JustZiv כתב:
19 כתב:
מה זה ייתן שהפסיכופט הזה יישב בממשלה עם העבודה? ועוד האלה שמתחתיו שיותר פסיכים ממנו אפילו.
זו לא תחרות פופולריות לוועדת חברה בכיתה ה' 4, שהמהות שלה היא לנצח, ואז לא לעשות כלום שנה שלמה.
הם אשכרה יצטרכו להזיז דברים ולעשות.
זה שכתוב לו במצע חינוך ודיור זה יופי, זה כתוב אצל כולם. מהשמאל עד לימין.
קובסטר מסתכל על הבחירות האלה משל היו משחק כדורגל, לא חשוב איך וכמה, העיקר לנצח.
מה יהיה הלאה? את מי זה מעניין, העיקר ניצחנו.
בחייך קובסטר, תיאורטית אפשר להקים ממשלה בראשות שלי עם ש"ס ובנט, אני למשל לא רוצה להיות שותף לממשלה כזאת ומעדיף להיות אופוזיציה לוחמת עוד 4 שנים.
משחק כדורגל ? ממש לא.
אם כבר, בוא נעשה הקבלה למצב הבעלות על הפועל. הפעולה הראשונה שכולנו הבנו שצריכים לעשות היא להעיף את בעל הבית וידענו טוב מאוד לבלוע את הגלולה שניצן למשל נשאר המאמן שלנו (למרות שאין אחד פה שהוא היה הבחירה הראשונה שלו כמאמן הפועל) כי התחלפה ההנהלה וזה מה שחשוב.
אם נחזור לפוליטיקה - הפעולה הראשונה שצריך לעשות היא להעיף את ביבי. אתם מנסים ליצור מצב של ממשלה שמאלנית וחילונית מושלמת, שתדאג לרווחה, תעשה שלום, תפנה התנחלויות, תפריד לחלוטין את הדת מהמדינה והכל יהיה יופי טופי שלום עכשיו. אין כזו אופציה, תרדו מזה.
אני מעדיף למזער נזקים.
קודם כל שביבי לא יהיה ראש הממשלה. קודם כל שיהיה רוב בממשלה לגוש השמאל-מרכז. קודם כל לעצור את ההדרדרות במצב האישי של כל אחד במדינה הזו. יותר אכפת לי שיהיו פחות ילדים עניים מאשר איפה יעבור הגבול בין קדומים לג'ית. יותר אכפת לי שתהיה לאנשים אפשרות לקנות דירה במדינה בלי להוריד את המכנסיים והתחתונים מאשר לעכב את הבניה בשכונה החדשה בצופים, שגם ככה תישאר בשטח מדינת ישראל. עם כל הכבוד לכל מי שכותב פה, רובכם המכריע בכלל לא יודע איפה המקומות האלו על המפה אבל יודע טוב מאוד לצעוק על שלום ועל הסדר מדיני.
אתם אלו שחיים בסרט. אופוזיציה לוחמת ? מול מי ? שלטון שהדמוקרטיה מזיזה לו את הביצה השמאלית של ליברמן ? אופוזיציה שתילחם באחד שפסול מלהיות שר אבל כבר מכריז שהוא יהיה יו"ר ועדת חוץ וביטחון ? אופוזיציה שתילחם בחוקים אנטי דמוקרטיים כמו חוק הנאמנות והסיכוי שלה לפסול חוק כזה שווה לסיכוי של הפועל להחתים את ערן זהבי ? אופוזיציה שלא תוכל להילחם במפת סדרי העדיפויות החדשה של הישובים שכוללת כבר רוב ההתנחלויות אבל לא את אשקלון ואשדוד ?
התאהבתם יותר מדי בחד"שניקיות. המטרה היא להחליף את השלטון, ואם זה אומר שבנט ישב עם שלי,לבני ולפיד - סו בי איט.