תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 566 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:30 
לירון האדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אתה מביך. הייתי אומר שאתה גם מסוכן, אבל למזלנו מספיק סמרטוט כדי שאף קטינה לא תרצה אותך לעולם.

בשביל מה זה טוב המשפט האחרון שלך?
מדוע אתה כותב לגופו של משתמש ולא לתוכן שלו?
:PUKE:
האשמים זה ההורים של הנערות האלו !
אייל גולן פשוט טיפש שהוא בכלל לקח את הסיכון הזה שהבחורה אולי לא בת 18 זה הכל.

וואו וואו וואו.
תקרא מה שכתבת שוב בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:32 
לירון האדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אתה מביך. הייתי אומר שאתה גם מסוכן, אבל למזלנו מספיק סמרטוט כדי שאף קטינה לא תרצה אותך לעולם.

בשביל מה זה טוב המשפט האחרון שלך?
מדוע אתה כותב לגופו של משתמש ולא לתוכן שלו?
:PUKE:
האשמים זה ההורים של הנערות האלו !
אייל גולן פשוט טיפש שהוא בכלל לקח את הסיכון הזה שהבחורה אולי לא בת 18 זה הכל.

כי משתמש זה מי שכתב את ההודעה ההזויה והמגעילה שהוא כתב, שמשקפת את דעותיו (הפסולות) של אותו משתמש.

זו ההערה היחידה שלך על שני העמודים האחרונים? לרמוז על קורבנות פשע חמור זה בסדר, להפוך ילדות בנות 15 לאחראיות על מוסר של זמרים בני 40 זה בסדר, אבל להגיד לו שהוא סמרטוט זה הקו האדום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:33 
לא, האשמים זה בכלל ההורים של הקטינות.
מדהים.

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 20 נובמבר 2013, 18:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:33 
kobiko כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
kobiko כתב:
zink כתב:
וואללה קוביקו זה לא הכי במקום.

למה רשמתי מי זאת?

לא, כי גרמת לאנשים לחפש מישהי שהם מכירים שבסוף היא קורבן לניצול קשה ולא אחראי וגם בעילום שם היתה תחת מתקפה.
הכל כדי להיות אחד שיודע, גם אם זה ניצול קטינות.

קורבן לניצול קשה?
באמא שלך?
לא אנסו אותה לא הכריחו אותה לכלום
וכל הנערות שנחקרו טענו ככה
אנחנו פשוט חיים במדינה שלמצוא ליכלוך על אנשים מפורסמים זה מגניב וכיף ועובדה עוד לפני שהוא נחקר במשטרה כולם(ציבור האינטרנט) כבר גזרו עליו גזר דין לפני שהמשטרה בכלל החליטה האם יש מספיק ראיות וטענות להעמיד אותו לדין
כמו שיש בחורות ששוכבות עם זמרים מפורסמים יש גם שחקני כדורגל שעושים בדיוק אותו דבר
אז יהיה אפשר לסגור את כל הכדורגל בכל העולם ואת רוב המפורסמים בעולם כולו...
קצת פורפורציה...
ולא אני לא חושב שגבר בן 40 צריך לשכב עם ילדות בנות 17
אבל אם בחורה זורקת את עצמה עליך מי יסרב?
ומי שיגיד פה שהוא היה מסרב לא רק משקר לנו גם משקר לעצמו...

תגיד לי נדפקת סופית ?
קודם כל בלי שום קשר אף אחד מאיתנו איננו אייל גולן ככה שהאחריות עליו היא פי 1000 יותר גדולה
שנית כדאי מאוד שתפריד בין עולם הפנטזיה למציאות, גבר בן 42 ששוכב עם ילדה בת 17 בידיעה גמורה שאין לה מושג מה היא עושה הוא סמרטוט רצפה וחסר עכבות מוסריות בעיקרון אני מעריך יותר אנשים שאומרים אני חרא וזה מה יש מכאלו שמסתתרים בלא ידעתי וכו'....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:35 
לא קו אדום, מבחינתי תעשה מה שבראש שלך, אני לא האדמין פה.
אבל עדיין לא הבנתי מה הקשר של "הייתי אומר שאתה גם מסוכן, אבל למזלנו מספיק סמרטוט כדי שאף קטינה לא תרצה אותך לעולם."
לדיון האשכול? לא הבנתי עדיין.

וזינק- אייל גולן טיפש גדול, ההורים של הנערות הם אשמים לא פחות בחינוך שהם נתנו לילדות שלהם.
אני מתערב איתך שאייל גולן לא יאושם בכלום.
ע"ע עמנואל רוזן ושרון גל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
לא, האשמים זה בכלל ההורים של הקטינות.
מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:37 
לירון האדום כתב:
אבל עדיין לא הבנתי מה הקשר של "הייתי אומר שאתה גם מסוכן, אבל למזלנו מספיק סמרטוט כדי שאף קטינה לא תרצה אותך לעולם."

וזינק- אייל גולן טיפש גדול, ההורים של הנערות הם אשמים לא פחות בחינוך שהם נתנו לילדות שלהם.
ע"ע עמנואל רוזן ושרון גל

כי הדעה שלו, שאותה הוא לא מתבייש לכתוב בפורום, היא
ציטוט:
אני לא חושב שגבר בן 40 צריך לשכב עם ילדות בנות 17

אז ציינתי שלרווחת כולנו וילדינו אף בחורה לא תזרוק את עצמה על אידיוט כמוהו.
אם נפגעת תאשים את ההורים שלך או משהו ועזוב אותי בשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:38 
לירון האדום כתב:

ע"ע עמנואל רוזן ושרון גל

זה שהוא לא יאושם כבר ממש לא חשוב ובכלל לא צריך להיות נושא הדיון
וכן יש גם אשמה להורים אבל ... בעולם של ימינו בעידן הפייסבוק וכו יש דברים שגם ההורים הטובים ביותר לא יוכלו למנוע בזמן
מקווה שהמון הורים ילמדו לקח מהפרשה הזו גם אלו שבטוחים שלהם זה לא יכול לקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:40 
לא תתפוס אותי כתב:
לירון האדום כתב:

ע"ע עמנואל רוזן ושרון גל

כי הדעה שלו, שאותה הוא לא מתבייש לכתוב בפורום, היא
ציטוט:
אני לא חושב שגבר בן 40 צריך לשכב עם ילדות בנות 17

אז ציינתי שלרווחת כולנו וילדינו אף בחורה לא תזרוק את עצמה על אידיוט כמוהו.
אם נפגעת תאשים את ההורים שלך או משהו ועזוב אותי בשקט

עזבתי אותך.

סימו- ראבאק נערות בנות 15 שמוכנות לשכב עם זמר מפורסם - אז משהו דפוק אצל אותם ילדות !
לרוב זה מגיע מהחינוך בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:40 
אייל גולן לא טיפש גדול זה בטוח, גישה כזו סלחנית לפשעים שהוא מואשם שביצע לא מקובלת עלי.
ולהפיל את מה שאייל גולן עשה על החינוך שקיבלו אותן ילדות זו די ראיה פרימיטיבית של המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
איך כתב ליאור סלע. רק במדינה שלנו עדר המטומטמים יכול להאשים את הבנות ש"ידעו טוב מאוד מה הן עושות" ומיד אחר כך לגרש בדם ואש צעירים ערבים כי הם מפתים את בנותינו התמימות...
עם של מפגרים

ולהאשים את ההורים שלהן זה באמת שיא. למה לא להאשים את ההורים של המסרסרים/בועלי קטינות בחינוך המעוות? אה. שכחתי, ההורים שלהם לקחו בכלל חלק בחגיגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הדיון המשפטי לא מעניין אותי.
הוא הודה, רק ש"הוא לא ידע שהן קטינות". טפי

ב-ד-י-ו-ק!

מעבר לזה אני חושב שיש עדיין דברים שלא מפרסמים. אמנם משטרת ישראל היא גוף פתטי אבל אפילו היא יודעת שבמקרה שכזה היה צריך לעצור את הזמר החשוד לחקירה בדחיפות ושאחרי שבוע עדויות פיזיות נעלמות והדברים שהחשודים אומרים במשטרה נכתבו ע"י עורכי דין מנוסים ולכן לא שווים יותר מידי. הסיפור הוא כנראה אחר.

החקירה התנהלה בשקט 3 חודשים, עד שהמשטרה החליטה לפוצץ אותה בהוצאת צו איסור פרסום. אתה באמת חושב שהם עד כדי כך טיפשים?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
איך כתב ליאור סלע. רק במדינה שלנו עדר המטומטמים יכול להאשים את הבנות ש"ידעו טוב מאוד מה הן עושות" ומיד אחר כך לגרש בדם ואש צעירים ערבים כי הם מפתים את בנותינו התמימות...
עם של מפגרים

ולהאשים את ההורים שלהן זה באמת שיא. למה לא להאשים את ההורים של המסרסרים/בועלי קטינות בחינוך המעוות? אה. שכחתי, ההורים שלהם לקחו בכלל חלק בחגיגה...

למה לא להאשים את תרבות הניצול שהילדים סופגים בטלויזיה מידי יום? כל אלילי ואלילות הילדים שהופכים בין רגע לכוכבי פורנו מול כל העולם? אולי סדרות על תחרויות יופי של ילדות בנות 8 שמתלבשות כמו יצאניות?
תרבות הצריכה(שנשלטת על ידי גברים) מחדירה מגיל ינקות את התועבות האלה לילדים ומי שיוצא נגדן נקרא פרמיטיבי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:
עם של מפגרים

למה לא להאשים את תרבות הניצול שהילדים סופגים בטלויזיה מידי יום? כל אלילי ואלילות הילדים שהופכים בין רגע לכוכבי פורנו מול כל העולם? אולי סדרות על תחרויות יופי של ילדות בנות 8 שמתלבשות כמו יצאניות?
תרבות הצריכה(שנשלטת על ידי גברים) מחדירה מגיל ינקות את התועבות האלה לילדים ומי שיוצא נגדן נקרא פרמיטיבי.

ציטוט:

אסף גולן, עורך ב"מקור ראשון": "למרבה הצער אלו הם פנינו בזמן האחרון, פנים של חוסר צניעות, המוניות וזילות כוללת של מיניות האדם בכל גיל ובכל צורה תוך הריסת ערכי הנצח התרבותיים שקיבלנו מאבותינו וששמרו אותנו כאומה כ-4,000 השנה האחרונות."

וואלה? ערכי הנצח התרבותיים? בואו נראה.

אבי האומה, אברהם, מסרסר באשתו פעמיים כדי לשמור על עצמו; יש לו פילגשים ואת אחת מהן הוא שולח למות במדבר עם בנה, במצוות אשתו; בנו יצחק נושא לאשה את לאה, כאשר זו על פי כותבי התלמוד בת שלוש שנים בלבד; יעקב נכדו נושא ארבע נשים, שתיים מהן שפחות; בנו של יעקב, אבי האומה מס' 2 יהודה, מבקר אצל זונה, שהיא כלת בניו המוסווית. מאוחר יותר, כשנודע לו שהיא הרה, הוא מורה להוציא אותה להורג בשריפה, אך חוזר בו כשנודע לו שהיא הרה ממנו.

דוד המלך, שמחלציו אמור להגיע המשיח המיועד, נושא לו כמה וכמה נשים, אבל אין לו די בכך והוא מורה לרצוח את אחד מחייליו הנאמנים כדי להסתיר את העובדה שדוד שכב עם אשתו ושהיא הרה. הבן של שניהם לוקח לו, על פי התנ"ך, 300 נשים ו-700 פילגשים. בן אחר של דוד אונס את אחותו, כשזו באה לסעוד אותו בעודו מעמיד פני חולה, ודוד נמנע מלהעניש אותו. דמויות מופת של צניעות, אין מה לומר.

הלאה. חז"ל מלאים באגדות סוטות, שאין להן כל קשר לטקסט שהם מפרשים. המקרה הקלאסי הוא הטענה שחווה נוצרה אחרי שאדם הראשון קיים יחסי מין עם כל בעלי החיים - טענה שאין לה ולו קמצוץ של זכר בטקסט. דוגמא נוספת: הדרך שבה כביכול סחטה דלילה את סודו של שמשון ממנו היא על ידי גירוי מיני שלו ומניעת פורקן. שוב, אין לזה זכר בטקסט. יש עוד הרבה, אבל אין מקום.

הלאה. מהאגדה אל ההלכה. עד שנת 1000 בערך, יהודי אשכנז יכלו לקחת לעצמם יותר מאשה אחת, כאשר הרציונל להתנהלות כזו, שאיננה כלכלית, הוא חד וחלק נישואי הנאה. השינוי באשכנז חל בעקבות השינוי בחברה הנוצרית שבה חיו היהודים. בקרב יהודי המזרח מותר היה לקחת יותר מאשה אחת לפחות עד המאה ה-19, ובתי הדין הרבניים בישראל מתירים זאת ליהודי תימן עד עצם היום הזה.

גיל המינימום ההלכתי לקיום יחסי מין נקבע לילדה בת שלוש שנים ויום אחד, והרמב"ם הגדיל לעשות וקבע שאם יהודי מקיים יחסי מין עם ילדה כזו שאיננה יהודיה, יש להרוג אותה דווקא, שכן "באת לישראל תקלה על ידה, כבהמה" (כלומר, דינה כדין בהמה שגרמה נזק.) אני חוזר שוב: הוא קובע שיש להרוג לא את האנס אלא את קורבנו (יהיה מי שירצה מראה מקום, אז הנה: משנה תורה, ספר קדושה, הלכות איסורי ביאה, פרק יב', ח'.)

ההלכה היהודית לא מכירה בכלל ברצונה או אי רצונה של אשה לקיים יחסי מין כגורם: כל מה שחשוב הוא רצון האדון שלה, שעד החתונה הוא אביה ואחריה הוא בעלה. קיום יחסי מין שלא בהסכמתם של אלה הוא עבירה שיכולה לגרור הוצאה להורג. אשה יהודיה איננה נישאת, היא "נקנית בשלושה דברים", שאחד מהם הוא ביאה - כלומר, קיום יחסי מין בנוכחות עדים.

ואני כבר לא מדבר על כך שהיהדות היא הדת היחידה מבין שלוש הדתות המונותאיסטיות שמעולם לא ביטלה את העבדות; שחלק מרכזי של העבדות הוא שעבוד מיני; ושאין שום הגנה על שפחות כאלה מפני בעליהן. אני לא מדבר על כך שההלכה לא מסוגלת בכלל להבין את המושג של אונס אשה על ידי בעלה, ושהיא לא מאפשרת לאשה להשתחרר כרצונה מנישואים, גם אם הם נישואים כפויים.

אז יאללה, אסף גולן, רוצה לדבר על "ערכי נצח תרבותיים"? רוצה לנהל דיון על עליונותה-לכאורה של היהדות? מתי שתגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
סימו- ראבאק נערות בנות 15 שמוכנות לשכב עם זמר מפורסם - אז משהו דפוק אצל אותם ילדות !

מה שדפוק אצל הילדות האלה זה שיקול הדעת, והסיבה שהוא דפוק אצל זה שהן ילדות בנות 15.
בדיוק בשביל זה קיים החוק שאוסר על בגירים לשכב עם קטינות וכו' וכו'.
לא נראה לי שצריך בית ספר למשפטים כדי להבין את זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
פרימו כעת ב-103:
בסיפור של אייל גולן מעורב גם שחקן כדורגל מפורסם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 19:41 
ללירון האדום ושאר חבריו הגברברים, שמאשימים את הורי הנערות בחינוך שלהן, ולא מסוגלים להשאיר את הצ'ופצ'יק של הקומקום בתוך המכנסיים, כל פעם שבחורה/נערה/ילדה עושה להן עיניים.
קצת סיפורים מהחיים, אולי יחזירו אתכם לפרופורציה.

לנקודת ההורים:

חברה טובה מאוד שלי עברה בצעירותה אונס מתמשך של 6 שנים.
בתחילתו היא היתה בת 9 ובסיום מסכת ההתעללות מלאו לה 15.
הארוע לא התרחש מחוץ לכתלי הבית, אלא בתוכו על ידי אביה החורג.
"למזלה", החורג הרביץ לאמא שלה ושבר לה כמה עצמות בגוף, והאמא זרקה אותו עם פיצויים מהבית.
הבחור מעולם לא הואשם, מאחר והחברה הוציאה את הסיפור החוצה רק כ- 15 שנה לאחר מכן.
עד היום היא לא בטוחה שהיא לא אשמה בכל מה שארע.
גם היום ולאחר שכבר עברה את גיל 40, היא לא מסוגלת לקבל טיפול פסיכולוגי/נפשי בהקשר.

האם גם בסיפור הזה אתם חושבים שהאמא או האבא הביולוגי אשמים ?
האם אתה חושב שהחינוך המיני שההורים העניקו לחברה היה צריך להתחיל לפני גיל 9 ?
אולי בעצם החברה הטובה שלי אשמה, בהתנהגות/לבוש הפרובקטיבי שלה ?

לנקודת השליטה במה שמו שלכם:

בגמר השירות הצבאי שלי, יצא לי להכיר בחורה נחמדה מאזור רשפון, שרק מלאו לה 18.
אמנם לא קטינה, אבל עם הזמן התברר לי שהיא לא חוותה אירועים מיניים.
באחד מהערבים ישבנו אצלה בחדר, והדברים הוליכו לאפשרות של אקט מיני.
לפי פירוש הגברברים לארוע, הייתי צריך לקפוץ על ההזדמנות ולרוץ לספר לחברה.
בחרתי אחרת.
מאחר והרגשתי שהיא מתוחה ולא יודעת איך לצאת מהסיטואציה, נקטתי יוזמה ובאינסטינקט של תחושת בטן לא המשכתי הלאה.
זמן קצר לאחר מכן נפרדנו, והקשר נותק.

מספר שנים לאחר מכן ובשבוע שנפרדתי מחברה אחרת שלי, היא יצרה עימי קשר וביקשה להיפגש.
נפגשנו.
היא סיפרה לי שיש לה חבר, עימו התפתחו בעיות, לאור העובדה שזמן קצר לפני כן היא עברה ניתוח להסרת גידול באזור הוגינלי.
בררתי לגבי הגידול, טיפולים והמשכנו לשוחח.
בשלב מסויים ובעיקר כשהובלתי אותה חזרה לביתה, הבנתי שהיא מעונינת ביותר מפגישה.
סרבתי להצעה המפתה.

לימים נפגשנו באקראי והיא ביקשה להודות לי פעמיים.
תחילה על שלא כפיתי את עצמי עליה בחדרה, ושנית על שלא נעניתי לבקשתה מספר שנים מאוחר יותר.
אמרתי לה שנהגתי לפי תחושותי והמוסר שלי.
לצערי, היא ענתה לי שלא מדובר בהתנהגות מובנת מעליה בחברה הישראלית.

אז מה, אולי במקום לנהוג לפי מצפוני, הייתי צריך לבתק את בתולי הנערה ומספר שנים לאחר מכן לשים קצוץ על בעיותיה/יחסיה האישיים ולשחרר לחץ באזור החלציים ?

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
פרימו כעת ב-103:
בסיפור של אייל גולן מעורב גם שחקן כדורגל מפורסם

כולם לא יודעים איזה שחקן החבר הכי טוב שלו, אבל אין לי מושג אם הוא מעורב, מה שכן, לא אתפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:
עם של מפגרים

רק כדי שתצא מאיזה סרט שאתה רוצה להאמין בו שבנית אותו בראש.
כשהייתי בן 22 גרתי ועבדתי בישורלים כשנה, מעולם לא ראיתי עזות מצח ופיתחות מינית כמו של בחורות דתיות\חרדיות.
אני לא מכליל, אבל ללא ספק לחילוניות יש מה ללמוד מהן לגבי פריצות. גם המוסלמיות הדתיות עם הכיסוי ראש אותו הדבר כשהן מגיעות לאקדמיה.
אם תדכא אדם, תוציא לו מחשב וטלויזיה מהבית, תלביש אותו שכבות, פיאות, כיסויי ראש, ותמנע ממנו את הצרכים ההתפתחותיים שלו, הם יתפוצצו וימצאו דרך לצאת, ולאו דווקא בצורה נורמטיבית דרך אגב.
וזה מתחיל כבר מהגילאים שאייל גולן אוהב במגזר החרדי דרך אגב.
תעשה טובה, במשך שנה ראיתי במו עיניי יומיום מה הולך מהבחינה המינית במגזר הדתי\חרדי, אם אתה עדיין בוחר להאמין בזה כי זה מסתדר לך עם משהו שאתה מנסה ללסדר לעצמך בראש סבבה, אבל עדיף שתשמור את זה אצלך, כי אותי אישית זה מצחיק כשאני נזכר בשנה הזאת.
ואל תשאל אותי, תשאל מה מלווי טיולים וחובשים אומרים כשהם מלווים אולפנה לטיולים, הן על המורות והן על התלמידות.
אז הטלויזיה והחרא שמאכילים אותנו ללא ספק חלק מזה, אבל מניעה מכל זה מחמירה את הפריצות, אם כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם אחת מהנערות שהייתה שם בחדשות ערוץ 10.
יש גם תיעוד של אייל גולן מאיים על צלם טלוויזיה שהוא יישבור לו ת'מצלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
באמת מעניין לדעת למי מבין אלו שמאשימים את ההורים יש ילדה בגיל ההתבגרות.
ולירון אני ממליץ לך לקרוא את "מיתוס גידול הילדים" של ריץ' האריס, אני לא אומר שזה נכון אבל זו עוד דיעה כמה משפיעים ההורים בגידול ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
גביזון, סלח לי, אבל באמת שמעולם לא שמעתי שטויות כאלה. אין דבר יותר כיף ומושך מלשבור סטיגמות או הנחות יסוד, אבל לפעמים זה פשוט כל כך רחוק מהאמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 20:40 
אל באנדי כתב:
ציטוט:
החלטה לעכב את האב ולחקור את גולן ואת שלושת המעורבים הנוספים, בהם איש רדיו שהיה פעם בסכסוך עם גולן , הגיעה ככל הנראה אחרי שהחוקרים אספו די ראיות בפרשה כדי לעמת את המעורבים בה. יצוין כי צו איסור הפרסום שהוצא בפרשה הוסר - אך יחד עם זה, לא ניתן לפרסם את שמות כל המעורבים. כדי להעיד על רגישות המקרה, ועל מנת להימנע מחשיפה לתקשורת הוסכם עם גולן כי הוא יגיע לנקודה מסוימת, שם נאסף על ידי השוטרים והובא לחקירה. בנוסף, נערך חיפוש בחדר בית המלון בו הוא מתגורר לאחרונה.

http://news.walla.co.il/?w=/10/2696332

הם לא מגלים את השם
אבל הם מגלים רמז בשביל שנידע במי מדובר
אכן, גאונות.

ב103FM אמרו בבוקר בתוכנית של ניסים משעל אם אני לא טועה (בין 9-10) שזה שאיש הרדיו זה אליקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר אני מוכן להשבע, ואני לעולם לא נשבע סתם, לעולם.
אני מבין שקשה לך לקבל את זה, אבל זו המציאות.
וזה גם הגיוני אם חושבים אובייקטיבית.
ושוב, אני לא מכליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:
עם של מפגרים

רק כדי שתצא מאיזה סרט שאתה רוצה להאמין בו שבנית אותו בראש.
כשהייתי בן 22 גרתי ועבדתי בישורלים כשנה, מעולם לא ראיתי עזות מצח ופיתחות מינית כמו של בחורות דתיות\חרדיות.
אני לא מכליל, אבל ללא ספק לחילוניות יש מה ללמוד מהן לגבי פריצות. גם המוסלמיות הדתיות עם הכיסוי ראש אותו הדבר כשהן מגיעות לאקדמיה.
אם תדכא אדם, תוציא לו מחשב וטלויזיה מהבית, תלביש אותו שכבות, פיאות, כיסויי ראש, ותמנע ממנו את הצרכים ההתפתחותיים שלו, הם יתפוצצו וימצאו דרך לצאת, ולאו דווקא בצורה נורמטיבית דרך אגב.
וזה מתחיל כבר מהגילאים שאייל גולן אוהב במגזר החרדי דרך אגב.
תעשה טובה, במשך שנה ראיתי במו עיניי יומיום מה הולך מהבחינה המינית במגזר הדתי\חרדי, אם אתה עדיין בוחר להאמין בזה כי זה מסתדר לך עם משהו שאתה מנסה ללסדר לעצמך בראש סבבה, אבל עדיף שתשמור את זה אצלך, כי אותי אישית זה מצחיק כשאני נזכר בשנה הזאת.
ואל תשאל אותי, תשאל מה מלווי טיולים וחובשים אומרים כשהם מלווים אולפנה לטיולים, הן על המורות והן על התלמידות.
אז הטלויזיה והחרא שמאכילים אותנו ללא ספק חלק מזה, אבל מניעה מכל זה מחמירה את הפריצות, אם כבר.

חרדי-לשעבר אמר לי פעם בהקשר הזה: "חצאית יורדת הכי מהר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
זאת מילה שלי נגד מילה שלך, ואם אתה חושב שיש לי אינטרס להגן על חרדיות אתה טועה. אני דווקא חושב שהרבה מהן מותחות את הגבול עם הלבוש שלהן(בעיקר הד״ליות, שלפעמים מתלבשות גרוע מחילוניות), אבל כשזה מגיע לפרקטיקה הן ממש צנועות ויראות שמיים. אגב, בעניין הבנות, כואב לי להודות אבל יש לנו המון המון מה ללמוד מהמוסלמיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
זאת מילה שלי נגד מילה שלך, ואם אתה חושב שיש לי אינטרס להגן על חרדיות אתה טועה. אני דווקא חושב שהרבה מהן מותחות את הגבול עם הלבוש שלהן(בעיקר הד״ליות, שלפעמים מתלבשות גרוע מחילוניות), אבל כשזה מגיע לפרקטיקה הן ממש צנועות ויראות שמיים. אגב, בעניין הבנות, כואב לי להודות אבל יש לנו המון המון מה ללמוד מהמוסלמיות.

עזוב מילה כנגד מילה, אבל שים לב להודעה המקורית שלי, ציינתי שמוסלמיות דתיות מגיעות לאקדמיה, לא משנה איזה כיסוי ראש וגם אם כבלו אותן בבורקה, אין לך מושג מה הולך במעונות, לא פריצות, פורנו. שוב, לא כולן, כמו לא כל הדתיות, חרדיות, חילוניות, אבל זה פשוט מצחיק.
אדם זה אדם זה אדם.

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 20 נובמבר 2013, 20:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 20:54 
בלומי האדום כתב:
ללירון האדום ושאר חבריו הגברברים, שמאשימים את הורי הנערות בחינוך שלהן, ולא מסוגלים להשאיר את הצ'ופצ'יק של הקומקום בתוך המכנסיים, כל פעם שבחורה/נערה/ילדה עושה להן עיניים.

פה כבר איבדתי אותך, פייר התאכזבתי מאד.
שתכבד אותי, אני אכבד אותך ואגיב גם עניינית.

Stewie כתב:
באמת מעניין לדעת למי מבין אלו שמאשימים את ההורים יש ילדה בגיל ההתבגרות.
ולירון אני ממליץ לך לקרוא את "מיתוס גידול הילדים" של ריץ' האריס, אני לא אומר שזה נכון אבל זו עוד דיעה כמה משפיעים ההורים בגידול ילדים.

אין לי
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

מה שדפוק אצל הילדות האלה זה שיקול הדעת, והסיבה שהוא דפוק אצל זה שהן ילדות בנות 15.
בדיוק בשביל זה קיים החוק שאוסר על בגירים לשכב עם קטינות וכו' וכו'.
לא נראה לי שצריך בית ספר למשפטים כדי להבין את זה.

סטווי אין לי ילדים, אבל יש לי 2 בנות דודות בנות 15 ועוד אחיין בן 15, מקווה שזה מספיק טוב בשביל הדיון.
טכנו - למה שהשיקול דעת של ילדה בת 15 יהיה דפוק?!
בדיוק כמו שמחנכים ילדים לא קטנים לא ללכת עם מבוגרים ולא לדבר עם זרים, ככה ילדה בת 15 צריכה להבין את המשמעות של
א. לשכב עם בחור (בטח שלא בגיל שלה!)
ב. ללכת למסיבה של מבוגרים ועוד מבלי להודיע להורים (איך ההורים לא יודעים איפה הילדה שלהם?!)
החוק אוסר ובצדק לשכב אפילו בהסכמה, יש לי בעיה שהעניין היה בהסכמה וזה מה שדפוק אצל אותם ילדות,
הדפקה הגיעה מהחינוך !
ולא חסר ילדות בנות 16 שאומרות שהם בנות 18 כדי לקנות סיגריה או בירה, אז אין להם גם בעיה להגיד שהם בנות 18
בשביל ג'וינט וזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
מה זאת אומרת אדם זה אדם? לאדם יש עקרונות שהוא הולך לפיהם. אנחנו סתם נמשכים לשבירת הנחות יסוד, זה כמו לטעון ששמאלנים שמפגינים בבילעין הולכים לעשות שבת בסתר באיזו התנחלות או שחרדי הולך לים מעורב בשבת כשאף אחד לא רואה. שנינו יודעים שזה לא קורה, וגם אם דתיות יהודיות או מוסלמיות מועדות פה ושם, זה ממש לא מעיד שכל כך קל לשבור למישהו את העקרונות. בטח שהבנות האלה לא גדלות בתרבות שמחפיצה אותן בפרסומות כבר מגיל 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:28 
לירון האדום כתב:
בלומי האדום כתב:
שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.

פה כבר איבדתי אותך, פייר התאכזבתי מאד.
שתכבד אותי, אני אכבד אותך ואגיב גם עניינית.

אין לך ממה להתאכזב, אני כבר איבדתי אותך באשכול על הירידה, אבל החלטתי משיקולים אישיים לא להיכנס לדיון.
אייל גולן והסרסורים שלו באמת שלא מענינים אותי. אם באמת הם ביצעו את מה שמיוחס להם, שיירקבו בכלא.
הבעיה שלי היא בעיקר עם החברה הישראלית, שחלק מההוואי שלה הצלחת לייצג פה נאמנה.

הגבתי כי זה הפריע לי באופן אישי.
הגבתי כי אני חי עם התוצאות של זבלים כאלה ביום יום.

אתה לא צריך להגיב לי או לכבד אותי, אלא לכבד את אותן נערות, שעוברות השפלה על ידי חלאות וסוחבות את התוצאה עד לקבר.
לא צריך שיהיו לך ילדים על מנת להבין דבר כל כך בסיסי ביחסים שבינו לבינה או בין בגירים לקטינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 566 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: