תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 אוגוסט 2025, 02:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 08:51 
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
כפר קאסם זה בתוך הקו הירוק, ולדעתי הטבח היה ב56.

את הטבח ביצעו חיילים, אבל כמובן שזה קרה לפני כיבוש השטחים. האמת שיהודים מדכאים פלסטינים החל מ48 (בעשור הראשון הפלסטינים בישראל היו תחת ממשל צבאי), ואין סיבה לא להתחיל את הספירה מאז.

הנחמדות שלך פשוט מתפרצת
תתבייש לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 08:53 
הוא באמת היה מאוד עדין.
זה התחיל אפילו לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
הרבה לפני....
אפילו לפני כל הסיפורים שהערבים בכלל אהבו יהודים וחיו כמו מלכים לידם
ציטוט:
מאורעות תרפ"ט (1929, בפי הערבים ثورة البراق, תעתיק: ה ַבת ַאל-ֻּבַראק, בתרגום לעברית: "מהפיכת אל-בוראק", שמו הערבי של הכותל) היו סדרה של פרעות אלימות ומעשי טרור מצד הערבים תושבי ארץ ישראל נגד היישוב היהודי בארץ ישראל, שהחלו ב-23 באוגוסט 1929. במהלך המאורעות נרצחו 133 יהודים ו־339 נפצעו, ננטשו ונחרבו יישובים וקהילות ברחבי ארץ ישראל.

מבין הערבים נהרגו 110 ונפצעו 232, מרביתם בידי שוטרים בריטים כחלק מדיכוי המהומות, ומקצתם בפעולות נקם על ידי יהודים.

בעקבות המאורעות מונתה ועדת שו לחקירת האירועים. הוועדה הגישה ב־1930 את דו"ח הופ-סימפסון, ובעקבותיו הוצא לאחר מכן הספר הלבן של פאספילד....
הפרעות התפשטו למחרת (שבת, 24 באוגוסט) לחברון, שם נערך טבח שבמהלכו נרצחו באכזריות איומה (ילדים נשחטים לעיני הוריהם, הורים לעיני ילדיהם, כריתת איברים, שריפה בחיים ואונס) 67 יהודים ובתיהם נבזזו. הטבח האכזרי התרחש לנגד עיניהם של שני פרשי משטרה בריטים שלא עשו דבר עד שהרוצחים החלו להתקרב אליהם והם הרגישו מאויימים, רק אז אחד מהם ירה לאוויר וכל הרוצחים ברחו וכך הטבח הסתיים‏[3] . התוצאה הייתה מחיקת הקהילה היהודית העתיקה שישבה בחברון מאות שנים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 08:58 
Noam כתב:
הוא באמת היה מאוד עדין.
זה התחיל אפילו לפני.

תכלס, תראה אפילו מה כצנלסון אמר על זה עוד ב1936

היש עם בעמים אשר מבניו הגיעו לידי סילוף כזה, שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עמם, כל יצירתו וכל יסוריו הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אוייב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות? אכן, ברוסיה ב-1881, בעצם ימי הפרעות, ישבו בנים ובנות לעם ישראל והדפיסו בחשאי מתוך מסירות נפש, פרוקלמציות, הקוראות לפוגרומים, מתוך תקווה שהדם היהודי שישפך יעזור להתקוממותו של המוז'יק הרוסי. אכן יודעת ההיסטוריה העברית כל מני רנגטים ודגנרטים. צורות של שמד. כל עוד אפשרי הדבר שיבוא ילד יהודי לארץ ישראל, ילד שטופח על-ידי יסורי הדורות ומשא הנפש של דורות, וכאן ידבקו בו חיידקים של שנאה לעצמו, של 'עבדות בתוך המהפכה', ויטרפו עליו את דעתו עד כדי כך שיראה את הגאולה הסוציאלית בנאצים הפלשתינים שהצליחו לרכז כאן בארץ את האנטישמיות הזואולוגית של אירופה עם תאוות הפיגיון שבמזרח - אל ידע מצפוננו שקט." ~ נאום 1 במאי 1936; פורסם בדבר 4 במאי 1936

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:02 
פאביו כתב:
הרבה לפני....
אפילו לפני כל הסיפורים שהערבים בכלל אהבו יהודים וחיו כמו מלכים לידם
ציטוט:
מאורעות תרפ"ט (1929, בפי הערבים ثورة البراق, תעתיק: ה ַבת ַאל-ֻּבַראק, בתרגום לעברית: "מהפיכת אל-בוראק", שמו הערבי של הכותל) היו סדרה של פרעות אלימות ומעשי טרור מצד הערבים תושבי ארץ ישראל נגד היישוב היהודי בארץ ישראל, שהחלו ב-23 באוגוסט 1929. במהלך המאורעות נרצחו 133 יהודים ו־339 נפצעו, ננטשו ונחרבו יישובים וקהילות ברחבי ארץ ישראל.

מבין הערבים נהרגו 110 ונפצעו 232, מרביתם בידי שוטרים בריטים כחלק מדיכוי המהומות, ומקצתם בפעולות נקם על ידי יהודים.

בעקבות המאורעות מונתה ועדת שו לחקירת האירועים. הוועדה הגישה ב־1930 את דו"ח הופ-סימפסון, ובעקבותיו הוצא לאחר מכן הספר הלבן של פאספילד....
הפרעות התפשטו למחרת (שבת, 24 באוגוסט) לחברון, שם נערך טבח שבמהלכו נרצחו באכזריות איומה (ילדים נשחטים לעיני הוריהם, הורים לעיני ילדיהם, כריתת איברים, שריפה בחיים ואונס) 67 יהודים ובתיהם נבזזו. הטבח האכזרי התרחש לנגד עיניהם של שני פרשי משטרה בריטים שלא עשו דבר עד שהרוצחים החלו להתקרב אליהם והם הרגישו מאויימים, רק אז אחד מהם ירה לאוויר וכל הרוצחים ברחו וכך הטבח הסתיים‏[3] . התוצאה הייתה מחיקת הקהילה היהודית העתיקה שישבה בחברון מאות שנים.

אתה מתקרב. 50 שנה אחורה ואתה כבר שם.
קומוניסים, ברשותך לא אגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
הערבים הישראלים הם כנראה הערבים עם התמ״ג הכי גבוה לנפש במזרח התיכון (אולי קטאר עוברת אותנו), עם הכי הרבה זכויות אדם ואזרח במזרח התיכון ובעלי הבטחון האישי הכי גבוה במזרח התיכון. אבל היי, אנחנו מדכאים אותם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

את הטבח ביצעו חיילים, אבל כמובן שזה קרה לפני כיבוש השטחים. האמת שיהודים מדכאים פלסטינים החל מ48 (בעשור הראשון הפלסטינים בישראל היו תחת ממשל צבאי), ואין סיבה לא להתחיל את הספירה מאז.

הנחמדות שלך פשוט מתפרצת
תתבייש לך

לא אמרתי שום דבר מיוחד, או שחוטא לאמת.
ובכל מקרה, אני לא מתכוון להתרגש מהטפות מוסר של חלאה מטונפת כמוך שמברך על חייל-רוצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הערבים הישראלים הם כנראה הערבים עם התמ״ג הכי גבוה לנפש במזרח התיכון (אולי קטאר עוברת אותנו), עם הכי הרבה זכויות אדם ואזרח במזרח התיכון ובעלי הבטחון האישי הכי גבוה במזרח התיכון. אבל היי, אנחנו מדכאים אותם.
נכון מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:
נכון מאוד

חוץ מכל מה שהוא רשם בהתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:10 
משא האדם הלבן
לב לב לב
חבל שאנחנו ערבים בעצמנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:12 
Noam כתב:
הוא באמת היה מאוד עדין.
זה התחיל אפילו לפני.

לא חושב שנכון להגיד את זה.
עד 48 נעשו עוולות באופן דו-צדדי, אני מניח שאפילו יותר של מוסלמים כלפי יהודים. אבל זו הייתה מלחמה בין שתי אוכלוסיות שאינן תחת אחריות של מדינה עצמאית בשליטתן, אז קשה להטיל אחריות. קשה לומר בהקשר הזה שהיה דיכוי של פלשתינים על ידי יהודים. ברגע שהקמת מדינה, יש לך אחריות על ההתנהלות שלך כלפי כל אזרחיה, וכלפי אנשים בשטח שכבשת והם לא אזרחים שלך. הדיכוי של הפלשתינים בתוך מדינת ישראל התחיל מיד עם הקמת המדינה, והדיכוי של הפלשתינים בשטחים הכבושים התחיל ב-67.

אתה יכול, ברם, לומר שזה שהתחלנו להגיע לכאן בהמוננו בסוף המאה ה-19 זו עוולה כלפי הפלשתינים שהיו תושבי הארץ הזו, אבל על מי תטיל את האחריות על כך? על הרצל? על בלפור? על חבר הלאומים? קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:14 
על אירופה והאימפריאליזם. כבר אמרתי את זה לדעתי 20 פעם. ניהלו כאן דיון היסטורי שנפרש על 5 עמודים בפעם האחרונה.
להבין את הבעיה זה שלב ראשון אם רוצים לפתור אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:18 
Noam כתב:
על אירופה והאימפריאליזם. כבר אמרתי את זה לדעתי 20 פעם.
להבין את הבעיה זה שלב ראשון אם רוצים לפתור אותה.

הי, אל תרתח, כן? אני לא בצד המתנגד שלך...
אם אירופה והאימפיליזם אחראים על זה שהגענו לכאן ונישלנו את בני הארץ מהמקום, קצת קשה לבוא אל עצמנו בטענות על דיכוי העם הפלשתיני בהקשר הזה (בלבד).
צריך לעומת זאת לבוא אל עצמנו בטענות על מה שאנחנו עושים בתוך המדינה מ-48, ומחוץ למדינה מ-67.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:24 
בסופו של דבר הרעיון הציוני נהגה על ידי יהודי אירופה (בלי להתייחס לאחריות שיש ליהודי אירופה למעשים של אירופה, מתוקף היותם חלק ממנה)
לחשוב על רעיונות הזויים זה מותר וחוקי. כשזה יישום זה מתחיל להיות בעייתי. זה כמו, למשל, לדבר בפורום על להקים בית קברות בשטחים מול ללכת ולהקים אותו באמת.
אז האחריות היא כמובן בראש ובראשונה על המיישם עצמו, אבל אירופה היא זאת שאפשרה לזה לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
בסופו של דבר הרעיון הציוני נהגה על ידי יהודי אירופה (בלי להתייחס לאחריות שיש ליהודי אירופה למעשים של אירופה, מתוקף היותם חלק ממנה)
לחשוב על רעיונות הזויים זה מותר וחוקי, כשזה יישום זה מתחיל להיות בעייתי. אז האחריות היא כמובן על המיישם עצמו, אבל אירופה היא זאת שאפשרה לזה לקרות.

אחרי שגורשנו,נגזלנו,נאנסנו,נשחטנו מארץ ישראל על ידי הקולוניאליזם והכיבוש נכנסנו לתאי הגזים וחזרנו לארץ מולדתנו.

אנחנו באמת עם נורא....

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 31 מרץ 2016, 09:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
היי היי היי,
בריטניה מצויינת בעניינים הללו!
בכל מקום שבריטניה ניסתה את זה, זה עבד מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:34 
פאביו כתב:
Noam כתב:
לחשוב על רעיונות הזויים זה מותר וחוקי, כשזה יישום זה מתחיל להיות בעייתי. אז האחריות היא כמובן על המיישם עצמו, אבל אירופה היא זאת שאפשרה לזה לקרות.

אחרי שגורשנו,נגזלנו,נאנסנו,נשחטנו מארץ ישראל על ידי הקולוניאליזם והכיבוש נכנסנו לתאי הגזים וחזרנו לארץ מולדתנו.

אנחנו באמת עם נורא....

אני אפילו לא מבין מה אתה מנסה להגיד

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 31 מרץ 2016, 09:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
פאביו כתב:
Noam כתב:

אנחנו באמת עם נורא....

אני אפילו לא מבין מה אתה מנסה להגיד

אין צורך שתבין

אתה אנטי ציוני וזו זכותך
אני ציוני וזו זכותי

אתה מאמין שציונות זו גזענות
אני מאמין שציונות היא משהו אחר

אתה רואה את ההיסטוריה שונה ממה שאני רואה.

אין צורך (כמו רבים וסבלניים פה) לכנות אחרים מטומטמים , חלאות או נאצים כי חושבים אחרת ממך .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:38 
Noam כתב:
סימרוטיץ כתב:
Noam כתב:
מסתבר שהתופעה יותר רחבה אפילו ממה שחשבתי. חייל מהפלוגה של הרוצח אמר לתקשורת היום שכל התקלה באירוע הייתה שהרוצח היה חייל ולא קצין, ושזה עניין קבוע שבגמר ניסיון דקירה הקצינים רוצחים את הדוקר.
האמת, זה קצת מפתיע. אני תיארתי לעצמי שמדובר בתופעת ההתבהמות הכללית שחדרה לצבא (וזה מאוד מתאים לעומק האחיזה שמרזל הצליח לתפוס בכוחות שבחברון), מסתבר שזה יותר לכיוון של מדיניות מכוונת.
שוין. בהאג יש ספסלים מאוד ארוכים, יהיה מספיק מקום לכולם.

חייל מהפלוגה אמר = כל הצבא חושב ככה
לוגיקה מעניינת
אין צורך להכניס טמטום לטיעון שאתה מביא
אבל כנראה שזה חזק ממך אז אתה חייב להשתמש בדמגוגיה זולה
מעניין למה בחרת דווקא במה שהחייל הזה אמר ולא החייל שדיווח על התקרית ולא המ"פ ולא המג"ד ולא המח"ט ולא מפקד האוגדה ולא הרמטכ"ל
ואם כל הצבא או אפילו רוב הצבא חושב ככה איך זה מסתדר שלא כל האירועים או לפחות רוב האירועים מסתיימים ככה ?
דמגוג בשקל

תגיד, אתה יודע לקרוא?
כאילו, כמה מטומטם בן אדם צריך להיות בשביל לא להבין טקסט כל כך פשוט?

סליחה הוד רוממותו אנא הסבר להדיוט כמוני למה התכוונת בטקסט הנ"ל
אני ממש לא רוצה להיתפס כמטומטם שאינו מבין את הנכתב
אני מבין ממה שרשמת שלא רק שיש תופעת התבהמות כללית אלא גם יש יד מכוונת בצבא למדיניות הזו של ווידא הריגה.

אדום נחמד כתב:
הוא דמגוג?
חייל מהפלוגה מודה שזו נורמה.. אתה אומר זו נורמה בחטיבה הזו ובשאר החטיבות כולן יש תרבות אחרת?

אז בגלל זה רשמתי את התגובה שלי
אתה מכיר את החייל ? אתה מאמין לו שמה שהוא אומר זה נכון ?
על כל חייל כזה אני אביא לך 10 שאומרים בדיוק ההפך
ואשמח אם תתייחס לכתוב ותענה על השאלות שהבאתי בתגובה, דווקא בפעם הקודמת שענית לתגובה שלי כתבת דברי טעם גם אם לא הסכמתי עם הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:40 
ברור שזאת זכותך להיות ציוני. אני רק מנסה להסביר את ההשלכות של זה על חיינו. תכננתי בתחילת השבוע לכתוב על זה באריכות, כי הרגשתי שהרעיון שניסיתי להעביר קצת התפספס.
בכל מקרה, אני לא מבין את הקשר שאתה מוצא בין להיות ציוני ולכתוב דברים מוזרים.

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 31 מרץ 2016, 09:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
ברור שזאת זכותך להיות ציוני. אני רק מנסה להסביר את ההשלכות של זה על חיינו. תכננתי בתחילת השבוע לכתוב על זה באריכות, כי הרגשתי שהרעיון שניסיתי להעביר קצת התפספס.
בכל מקרה, אני לא מבין את הקשר שאני מוצא בין להיות ציוני ולכתוב דברים מוזרים.

אתה מנסה לרדת לפסים אישיים ולא מתאים לי לריב איתך.
שיהיה לך יום "מוזר" ומקסים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בשנת 1921 הייתה יפו העיר השנייה בגודלה בארץ ובה 42,000 נפש ובהם כ-16,000 יהודים, מהם 10,000 זה מקרוב באו מאז הסתיימה מלחמת העולם הראשונה. היהודים גרו בשכונות היהודיות נוה צדק ונווה שלום ובשכונות מעורבות אחרות. תל אביב הייתה בימים ההם שכונה קטנה בת 3,600 נפש שרובם מצאו את מחייתם ביפו. ועד תל אביב השתדל למנוע פתיחת בתי מסחר ובתי מלאכה בתחומה, כדי שלא תאבד את צביונה כפרבר גנים.

ההתקפה הערבית ביפו החלה בצהרי ה-1 במאי 1921 בהתנפלות על עוברים ושבים יהודים וביזת חנויות יהודים בשוק מנשייה ושוק א-דיר. הערבים היו מצוידים בנשק קר כמו אלות, פגיונות ואבנים, והיהודים ניסו להגן על עצמם אולם מיד הצטרפו לתוקפים שוטרים ערבים שירו על היהודים.

סמוך לבית החולים הצרפתי ביפו, היה בית בן שתי קומות שבו התגוררו עולים יהודים בימים הראשונים להגיעם ארצה. הבית נקרא "בית העולים" או "בית החלוץ". המסיתים הערבים כיוונו את הפורעים לבית זה כדי להביע את זעמם נגד העלייה היהודית. בעת ההתקפה שהו בבית כ-70 עולים חדשים שלא היו מזוינים. הערבים ניסו לזרוק פצצה פרימיטיבית אבל היא התפוצצה וקטלה את הערבי שניסה לזרקה. זה העלה את חמת הערבים והם ניסו לפרוץ את הגדר ולחדור לחצר הבית אך המגינים הוציאו מוטות ברזל מהגדר הפנימית והדפו את ההתקפות במשך כארבעים וחמש דקות, וקיוו ששוטרי יפו יבואו לחלץ אותם. שני קצינים ושוטרים ערביים הגיעו למקום, אך במקום לחלץ את היהודים הם פתחו עליהם באש. השוטרים זרקו שני רימוני יד לחצר ופרצו אליה. המגינים נסוגו לבית והתבצרו בקומה הראשונה. הערבים פרצו לחדר הקריאה בקומה הראשונה והרגו בגרזנים ובסכינים את המגינים שהיו בו והחלו בביזה. היהודים בקומה השנייה ניצלו כאשר הגיעו כעבור כחצי שעה הקצין הבריטי מיג'ור ליונל ג'ון ושוטר, הוא הובא למקום ביוזמת פקיד משרד העלייה בנמל, ניסל רוזנברג, שחשש לגורל העולים. הקצין פיזר את הערבים ביריית אקדח. בהתקפה נרצחו 14 יהודים ונפצעו רבים. בין הנרצחים היו מנהלי הבית דובה ויהודה צ'רקסקי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:54 
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

הנחמדות שלך פשוט מתפרצת
תתבייש לך

ובכל מקרה, אני לא מתכוון להתרגש מהטפות מוסר של חלאה מטונפת כמוך שמברך על חייל-רוצח.

1. לא רק שהוא לא הורשע ברצח, הוא אף לא הועמד לדין על רצח (ולפי כל ההערכות זה גם לא יקרה)
2. בינתיים אתה דווקא כן 'רוצח', רצח אופי, לו וגם לי
3. לצערי חלק מכם ממש מקדמים את תעמולת האויב הרצחני (ע"ע המשפט בדבריך שהדגשתי, משפט נפוץ שמשתמשים בו ארגוני הטרור נגד ישראל) וכן, זה ראוי לכל גינוי וביקורת
4. האמת היא שפלסטינה היא ארץ ישראל, ארצו של עם ישראל והיא שייכת לו באופן בלעדי ונצחי. אנחנו בעלי הארץ. מעולם לא היו ערבים "פלסטינים" בשנים האלה. הם ראו עצמם כערבים ורק כשני עשורים לאחר מכן החלו לאמץ בערמה את כינוייה הלועזי של ארצנו לכינוי עצמם. אנחנו לא מדכאים אף אחד ולא דכאנו מעולם. אנחנו רק רוצים לחיות בשלווה בבית שלנו. כל מי שקם להשמידנו- דמו בראשו. כשאנחנו אומרים "לעולם לא עוד" אנחנו מתכוונים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
קומו, עם כל הכבוד, ואין, אני לא מתכוון לנהל דיון עם אדם שרואה בהוצאה להורג של שבוי מעשה חיובי.
שיהיה בכשלון, ונקווה שההיסטוריה תזכור אותך ואת שכמותך כמו שאתם באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 10:05 
הבעיה הכי גדולה היא, שלפני רעיון האיוולת הזה של לחזור ל"ארץ אבותינו", יהודים מחוץ לאירופה חיו נפלא. למעשה, הרהורי הכפירה הראשונים שלי בציונות היו בגיל 15 בערך, כשסבתא שלי סיפרה לי על החיים שהיו להם בטריפולי.
כמה עצוב זה שבגלל שהגרמנים קמו להשמיד את יהודי אירופה, יהודי ארצות ערב נבלעו לרעיון ההזוי הזה וצריכים היום להתכחש לזהות שלהם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:
הוא דמגוג?
חייל מהפלוגה מודה שזו נורמה.. אתה אומר זו נורמה בחטיבה הזו ובשאר החטיבות כולן יש תרבות אחרת?

ואשמח אם תתייחס לכתוב ותענה על השאלות שהבאתי בתגובה, דווקא בפעם הקודמת שענית לתגובה שלי כתבת דברי טעם גם אם לא הסכמתי עם הכל.

שמע, אם הטענה שלך היא שהחייל משקר, אז אין שום מידע חדש בעזרתו נוכל להמשיך את הדיון שסיימנו בפעם הקודמת (אגב, נדמה לי התשובה שלי עם דברי הטעם לדבריך לא זכתה למענה, אבל זה כבר לא קריטי).
אני נוטה להאמין לו מכיוון שאני לא מצליח לחשוב על סיבה שהוא ישקר, מלבד נסיון לגרום לחבר שלו לצאת נקי כי "כולם ככה". זו אפשרות, אבל בעיני הפחות סבירה.
נכון, לא כל מקרה מסתיים ככה, אבל המוווון מקרים מסתיימים ככה. וכשהם מסתיימים ככה, עם פלסטיני מת, הצבא ושאר גופי התקשורת מיישרים קו וטוענים להגנה עצמית. תמיד. אין ולו מקרה אחד מאז תחילת אינתיפדת הסכינים שלא צולם ובכל זאת הצבא הודה שהיה ירי ללא סיבה.

אתמול דיברו בערוץ 1 על העובדה שבשבכ ובמוסד לא הוגשו בכלל תלונות על הטרדה מינית ב2015. אז כן, יכול להיות שהארגונים האלה מדהימים במוסריותם. אבל כל אדם סביר מבין שבמציאות של היום, בטח ובטח בארגונים גבריים והיררכיים כמו אלו, אין מצב שאין הטרדות, ודווקא מיעוט התלונות מלמד שכנראה יש יותר ממה שהיינו מצפים, ואכן רואים בארגונים סבירים אחרים.

אז הוראה מפורשת אולי אין, אבל יש גם יש רוח מפקד. ואתה תאמין למה שאתה רוצה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

הנחמדות שלך פשוט מתפרצת
תתבייש לך

1. לא רק שהוא לא הורשע ברצח, הוא אף לא הועמד לדין על רצח (ולפי כל ההערכות זה גם לא יקרה)
2. בינתיים אתה דווקא כן 'רוצח', רצח אופי, לו וגם לי
3. לצערי חלק מכם ממש מקדמים את תעמולת האויב הרצחני (ע"ע המשפט בדבריך שהדגשתי, משפט נפוץ שמשתמשים בו ארגוני הטרור נגד ישראל) וכן, זה ראוי לכל גינוי וביקורת
4. האמת היא שפלסטינה היא ארץ ישראל, ארצו של עם ישראל והיא שייכת לו באופן בלעדי ונצחי. אנחנו בעלי הארץ. מעולם לא היו ערבים "פלסטינים" בשנים האלה. הם ראו עצמם כערבים ורק כשני עשורים לאחר מכן החלו לאמץ בערמה את כינוייה הלועזי של ארצנו לכינוי עצמם. אנחנו לא מדכאים אף אחד ולא דכאנו מעולם. אנחנו רק רוצים לחיות בשלווה בבית שלנו. כל מי שקם להשמידנו- דמו בראשו. כשאנחנו אומרים "לעולם לא עוד" אנחנו מתכוונים לזה.

ארץ ישראל שלנו, הר הבית בידינו, אין דבר כזה עם פלסטיני, מעולם לא קרתה נכבה - הערבים ברחו, שטח משוחרר לא יוחזר, הכיבוש לא קיים ובטח שלא משחית, אנחנו תמיד צודקים, אנחנו הכי מוסריים, השמאלנים הם בוגדים, הגויים הם אנטישמיים, כל העולם נגדנו, אנחנו ננצח, עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה

אתה יודע, אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של הכחשת שואה על ידי אנשים שתומכים בה, איך אפשר לשקר לעצמך כל הזמן, ועדיין להאמין שאתה צודק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 10:42 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:
הוא דמגוג?

שמע, אם הטענה שלך היא שהחייל משקר, אז אין שום מידע חדש בעזרתו נוכל להמשיך את הדיון שסיימנו בפעם הקודמת (אגב, נדמה לי התשובה שלי עם דברי הטעם לדבריך לא זכתה למענה, אבל זה כבר לא קריטי).
אני נוטה להאמין לו מכיוון שאני לא מצליח לחשוב על סיבה שהוא ישקר, מלבד נסיון לגרום לחבר שלו לצאת נקי כי "כולם ככה". זו אפשרות, אבל בעיני הפחות סבירה.
נכון, לא כל מקרה מסתיים ככה, אבל המוווון מקרים מסתיימים ככה. וכשהם מסתיימים ככה, עם פלסטיני מת, הצבא ושאר גופי התקשורת מיישרים קו וטוענים להגנה עצמית. תמיד. אין ולו מקרה אחד מאז תחילת אינתיפדת הסכינים שלא צולם ובכל זאת הצבא הודה שהיה ירי ללא סיבה.

אתמול דיברו בערוץ 1 על העובדה שבשבכ ובמוסד לא הוגשו בכלל תלונות על הטרדה מינית ב2015. אז כן, יכול להיות שהארגונים האלה מדהימים במוסריותם. אבל כל אדם סביר מבין שבמציאות של היום, בטח ובטח בארגונים גבריים והיררכיים כמו אלו, אין מצב שאין הטרדות, ודווקא מיעוט התלונות מלמד שכנראה יש יותר ממה שהיינו מצפים, ואכן רואים בארגונים סבירים אחרים.

אז הוראה מפורשת אולי אין, אבל יש גם יש רוח מפקד. ואתה תאמין למה שאתה רוצה..

החייל בכלל לא העניין כאן, זה שלוקחים דברים של חייל והופכים אותו למייצג זה העניין
אותי מעניין למה דווקא לחייל הזה אתם כן מאמנים ולחיילים האחרים לא (להזכירכם חייל שלא פגשתם מעולם) ?
עכשיו אחזור איתך אחורה קצת, אמונה במשהו זה דבר נפלא, אני מעדיף ראיות, אנא ממך תן לי את המספרים למה שאתה מכנה "המון"
ואני מסכים שלא הכל נראה טוב, אבל להפוך את זה למין נורמה של רציחות וטיוחים כמדיניות זה כבר מופרך לגמרי, אלא אם תוכיח אחרת
נ.ב: רק רציתי להוסיף שהיום רוב האירועים מצולמים על ידי הפלסטינים ומתועדים בדרך כזו או אחרת, מעניין שדווקא עובדה זו לא נלקחת בחשבון.

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 31 מרץ 2016, 10:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 10:44 
Red Pride,

ארץ ישראל שלנו אמת , הר הבית בידינו זה נכון אם הדובר הוא איש הווקף , אין דבר כזה עם פלסטיני ומעולם לא היה , מעולם לא קרתה נכבה - הערבים ברחו קרתה והגיע הזמן לגרום לנכבה נוספת לאויב , שטח משוחרר לא יוחזר שאיפה מצוינת , הכיבוש לא קיים ובטח שלא משחית אין עם כובש בארצו. שחיתות מוסרית יש לעיתים אצל אנשים כיחידים, בשיעורים שיש בכל חברה תרבותית, לא שלנו כאומה. אנחנו סופר מוסריים , אנחנו תמיד צודקים לא נכון , אנחנו הכי מוסריים תמיד צריך לשאוף לשיפור , השמאלנים הם בוגדים חס ושלום , הגויים הם אנטישמיים הכללה מטופשת , כל העולם נגדנו ממש לא נכון , אנחנו ננצח בע"ה , עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה אמת!

אתה יודע, אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של הכחשת שואה על ידי אנשים שתומכים בה, איך אפשר לשקר לעצמך כל הזמן, ועדיין להאמין שאתה צודק?

שאלה מצוינת, רק לא מבין מדוע היא מופנית אליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 11:12 
Red Pride כתב:
קומוניסים כתב:

ארץ ישראל שלנו, הר הבית בידינו, אין דבר כזה עם פלסטיני, מעולם לא קרתה נכבה - הערבים ברחו, שטח משוחרר לא יוחזר, הכיבוש לא קיים ובטח שלא משחית, אנחנו תמיד צודקים, אנחנו הכי מוסריים, השמאלנים הם בוגדים, הגויים הם אנטישמיים, כל העולם נגדנו, אנחנו ננצח, עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה

טקנו, התבלבלת ובטעות כתבת מהיוזר הזה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: