תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 15:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הביקורת שלה, בהתאם לסגנון הרגיל שלה, היא קצת בוטה. אבל בסה"כ עניינית למדי.
מציע לקרוא את התגובות, יש לא מעט תשובות מנומקות לטענות שהעלתה
כמובן.
ראיתי את הפוסט לפני שקומו קפץ כמוצא שלל רב

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 15:56 
הפועל כתב:

הביקרות שלה לא עניינית למדי. ראה את הדברים שציינתי, והם רק דוגמאות.
זה שכמה דברים שהיא מציגה נכונים (ואלה הדברים הדי טריוויאלים) - בסגנון של "יש לי הרבה חברים ערבים" -א לא הופך אותה לעניינית.
אתם אומרים את זה כי אתם לא מכירים את העובדות, ולא את הנפשות הפועלות במאבק הזה.

שום דבר ממה שהיא אומרת נגד הגופים שפועלים לעזרת מבקשי המקלט ונגד הגירוש אינו נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
ענייני מוגדר כ"תכליתי, קשור לעיקר ולא לטפל". אדם יכול לכתוב דברים שחלקם לא נכונים ועדין להיות ענייני. ובעיניי זה מה שהיא עשתה.
אין לי ספק שאני לא מכיר את כל העובדות. לא נראה לי שיש מישהו שכן מכיר את "כל העובדות". אבל אני, ושאר האנשים שלא מכירים את כל העובדות, הם אלו שמקיימים את השיח הציבורי בנושא. ועם דומיי שמכירים עובדות לא נכונות או חלקיות צריך להתווכח ולשכנע כדי שמשהו ישתנה. לפטור אותם אוטומטית ב"אתם לא מכירים את כל העובדות" לא ישכנע אף אחד.

ואני כן מכיר כמה אנשים שפעילים בנושא הפליטים מזה שנים, עם כל הכבוד לך. זה לא נותן לי יותר או פחות זכות להתבטא בנושא, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
הפועל כתב:

זה שכמה דברים שהיא מציגה נכונים (ואלה הדברים הדי טריוויאלים) - בסגנון של "יש לי הרבה חברים ערבים" -א לא הופך אותה לעניינית.

שום דבר ממה שהיא אומרת נגד הגופים שפועלים לעזרת מבקשי המקלט ונגד הגירוש אינו נכון.

אני לא ראיתי ביקורת נגד הנפשות הפועלות, אלא על המעגלים החיצוניים שמביעים תמיכה שקטה מבלי להכיר את הנושא מספיק טוב. ואני מודה, גם אני חושד שעבור חלקם זה בסך הכל מס שמשלמים כדי להרגיש מוסריים יותר (לא שזה משנה יותר מדי. צריך להתמקד בטענות ולא באנשים שטוענים אותם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:18 
כשמצטטים טקסט של אורטל בן דיין, רצוי לציין את שם הכותבת בתחילת הקטע ולא בסוף. מומלץ לא לעשות את זה בכלל, אבל היה ובמקרה מחליטים שכן - יש לנקוט באמצעי הזהירות הנדרשים. אדם לא ערני עלול להתחיל לקרוא את הטקסט ורק באמצע להבין שהוא קורא טקסט של אורטל בן דיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
מה שנוועם אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
כשמצטטים טקסט של אורטל בן דיין, רצוי לציין את שם הכותבת בתחילת הקטע ולא בסוף. מומלץ לא לעשות את זה בכלל, אבל היה ובמקרה מחליטים שכן - יש לנקוט באמצעי הזהירות הנדרשים. אדם לא ערני עלול להתחיל לקרוא את הטקסט ורק באמצע להבין שהוא קורא טקסט של אורטל בן דיין.

נו מה אתה חושב..
קומו רצה שנתעצבן על הטקסט ואז נגלה שכתבה אותו ארכישמאלנית שהוא שונא כל דבר שהיא מייצגת (מלבד העמדה הזו שהוא תומך בה) וככה להכניס לנו אגרוף בבטן הרכה והשמאלנית שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:24 
הפועל כתב:
ענייני מוגדר כ"תכליתי, קשור לעיקר ולא לטפל". אדם יכול לכתוב דברים שחלקם לא נכונים ועדין להיות ענייני. ובעיניי זה מה שהיא עשתה.
אין לי ספק שאני לא מכיר את כל העובדות. לא נראה לי שיש מישהו שכן מכיר את "כל העובדות". אבל אני, ושאר האנשים שלא מכירים את כל העובדות, הם אלו שמקיימים את השיח הציבורי בנושא. ועם דומיי שמכירים עובדות לא נכונות או חלקיות צריך להתווכח ולשכנע כדי שמשהו ישתנה. לפטור אותם אוטומטית ב"אתם לא מכירים את כל העובדות" לא ישכנע אף אחד.

ואני כן מכיר כמה אנשים שפעילים בנושא הפליטים מזה שנים, עם כל הכבוד לך. זה לא נותן לי יותר או פחות זכות להתבטא בנושא, לדעתי.

"תכליתי, קשור לעיקר ולא לטפל" זה לא לקרוא לאנשים שתומכים במאבק "אנשים מלאי פאתוס וחשיבות עצמית". גם לפי ההגדרות שלך זה לא ענייני.

אני כמובן לא אומר שאתה לא רשאי להתבטא בנושא. הכוונה הייתה שאתם חושבים שהטענות שלה ענייניות כי אתם לא מכירים את העובדות.
יש דברים שהיא פשוט משקרת בהם. אין לי שום בעיה להציג אותם כאן אם תרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
בן דיין היא לא שמאלנית.
לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:30 
אדום נחמד כתב:
אדום מטלי כתב:
הפועל כתב:

אני לא ראיתי ביקורת נגד הנפשות הפועלות, אלא על המעגלים החיצוניים שמביעים תמיכה שקטה מבלי להכיר את הנושא מספיק טוב. ואני מודה, גם אני חושד שעבור חלקם זה בסך הכל מס שמשלמים כדי להרגיש מוסריים יותר (לא שזה משנה יותר מדי. צריך להתמקד בטענות ולא באנשים שטוענים אותם)

"אם היו טורחים להכיר קצת את הנושא אליו הם מתגייסים בהתלהבות צדקנית ולא נשענים על מיני שקרים וססמאות של מסע יח"צ חסר יושרה..."
מה זה, אם לא הגדרת הגופים שפועלים לעזרת מבקשי המקלט כשקרנים חסרי יושרה?

אנשים גם גם תומכים במאבק נגד השחיתות בלי להכיר לפרטים את תיק 100/2000/3000/4000, אנשים גם בוחרים בבחירות בלי להכיר טוב כל עובדה בסוגיות שעל הפרק במצע המפלגות. מה לעשות, אלה החיים, אנשים תומכים בדברים לפעמים לפי התחושות שלהם. הם מאמינים יותר לגופים שנלחמים בעד הפליטים מאשר לביבי נתניהו, אריה דרעי ומירי רגב, בלי לדעת את העובדות.
אבל ממי שטוען כנגד "חוסר ידיעת העובדות" בכזו נחרצות, הייתי מצפה לדעת בעצמו את העובדות, והיא לא יודעת, או יודעת ומשקרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:34 
אני מסרב בתוקף לקרוא אפילו מילה ממה שהיצורה מהתחת הזאת כותבת או להקדיש ולו דקה כדי לקרוא אנשים שמתייחסים אליה, אבל נדמה לי שראיתי כותרת של מישהו שמפריך חלק מהדברים שהיא כותבת.
זה בטח בשיחה מקומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
אורטל בן דיין יצאה עם פליט דרפור במשך שנתיים ונשואה כעת לבעלים של אתר מקומית, חגי מטר. כדי לפרסם פוסט כזה צריך חתיכת אומץ.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:38 
אורטל בן דיין היא יצורה מהתחת, מה אכפת לי עם מי היא יצאה ולמי היא נשואה?
אגב, בעלה יצור כמעט כמוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
אורטל בן דיין היא בעיקר טרולית
ולהטריל זה לא בהכרח דבר רע
אני אשמח לקרוא מה עמדתו של חצרוני לפני שאני אתייחס אליה.
סדר צריך להיות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
ושל עירית לינור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
"אם היו טורחים להכיר קצת את הנושא אליו הם מתגייסים בהתלהבות צדקנית ו לא נשענים על מיני שקרים וססמאות של מסע יח"צ חסר יושרה... "
מה זה, אם לא הגדרת הגופים שפועלים לעזרת מבקשי המקלט כשקרנים חסרי יושרה?

אנשים גם גם תומכים במאבק נגד השחיתות בלי להכיר לפרטים את תיק 100/2000/3000/4000, אנשים גם בוחרים בבחירות בלי להכיר טוב כל עובדה בסוגיות שעל הפרק במצע המפלגות. מה לעשות, אלה החיים, אנשים תומכים בדברים לפעמים לפי התחושות שלהם. הם מאמינים יותר לגופים שנלחמים בעד הפליטים מאשר לביבי נתניהו, אריה דרעי ומירי רגב, בלי לדעת את העובדות.
אבל ממי שטוען כנגד "חוסר ידיעת העובדות" בכזו נחרצות, הייתי מצפה לדעת בעצמו את העובדות, והיא לא יודעת, או יודעת ומשקרת.

אני לקחתי את האמירה הזו כמתייחסת לפוליטיקאים וגופי תקשורת. אבל בסדר, נניח לזה.
לגבי מה שהיא יודעת ומשקרת, אני חושב שהדבר המהותי להתמקד בו הוא מה קורה ברואנדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
אם אני לא טועה, אורטל בן דיין הכריזה בבחירות האחרונות על תמיכה בדרעי (יש לה נטייה קלה לנהות אחרי כל מי שמזדהה כמזרחי). יש מצב שהיא הפנימה את הערכים הרלוונטיים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 17:22 
KingAlpaca כתב:
בן דיין היא לא שמאלנית.
לא קרוב.

מי כן שמאלני? ומי ימני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/avishaybs/posts/10156284242881122
ציטוט:
המאבק למען מבקשי המקלט הוא אסון פוליטי עבור השמאל.

אבי גבאי צדק כשדחף לכתחילה את מפלגת העבודה להצביע עם הממשלה בסוגיה הזו. ההזדהות הבסיסית של הציבור היהודי בישראל, שהוא עיקר פלח המצביעים של השמאל, היא עם התחושה שמדובר במהגרי עבודה ושישראל בסך הכל עשתה מה שהייתה צריכה כדי לעמוד במינימום הדרוש כדי לגרש אותם. המסר שאומר מותר לנו להחליט מי בא לכאן, ולא כל אחד שרוצה לשפר תנאים יכול לבוא למדינה היהודית היחידה בעולם הוא מסר שנשמע סביר לרוב המוחלט מיהודי ישראל כולל מצביעי שמאל ותיקים. ואפילו אם בעד שישפרו תנאים, למה ישראל צריכה להיות המקום שבו הם עושים את זה. שיפתרו את אפריקה על הגב של המדינות שהחזיקו שם קולוניות. ויותר מזה, הפחד מפשיעת מהגרים הוא טבעי לבני אדם באופן כללי כמו שאנחנו רואים במגוון מדינות. וגם, בג"ץ אמר שזה בסדר.

פוליטית, לנהל את המאבק הזה זה אסון. זה אישור לכל מה שחושבים על השמאל - שדואג לכולם חוץ מליהודים בישראל. שאוהב להיות סוציאליסט על חשבון השכבות החלשות. שמנסה למחוק את הזהות היהודית של המדינה.

לך תסביר שרק 11 בקשות אושרו כמבקשי מקלט מתוך אלפים שהוגשו אפילו שבכל מדינה מערבית אחרת שיעור האישורים של מבקשים מאריתריאה הוא גבוה לאין שיעור. לאף אחד לא בא לשמוע.

לך תסביר שהפניה לשואה היא לא אמירה שמי שמתנגד הוא נאצי אלא שכמי שהיו קורבנות לאורך ההיסטוריה, אנחנו רוצים להיות הטובים ביותר שביכולתנו להיות. דקויות כאלה לא עוברות.

לך תסביר שבג"ץ לא אמר שגירוש בכפיה בהסדרים סודיים זה אחלה בחלה. וגם אם תסביר למי אכפת מבג"ץ באמת.

לך תסביר שהרוב המוחלט של התומכים במאבק לא חושבים שצריך למחוק את הרוב היהודי של ישראל אלא שבהתחשב בו, אנחנו צריכים להושיט יד למי שהגיעו לסף דלתנו ובדיקה *סבירה* הראתה שהוא זקוק לעזרתנו. אין עניין להאזין.

לך תסביר שכבר שנים אנחנו מתנגדים לטיפוח המשבר בדרום תל אביב על ידי ממשלות נתניהו שזרקו שם את הפליטים ואז סידרו את יבואני העבודה שמביאים עשרות אלפי עובדים זרים. הרי אין סיכוי שזה אשמת הממשלה.

את המאבק להשארת מבקשי המקלט לא נכון פוליטית לנהל. זה מצטלם רע מאד.

אבל פוליטיקה עושים לא רק כדי להצטלם טוב. לפעמים עושים אותה כי הנשמה שלנו והחיים של אחרים הם משהו שנכון להאבק עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2018, 19:04 
קודם אורטל בן דיין, עכשיו הטור הקבוע על הבעיה של השמאל - ועוד אחד שנפתח במילים 'אבי גבאי'.
אתם מנסים לשחק לי על העצבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 00:09 
סומך כתב:
https://www.facebook.com/avishaybs/posts/10156284242881122
ציטוט:
המאבק למען מבקשי המקלט הוא אסון פוליטי עבור השמאל.

אבי גבאי צדק כשדחף לכתחילה את מפלגת העבודה להצביע עם הממשלה בסוגיה הזו. ההזדהות הבסיסית של הציבור היהודי בישראל, שהוא עיקר פלח המצביעים של השמאל, היא עם התחושה שמדובר במהגרי עבודה ושישראל בסך הכל עשתה מה שהייתה צריכה כדי לעמוד במינימום הדרוש כדי לגרש אותם. המסר שאומר מותר לנו להחליט מי בא לכאן, ולא כל אחד שרוצה לשפר תנאים יכול לבוא למדינה היהודית היחידה בעולם הוא מסר שנשמע סביר לרוב המוחלט מיהודי ישראל כולל מצביעי שמאל ותיקים. ואפילו אם בעד שישפרו תנאים, למה ישראל צריכה להיות המקום שבו הם עושים את זה. שיפתרו את אפריקה על הגב של המדינות שהחזיקו שם קולוניות. ויותר מזה, הפחד מפשיעת מהגרים הוא טבעי לבני אדם באופן כללי כמו שאנחנו רואים במגוון מדינות. וגם, בג"ץ אמר שזה בסדר.

פוליטית, לנהל את המאבק הזה זה אסון. זה אישור לכל מה שחושבים על השמאל - שדואג לכולם חוץ מליהודים בישראל. שאוהב להיות סוציאליסט על חשבון השכבות החלשות. שמנסה למחוק את הזהות היהודית של המדינה.

לך תסביר שרק 11 בקשות אושרו כמבקשי מקלט מתוך אלפים שהוגשו אפילו שבכל מדינה מערבית אחרת שיעור האישורים של מבקשים מאריתריאה הוא גבוה לאין שיעור. לאף אחד לא בא לשמוע.

לך תסביר שהפניה לשואה היא לא אמירה שמי שמתנגד הוא נאצי אלא שכמי שהיו קורבנות לאורך ההיסטוריה, אנחנו רוצים להיות הטובים ביותר שביכולתנו להיות. דקויות כאלה לא עוברות.

לך תסביר שבג"ץ לא אמר שגירוש בכפיה בהסדרים סודיים זה אחלה בחלה. וגם אם תסביר למי אכפת מבג"ץ באמת.

לך תסביר שהרוב המוחלט של התומכים במאבק לא חושבים שצריך למחוק את הרוב היהודי של ישראל אלא שבהתחשב בו, אנחנו צריכים להושיט יד למי שהגיעו לסף דלתנו ובדיקה *סבירה* הראתה שהוא זקוק לעזרתנו. אין עניין להאזין.

לך תסביר שכבר שנים אנחנו מתנגדים לטיפוח המשבר בדרום תל אביב על ידי ממשלות נתניהו שזרקו שם את הפליטים ואז סידרו את יבואני העבודה שמביאים עשרות אלפי עובדים זרים. הרי אין סיכוי שזה אשמת הממשלה.

את המאבק להשארת מבקשי המקלט לא נכון פוליטית לנהל. זה מצטלם רע מאד.

אבל פוליטיקה עושים לא רק כדי להצטלם טוב. לפעמים עושים אותה כי הנשמה שלנו והחיים של אחרים הם משהו שנכון להאבק עליו.

אם נדמה לך שכולם נוסעים נגד כיוון התנועה כדאי שתעצור רגע לחשוב ולשקול לחשב מסלול מחדש.
זה לא שהמאבק לא נראה טוב, הוא פשוט מסריח מאינטרס פוליטי שלא דואג לרווחת המסתננים או לחייהם אלא לדברים אחרים לגמרי.
הקמפיין פשוט לא אמין. וכשהוא מתבסס על שקרים מופרכים, וכשהוא לא מנסה אפילו לראות גם את האינטרס הישראלי, הלאומי והפרטי, הוא באמת רע, לא רק נראה כזה.
ולמרות הכל אם זה מה שאתם מאמינים בו תלחמו עליו בלי קשר לשאלת הנראות והכדאיות הפוליטית או המפלגתית. ממי שעוסק, כביכול, בהצלחת חיים לא מצופה לספור תוך כדי גם מנדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
הגמל לא רואה את דבשתו
והפוסל במומו פוסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ושל עירית לינור.
יש תגובה מפורטת, למעשה זאת לא תגובה זה מין דף מסרים של 'צרור תגובות ותשובות לטענות מתנגדי הגירוש - רק להעתיק ולהדביק'
גיבוב של טיעוני וואטאבאוטיזם, ו"הקרן החדשה!!!!!!!!!!!111"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 00:20 
תמונה

העם לא מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 02:03 
וארה"ב מממנת את הכיבוש והאפרטהייד. אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 02:21 
סמל אישי של המשתמש
וכשארגוני ימין במקרה לא מצליחים להסתיר את זהות התורמים שלהם מסתבר שאלה כמרים שמעריצים את היטלר וכנסיות שמאמינות שתפקידן בעולם הזה הוא לקרב את מלחמת גוג ומגוג (שבה ישראל תושמד כחלק מהגאולה שישו יביא לעולם, סיפור ארוך), אז?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
תמונה

העם לא מטומטם.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד?
מה זה משנה מי נותן את הכסף? משנה האמירה ומי שאומר אותה.
תקיפת אמירה בגלל שהאומר אותה מקבל כסף מארגון כזה טונאחר מבטאת יותר מהכל את חוסר היכולת שלך להתמודד עם המהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 07:08 
1. העם כן מטומטם.
2. הכרזה הזאת מטומטמת בפני עצמה. אף אחד מהגופים המתוארים בה לא מוביל קמפיין לעצירת הגירוש. רובם ככולם עוסקים בתחום הפליטים או בתחום זכויות אדם, על בסיס יומיומי, בהרבה עבודה שמטפלת ישירות באנשים שצריכים טיפול, ולא בקמפיינים. הם אולי תומכים מוסרית בפעילות כזו, אבל זו לחלוטין לא המהות שלהם, ולא על זה הולך הכסף. להציג את הסכומים הללו, שאני גם לא בטוח שהם נכונים, זו גניבת דעת. את הקמפיין מובילים פעילים חברתיים בהתארגנות של פייסבוק, בדיוק כמו המלחמה נגד השחיתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 08:25 
שאלה, אדום מטלי. יש סטטיסטיקות בנושאים האלו? כמה מסתננים מאפריקה נמצאים בארץ? כמה מהם הגישו בקשה להיות מוכר כפליט? כמה מהבקשות האלו נדחו וכמה התקבלו? אני מבין שהמספר האחרון (כמה התקבלו) הוא מאוד קטן, אבל לא ראיתי, ואולי פספסתי, כמה נדחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 09:19 
el dudernio כתב:
קומוניסים כתב:
תמונה

העם לא מטומטם.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד?
מה זה משנה מי נותן את הכסף? משנה האמירה ומי שאומר אותה.
תקיפת אמירה בגלל שהאומר אותה מקבל כסף מארגון כזה טונאחר מבטאת יותר מהכל את חוסר היכולת שלך להתמודד עם המהות.

א. זה מאוד משנה מי נותן כסף, כי הוא משלם לייישום האינטרסים שלו. כשמדובר במדינות זרות על אחת כמה וכמה.
ב. ברור שהפעילות עצמה זה עיקר הבעיה וכבר דנו בזה בדפים קודמים. כשאני כותב העם לא מטומטם, הכוונה היא שאותם ארגונים ואותם פעילים גם פועלים בזירות אחרות נגד האינטרס הישראלי כפי שרוב העם מבין אותו (נניח, סיוע למחבלים זה לא אינטרס ישראלי) אתה באמת מצפה שנתייחס לכל אחד מעשרות הארגונים כבודד ונתעלם מהתופעה הרחבה של פעילות שיטתית של אותה רשת מאורגנת באמצעות מימון מדינות לביטול זהותה היהודית והדמוקרטית של ישראל? אז לא, העם לא מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: