תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 10:30 
אבל למה דווקא בדואים? גזען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 10:55 
אדום מטלי כתב:
בדבר הזה אני דווקא די מסכים עם השקרן החלאה. עדיף לא לערב פוליטיקה עם אהדת הקבוצה.
לא בטוח שתמיכה בהצלת חיי אדם קשורה לפוליטיקה, ועובדה שראיתי לא מעט דתיים בהפגנה במוצ"ש – מה שמראה שהתמיכה חוצה גבולות מפלגתיים. אבל אולי אפילו למראית עין, עדיף להשאיר את אהדת הקבוצה מחוץ לויכוח הזה.
בהזדמנות הזאת - אני נפגש עם יותר ויותר מבקשי מקלט בימים הללו ושומע את מה שעברו עד שהגיעו לכאן. אנצל את ההזדמנות הזו לאחל לכל שרי ממשלת הרשע, ולכל מי שהצביע בעד הגירוש כולל אבי גבאי, ולכל פקידי רשות ההגירה האטומים והרשעים, וגם לאוהדי הפועל שתומכים בגירוש תוך ידיעת האמת, שאם אי פעם תיאלצו לברוח על חייכם, שייתפסו אתכם בדרך בדואים, יאחסנו אתכם במרתפים במשך חודשים, שיאנסו אתכם כל לילה בין 5 ל-8 אנשים, שבזמן שלא אונסים אתכם ידליקו מעליכם צינורת פלסטיק שיטפטפו עליכם פלסטיק מותך, שתרעבו כל הזמן ותנקו את החרא של החברים שלכם שכבר לא שולטים בסוגרים שלהם, ותראו את החברים שלכם מתים לידכם. ואח"כ, כשמישהו כבר יקלוט אתכם – שלא ייתן לכם שום סיוע פסיכולוגי של פוסט טראומה, ושיגידו עליכם שסה"כ באתם להרוויח כסף. הלוואי שיקרה לכולכם, כולל איילת שקד הנאוה. רשעים נתעבים.

עכשיו בלי צחוק, אתה מגזים ממש עם כל איחולי האונס והאלימות הזאת. באמת
לא מוסיף לך כבוד וזה בטח לא מגניב. הלכת רחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 11:14 
היית מגדיר אותו כמוסיף לאחדות או גורע ממנה? ובכלל, ממתי הפועל אמורה להתאים לערכים שלך? אולי יש ערכים אחרים שיותר חשובים לקבוצה מאוד גדולה בתוך הקהל, ולתת להם ביטוי זה לתת ביטוי לאחדות שלנו כקהל ולמטרות שלשמן אנחנו מתאספים כקהילה? זה סבבה שאתה לא מזדהה איתם, ומובן שקשה ליישב את הדיסוננס הקוגנטיבי, רק בבקשה תסכים איתי, כי אחרת אתה פוגע באחדות בקהל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
רק לי מוזר שלבנאדם שיש לו נפש כל כך רגישה שהוא מתקשה לקרוא תיאור טקסטואלי של אלימות (מחרידה, יש לציין) יש גם נפש ערלה כל כך שהוא שולח אנשים בלי להניד עפעף בדיוק לאותו גורל שהוא מתקשה אפילו לקרוא עליו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 11:22 
אני לא עונה לקומוניסים, כי אין לי שיג ושיח עם שקרן מטונף, חלאה מרושעת.

אבל לאחרים, אם לא הבהרתי את עצמי אז הנה:
כל מה שאיחלתי לרשעים, הם חוויות שעברו אלפי מבקשי מקלט עד שהגיעו לכאן. אני רואה ומדבר עם האנשים שעברו את הדברים הללו. תעצרו רגע ותנסו לדמיין אדם שעבר את זה.
מי שמתעלם מזה, ועוד מוסיף ומסית שאלה מהגרי עבודה - אני מאחל לו שיקרה לו כל מה שקרה להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 11:37 
לא שולחים אף אחד לחוות את מה שמתואר כאן. זה שקר עלוב.
ומי שלטענתו עבר מסכת יסורים כזו והגיש בקשת מקלט, לא יוצא מהארץ עד שבקשתו תבחן. אתם יכולים לנסות לחרטט אולי אנשים שלא מעורים בנושא. לא אותי. ולא טקנובוי, נפשי לא מתרגשת מאיחולים כאלה, זה עובר לידי. לא לוקח ללב מזבי חוטם עלובים שמסוגלים לאחל אונס והתעללות לאנשים. חבורה של צבועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 11:38 
ועוד משהו:

להיות א-פוליטי בישראל הסופר ימנית של היום, זה להיות הכי פוליטי שיש. זה לתת תוקף ולגיטימציה לדברים הרעים שקורים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 11:39 
האדום הצורר כתב:
היית מגדיר אותו כמוסיף לאחדות או גורע ממנה? ובכלל, ממתי הפועל אמורה להתאים לערכים שלך? אולי יש ערכים אחרים שיותר חשובים לקבוצה מאוד גדולה בתוך הקהל, ולתת להם ביטוי זה לתת ביטוי לאחדות שלנו כקהל ולמטרות שלשמן אנחנו מתאספים כקהילה? זה סבבה שאתה לא מזדהה איתם, ומובן שקשה ליישב את הדיסוננס הקוגנטיבי, רק בבקשה תסכים איתי, כי אחרת אתה פוגע באחדות בקהל.

ברגע שיש התנגשות צריך לוותר על זה בשביל האחדות.
זה שיש קבוצה גדולה שחושבת כך או אחרת לא אמור לגרום לך לזלזל במיעוט (נניח שזה המצב) שחושב בדיוק ההפך.
מי שרוצה לקדם מסרים פוליטיים שילך להפגנה ויעזוב את היציע לאהדת הפועל בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 11:41 
האדום הצורר כתב:
ועוד משהו:

להיות א-פוליטי בישראל הסופר ימנית של היום, זה להיות הכי פוליטי שיש. זה לתת תוקף ולגיטימציה לדברים הרעים שקורים כאן.

אף אחד לא אומר לך לשתוק מול מה שנראה בעינך כרוע.
ממש לא. רק שתכבד את חבריך ליציע ולא תתלה שלטים פוליטיים שהם אינם מזדהים איתם בניגוד לרצונם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 12:12 
לא לתלות שלטים במציאות של גירוש מתוכנן וכיבוש קיים זה להגיד שהכל בסדר והכל נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום מטלי כתב:
בדבר הזה אני דווקא די מסכים עם השקרן החלאה. עדיף לא לערב פוליטיקה עם אהדת הקבוצה.
לא בטוח שתמיכה בהצלת חיי אדם קשורה לפוליטיקה, ועובדה שראיתי לא מעט דתיים בהפגנה במוצ"ש – מה שמראה שהתמיכה חוצה גבולות מפלגתיים. אבל אולי אפילו למראית עין, עדיף להשאיר את אהדת הקבוצה מחוץ לויכוח הזה.
בהזדמנות הזאת - אני נפגש עם יותר ויותר מבקשי מקלט בימים הללו ושומע את מה שעברו עד שהגיעו לכאן. אנצל את ההזדמנות הזו לאחל לכל שרי ממשלת הרשע, ולכל מי שהצביע בעד הגירוש כולל אבי גבאי, ולכל פקידי רשות ההגירה האטומים והרשעים, וגם לאוהדי הפועל שתומכים בגירוש תוך ידיעת האמת, שאם אי פעם תיאלצו לברוח על חייכם, שייתפסו אתכם בדרך בדואים, יאחסנו אתכם במרתפים במשך חודשים, שיאנסו אתכם כל לילה בין 5 ל-8 אנשים, שבזמן שלא אונסים אתכם ידליקו מעליכם צינורת פלסטיק שיטפטפו עליכם פלסטיק מותך, שתרעבו כל הזמן ותנקו את החרא של החברים שלכם שכבר לא שולטים בסוגרים שלהם, ותראו את החברים שלכם מתים לידכם. ואח"כ, כשמישהו כבר יקלוט אתכם – שלא ייתן לכם שום סיוע פסיכולוגי של פוסט טראומה, ושיגידו עליכם שסה"כ באתם להרוויח כסף. הלוואי שיקרה לכולכם, כולל איילת שקד הנאוה. רשעים נתעבים.

זה לא אתם ה"יהודים" שמאמינים ב"עין תחת עין שן תחת שן"?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
לא שולחים אף אחד לחוות את מה שמתואר כאן. זה שקר עלוב.
ומי שלטענתו עבר מסכת יסורים כזו והגיש בקשת מקלט, לא יוצא מהארץ עד שבקשתו תבחן. אתם יכולים לנסות לחרטט אולי אנשים שלא מעורים בנושא. לא אותי. ולא טקנובוי, נפשי לא מתרגשת מאיחולים כאלה, זה עובר לידי. לא לוקח ללב מזבי חוטם עלובים שמסוגלים לאחל אונס והתעללות לאנשים. חבורה של צבועים

אתה יכול להתכחש למציאות (או לצביעות שלך) כמה שאתה רוצה, זה לא ישנה שום דבר (חוץ מאשר להשקיט את שאריות המצפון שעושה רושם שעדיין נשארו אי שם בלב השחור שלך).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 13:14 
ItaiH6 כתב:
קומוניסים כתב:
אדום מטלי כתב:

זה לא אתם ה"יהודים" שמאמינים ב"עין תחת עין שן תחת שן"?

מידה כדי מידה זה לאחל למי שאנס והתעלל לעבור דבר דומה. לא לי ולא לאבי גבאי ואילת שקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 13:15 
האדום הצורר כתב:
לא לתלות שלטים במציאות של גירוש מתוכנן וכיבוש קיים זה להגיד שהכל בסדר והכל נורמלי.

כמה פעמים צריך לכתוב.. תלה מה שבא לך אבל לא ביציע.
הפועל זה לא סניף של מרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 13:21 
מה זה קשור לסניף של מרץ אלוהים ישמור? הפועל זאת הפועל. פועל יוצא מכך שיהיו לה ערכים של הפועל, ביציע ומחוצה לו. ערכים של הפועל זה מאבק לזכויות אדם, לשוויון, לחופש. אם יש מישהו שהערכים האלו פוגעים בו, והוא אוהד הפועל, הוא זה שצריך לעשות עבודה עם עצמו ואת ההחלטות שלו עם עצמו. הוא לא יכול לכפות את הערכים שלו על הקהילה שהוא נמצא בה, שאלו ערכי הבסיס שלה (וכן, קהילה זה משהו מדומיין, כמו שיציע זה משהו מדומיין, אבל בסופו של דבר גם אתה ציינת ששואלים אותך "מה אתה עושה עם השמאלנים האלו"?). ומעבר לכל זה, האולטראס הגיע להפגנה שאינה ב"יציע", וייצג חלק משמעותי מאוהדי הפועל בה, וייצג את הערכים של הפועל בה, ועדיין יש לך טענות בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 13:35 
האדום הצורר כתב:
מה זה קשור לסניף של מרץ אלוהים ישמור? הפועל זאת הפועל. פועל יוצא מכך שיהיו לה ערכים של הפועל, ביציע ומחוצה לו. ערכים של הפועל זה מאבק לזכויות אדם, לשוויון, לחופש. אם יש מישהו שהערכים האלו פוגעים בו, והוא אוהד הפועל, הוא זה שצריך לעשות עבודה עם עצמו ואת ההחלטות שלו עם עצמו. הוא לא יכול לכפות את הערכים שלו על הקהילה שהוא נמצא בה, שאלו ערכי הבסיס שלה (וכן, קהילה זה משהו מדומיין, כמו שיציע זה משהו מדומיין, אבל בסופו של דבר גם אתה ציינת ששואלים אותך "מה אתה עושה עם השמאלנים האלו"?). ומעבר לכל זה, האולטראס הגיע להפגנה שאינה ב"יציע", וייצג חלק משמעותי מאוהדי הפועל בה, וייצג את הערכים של הפועל בה, ועדיין יש לך טענות בנושא.

א השלט הונף גם ביציע.
ב. המועדון שייך לכל האוהדים. אתה לא יכול לגרום לאוהדים המלווים את הקבוצה עשרות שנים לחוש לא בנוח רק כי לך נוח לקדם תעמולה פוליטית על חשבונם. כלומר, אתה כן יכול- אבל בעיני זה מסריח ופוגע בקבוצה.
ג. כאמור, עבורי הפועל זה גם חלוציות, ועדיין לא עולה בדעתי לגייס את שם הקבוצה לטובת ההתיישבות. יותר מזה, התנגדתי אפילו לסממנים כמו דגלי ישראל, רק כדי למנוע חיכוכים ומריבות פנימיות.
ד. גם לתושבי דרום תל אביב יש זכויות אדם!! גם להם מגיעה חירות. גם להם מגיע לילך ברחוב מבלי להיאנס, להידקר או להישדד. גם לעם היהודי מגיעה הזכות למדינה ריבונית עצמאית עם גבולות שאינם פרוצים לכל דכפין. כמה נוח לך להציג את זה כאילו התומכים בהוצאת המסתננים הבלתי חוקיים לא תומכים בזכויות אדם. חלק בלתי נפרד מהתעמולה השקרית שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
גם לתושבי דרום תל אביב יש זכויות אדם!! גם להם מגיעה חירות. גם להם מגיע לילך ברחוב מבלי להיאנס, להידקר או להישדד. גם לעם היהודי מגיעה הזכות למדינה ריבונית עצמאית עם גבולות שאינם פרוצים לכל דכפין. כמה נוח לך להציג את זה כאילו התומכים בהוצאת המסתננים הבלתי חוקיים לא תומכים בזכויות אדם. חלק בלתי נפרד מהתעמולה השקרית שלכם.

אל תאמין לכל הציטוטים האלה שאתה קורא בפייסבוק.
אם תחזור על זה אלף פעמים זה לא באמת יהפוך לנכון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 14:14 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
גם לתושבי דרום תל אביב יש זכויות אדם!! גם להם מגיעה חירות. גם להם מגיע לילך ברחוב מבלי להיאנס, להידקר או להישדד. גם לעם היהודי מגיעה הזכות למדינה ריבונית עצמאית עם גבולות שאינם פרוצים לכל דכפין. כמה נוח לך להציג את זה כאילו התומכים בהוצאת המסתננים הבלתי חוקיים לא תומכים בזכויות אדם. חלק בלתי נפרד מהתעמולה השקרית שלכם.

סיפרתי כאן שסבתא של חברה שלי עברה תקיפה קשה וניסיון אונס על ידי מסתנן אריתראי צעיר בן 20. זה לא נקרא "לקרוא בפייסבוק."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

סיפרתי כאן שסבתא של חברה שלי עברה תקיפה קשה וניסיון אונס על ידי מסתנן אריתראי צעיר בן 20. זה לא נקרא "לקרוא בפייסבוק."

אני מכיר עשרות נשים שנאנסו בידי יהודים (שלא לדבר על ניסיונות אונס). אתה מציע שנתחיל לגרש יהודים? כי נראה לי שנתוני המשטרה ידהימו אותך כשתעיין בהם.

כמו כן טענות בנוסח "סבתא של חבר של דוד של שכנה של בן אחותי סיפרה לי פעם שXXX" זה עוד פחות מ"לקרוא בפייסבוק", יותר ברמה של "הכנתי, אבל הכלב אכל לי את המחברת" או "many people are saying that, very smart people".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 15:04 
וואו. אין לך בושה הא? סבתא של חברה שלי עברה ניסיון אונס. זה לא סיפורים. ולא "הכלב אכל לי את המחברת". הוא נעצר, הורשע ונכלא. חצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

קומוניסים כתב:
האדום הצורר כתב:

א השלט הונף גם ביציע.
ב. המועדון שייך לכל האוהדים. אתה לא יכול לגרום לאוהדים המלווים את הקבוצה עשרות שנים לחוש לא בנוח רק כי לך נוח לקדם תעמולה פוליטית על חשבונם. כלומר, אתה כן יכול- אבל בעיני זה מסריח ופוגע בקבוצה.
ג. כאמור, עבורי הפועל זה גם חלוציות, ועדיין לא עולה בדעתי לגייס את שם הקבוצה לטובת ההתיישבות. יותר מזה, התנגדתי אפילו לסממנים כמו דגלי ישראל, רק כדי למנוע חיכוכים ומריבות פנימיות.
ד. גם לתושבי דרום תל אביב יש זכויות אדם!! גם להם מגיעה חירות. גם להם מגיע לילך ברחוב מבלי להיאנס, להידקר או להישדד. גם לעם היהודי מגיעה הזכות למדינה ריבונית עצמאית עם גבולות שאינם פרוצים לכל דכפין. כמה נוח לך להציג את זה כאילו התומכים בהוצאת המסתננים הבלתי חוקיים לא תומכים בזכויות אדם. חלק בלתי נפרד מהתעמולה השקרית שלכם.

ואני יכול להגיד לך, כמי שחי שנים בדרום תל אביב (כפר שלם) ועבד בה בשנתיים האחרונות (איזור תחנה מרכזית), שאין שום הבדל בין התקופה שלפני הפליטים והתקופה שאחרי הגעתם מבחינת תחושת הביטחון הכללית ברחוב. היה חרא אז וחרא היום. הבעיות של האיזור לא קשורות לפליטים ותן לי לחדש לך משהו מרטיט: לא יהיה שום שינוי גם אם יגרשו משם את כל הפליטים, עדיין יהיה שם נורא.
במקום להפנות את הביקורת לעירייה ולממשלה, תוקפים את האוכלוסייה הכי מוחלשת באיזור. איזה יופי.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 28 פברואר 2018, 15:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

למי שעוד צריך עדויות ממה שקורה עם המגורשים ל״מדינה שלישית״, הנה עוד כתבה, מהיום.

https://mekomit.co.il/%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%9A-%D7%9C%D7%A4%D7%97-%D7%96%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%98/

בנתיים מקורות שונים מספקים את אותו סיפור אכזרי ועצוב.
מדינת ישראל ברשעותה, שמבטיחה שהיא שולחת אנשים למקום בטוח בו יוכלו להתחיל חיים נורמליים, לא בודקת זאת, לא שומרת על קשר עם המגורשים, ולא יכולה לספק שום עדות סותרת.

הרבה אנשים לא יודעים את האמת ומאמינים לשקרנים בתמימות. הרבה אנשים אחרים, אפילו כאן בפורום, יודעים את האמת, אבל כמו חברי המפלגה בספר 1984 (שאני קורא רק עכשיו...) הם בוחרים לשכתב את האמת לפי מה שמתאים להם. שקרנים נתעבים.

נערך לאחרונה על ידי אדום מטלי בתאריך 28 פברואר 2018, 15:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 15:07 
רוצה לספר לנו כמה מהמסתננים שיצאו לאחרונה בחרו לחזור דווקא למדינות המקור שלהם ולא למדינה השלישית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
וואו. אין לך בושה הא? סבתא של חברה שלי עברה ניסיון אונס. זה לא סיפורים. ולא "הכלב אכל לי את המחברת". הוא נעצר, הורשע ונכלא. חצוף.

אנקדוטה היא אנקדוטה, גם כשמדובר בטרגדיה אישית, וככזאת היא לא מוכיחה שום דבר.
אם אתה רוצה להסיק מסקנות גורפות אתה צריך נתונים מקיפים שנאספו לאורך זמן על ידי הגופים הרלוונטיים, לא אוסף סיפורים טרגיים שקרו במקרה לחברים שלך ואתה מספסר בהם כי הם תואמים את האג'נדה שלך.

דרך אגב, לא ייאמן שיצור שעושה מסחרה מאונס של קשישה מחלק לאחרים ציונים. חתיכת זבל בריבוע, אפילו את הטרגדיה הכי נוראה שקרתה לסבתא של חבר שלו בחיים הוא הופך לקרדום לחפור בו. באמת גועל נפש שאין לתאר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
קומוניסים כתב:
האדום הצורר כתב:

א השלט הונף גם ביציע.

ואני יכול להגיד לך, כמי שחי שנים בדרום תל אביב (כפר שלם) ועבד בה בשנתיים האחרונות (איזור תחנה מרכזית), שאין שום הבדל בין התקופה שלפני הפליטים והתקופה שאחרי הגעתם מבחינת תחושת הביטחון הכללית ברחוב. היה חרא אז וחרא היום. הבעיות של האיזור לא קשורות לפליטים ותן לי לחדש לך משהו מרטיט: לא יהיה שום שינוי גם אם יגרשו משם את כל הפליטים, עדיין יהיה שם נורא.
במקום להפנות את הביקורת לעירייה ולממשלה, תוקפים את האוכלוסייה הכי מוחלשת באיזור. איזה יופי.

אתה כמובן צודק 100% שגם לפני מבקשי המקלט היה שם חרא בלבן, זה היה איזור של פשיעה וסמים לפני ואחרי. אבל אני דווקא חושב שכשיפנו את מבקשי המקלט יש סיכוי טוב שדברים ישתנו. כל האיזור שם רק מחכה שתהיה גנטריפיקציה. היא כבר מתחילה בשוליים פה ושם, ומה שמונע ממנה להאיץ זו הרתיעה (הלא נכונה) של אנשים מהתדמית שהדביקו לאיזור בגלל מבקשי המקלט כאילו זו סכנה ללכת שם לאור היום בלי שיאנסו אותך/ישדדו אותך. אם וכאשר הם יעזבו, לדעתי הגנטריפיקציה תואץ משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 18:38 
קומו אני חייב להגיד לך שאפו שיש לך עוד כוחות לענות לחלק מהמשתמשים פה.
אתה בין הבודדים שלא מסכים איתם ועוד נשאר לכתוב פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק כשדיברנו על זה האדמין שאינו באוסטריה ביקר היום בפורום

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 19:19 
its-sick כתב:
בדיוק כשדיברנו על זה האדמין שאינו באוסטריה ביקר היום בפורום

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 20:41 
לירון האדום כתב:
קומו אני חייב להגיד לך שאפו שיש לך עוד כוחות לענות לחלק מהמשתמשים פה.
אתה בין הבודדים שלא מסכים איתם ועוד נשאר לכתוב פה

או שאולי כל האחרים מסכימים?
אגב, אתה לא מסכים?
תן לי להגיד לך משהו: בניגוד לנושאים אחרים שיש עליהם ויכוח אידאולוגי או תפיסת מציאות שהיא מורכבת, במקרה של מבקשי המקלט יש שחור ולבן, בלי אפור באמצע.
על הקונפליקט עם הפלשתינאים אפשר להתווכח, כי גם אם לכל אחד יש דעות ברורות, ברור לכולם שהבעיה מורכבת, בת 130 שנה, יש צד שני שלא פשוט לנתח אותו. אני יכול להבין מישהו שמפחד שכל הערבים רוצים להרוג אותנו. אני לחלוטין לא מסכים, גם עם הבנת המציאות שלו וגם עם הפתרון, אבל יכול להבין מאיפה זה מגיע. אני אפילו יכול להבין דתיים משיחיים שאומרים שאדוני הבטיח לנו את יהודה ושומרון ולכן זה שלנו ולא של הפלשתינאים. אני כמובן לא יכול להסכים עם זה, אבל מבין אותו.
עם מבקשי המקלט אין שום דבר דומה: אין כאן ויכוח אידאולוגי – יש כאן אנשים שברחו על חייהם, ויש אנשים שרוצים לסלק אותם מכאן. העובדות ברורות – מי שמציג משהו אחר הוא שקרן מתועב, ויש לו מטרות ברורות בשקרים שלו, בדיוק כמו שהיו לגבלס בהציגו את היהודים (לא פחות במילימטר).
הנה עובדות ברורות, שאם תטרח לברר אותן באופן אובייקטיבי, עד הסוף, לא תתקשה להגיע לאמת, ושממשלת ישראל משקרת לגביהן ברשעות אין קץ:
1. רוב מכריע של מבקשי המקלט ברחו על חייהם, הוכחתי את זה פעמים רבות באשכול – ועדיין משקרים ומציירים אותם כמהגרי עבודה, בלי שום התמודדות עם הנתונים שמראים אחרת.
2. שיעור הפשיעה בקרב מבקשי המקלט נמוך (!) מהממוצע בציבור הישראלי – כך לפי המשטרה – אבל ממשיכים לשקר, להסית, ולהציג אותם כפושעים מסוכנים.
3. עדויות ומחקרים רבים על מה שקורה למגורשים לרואנדה ואוגנדה מראים בבירור שהגירוש מחזיר אותם להיות פליטים, חשופים לסכנת חיים – אבל ממשיכים לשקר ולהגיד ששולחים אותם למדינה שבא יוכלו להתחיל חיים נורמליים.
הנה כי כן, אין כאן עובדות שנתונות לפרשנות של הצדדים בויכוח, אין כאן ויכוח על "הכוונות של הגויים" כמו עם הפלשתנאים. יש כאן אג'נדה ברורה – וכל שקר מתועב שיעזור לשרת את האג'נדה מקובל על השלטון.

למה אני חופר על כל זה? כדי להראות לך שלא צריך שום כוחות נפשיים כדי להתווכח מול הפורום. לא צריך לחשוב או לגייס טיעונים לוגיים כלשהם, לא צריך כמובן לענות לשאלות ששואלים אותך כדי להתעמת עם העובדות. צריך רק לשקר, ולהפיץ את המנטרות שלך עוד ועוד, להגיד פעם אחר פעם "מסתננים" "מהגרי עבודה" "אנסים". כמו רובוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
אתה סתם מבזבז את הזמן שלך מטלי, לירון לא פה בשביל להתדיין הוא בא לחלק ציונים
למרות שעם ההשקעה שלך יש סיכוי שתקבל אצלו ציון גבוה אז אולי כן שווה להשקיע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: