תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 11:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
19 כתב:
מה זה ייתן שהפסיכופט הזה יישב בממשלה עם העבודה? ועוד האלה שמתחתיו שיותר פסיכים ממנו אפילו.

זו לא תחרות פופולריות לוועדת חברה בכיתה ה' 4, שהמהות שלה היא לנצח, ואז לא לעשות כלום שנה שלמה.
הם אשכרה יצטרכו להזיז דברים ולעשות.
זה שכתוב לו במצע חינוך ודיור זה יופי, זה כתוב אצל כולם. מהשמאל עד לימין.

קובסטר מסתכל על הבחירות האלה משל היו משחק כדורגל, לא חשוב איך וכמה, העיקר לנצח.
מה יהיה הלאה? את מי זה מעניין, העיקר ניצחנו.

בחייך קובסטר, תיאורטית אפשר להקים ממשלה בראשות שלי עם ש"ס ובנט, אני למשל לא רוצה להיות שותף לממשלה כזאת ומעדיף להיות אופוזיציה לוחמת עוד 4 שנים.

משחק כדורגל ? ממש לא.
אם כבר, בוא נעשה הקבלה למצב הבעלות על הפועל. הפעולה הראשונה שכולנו הבנו שצריכים לעשות היא להעיף את בעל הבית וידענו טוב מאוד לבלוע את הגלולה שניצן למשל נשאר המאמן שלנו (למרות שאין אחד פה שהוא היה הבחירה הראשונה שלו כמאמן הפועל) כי התחלפה ההנהלה וזה מה שחשוב.
אם נחזור לפוליטיקה - הפעולה הראשונה שצריך לעשות היא להעיף את ביבי. אתם מנסים ליצור מצב של ממשלה שמאלנית וחילונית מושלמת, שתדאג לרווחה, תעשה שלום, תפנה התנחלויות, תפריד לחלוטין את הדת מהמדינה והכל יהיה יופי טופי שלום עכשיו. אין כזו אופציה, תרדו מזה.
אני מעדיף למזער נזקים.
קודם כל שביבי לא יהיה ראש הממשלה. קודם כל שיהיה רוב בממשלה לגוש השמאל-מרכז. קודם כל לעצור את ההדרדרות במצב האישי של כל אחד במדינה הזו. יותר אכפת לי שיהיו פחות ילדים עניים מאשר איפה יעבור הגבול בין קדומים לג'ית. יותר אכפת לי שתהיה לאנשים אפשרות לקנות דירה במדינה בלי להוריד את המכנסיים והתחתונים מאשר לעכב את הבניה בשכונה החדשה בצופים, שגם ככה תישאר בשטח מדינת ישראל. עם כל הכבוד לכל מי שכותב פה, רובכם המכריע בכלל לא יודע איפה המקומות האלו על המפה אבל יודע טוב מאוד לצעוק על שלום ועל הסדר מדיני.
אתם אלו שחיים בסרט. אופוזיציה לוחמת ? מול מי ? שלטון שהדמוקרטיה מזיזה לו את הביצה השמאלית של ליברמן ? אופוזיציה שתילחם באחד שפסול מלהיות שר אבל כבר מכריז שהוא יהיה יו"ר ועדת חוץ וביטחון ? אופוזיציה שתילחם בחוקים אנטי דמוקרטיים כמו חוק הנאמנות והסיכוי שלה לפסול חוק כזה שווה לסיכוי של הפועל להחתים את ערן זהבי ? אופוזיציה שלא תוכל להילחם במפת סדרי העדיפויות החדשה של הישובים שכוללת כבר רוב ההתנחלויות אבל לא את אשקלון ואשדוד ?
התאהבתם יותר מדי בחד"שניקיות. המטרה היא להחליף את השלטון, ואם זה אומר שבנט ישב עם שלי,לבני ולפיד - סו בי איט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
kobster כתב:
הפועל כתב:
קובסטר, אתה נראה לי איש נחמד מאד.
אבל אם אתה באמת חושב שהבית היהודי ימליצו על העבודה לראשות ממשלה, אתה חי בסרט חבל על הזמן

א. תודה. כנ"ל
ב. הדגשתי כבר, קודם כל צריך להגיע לגוש חוסם של 60 ח"כים מהשמאל-מרכז. זה התנאי הראשון והחשוב ביותר שלאחריו יתחיל המאבק בין ביבי לשלי מי ימשוך מספיק קולות מהצד השני כדי להקים ממשלה. לדעתי, יש יותר סיכוי שבנט יחבור לקואליציה בראשות העבודה מאשר שלבני או לפיד ירוצו לזרועותיו של ביבי. אתה יותר ממוזמן לחשוב אחרת.

בנט רוצה למצב את עצמו כראש הימין הבא.

אני ממש לא אתפלא אם אחרי ליברמן, זה יקרה.
אולי באמת יום אחד ישראל תהיה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 12:03 
נו, נניח שהפנטזיה התממשה ושלי מרכיבה ממשלה, מה אז? עם 18 מנדטים היא תגיע לבחירות חדשות תוך כמה חודשים. ובכל מקרה עם מה שהיא מציעה זה לא באמת משנה, שיטת ממשל שזה מה שדרוש כאן יותר מכל היא לא תחליף, כסף היא לא תביא מהסקטורים השונים או הון-שלטון. המטרה היא לא החלפת שלטון, אלא החלפת שיטת ממשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
היום בחצות:
מס ההכנסה לבעלי משכורת בין 14k-42k עולה באחוז
הארנונה עולה בשני אחוז
מחירי המים עולים ב 3.5 אחוז

הח"כים לעומת זאת מקבלים תוספת של 1120 שקל לחודש ואיפלו ביבי מקבל תוספת קטנה של 640 שקל שיעזרו למממן את הפן השבועי של שרה.

"אתה תותח, אין אין עליך, מתה עליך, אתה הגדול מכולם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
אל תדאג,
אחרי הבחירות יעלה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אל תדאג,
אחרי הבחירות יעלה הרבה יותר.

אלא אם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
כל כך עצוב לי עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
כנ"ל
לוותר זה הכי קל. ועצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
אני גם מוותר לכוח המשיכה, טרגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
במקרה שלך זה קל ;)

כדי לא להיגרר לעוד אשכול סטייל האשכול שלך עם פאביו (אגב, ווט דה פאק ?) בוא נסכם שאתה יותר ממוזמן להניח שהכל ידוע מראש, ביבי יהיה פה ראש ממשלה עוד 4 שנים, ואתה תנצל את 4 השנים האלו בשביל לאגור ביצים ולהתחפף מפה.
אני אנצל את 22 הימים שנשארו לבחירות כדי לנסות ולדחוס לתוך סדר היום של עבודה-אישה-ילדים גם קצת פעילות בשטח בשביל לשכנע אנשים לא להגיע למצב המתואר לעיל.
תאמין לי שנלחמתי במצבים עם הרבה פחות סיכוי מהמצב הזה, כולל על החיים של הילדה שלי.
כל עוד יש שמץ של סיכוי, מאמינים ונלחמים. בסוף זה משתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
red in blood כתב:
kobster כתב:
הפועל כתב:
אבל אם אתה באמת חושב שהבית היהודי ימליצו על העבודה לראשות ממשלה, אתה חי בסרט חבל על הזמן

א. תודה. כנ"ל
ב. הדגשתי כבר, קודם כל צריך להגיע לגוש חוסם של 60 ח"כים מהשמאל-מרכז. זה התנאי הראשון והחשוב ביותר שלאחריו יתחיל המאבק בין ביבי לשלי מי ימשוך מספיק קולות מהצד השני כדי להקים ממשלה. לדעתי, יש יותר סיכוי שבנט יחבור לקואליציה בראשות העבודה מאשר שלבני או לפיד ירוצו לזרועותיו של ביבי. אתה יותר ממוזמן לחשוב אחרת.

תקן אותי אם אני טועה, אבל לפי תוצאות הבחירות האחרונות,
אז אם ליברמן היה מתמודד לבדו - לא בטוח שהוא היה זוכה ליותר מנדטים מבנט.

אז מי ראש הימין הבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
מצטער אם שאלה ילדותית
ראש ממשלה יכול לכהן בארץ יותר מ 2 קדנציות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:50 
RaPPeR כתב:
מצטער אם שאלה ילדותית

כן.
היתה הגבלה ל-2 קדנציות כשהיתה בחירה ישירה אבל היא בוטלה.
תתרגל לחיוך של ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
הופתעתי לגלות שבשנת 2001 התקיימו בחירות ישירות בין שרון לברק.
מכיוון שלא הייתי אז בארץ, מישהו יכול לפרט על המקרה? למה הוחלט על שינוי? ולמה זה לא נשאר מאז?
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
Agüero כתב:
הופתעתי לגלות

לובין? זה אתה? :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
RaPPeR כתב:
מצטער אם שאלה ילדותית

כן.
תתרגל לחיוך של ביבי.

:\

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:10 
Agüero כתב:
הופתעתי לגלות שבשנת 2001 התקיימו בחירות ישירות בין שרון לברק.
מכיוון שלא הייתי אז בארץ, מישהו יכול לפרט על המקרה? למה הוחלט על שינוי? ולמה זה לא נשאר מאז?
תודה.

היה גם בחירות ישירות בין פרס לביבי ובין ביבי לברק.
המקרה של שרון היה מיוחד בגלל שברק לא פיזר את הכנסת, רק התפטר מראשות הממשלה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7% ... 7%A8%D7%94

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
RaPPeR כתב:
מצטער אם שאלה ילדותית

כן.
תתרגל לחיוך של ביבי.

אם אתה חושב שליברמן הסכים להתאחד עם ביבי בלי תמורה משמעותית, אתה טועה.
תתחיל להתרגל לחיוך של ליברמן (עוד ככה שנתיים-שלוש, AKA רוטציה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:14 
IdanTheLittle כתב:
zink כתב:
RaPPeR כתב:
מצטער אם שאלה ילדותית

כן.
תתרגל לחיוך של ביבי.

ליברמן לא מחייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
IdanTheLittle כתב:
zink כתב:
RaPPeR כתב:
מצטער אם שאלה ילדותית

כן.
תתרגל לחיוך של ביבי.

ליברמן לא מחייך.

שים אותו ליד הכפתור האדום ששולח טיל גרעיני לאירן וסוריה ותראה איך הוא מחייך:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
במקרה שלך זה קל ;)

כדי לא להיגרר לעוד אשכול סטייל האשכול שלך עם פאביו (אגב, ווט דה פאק ?) בוא נסכם שאתה יותר ממוזמן להניח שהכל ידוע מראש, ביבי יהיה פה ראש ממשלה עוד 4 שנים, ואתה תנצל את 4 השנים האלו בשביל לאגור ביצים ולהתחפף מפה.
אני אנצל את 22 הימים שנשארו לבחירות כדי לנסות ולדחוס לתוך סדר היום של עבודה-אישה-ילדים גם קצת פעילות בשטח בשביל לשכנע אנשים לא להגיע למצב המתואר לעיל.
תאמין לי שנלחמתי במצבים עם הרבה פחות סיכוי מהמצב הזה, כולל על החיים של הילדה שלי.

הצער שלי הוא לא שאתה מנסה, אני מעריך את זה,
אלא שאני חושש שאתה לא מבין את הסיכויים האמיתיים,
ואז מה שיקרה לך יום אחרי הבחירות, זה או שתיפול יותר חזק מכולנו (ותודה לאל, הנפילה שלנו תהיה מספיק חזקה),
או שתאבד קשר עם המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
Agüero כתב:
KingAlpaca כתב:
red in blood כתב:
kobster כתב:
הפועל כתב:

א. תודה. כנ"ל

תקן אותי אם אני טועה, אבל לפי תוצאות הבחירות האחרונות,
אז אם ליברמן היה מתמודד לבדו - לא בטוח שהוא היה זוכה ליותר מנדטים מבנט.

אז מי ראש הימין הבא?

לא רלוונטי, ראש הממשלה וראש המפלגה של המדינה מינה אותו ליורשו,
הדבר היחידי שיכול לעצור אותו זה תא כלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה אני חושב שאתה נותן קרדיט מועט מידי לאנשי הליכוד.
לא שאני חושב שהם גאוני הדור אבל ליברמן הוא ממש לא החבר שלהם לשולחן השש בש,
ככה שאני לא חושב שהוא יקח כל-כך בקלות את הבחירות הפנימיות ועוד יותר לא בטוח שאם הוא לוקח הוא ינצח את הביטחוניסט
הבא (אשכנזי?) שיכנס לבימה הפוליטת ויתפוס את ראשות מפלגת העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
במקרה שלך זה קל ;)

הצער שלי הוא לא שאתה מנסה, אני מעריך את זה,
אלא שאני חושש שאתה לא מבין את הסיכויים האמיתיים,
ואז מה שיקרה לך יום אחרי הבחירות, זה או שתיפול יותר חזק מכולנו (ותודה לאל, הנפילה שלנו תהיה מספיק חזקה),
או שתאבד קשר עם המציאות.

יש לי יותר מדי אחריות בחיים כדי לאבד קשר עם המציאות.
מה שכן, זה יהווה טריגר לקבל החלטה לקחת את האישה והילדים לעוף מכאן. כשאני אקבל את ההחלטה הזו זה גם יקרה. ביצים או לא ביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/425/ ... =404&loc=2

סקר: 86 אחוזים מהציבור מתכוון להצביע בבחירות
תוצאות הסקר מראים שינוי ברור במגמת ההצבעה. כ-70% מהנשאלים הצהירו כי בטוח יצביעו בבחירות הקרובות ואילו 16% נוספים טענו כי הם "חושבים" שיצביעו.
לשם השוואה בשתי מערכות הבחירות האחרונות הצביעו בפועל 63% ו-65% מהמצביעים הפוטנציאלים בלבד.

לאחר שנתקבל האומדן, נתבקשו הנשאלים אשר הצהירו כי בכוונתם להצביע האם כבר החליטו מי יקבל את קולם בקלפי. 21% טרם החליטו עבור מי להצביע. בתרגום מספרי למנדטים מדובר בכ-24 מנדטים המהווים "קולות צפים".

פילוח מעמיק יותר מגלה כי 11%, מבין אלו אשר החליטו עבור מי להצביע, טוענים כי קיים "סיכוי גדול עד גדול מאוד" שישנו את עמדתם. הנתונים הללו מלמדים על פוטנציאל השינוי במפה הפוליטית הווירטואלית שאנו מכירים מסקרי ההצבעה האחרונים.

כשנשאלו מהם הגורמים המשפיעים ביותר על הבחירה, כ-37.8% מהבוחרים הגדירו את התחום הביטחוני-מדיני כחשוב ביותר לעומת 32.5% מהבוחרים הגדירו את התחום הכלכלי-חברתי כחשוב ביותר.

"בשונה מבחירות העבר הנושא החברתי- כלכלי אינו בן חורג אלא הופך להיות נושא משמעותי בשיח הציבורי", מוסיפה ד"ר עקירב. "גם כאן ייתכן שמחאת הקיץ, שנראה הייתה שגוועה ללא פרי, עולה ומבשילה עכשיו לכדי צורך ורצון להצביע ולהשפיע על ההיבט החברתי –כלכלי, כמעט כמו ההיבט המדיני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 13:33 
el dudernio כתב:
אלפקה אני חושב שאתה נותן קרדיט מועט מידי לאנשי הליכוד.
לא שאני חושב שהם גאוני הדור אבל ליברמן הוא ממש לא החבר שלהם לשולחן השש בש,
ככה שאני לא חושב שהוא יקח כל-כך בקלות את הבחירות הפנימיות ועוד יותר לא בטוח שאם הוא לוקח הוא ינצח את הביטחוניסט
הבא (אשכנזי?) שיכנס לבימה הפוליטת ויתפוס את ראשות מפלגת העבודה.

בשביל זה יש לו שם את יאיר שמיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 14:33 
אחד אדום כתב:
red in blood כתב:
kobster כתב:
הפועל כתב:

א. תודה. כנ"ל

הוא בחיים לא יהרוס את זה לעצמו בלתמוך בשמאל.

לבני לא תשב עם ביבי, הרי כל התדמית שלה זה "לא ביבי", אבל עם לפיד המצב לא כזה ברור.
אם זה יגיע למצב שבו הוא יכול להצטרף לביבי ואז תהיה ממשלה בלי חרדים - הוא יקפוץ על ההזדמנות הזאת בלי לחשוב.

אבל ממשלה בלי החרדים זה שטויות, כמו שהבאתי בלינק ממקודם. בנט חושב כמו החרדים, רק מנסה למצב את עצמו כלא כזה

אין לך שום מושג אם אתה יכול להציב את בנט בתור מישהו 'שחושב כמו החרדים'. זה כמו להגיד שרע"ם תע"ל חד"ש ומרצ זה אותו דבר. הלינק שלך לא מוכיח שום דבר. אל תשכח שעדיין מדובר באדם ששירת בצבא לא מעט.. ונוסף על כך יצא לשוק העבודה.. מעשים מדברים לא רע בפני עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 14:47 
סתם כי בא לי אדום כתב:
MANDALA כתב:
אהה בעצם אני יודע על מה אתה מדבר. http://www.youtube.com/watch?v=Fcmnx6gJwMc הסרטון הזה אני מניח .. מהביקורת שלי על הסרטון היה נראה שהוא מעמיד את זה באור מאוד ורוד כשבמציאות זה לא באמת ככה. אני לא יודע אם זה באמת נכון, אבל ככה היה נראה לי ..

עכשיו, תסביר לי בבקשה מה הבעיה בדיוק בסרטון ?
ונגיד שיש בעיות בסרטון, למה זה הופך אותו לקיצוני, גזען וכו' ?

למען הדיוק, אני לא דיברתי על הסרטון הזה אלא על הדברים שהוא עצמו אמר, שהסרטון הזה מסביר(זה היינו הך).
הרעיון עצמו הוא הבעיה, זה סוג של התנתקות שלא מקובלת על העולם ולא יפסיק את הדרישות מהצד השני. הרעיון מאחורי כל זה הוא לספח את השטחים ולשים זין על העולם.
אגב ששואלים אותו הוא תמיד עונה בזה שלעולם יש את הצרות שלו ולא מעניין אותו ישראל. מה לעשות שזה לא נכון.
הרעיון שלו משמעותו שינוי סטטוס קוו ללא שום תכלית. והכי מוזר זה שהוא אומר כמה שההתנתקות היא אסון אבל מציע פחות או יותר אותו דבר. זה לא בן אדם רציונאלי.
זה טריק לניסיון מאוד מוזר לשמור על גושי ההתייבשות.

אז בוא נעבור על זה- החלטת שהוא גזען לפי תחושה.. (אני מקווה שאתה מודע שלא ביססת בשום צורה שהיא את זה שבנט 'גזען')
אתה אומר שלעולם כל כך איכפת ממה שאנחנו עושים למרות שדווקא ההיסטוריה נוטה לטובת בנט קצת יותר מאשר לטובתך..
אומר שהתכנית שלו היא כמו ההתנתקות, אבל לא רואה את ההבדל בין לפנות ל-לא לפנות משפחות מהבתים שלהן, בין 'אפרטהייד' ל-לא אפרטהייד, ובאופן כללי לא רואה שהמחנה המשותף היחיד בערך בין ההתנתקות למהלך של בנט זה ששניהם מהלכים חד צדדיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 14:54 
מעבר לבעיות ההגיון הרגילות שיש לכל תכנית שהוזה אותה מישהו שמתבסס על "אנחנו היינו פה עוד כשאתם הייתם על העצים",

למה התכנית המדינית של בנט יותר רלוונטית מהתכנית המדינית של מרצ? הרי הוא לא הולך להיות מפלגת השלטון ואף אחד בליכוד לא יאמץ את התכנית הזו. זה לא שהוא יוכל לקדם בממשלה חלקים מהתכנית המדינית שלו, כי היא דיי הכל-או-כלום.
בנושאי פנים בנט הוא במיעוט מוחלט (נישואין, תחבורה, כלכלה וכו'), אז אני מבין למה כדאי לו לנפנף באיזה תוכנית מדינית שאין שום סיכוי לממש אותה בחיים שתמשוך הרבה מצביעים- אבל איך אנשים אינטליגנטים יחסית אוכלים את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:

אין לך שום מושג אם אתה יכול להציב את בנט בתור מישהו 'שחושב כמו החרדים'. זה כמו להגיד שרע"ם תע"ל חד"ש ומרצ זה אותו דבר. הלינק שלך לא מוכיח שום דבר. אל תשכח שעדיין מדובר באדם ששירת בצבא לא מעט.. ונוסף על כך יצא לשוק העבודה.. מעשים מדברים לא רע בפני עצמם.

דבר ראשון לא מדברים על בנט ספציפי, מדובר על המפדל המתחדשת או איך שלא קוראים לה.
למפד"ל תמיד הייתה התחיבות כלפי לומדי התורה, בתקופת המזרוחניקים הם הרגישו שהם לא דתיים מספיק טובים ועכשיו הם פשוט מנסים להיות יותר חרדים מחרדים.
הם מחויבים להמשיך את ההסדרים עם החרדים. גם ביבי לא חרדי והוא מחויב לחרדים.
המפד"ל נהפכו לגמלאים גרסאת 2013

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: