלצאת למלחמה.

שמע אתה קצת טמבל דמגוג אבל בכל זאת בשתי מילים, גם לגבי בתי הסוהר יש היום ניסיונות חדשים לשים יותר דגש על שיקום אסירים ופחות רק להרחיק אותם מהחברה

אתה מבין שאתה חתיכת אידיוט רציני? שלא להגיד אפס מטומטם. הנה, ירדתי לרמה שלך. שיקום אסירים לא יכול להתקיים, כי ברגע שהאסיר יחזור לחברה שלו הוא יבין שהחברה שלו נותנת לגיטימציה לפשעים שממנו הוא מנסה להשתקם(בניגוד לפשעים פליליים שחברה נורמלית מגנה). לא שאני מצפה מילד מטומטם כמוך להבין דבר כזה לעומק, אבל אי אפשר להגיד שלא ניסיתי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:11 
zapta כתב:
20 כתב:
zapta כתב:
אם תיסוג מהשטחים הם יתחמשו ברמה שאתה אפילו לא מאמין

מאמין מאמין.
האם זה איום קיומי על מדינת ישראל יותר מהמדינה הדו-לאומית, או פחות מהמדינה הדו-לאומית?
zapta כתב:

הגל טרור הזה שתוקף אותנו עכשיו רק מוכיח שזה לא הדור הישן, הם לא מתכוונים להתמתן - להפך
זה ילדים - וככה העתיד שלהם נראה, מלא שנאה כלפי ישראל
הם לא מוכנים לקבל את הזכות קיום של ישראל, הם מעודדים רצח של יהודים והם ממש לא מחפשים שלום
זה לא כולם אתם אומרים? אז שיוכיחו. בינתיים את הקולות שאנחנו שומעים, האנשים שמשפיעים ועומדים בראש ההנהגה הם בדיוק מה שאמרתי.
אני גם מאמין שיש אנשים שפויים שרק רוצים לחיות בשלום, לעבוד ולגדל ילדים וכו' הבעיה זה שהם לא מהווים שום פקטור בסכסוך הזה - להנהגה הפלסטינית עצמה לא אכפת מהעם שלה ואנחנו לא נוכל לשנות את זה
היה לנו הזדמנויות יציאה מהסכסוך הזה לפני שנים, שזה עוד היה הרבה יותר פשוט והרבה פחות עמוק ועקוב מדם.
היום, לצערי אין פתרון וכנראה מה שיקרה בסופו של דבר זה מלחמה מאוד גדולה בכל המזרח התיכון שכמובן ישראל תיקח בה חלק
ארה"ב - רוסיה - סין - אירופה , מלחמת עולם קיצור
מקווה שאני טועה אבל האזור כ"כ נפיץ שלדעתי זה פשוט בלתי נמנע

סבא וסבתא שלי העדיפו לחיות כאן ולא בפולין ובאוקראינה
סבא וסבתא של אשתי העדיפו לחיות כאן ולא באירן.
אף אחד לא הבטיח להם שקט ושלווה.
אף אחד לא הבטיח להם את גבולות ארץ ישראל של מלכות דוד (אגב, בלי אשדוד ואשקלון).
הם באו להקים ולחיות במדינת היהודים.
אם אתה מעדיף אחרת מסבא וסבתא שלך, אתה מוזמן לעזוב. לא נחזיק את זה נגדך.
אם לא, תפסיק לבגוד בהם

נסיגה חד צדדית מהשטחים היא לא פחות מסוכנת מהמצב הקיים
נכון, לשלוט בעם אחר זה לא נכון ולא כדאי אבל מה תעשה ? תצא מהשטחים ותוך שנים ספורות הם יהיו פה בכל הכוח ולהרוג אותך
אז, הם יהיו מדינה, לא תוכל לאסור הכנסת נשק מאירן, סוריה, רוסיה או אנא עארף
היום אתה מתמודד אנשים וסכינים, תן להם חופש והם ולא תהייה לך פה מדינה ואל תנסה להציג את זה איכשהו אחרת כי זה לא יהיה
ההנהגה והכוח אצלם אומר בכל מקום באופן הכי גלוי, אנחנו לא מכירים בישראל אנחנו רוצים להשמיד אותה
למה אתה חושב שזה ישתנה ?
אם אתה באמת לא רוצה לבגוד בסבא וסבתא שלך אולי כדאי שתבין שאתה במלחמה, מלחמה עם אויב אולי נחות ממך מבחינת כוח צבאי אבל אויב שעובר שטיפות של האסלאם הקיצוני ובעיקר אין לו מה להפסיד
אתה יכול לראות בדיוק מה קרה עם עזה, למה שזה לא יהיה בדיוק אותו הדבר גם עם השטחים ?

שים לב - לא השוויתי למצב הקיים. כי אם נמשיך לשלוט תהיה מדינה דו-לאומית.
האם יש סכנה בטחונית ממדינה פלסטינית? ודאי.
האם היא יותר גדולה מאשר מה חיזבאללה? כנראה שלא. בטח לא כרגע.
האם היא יותר גדולה ממדינה דו-לאומית? לא. מדינה דו-לאומית היא איום קיומי. מדינה פלסטינית לא.
את זה סבא וסבתא שלי, וגם סבא וסבתא שלך, הבינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
dr.avi כתב:
KingAlpaca כתב:
פאביו חושב שהוא שמאלן

זה טרול מטונף

כן, כבר קיבלתי ה"פ שחבל על הדיון כי ממילא זה כמו לדבר לקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:

אתה מבין שאתה חתיכת אידיוט רציני? שלא להגיד אפס מטומטם. הנה, ירדתי לרמה שלך. שיקום אסירים לא יכול להתקיים, כי ברגע שהאסיר יחזור לחברה שלו הוא יבין שהחברה שלו נותנת לגיטימציה לפשעים שממנו הוא מנסה להשתקם(בניגוד לפשעים פליליים שחברה נורמלית מגנה). לא שאני מצפה מילד מטומטם כמוך להבין דבר כזה לעומק, אבל אי אפשר להגיד שלא ניסיתי.

אתה רואה שאתה טמבל דמגוג?
אם היית מקדיש לקריאת חומרים רבע מהזמן שאתה מרגיש לקריאת ספרי קודש, היית לומד משהו.
כתבתי לך שיש היום תפיסות חדשות בנוגע לשיקום אסירים. לך, תשקיע קצת זמן, תקרא על מה מדובר ואז תחזור אלי עם פאסון של אחד שיודע יותר טוב מאחרים על העולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
פאביו כתב:
dr.avi כתב:
KingAlpaca כתב:
פאביו חושב שהוא שמאלן

זה טרול מטונף

כן, כבר קיבלתי ה"פ שחבל על הדיון כי ממילא זה כמו לדבר לקיר.

ועוד לבלאד קראו טרול

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:

אתה רואה שאתה טמבל דמגוג?
אם היית מקדיש לקריאת חומרים רבע מהזמן שאתה מרגיש לקריאת ספרי קודש, היית לומד משהו.
כתבתי לך שיש היום תפיסות חדשות בנוגע לשיקום אסירים. לך, תשקיע קצת זמן, תקרא על מה מדובר ואז תחזור אלי עם פאסון של אחד שיודע יותר טוב מאחרים על העולם

סומך, איך אתה מסביר את האחוז הגבוה יחסית של אסירים ביטחוניים שחוזרים לדרך הטרור לאחר שחרורם?
מדובר בפשעים על רקע לאומני. איך תשקם אסירים כאלה? איך תשכנע אותם שישראל היא לא השטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
אתה זרקת משהו על "נסיונות לשיקום אסירים ולא רק להרחקתם מהחברה"(אגב, אני חושב שזאת שיטה שנהוגה בהרבה מדינות מערב. כבר עשרות שנים שמים דגש על שיקום אסירים, בניגוד לישראל לצערי). אבל אם יש בך טיפת שכל(ואין בך), אתה צריך להבדיל בין חברה אזרחית שבה מתבצע פשע פלילי שלא מקובל על החברה, ואז אפשר להסביר לאסיר שהפשע הפלילי לא משתלם לו כי הוא יוקע מהחברה ולא יקבל שום גמול עליו, לבין חברה דתית לאומנית, שבה הפושע מבצע פשע לאומני-דתי שמקובל על החברה. לא רק שהוא מקבל כסף על זה, הוא מקבל לגיטימציה מוסרית ומעמד חברתי. עכשיו לך תביא יהודי ציוני שינסה להסביר לפלשתינאי דתי שג'יהאד זה פסול. חבל שאתה לא ראש ממשלה, המצב היה פה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:23 
20 כתב:
zapta כתב:
20 כתב:
zapta כתב:
אם תיסוג מהשטחים הם יתחמשו ברמה שאתה אפילו לא מאמין

מאמין מאמין.
האם זה איום קיומי על מדינת ישראל יותר מהמדינה הדו-לאומית, או פחות מהמדינה הדו-לאומית?
zapta כתב:

הגל טרור הזה שתוקף אותנו עכשיו רק מוכיח שזה לא הדור הישן, הם לא מתכוונים להתמתן - להפך
זה ילדים - וככה העתיד שלהם נראה, מלא שנאה כלפי ישראל
הם לא מוכנים לקבל את הזכות קיום של ישראל, הם מעודדים רצח של יהודים והם ממש לא מחפשים שלום
זה לא כולם אתם אומרים? אז שיוכיחו. בינתיים את הקולות שאנחנו שומעים, האנשים שמשפיעים ועומדים בראש ההנהגה הם בדיוק מה שאמרתי.
אני גם מאמין שיש אנשים שפויים שרק רוצים לחיות בשלום, לעבוד ולגדל ילדים וכו' הבעיה זה שהם לא מהווים שום פקטור בסכסוך הזה - להנהגה הפלסטינית עצמה לא אכפת מהעם שלה ואנחנו לא נוכל לשנות את זה
היה לנו הזדמנויות יציאה מהסכסוך הזה לפני שנים, שזה עוד היה הרבה יותר פשוט והרבה פחות עמוק ועקוב מדם.
היום, לצערי אין פתרון וכנראה מה שיקרה בסופו של דבר זה מלחמה מאוד גדולה בכל המזרח התיכון שכמובן ישראל תיקח בה חלק
ארה"ב - רוסיה - סין - אירופה , מלחמת עולם קיצור
מקווה שאני טועה אבל האזור כ"כ נפיץ שלדעתי זה פשוט בלתי נמנע

סבא וסבתא שלי העדיפו לחיות כאן ולא בפולין ובאוקראינה
סבא וסבתא של אשתי העדיפו לחיות כאן ולא באירן.
אף אחד לא הבטיח להם שקט ושלווה.
אף אחד לא הבטיח להם את גבולות ארץ ישראל של מלכות דוד (אגב, בלי אשדוד ואשקלון).
הם באו להקים ולחיות במדינת היהודים.
אם אתה מעדיף אחרת מסבא וסבתא שלך, אתה מוזמן לעזוב. לא נחזיק את זה נגדך.
אם לא, תפסיק לבגוד בהם

נסיגה חד צדדית מהשטחים היא לא פחות מסוכנת מהמצב הקיים
נכון, לשלוט בעם אחר זה לא נכון ולא כדאי אבל מה תעשה ? תצא מהשטחים ותוך שנים ספורות הם יהיו פה בכל הכוח ולהרוג אותך
אז, הם יהיו מדינה, לא תוכל לאסור הכנסת נשק מאירן, סוריה, רוסיה או אנא עארף
היום אתה מתמודד אנשים וסכינים, תן להם חופש והם ולא תהייה לך פה מדינה ואל תנסה להציג את זה איכשהו אחרת כי זה לא יהיה
ההנהגה והכוח אצלם אומר בכל מקום באופן הכי גלוי, אנחנו לא מכירים בישראל אנחנו רוצים להשמיד אותה
למה אתה חושב שזה ישתנה ?
אם אתה באמת לא רוצה לבגוד בסבא וסבתא שלך אולי כדאי שתבין שאתה במלחמה, מלחמה עם אויב אולי נחות ממך מבחינת כוח צבאי אבל אויב שעובר שטיפות של האסלאם הקיצוני ובעיקר אין לו מה להפסיד
אתה יכול לראות בדיוק מה קרה עם עזה, למה שזה לא יהיה בדיוק אותו הדבר גם עם השטחים ?

שים לב - לא השוויתי למצב הקיים. כי אם נמשיך לשלוט תהיה מדינה דו-לאומית.
האם יש סכנה בטחונית ממדינה פלסטינית? ודאי.
האם היא יותר גדולה מאשר מה חיזבאללה? כנראה שלא. בטח לא כרגע.
האם היא יותר גדולה ממדינה דו-לאומית? לא. מדינה דו-לאומית היא איום קיומי. מדינה פלסטינית לא.
את זה סבא וסבתא שלי, וגם סבא וסבתא שלך, הבינו.

לא תהייה מדינה דו לאומית, לא משנה מה זה לא יקרה
הפלסטינים יהיו יותר מסוכנים מחיזבללה מכמה סיבות- הקרבה הגאוגרפית למרכזי ההתיישבות היהודית - הערים הכי גדולות והכי צפופות, לחיזבאללה יש גם מכשול פיזי שהוא האיזור - הוא הרבה יותר קשה למלחמה מאשר השטחים (מבחינה טופוגרפית) ובנוסף לזה לפלסטינים אין עוד גזרות מלחמה מה שלחזבאללה יש
מדינה פלסטינית לא חייבת להוות איום, אבל במתכון הקיים זה חתיכת איום

ציטוט:
א.הם כבר הסכימו בעבר למדינה מפורזת
ב. אתה מחזיק מצה״ל צבא כל כך חלש שהוא לא ישים לב שבונים לו פה גדודים גדודים שבאים לחסל אותנו מתחת לאף, כן?

א. לא הם ולא אנחנו מכבדים הסכמים , אל תסמוך על זה. צריך משהו הרבה יותר גדול מהסכם כדי באמת לפרז את השטחים, חוץ מזה הם הסכימו בעבר , היום הנושא בכלל לא על הפרק
ב. תראה מקרה עזה והמנהרות, צה"ל אומנם צבא חזק ומתוחכם אבל זה לא הופך אותו לבלתי מנוצח, מה עוד שפגיעה רצינית בישראל ובאזרחיה יכולה להתבצע בכמה שעות כשאתה מרחק 20 דקות נסיעה מריכוזי הערים בישראל.
הם יכולים לגרום לנזק גדול מאוד ועם החימוש הנכון של איראן או כל מדינה קיצונית אחרת הם יכולים להסב נזק הרבה יותר ממה שאתה חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:23 
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:
deep red כתב:
פאביו כתב:
dr.avi כתב:
[quote="KingAlpaca"] פאביו חושב שהוא שמאלן

זה טרול מטונף

אתה מבין שחלק מלחיות הדמוקרטיה זה לקבל שדעות שונות משלך הן לגיטימיות? שלא כל מי שחושב שונה ממך הוא שונא ישראל?
זה אפילו לא להיות שמאל, גם ימין בדמוקרטיה אמור לקבל את חוקי המשחק האלה.
כל פוסט שלך יוצא יותר חשוך מהשני.
תשתה מים קרים, קח רגיעון. די.

זה מה יש בישראל. צריך לברוח מהמקום הזה, מקווה שיהיה לי את האומץ.

אתה מבין שגרמניה זה לא רק ברלין, בריטניה זה לא רק לונדון וארה"ב זה לא רק סאן פרנסיסקו? הרי רואים את שנאת הזרים שמתגברת באירופה(גם בדוויטשלנד, רחמנא לצלן), הימין הקיצוני שנוחל יותר ויותר הצלחה וכל המערכת הבטחונית האירופאית והאמריקאית שהופכות ליותר ויותר גדולות ומשמעותיות. הרי הטרור האיסלאמי התחיל להיצרב בתודעה של המערב רק לפני 14 שנים, אנחנו חיים איתו הרבה יותר. אתה מבין שזה כנראה תגובה אנושית נורמטיבית, ולא דבר שייחודי לעם היושב בציון?[/quote]

כל זה טוב ונחמד, רק שאני מדבר על שנאת שמאלנים, אפילו לא שנאת ערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
אתה בטוח שרק שמאלנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:31 
אותי ידקרו כי אני שמאלני. אני לא נראה ערבי כמו לא מעט מזרחים שכבר חטפו בימים האחרונים

אגב, ככה נראית המדינה הדו לאומית שבנט וחבריו מובילים את ישראל לכיוון שלה. המון יהודים והמון ערבים שיותר ויותר מהם רוצים להרוג אחד את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אותי ידקרו כי אני שמאלני. אני לא נראה ערבי כמו לא מעט מזרחים שכבר חטפו בימים האחרונים

אגב, ככה נראית המדינה הדו לאומית שבנט וחבריו מובילים את ישראל לכיוון שלה. המון יהודים והמון ערבים שיותר ויותר מהם רוצים להרוג אחד את השני.

אז לאן עוברים?
מה חם היום?ברלין?לונדון?
אולי עמק הסיליקון?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 17:04 
לא יודע, יש לי אזרחות אירופאית. חשבתי אולי הולנד או אנגליה.

אני חי פעם אחת, אין לי כוח לבזבז זמן על השטויות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/731/ ... =1&cat=875

יצא לקנות יונה
איך הטרול אומר,זה עצום

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/731/ ... =1&cat=875

יצא לקנות יונה
איך הטרול אומר,זה עצום

באמת עצום, הדימיון שלהם והדאגה לזכויות האדם זה רמה בפני עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 17:21 
zapta כתב:

מחר אבו מאזן מודיע על פירוק הרשות. אומר שהבין שישראל לא תיתן שתי מדינות. לכן הוא דורש זכויות שוות במדינה אחת. תוך כמה זמן הוא חבר כנסת?

zapta כתב:

תראה מקרה עזה והמנהרות, צה"ל אומנם צבא חזק ומתוחכם אבל זה לא הופך אותו לבלתי מנוצח, מה עוד שפגיעה רצינית בישראל ובאזרחיה יכולה להתבצע בכמה שעות כשאתה מרחק 20 דקות נסיעה מריכוזי הערים בישראל.
הם יכולים לגרום לנזק גדול מאוד ועם החימוש הנכון של איראן או כל מדינה קיצונית אחרת הם יכולים להסב נזק הרבה יותר ממה שאתה חושב.
[/quote] [/quote] [/quote]

כאמור, אף אחד לא הבטיח לסבא וסבתא שלך או לסבא וסבתא שלי שליטה ביהודה ושומרון, בטחון נצחי, או שקט ושלווה.
לא מוצא חן בעיניך, אתה מפחד,לך למקום אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/www.0404.co.il ... 322115549/

לא ייאמן, חבל שהמנטרל התמהמה עם הירי, המחבל היה יכול לגרום לעוד הרוגים/פצועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

כבר אין מילים על הערוץ האנטישמי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
10 KILLED
חסר שרובם היו בדרכם לקנות יונה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 17:38 
"מה אתם רוצים מהמחבל? הוא בסך הכל מתנגד לכיבוש, זכותו.
לעומת זאת מאבטח רוצח אותו בדם קר ככה על דעת עצמו. בושה. ביזיון. זאת דמוקרטיה?! זאת מדינת חוק?!"
*תקציר של התגובות הקרבות ובאות של שונאי ישראל בפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 17:41 
20 כתב:
zapta כתב:

מחר אבו מאזן מודיע על פירוק הרשות. אומר שהבין שישראל לא תיתן שתי מדינות. לכן הוא דורש זכויות שוות במדינה אחת. תוך כמה זמן הוא חבר כנסת?

zapta כתב:

תראה מקרה עזה והמנהרות, צה"ל אומנם צבא חזק ומתוחכם אבל זה לא הופך אותו לבלתי מנוצח, מה עוד שפגיעה רצינית בישראל ובאזרחיה יכולה להתבצע בכמה שעות כשאתה מרחק 20 דקות נסיעה מריכוזי הערים בישראל.
[/quote] [/quote]

כאמור, אף אחד לא הבטיח לסבא וסבתא שלך או לסבא וסבתא שלי שליטה ביהודה ושומרון, בטחון נצחי, או שקט ושלווה.
לא מוצא חן בעיניך, אתה מפחד,לך למקום אחר[/quote]

אבו מאזן לא רוצה מדינה עם היהודים כמו שהיהודים לא רוצים מדינה עם הפלסטינים

אתה מערבב יותר מידי דברים, לדור שהקים את המדינה לא היה יותר מידי ברירות, לנו יש.
תתן להם מדינה בלי לדאוג שהיא תהייה מפורזת ובלי דרך אמיתית לוודא את זה והלך עליך ואם אתה חושב שלא אז אתה מנותק
אין פה קשר לפחד, יש פה מלחמה תרצה או לא זאת מלחמה. יהיה צד מפסיד וצד מפסיד פחות, אני רוצה שהעם שלי ירוויח כמה שיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 18:09 
"הלך עליך". אל תשאל, עכשיו אנחנו שופעים בתחושות ביטחון.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
ביבי עושה זאת שוב.
בהצלחה לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 18:35 
האדום הצורר כתב:
"הלך עליך". אל תשאל, עכשיו אנחנו שופעים בתחושות ביטחון.

אתה יכול להשוות את זה לתקופת האינתיפדה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 18:49 
לא מעוניין לשלוט בהם, אבל כל עוד אין אופציה אחרת אני דואג למדינה שלי לפני הכל.
כל הזיבולי שכל על זה שהדקירות הן רק בגלל הכיבוש ולא השנאה שלהם אלינו, זה פשוט שקר גס.
כמו שכתבתי מיליון פעמים- כל העולם מתנהל ע״פ אינטרסים. ברגע שיבינו שיש להם מה להפסיד הרבה יותר ממה שירוויחו, זה ייפחת משמעותית. ברגע שהם יהיו מורתעים נרוויח זמן.
יש פיגוע שיצא משכונה במזרח ירושלים? אני יוצא לפעולה של מעצרים בשכונה וגורם להם להבין שטוב לא ייצא מזה.
מחבל דוקר? ירי במטרה להרוג!
מחבל שנידון למאסר, נשלח לכלא במדבר בלי מזגן ומינימום זכויות.
מעביר מסר לאבו מאזן שאם יסית נגדנו, אנחנו נפסיק להגן עליו.
מוציא את המפלגה האיסלמעת מחוץ לחוק ושולח את ראשיה למעצרים מנהליים. כשיבינו שבעל הבית השתגע, הם יחשבו עשר פעמים לפני כל פעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
אתם מבינים שCNN מדברים על פלסטינאים שנהרגו מאש צה"ל בשטחים, לא על המחבלים שחוסלו, כן?
בישראל מן הסתם לא מדווחים על זה יותר מדי, אבל גם אם אתם מעדיפים לא לדעת - זה קורה כל הזמן, ובימים אלה ביתר שאת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אתם מבינים שCNN מדברים על פלסטינאים שנהרגו מאש צה"ל בשטחים, לא על המחבלים שחוסלו, כן?
בישראל מן הסתם לא מדווחים על זה יותר מדי, אבל גם אם אתם מעדיפים לא לדעת - זה קורה כל הזמן, ובימים אלה ביתר שאת.

כן כן
הם הלכו לקנות יונים וחיילי צהל האכזריים שחטו אותם אחד אחד בסכין קצבים אחרי שדרסו אותם
בין השנידים יש המון ילדים ונשים

ברור לכולנו על מה מדברים
מדינה של נאצים שמחסלת ילדים ודורסת אותם לפני

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 19:22 
תת רמה.ערסלנד. מדינת קופמנים. איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: