קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:
זכותך להביע את דעתך וזכותי להביע את דעתי שאדם שאומר להורים שכולים שהם מבזים את זכרון בניהם הוא נבל.
זכותי גם להביע את דעתי שאדם שעושה את זה ביום הזכרון הוא נבל רשע ואכזר במיוחד.
זכותי גם להביע את דעתי שאדם שעושה את כל זה כשהוא בעצמו השתמט משרות צבאי, הוא לא רק נבל, אכזר ורשע אלא גם אפס מאופס וצבוע שאיבד כל שבריר של בושה.
דעתי...
להם מותר לבזות את יום הזיכרון, את זכר הנופלים ואני אמור לשתוק כי....זה ביום הזיכרון? אתה מקשיב לעצמך?
ותמשיך עם המנטרה של ה"משתמט" רק מראה כמה אתה לא בוגר ולא מבין עניין.
עזוב, לא נראה לי שנגיע להבנה כשאתה מחפש לעלוב בי אישית, מרגיש לי כמו בזבוז זמן משווע.
לילה נפלא
לא, תתעלם מהטענות שהעלו כאן.
אתה אמור לשתוק כי מה שאתה רוצה להגיד זה נגד קריאה משותפת נגד אלימות.
אתה אמור לשתוק כי אתה רוצה להגיד שכאב של משפחות פלסטיניות שכולות הוא לא כאב ראוי, כי מדובר בצד השני של המפה הפוליטית.
אתה אמור לשתוק כי אתה רוצה להגיד למשפחות שהחליטו לנתב את העצב למען זה שלא יהיה שכול עתידי שהם מביישים.
אתה לא אמור לשתוק כי מדובר ביום הזיכרון, אתה אמור לשתוק כי מה שאתה רוצה להגיד זה מחליא.
כאב ראוי? כאב של משפחות מחבלים הוא דבר מאוד ראוי ומאוד משמח. מי יתן וכל בית מחבל ושונאי ישראל ידע רק כאב צער ויגון מעתה ועד עולם.
אין "צד שני של המפה הפוליטית". יש את עם ישראל שחזר לארצו וסובל מאלימות וטרור ונאלץ להלחם מלחמות הגנה מפני האוייבים הקמים עלינו להרגנו. זה מהותו של יום הזיכרון, לזכור אותם. את כל אותם חללים ונפגעי קורבנות הטרור. לא כאב ערבי ולא כאב אחר. מילא אם היו אומרים שם ב"לוחמים לשלום" שהם מדברים על שכול של ערבים שנפגעו כתוצאה מטעויות של הצבא, אבל להם חשוב לבוא ולהדגיש שלמעשה מדובר במוות של "לוחמים" מחבלים רוצחים ארורים.