תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 15:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 41  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 07:52 
יכול להיות שהוא עושה אלי טביב בשביל להרדים את המערכת ובסוף תהיה ממשלת חרדים+עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אדום אופטימי כתב:
כן. בהחלט.
למה לא ?
למה מפתיע ?

כי הוא לא אמר כלום?

אבל אתה נתת את הפרח,
בוא תסביר לי,
מה ראוי פה להערכה?

הוא לא אומר כמעט כלום אחרי הבחירות ומנסה להתנהג כמו פוליקאי שונה מהשאר ועל כך הוא ראוי להערכה.
הפרח הוא לא ליאיר לפיד (ממזמן הפסקתי להעריץ אנשים /כדורגלנים....).
האמירה שלו לגבי החרדים והעובדה שאינו שונא אותם (ואני מאמין לו) ראוייה.
האמירה שלו שאנשים צריכים להפנים את תוצאות הבחירות ראוייה גם היא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
כן. בהחלט.
למה לא ?
למה מפתיע ?

כי אתה לא חושב שזה קצת סותר שהאדם שאמר שהוא לא מוכן להקים ממשלה החנין זועבי'ז אומר עכשיו שהוא לא פוסל אף מפלגה ולא מוכן לדבר בשיח של שנאה?

הוא לא פוסל את החרדים. הוא לא מוכן לשבת בממשלה שתתנהל על פי עקרונות החרדים. היתה מערכת בחירות יש לה תוצאות. אם לפיד ישב בממשלה שעקרונותיה הם בעיקרם עקרונות החרדים אז הוא ליכלך בגדול. אם הוא ישב עם חרדים כשהם יתפשרו על חלק משמעותי מדרכם אזי הוא יצא מלך.

לגבי הזועבי, אני מניח שאם זועבי היתה מכירה במדינת ישראל מדינה ציונית יהודית והיתה מפסיקה להתנהל כגיס חמישי לכל דבר הרי שלפיד לא היה פוסל אותה. מאחר והיא מתנהלת כגייס חמישי לכל דבר הרי שפסילתה על ידו יותר מאר מוצדקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
כן. בהחלט.
למה לא ?
למה מפתיע ?

כי אתה לא חושב שזה קצת סותר שהאדם שאמר שהוא לא מוכן להקים ממשלה החנין זועבי'ז אומר עכשיו שהוא לא פוסל אף מפלגה ולא מוכן לדבר בשיח של שנאה?

הוא לא פוסל את החרדים. הוא לא מוכן לשבת בממשלה שתתנהל על פי עקרונות החרדים. היתה מערכת בחירות יש לה תוצאות. אם לפיד ישב בממשלה שעקרונותיה הם בעיקרם עקרונות החרדים אז הוא ליכלך בגדול. אם הוא ישב עם חרדים כשהם יתפשרו על חלק משמעותי מדרכם אזי הוא יצא מלך.

לגבי הזועבי, אני מניח שאם זועבי היתה מכירה במדינת ישראל מדינה ציונית יהודית והיתה מפסיקה להתנהל כגיס חמישי לכל דבר הרי שלפיד לא היה פוסל אותה. מאחר והיא מתנהלת כגייס חמישי לכל דבר הרי שפסילתה על ידו יותר מאר מוצדקת.

א- הוא לא דיבר על חנין זועבי, אלא על החנין זועבי'ז.
ב- מה ההבדל?
הוא לא מסכים עם איך שהחרדים פועלים, אבל מוכן לשבת איתם במידה ולא יפעלו ככה,
והוא לא מסכים עם איך שהמפלגות הערביות (אם אני מפרש נכון את דבריו) פועלות, אבל לא מוכן לשבת איתן. בשום צורה.

הוא כן פועל ומדבר ומדבר בשיח השנאה, אבל רק על מה שרוב הציבור כבר שונא במילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

נ.ב -
למרות שלפי ארועי הערב, נראה שיש לביבי ממשלה של 70 חכי"ם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 22:27 
אני לא מבין מה הבעיה בלפסול את החרדים.
להיפך, טוב מאוד שפוסלים אותם. הלוואי שהם ימשיכו להיפסל, כל עוד הם לא ילכו לצבא ולא יעבדו, ויעשו בקופה הציבורית מה שבזין שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 22:29 
ערן כתב:
טוב, בואו נחזור למהות.

מאתמול בערב נפוצו דיווחים בכל כלי התקשורת שגורסים שנתניהו בדרך להיכנע, להשאיר את החרדים בחוץ ולהכניס את צילי וגילי, לפיד ובנט.

אם זה יקרה, עדיין לא ברורה ההשפעה הצפויה על ההסכם שנחתם עם לבני - לפיד מתנגד שהיא תוביל מו"מ כי הוא רוצה להיות שר חוץ, ובנט מתנגד שהיא תוביל מו"מ וגם מתנגד שהיא תהיה שרת משפטים כי הוא חלאה אנטי-דמוקרטית.

הסיכוי האחרון לממשלה שמנטרלת את הימין הקיצוני הוא בכניסה של מפלגת העבודה. אני הראשון לזלזל וללעוג למפלגה הזו שזוחלת כל פעם מחדש לקואליציה תחת איצטלות שונות, אבל אם יחימוביץ' וחבריה חושבים שהם יוכלו לעשות משהו מהאופוזיציה (גם עם החרדים לצידם) מול ממשלה קפיטליסטית-ימנית-לבנה של ביבי-בנט-לפיד הם חיים בסרט. נכון, זו תהיה ממשלה רעה מדינית וגם כלכלית, אבל אין סיכוי שמפלגת העבודה תצליח לגזור קופון אצל הציבור רק כי היא יושבת בחוץ. המסקנה שלי היא שערכית יחימוביץ' חייבת להיכנס לממשלה כדי ליצור גוש חוסם כנגד הימין הקיצוני של בנט ולהשאיר אותו בחוץ יחד עם החבר הזחוח שלו (וגם הגיע הזמן שיאיר לפיד ישלם על ההתנהלות שלו).

מה הבעיה בזה שהממשלה לבנה? מה ההבדל בין אמירה כזו לבין אמירות גזעניות אחרות?
ואם מישהו היה בא וכותב על הממשלה שהיא "שחורה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
ביבי פוסל את מרצ? לא
הוא לא פונה אליהם כי הם לא יותאמו לעולם למדיניות שלו

אותו הדבר לפיד.
הוא לא פוסל את החרדים. הוא פשוט יודע שהם לעולם לא יסכימו למדיניות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 22:34 
nirog כתב:
ביבי פוסל את מרצ? לא

אותו הדבר לפיד.

אבל למה לא לפסול אותם? מגיע להם שיפסלו אותם! הם חבורה של גנבים ומושחתים ששודדים אותנו יום-יום, שעה-שעה.
למה לעזאזל לא לפסול אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
nirog כתב:
ביבי פוסל את מרצ? לא

אותו הדבר לפיד.

אבל למה לא לפסול אותם? מגיע להם שיפסלו אותם! הם חבורה של גנבים ומושחתים ששודדים אותנו יום-יום, שעה-שעה .
למה לעזאזל לא לפסול אותם?

תגיד לי דבר אחד שחרדים עושים (רשמית, אני לא בודק אחד אחד ויכול להיות שהרבה מהם עובדים בשחור, ואז הם בני זונות בלי קשר להיותם חרדים), והוא לא חוקי?
הכל במסגרת החוק, הם לא גונבים מאף אחד, לוקחים את מה שמגיע להם במסגרת החוק.

*יכול מאוד להיות שהחוק טועה, וצריך לשנותו, אבל זה עדיין לא הופך את החרדים לגנבים/מושחתים/שודדים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
כן. בהחלט.
למה לא ?
למה מפתיע ?

א- הוא לא דיבר על חנין זועבי, אלא על החנין זועבי'ז.
ב- מה ההבדל?
הוא לא מסכים עם איך שהחרדים פועלים, אבל מוכן לשבת איתם במידה ולא יפעלו ככה,
והוא לא מסכים עם איך שהמפלגות הערביות (אם אני מפרש נכון את דבריו) פועלות, אבל לא מוכן לשבת איתן. בשום צורה.

הוא כן פועל ומדבר ומדבר בשיח השנאה, אבל רק על מה שרוב הציבור כבר שונא במילא.

נכון, הוא לא מוכן לשבת איתם בשום צורה. החרדים עושקים את המדינה ( וזו הכללה אני יודע) ואם יפסיקו בדרכם ראוי לשבת איתם. המפלגות הערביות לא עושקות את המדינה כמו החרדים אבל מנהיגיהם מחוייבים קודם כל לאוייבי ישראל ורק לאחר מיכן לכנסת ישראל ולממשלת ישראל. כל עוד מנהיגי המפלגות לא נאמנות לישראל נכון נוהג לפיד שהוא לא מוכן לשבת איתם באותה ממשלה וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא יודע מה אתם רוצים.
לפיד דיבר אל קהל היעד שלו, ישראל ישראלי , שמה שמעניין אותו אלו הדברים כפשוטם בלי להתעמק ובלי לחשוב על הסתירות בין מה שנאמר לבין מה שקורה בפועל.
לפיד לא מתעסק בלהחרים אף אחד אבל התנגד ליצירת גוש חוסם עם הזועבי'ס.
לפי בעד לגייס חרדים אבל לא מתעסק עם מה שבאמת חשוב, אותה מערכת חינוך תורנית שמגדלת דורות של בורות וחוסר יכולת להשתלב בשוק התעסוקה ומנציחה אותם ככאלו שרק מקבלים מהמדינה ולא נותנים שום דבר בחזרה.
כן, גיוס של 40 אלף חרדים ישנה פה הכל.
הכי עצוב שכרגע האיש הזה שווה 31 מנדטים, העם שלנו הופך להיות יותר ויותר מטומטם.

יקירי,
גישתך אופיינית למפלגת העבודה מאז 1977. גם במקרים שעלתה לשילטון זה היה כי הציבור מאס באלטרנטיבה. ההתנשאות נודפת מהודעתך כמו שנדפה תמיד ממנהיגי העבודה. התנשאות אינה תכונה שאני אוהב אבל מקבל. אבל באותה מידה אני יודע שהזיזול ב"ישראל ישראלי" לא יביא ת העבודה להצלחה. יהיו תמיד טובים כמותך שלפני בחירות יתאמצו עבור המפלגה ואף יחיו באשליות שנציגי "ישראל ישראלי " כמו לפיד או בנט ילכו עם עבודה אבל ואני אומר זאת בצער ולא בשימחה לאיד יחטפו אותה בפנים.
האם קהל מצביעי לפי נחות בהשכלתו בחוכמתו מקהל מצביעי העבודה לדוגמא ? לא בטוח בכלל. אני חושב שלהתייחס לקהל מצביעי לפיד ותומכיו כ" ישראל ישראלי" זה לא מכובד בלשון המעטה.
יאיר לפיד ( שלא בחרתי בו) מראה אמינות בכל התהליך שמאז הבחירות. זו היא הסיבה המרכזית שכוחו בסקרים עולה מאז הבחירות. אמינות ואי רדיפה אחרי כסאות.
אתה זילזלת בו בכל תהליך הבחירות. קראת לו כמו אחרים יהיר. אני רוצה להזכיר לך שיאיר לפיד מחוייב לאידאולוגיה שלו (שמחלקה אני מאוד מסתייג) ולבוחריו יותר מאשר לשונאי נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
אין פה שום התנשאות כי אני לא בן אדם מתנשא.
יש פה עצב ותסכול על זה שמעדיפים סיסמאות על תוכן, על זה שבחרו במישהו שאומר שהוא לא מחרים אף אחד אבל בחיים לא יקים גוש חוסם עם הזועבי'ס, על מצע שהוא כולו מורכב ממשפטים חסרי תכלית וכזה שלא מתקרב בפסיק לתוכנית מפורטת כמו התוכנית הכלכלית של העבודה למשל (וזה עוד טוב, רוב העם בחר עבור מפלגה ללא מצע) , על זה שעשרות אם לא מאות אלפים לא ידעו עד הרגע האחרון למי הם מצביעים ובחרו בדרך הקלה, לבחור במישהו שהכי נוח לשים את הפתק שלו וללכת לישון בלי נקיפות מצפון.
היתה פה הזדמנות שהלכה לאיבוד, גם בגלל טעויות של מפלגת העבודה ושל העומדת בראשה וגם בגלל שהיא התמודדה עם אנטי אישי נתון מראש. הרבה אנשים ידעו להגיד שהם לא מצביעים לעבודה בגלל מרב מיכאלי וסתיו שפיר אבל אף אחד מהם לא ידע להגיד מי מספר 4 או מספר 8 אצל לפיד.
אני דווקא בעד ממשלת ליכוד וברית האחים. זה מה שהעם בחר וצריך לכבד את רצון העם.
נראה מה תעשה הממשלה הזו לכשתקום והאם העם בחר נכון.
לדעתי אנחנו נשלם על הבחירה הזו ביוקר. לא בגלל הגיוס או אי הגיוס של החרדים אלא בגלל האינתיפאדה השלישית שאוטוטו מבשילה והפעם העורף שלנו פגיע מאוד. גם מנטלית, גם מבחינת מוכנות מערכת הבריאות וגם בגלל החשש שהאינתיפאדה תזלוג לתוך תחום הקו הירוק. אני מאוד מאוד אשמח לטעות במקרה הזה.

אגב, לגבי אמינות של מנהיגים - אין יותר אמינה בינתיים משלי. היא התחייבה לא להיכנס לממשלה בראשות ביבי ועומדת במילתה למרות לחצים אדירים. לא ראיתי שזה קידם את המוניטין שלה בציבור. ככה זה כשמונעים מדעות קדומות ומעדיפים לבחור בברית ה "סקסית" של לפיד ובנט שיש בה בעיקר אינטרס אישי ופסילת מגזר שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
ידידי,
מצטער, הזילזול שלך ב"ישראל ישראלי" היא התנשאות.מפורשת.
אם אני הייתי בטוח שהעבודה לא תחבור לזועביס הייתי שוקל להצביע לה.
אני מניח שאתה לא היית מקבל בהבנה, ובצדק, ישיבה של העבודה עם ברוך מרזל באותה קואליציה.
לעבודה יש קווים אדומים לגבי הצד הימני של המפה הפוליטית ( ובצדק) ומותר בהחלט שלאנשי מרכז או ימין יהיו קווים אדומים לגבי חלק מהצד השמאלי של הקשת הפוליטית ובמיוחד לכאלה שהם אנטי ציוניים.

גם אני כמוך חושש מהעימות הביטחוני הקרב ובאולי בא. לא חושב שלממשלת שמאל יש יתרון בנושא הזה.
אבל לא זה הנושא שאליו התייחסתי, ההתנהשאות. אם העבודה , ואתה כניציגה המתנדב בפורום, חושבת אי פעם להיות ממשלת שילטון או שותפה לשילטון על לה לזלזל בציבור ישראלי בלתי מבוטל , שהוא לא פחות אינטליגנטי ולא פחות תרבותי מהציבור שבחר במפלגת העבודה.
פעם זילזלו בתושבי עיירות הפיתוח ה"אעבלים" שהעלו את הליכוד. ועכשיו אתה מזלזל "באעבלים" שהעלו את לפיד ומאיימים להכפיל את כוחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אין פה שום התנשאות כי אני לא בן אדם מתנשא.
יש פה עצב ותסכול על זה שמעדיפים סיסמאות על תוכן .

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי יקר,
עכשיו אתה גם מאשים אותי בזלזול וגם מכניס את עצמך למחוזות טיפה גזעניים.
ישראל ישראלי הוא אותו אחד שלא ידע למי להצביע, הלך לקלפי ושם את הפתק למי שהיה לו הכי נוח לעכל בלי נקיפות מצפון ובלי להתעמק במצע יותר מדי. לא יודע עם כמה אנשים אתה דיברת אבל אני כיסיתי כמה מאות רק בשבועיים שלפני הבחירות. היה אנטי אישי (ולגיטימי) כלפי שלי ונציגים נבחרים בעבודה אבל אותם אנשים לא ידעו למשל מי מופיע באותם מקומות ברשימה של לפיד.
האנשים האלה מרוצים מאוד עכשיו מהסיסמא החלולה של שיוויון בנטל שטני ואתה יודעים שלא מתחיל ולא נגמר בגיוס של 40 אלף בחורי ישיבה. גם לפיד וגם בנט נמנעים למשל מלהתעסק בחוק הבכירים שעבר בשוויץ (המגביל את שכר הבכירים במשק) כי זה לא הכי סקסי וצריך קצת להתלכלך וקצת להכעיס אנשים ובאופן כללי להביע דעה.
זה ישראל ישראלי. לבחור בשטחיות. דווקא אתה אמור להסכים עם זה.
לגבי האנטי ציונים, בעיני עוצמה לישראל היא מפלגה אנטי ציונית הרבה יותר מחד"ש. בעיני חד"ש דואגים הרבה יותר למדינה מאשר יהדות התורה. בעיני דב חנין הוא אדם הרבה יותר ראוי מאורית סטרוק. עם שניהם נתקלתי מקרוב, שמים וארץ, תאמין לי.
המונח הזה "זועבי'ס" מקפל בתוכו הרבה מאוד שנאה מוסתרת וגזענות לשמה. לא שאני מת על חנין זועבי אבל משה פייגלין למשל פגע בביטחון ישראל ובאופיה הדמוקרטי של המדינה הרבה יותר מזועבי. הוא, בניגוד אליה גם הורשע בהמרדה נגד השלטון. לא נראה לי שיש ללפיד בעיה לשבת איתו בקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:07 
קובסטר , פה איבדת אותי לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
אני חסיד של המשפט קיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.
לכן , מבחינתי ברוך מרזל וחדש אחד הם.מציע שלא ניכנס לדיון מי גרוע יותר. מבחינתי שניהם גרועים.
מנקודת מבטך החרמת הזובעביס זו גזענות ומנקודת מבטי זו ציונות לשמה.
יש ערבים מצויינים. יש ערבים רבים טובים מיהודים. אין לצערי הרב מאוד מפלגה ערבית שהייתי רוצה שנציגי בכנסת ישתפו איתה פעולה.
יהיו כאלה שיאמרו שגם אני בא מהכיוון הגזעני. סבבה או זבבה. (תבחר אתה).
אני משוכנע שלא מסיבה גזענית לפיד לא רואה את הזועביס כפרטנרים.

תיזכור טוב מאוד שלפיד אינו נציג של מפלגת העבודה. הוא נציג של אוכלוסיה שנימצאת במרכז פוליטית מדינית ולא בשמאל, ולכן זה שבכלל ציפית ממנו שישתף פעולה עם שלי ומרץ והזועביס זו היתה השלייה שלך.
כתבתי לך זאת בפורום וגם בפרטיות כמה פעמים בחודשים שלפני הבחירות. אתה היית בסוג של אופוריה וחיית באשליות. לפיד הוא לא נציג שמאל הוא נציג מרכז מהבחינה הפוליטית מדינית וקרוב יותר לליכוד הקפיטלסטי מאשר לעבודה הסוציאליסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
קובסטר , פה איבדת אותי לגמרי

בגלל שזה בלילה ?....

איפה איבדתי אותך ? בהתייחסות למפלגות אנטי ציוניות ולזועבי ?
מאוד נוח לפסול את הערבים בכלל ואת זועבי בפרט. זה מצלצל יותר טוב וקל למכור את זה. אם ללפיד יש בעיה עם אנשים שלדעתו פוגעים בביטחון המדינה אז איך הוא מסכים לשבת עם פייגלין ?
אם הוא לא מסכים עם האלימות שהיתה במרמרה כלפי חיילי צה"ל איך הוא מסכים לשבת בממשלה עם אורית סטרוק, האמא הדואגת של צביקה המתוק שרק פיזר נינג'ות כדי לפנצ'ר את הגלגלים של רכבי צה"ל ולגרום להם כמעט להתהפך ?
אם הוא כ"כ בעד השיוויון בנטל למה הוא לא מתייחס לאפשרות שגם בישראל יעבור חוק הבכירים כמו בשוויץ ?
אם הוא כ"כ מודאג מהמצב של המדינה למה הוא לא מבקש את תיק הבריאות כדי לשקם את המערכת הכי חשובה והכי קורסת במדינת ישראל (גביזון בוא לפה) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
הכל טוב ויפה רק שחד"ש ובל"ד הן שתי מפלגות שונות בתכלית.
אבל הכי קל לקרוא לכולם ערבים ולהגיד שהם לא ציוניים.
צר לי שאתה חושב ככה אבל זו זכותך.
גם זכותו של לפיד לפסול את מי שהוא רוצה, נראה מה יקרה כשתקום הממשלה והוא יצטרך לעבור משלב הדיבורים לשלב המעשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:30 
אני לא בא להגן על לפיד אבל האמירה שלו על הזועביז
היתה נכונה ובמקומה
אתה יודע טוב כמוני במי מדובר
זה לא רק שהם אנטי ציוניים אלא גם אנטי ישראליים ומשרתים בגלוי אינטרסים של אויבינו
רק במדינה נאיבית כמו ישראל נותנים להם להבחר
זה אגב לא קורה ולא יקרה בשום דמוקרטיה אחרת
העיקר שאנחנו יודונאצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

מאוד נוח לפסול את הערבים בכלל ואת זועבי בפרט. זה מצלצל יותר טוב וקל למכור את זה. אם ללפיד יש בעיה עם אנשים שלדעתו פוגעים בביטחון המדינה אז איך הוא מסכים לשבת עם פייגלין ?

אנסה לענות לך בשאלה.
לו היית מאמן מאיזה בלם היית חושש יותר,
מבלם לא אחראי שלפעמים יכול לשכוח שהוא בלם ועולה למעלה למרות שבטקטיקה שלך בלם לא עובר את החצי או מבלם שאתה יודע שהוא מוכר משחקים ואוהד את הקבוצה היריבה שנגדה משחקים בשבת ?
את מי היית מרכיב את הבלם הלא אחראי או את הבלם שמוכר משחקים ואוהד את היריבה ?

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 04 מרץ 2013, 22:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אופטימי,
גם זכותו של לפיד לפסול את מי שהוא רוצה, נראה מה יקרה כשתקום הממשלה והוא יצטרך לעבור משלב הדיבורים לשלב המעשים.

ברגע שבתקשורת המפלגות האלה מקבלות את הטייטל "המפלגות הערביות"
אז אל תצפה מהציבור שיבדיל ביניהן.
גם אני לא מבדיל. ות'אמת? זה גם לא מעניין אותי כל עוד זאת פלגה ערבית.
ואי אפשר להגיד שאני מהימין של המפה המדינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:
kobster כתב:
אופטימי,

הלוואי והן היו מפלגות ערביות.
הלוואי והן היו דואגות לאינטרסים של ערביי ישראל כאזרחים שווי זכויות.
הלוואי ובראש סידרי העדיפויות שלהן הן היו דואגים למערכת חינוך טובה יותר במגזר הערבי ולתקציבים גדולים יותר.
כל המפלגות הנקראות ערביות דואגות קודם כל לפלשתינאים ( שלא בחרו בהם) ולכן שמם בישראל צריך להיות המפלגות הפלשתינאיות ולא המפלגות הערביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
היתה נכונה ובמקומה
זה לא רק שהם אנטי ציוניים אלא גם אנטי ישראליים ומשרתים בגלוי אינטרסים של אויבינו
העיקר שאנחנו יודונאצים

אני פשוט לא מסכים עם המונח הזה "זועביס".
אם יש לו בעיה עם חנין זועבי או עם בל"ד - סבבה, רק שהוא צירף את כל המפלגות הערביות למקשה אחת וקרא להם "זועביס". חד"ש גם שם ? ואולי גם מרצ ?

במדינת ישראל יש חוק ובית משפט ואותו בית משפט התיר לחנין זועבי לרוץ לכנסת. יכול להיות שצריך לשנות את החוק שכל מי שפוגע בבטחון המדינה לא יוכל להתמודד לכנסת אבל יש לי הרגשה שגם בזה הוא לא יתעסק כי אז גם כמה מחברי המפלגה של אחיו החדש (והחברים שלהם) יכולים למצוא את עצמם בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:39 
קובסטר, חבל על הוויכוח. אתה מנסה להסביר לישראל ישראלי שהוא ישראל ישראלי.
לא יעבוד.
ואין התנשאות בעולם. רק רגשי נחיתות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
mkorman1 כתב:
היתה נכונה ובמקומה
העיקר שאנחנו יודונאצים

אני פשוט לא מסכים עם המונח הזה "זועביס".
אם יש לו בעיה עם חנין זועבי או עם בל"ד - סבבה, רק שהוא צירף את כל המפלגות הערביות למקשה אחת וקרא להם "זועביס". חד"ש גם שם ? ואולי גם מרצ ?

במדינת ישראל יש חוק ובית משפט ואותו בית משפט התיר לחנין זועבי לרוץ לכנסת. יכול להיות שצריך לשנות את החוק שכל מי שפוגע בבטחון המדינה לא יוכל להתמודד לכנסת אבל יש לי הרגשה שגם בזה הוא לא יתעסק כי אז גם כמה מחברי המפלגה של אחיו החדש (והחברים שלהם) יכולים למצוא את עצמם בבעיה.

ולמה אתה לא דרשת מגברת יחימוביץ שכאשר היא בונה את הגוש החוסם היא לא תיקח בחשבון את בל"ד ותצהיר על כך מראש ?
ללפיד אסור לפסול לטעמך את חד"ש אבל לגברת יחימוביץ מותר לשתף פעולה "למען מטרה קדושה" עם בל"ד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
RaPPeR כתב:
kobster כתב:
אופטימי,

הלוואי והן היו מפלגות ערביות.
הלוואי והן היו דואגות לאינטרסים של ערביי ישראל כאזרחים שווי זכויות.
הלוואי ובראש סידרי העדיפויות שלהן הן היו דואגים למערכת חינוך טובה יותר במגזר הערבי ולתקציבים גדולים יותר.
כל המפלגות הנקראות ערביות דואגות קודם כל לפלשתינאים ( שלא בחרו בהם) ולכן שמם בישראל צריך להיות המפלגות הפלשתינאיות ולא המפלגות הערביות.

מסכים איתך לגמרי.
המפלגות הערביות דואגות קודם כל לפלשתינאים.
וזה,בעיקר, למה לא הערבים כמעט ולא מצביעים. וחבל.
גם כי גוש השמאל יכול היה לגדול. וגם היה יכול להיות ייצוג אמיתי של הערבים ולא של פלשתינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא יעבוד.
ואין התנשאות בעולם. רק רגשי נחיתות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 01:17 
אוגוסטוס היל כתב:
לא יעבוד.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 41  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: