תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 02:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 19:26 
במבה אדומה כתב:
moshiko כתב:
במבה אדומה כתב:
גם אני בכיוון הזה. הרי ביבי יבחר בכל מקרה, אז לפחות תהיה לנו מפלגת אופוזיציה אחת שתעשה רעש.

עוד הצלחה של ביביליברמן זה הפיצול של האופוזיציה. יש מאגר לא מבוטל של מצביעים שכנראה לא יצביעו או ישימו פתק לבן פלוס הצבעה לכל מיני רשימות "צבעוניות". הרשימה הזו נופלת בקטגוריה הנ|ל. הצבעה מחאה בלי סיכוי משמי (כנראה) לעבור את רף המינימום כדי להכנס לכנסת.

אם לא יתרחש משהו משמעותי ראש הממשלה הבא יהיה ביבי. מפלגות השמאל-מרכז שאמורות להיות אלטרנטיבה לביבי בחרו שלא להתלכד ולהתעסק בלהיכנס אחת בשנייה במקום בביבי. קולות אנשי השמאל מתחלקים כרגע לחמש מפלגות שונות. הצבעה לחד"ש, מרצ ועבודה לא תשנה את מדיניות הממשלה בשום דרך. כבר חזינו במה הם מסוגלים לעשות בארבע שנים האחרונות. אמנם, הרווחנו כמה חוקים חברתיים בודדים, אבל מדיניות הממשלה גרמה לכך שהחוקים המשמעותיים והרצינים יהיו לפי דרכה של הממשלה. פעם ראשונה שבאה מפלגה שמוכנה ללכת עד הסוף ולבצע סוג של התאבדות בכנסת במטרה לשנות את השלטון. 19 מנדטים או 16 מנדטים לעבודה לא ישנו דבר. אם ארץ חדשה יעברו את אחוז החסימה אולי נזכה לראות סוף סוף מחאה אמיתית בכנסת. בשביל הסיכוי הקטן אפילו שזה יקרה אני מוכן להקריב את הקול שלי ולהצביע לארץ חדשה.

אני חושב שבנושא "השלום" אין שוני בין כל המפלגות היהודיות. בסה"כ אנו נמצאים במציאות של מדינה דו לאומית דה פאקטו ואין תוכנית חלופית אמיתית של המפלגות היהודיות.
בנושא החברתי למפלגת עבודה יש מספר מועמדים לכנסת שכן רוצים לחולל שינוי, כנ"ל לגבי ח"כ דב חנין ולמרצ.
לו הייתי מחפש לשים את הדגש בנושאים החברתיים נטו, הייתי בוחר או מפגלת עבודה או חד"ש או מרצ.
יניב הנו גימיק שעשוי להיות "נחמד" כפי שיש טריקים נחמדית בכל מערבת בחירות (גמלאים למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 19:49 
moshiko כתב:
במבה אדומה כתב:
moshiko כתב:
במבה אדומה כתב:
גם אני בכיוון הזה. הרי ביבי יבחר בכל מקרה, אז לפחות תהיה לנו מפלגת אופוזיציה אחת שתעשה רעש.

עוד הצלחה של ביביליברמן זה הפיצול של האופוזיציה. יש מאגר לא מבוטל של מצביעים שכנראה לא יצביעו או ישימו פתק לבן פלוס הצבעה לכל מיני רשימות "צבעוניות". הרשימה הזו נופלת בקטגוריה הנ|ל. הצבעה מחאה בלי סיכוי משמי (כנראה) לעבור את רף המינימום כדי להכנס לכנסת.

אם לא יתרחש משהו משמעותי ראש הממשלה הבא יהיה ביבי. מפלגות השמאל-מרכז שאמורות להיות אלטרנטיבה לביבי בחרו שלא להתלכד ולהתעסק בלהיכנס אחת בשנייה במקום בביבי. קולות אנשי השמאל מתחלקים כרגע לחמש מפלגות שונות. הצבעה לחד"ש, מרצ ועבודה לא תשנה את מדיניות הממשלה בשום דרך. כבר חזינו במה הם מסוגלים לעשות בארבע שנים האחרונות. אמנם, הרווחנו כמה חוקים חברתיים בודדים, אבל מדיניות הממשלה גרמה לכך שהחוקים המשמעותיים והרצינים יהיו לפי דרכה של הממשלה. פעם ראשונה שבאה מפלגה שמוכנה ללכת עד הסוף ולבצע סוג של התאבדות בכנסת במטרה לשנות את השלטון. 19 מנדטים או 16 מנדטים לעבודה לא ישנו דבר. אם ארץ חדשה יעברו את אחוז החסימה אולי נזכה לראות סוף סוף מחאה אמיתית בכנסת. בשביל הסיכוי הקטן אפילו שזה יקרה אני מוכן להקריב את הקול שלי ולהצביע לארץ חדשה.

אני חושב שבנושא "השלום" אין שוני בין כל המפלגות היהודיות. בסה"כ אנו נמצאים במציאות של מדינה דו לאומית דה פאקטו ואין תוכנית חלופית אמיתית של המפלגות היהודיות.
בנושא החברתי למפלגת עבודה יש מספר מועמדים לכנסת שכן רוצים לחולל שינוי, כנ"ל לגבי ח"כ דב חנין.
לו הייתי מחפש לשים את הדגש בנושאים החברתיים נטו, הייתי בוחר או מפגלת עבודה או חד"ש.
יניב הנו גימיק שעשוי להיות "נחמד" כפי שיש טריקים נחמדית בכל מערבת בחירות (גמלאים למשל).

אתה מסכים איתי שכמו שזה נראה כרגע הסיכוי להדיח את ביבי הוא נמוך?
אין ספק שבעבודה יש הרבה אנשים טובים, אבל אני לא רואה אותם עושים משהו יוצא דופן באופוזיציה. את המדיניות החברתית קובעת הממשלה, ולא חברי הכנסת עם כל הכבוד לכבל, גילאון וחנין.
מפלגת העבודה מסרבת כבר שנים לעשות בדק בית ולבדוק איך מאחדים את גוש השמאל ומשנים את מאזן הכוחות ואת הרחש בעם. אין ספק ששלי עושה יחסית עבודה טוב, אבל זה עדין לא יגרום לשינוי.
ההצבעה שלי היא לאופוזיציה, וארץ חדשה נותנים תקווה שהם באמת יעשו משהו על מנת לגרום זעזוע בשלטון. אני מקווה שבבחירות הבאות אני אצביע עבודה, כרגע אני לא בכך רואה טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 20:05 
כולם שוקלים, כולם פוזלים לכיוונו, זה בדיוק הסלוגן שלו: "בלי פחד".
לא לשקול, לא להסס, פשוט לבוא ולשים ארץ חדשה בקלפי.

בטח שזה עדיף על מרצ ובטח ובטח על משולש לפיד-ציפי-שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 20:05 
במבה אדומה כתב:
moshiko כתב:
במבה אדומה כתב:
moshiko כתב:
במבה אדומה כתב:

בנושא החברתי למפלגת עבודה יש מספר מועמדים לכנסת שכן רוצים לחולל שינוי, כנ"ל לגבי ח"כ דב חנין.
לו הייתי מחפש לשים את הדגש בנושאים החברתיים נטו, הייתי בוחר או מפגלת עבודה או חד"ש.

אתה מסכים איתי שכמו שזה נראה כרגע הסיכוי להדיח את ביבי הוא נמוך?
אין ספק שבעבודה יש הרבה אנשים טובים, אבל אני לא רואה אותם עושים משהו יוצא דופן באופוזיציה. את המדיניות החברתית קובעת הממשלה, ולא חברי הכנסת עם כל הכבוד לכבל, גילאון וחנין.
מפלגת העבודה מסרבת כבר שנים לעשות בדק בית ולבדוק איך מאחדים את גוש השמאל ומשנים את מאזן הכוחות ואת הרחש בעם. אין ספק ששלי עושה יחסית עבודה טוב, אבל זה עדין לא יגרום לשינוי.
ההצבעה שלי היא לאופוזיציה, וארץ חדשה נותנים תקווה שהם באמת יעשו משהו על מנת לגרום זעזוע בשלטון. אני מקווה שבבחירות הבאות אני אצביע עבודה, כרגע אני לא בכך רואה טעם.

מכבד את החלטתך ומבין אותה. טובה יותר מאי הצבעה בכלל או פתק לבן. אני משונע שמושג השמאל בישראל מבחינת הסכסוך מת. מה שיש במפה הפוליטית, היא מחלקות לגבי הנושאים החברתיים בין שמאל לימין. ציינתי שלוש מפגלות שמסוגלות להשפיע בנושא הנ"ל. במיוחד על ידי יצרית כח בכנסת שיגבה פעילות ברחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 20:19 
its-sick כתב:
למחאה בכנסת יש אפקטיביות אפסית, במיוחד כשלקואליציה (קרי הימין) אין שמץ של כבוד לדמוקרטיה.
גם אם הם ייכנסו לכנסת (מה שלא יקרה), ישתיקו אותם בקלות די מהר.

זאת לא מחאה בכנסת. זה שטינקר בכנסת. שטינקר ששרף כבר את כל הקשרים שהיו לו, ועל פניו בא לעבוד ולשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 20:23 
JustZiv כתב:
כולם שוקלים, כולם פוזלים לכיוונו, זה בדיוק הסלוגן שלו: "בלי פחד".
לא לשקול, לא להסס, פשוט לבוא ולשים ארץ חדשה בקלפי.

בטח שזה עדיף על מרצ ובטח ובטח על משולש לפיד-ציפי-שלי.

למה עדיף? לפחות לגבי העבודה ומרצ מדובר בשתי מפלגות עם עשייה פרלמנטרית מאחוריהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 20:33 
הזיכרון הישראלי לאן :
http://www.haaretz.co.il/news/elections/equalizer/1.1888726
(הדרת נשים, מישהו זוכר?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 20:37 
Serp und Molot כתב:

אני גם כן שוקל לשים את הגרגר שלי עליו. אבל, אם ביוטיוב הוא לא מתקרב לאחוז החסימה, שזה אמור להיות המגרש החזק שלו בהא הידיעה, אז קצת חבל לבזבז את הפתק.

אם אני לא טועה הוא הצהיר שאם הוא יראה מספר ימים לפני הבחירות שהוא לא עובר את אחוז החסימה, הוא יוציא את רשימתו מההתמודדות כדי לא לגנוב קולות ל"מחנה הדמוקרטי" (...הרי גם הוא יודע שמחוץ לשמאל-מרכז אין לו מה לחפש קולות)

לטעמי אם הוא רוצה להמשיך בפעילותו ולנסות לרוץ שוב אם לא יצליח הפעם, זו טעות גדולה.
אבל זה רק מראה על אופיו הפרגמטי, נטול האגו והצלול. כאחד שכל חייו זרק פתק לבן לקלפי, את הקול שלי הוא יקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
L-B כתב:
הזיכרון הישראלי לאן :
http://www.haaretz.co.il/news/elections/equalizer/1.1888726
(הדרת נשים, מישהו זוכר?)

לא שאני חלילה מזלזל בהדרת נשים (אני רק שונא את הביטוי הזה) אבל לפחות מקריאה מרפרפת של החוק הנ"ל, זה חתיכת בדיחה שטוב מאד שלא עברה.
והאמת, זה לא נראה כמו חוק שמישהו האמין או אפילו רצה שיעבור, אלא משהו שנכתב כדי שאפשר יהיה להגיד "לביבי לא אכפת מנשים!!!!".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 21:06 
זה שולי למדיי ואפילו לא התעכבתי על הפרטי החוק. התכוונתי למהות
סתם ככה אנקדוטה יומית מי ומה קובעים לך את סדר היום והתודעה שלך במהלך הבחירות (שלך-ישראלים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
L-B כתב:
זה שולי למדיי ואפילו לא התעכבתי על הפרטי החוק. התכוונתי למהות
סתם ככה אנקדוטה יומית מי ומה קובעים לך את סדר היום והתודעה שלך במהלך הבחירות (שלך-ישראלים)

הנקודה היא שאף אחד לא עושה כלום בנושא, אני לפחות מבין למה ביבי לא עושה כלום, הוא צריך את החרדים והחרד"לים בשביל להיות ראש ממשלה (שזה בסופו של יום הדבר היחיד שמעניין אותו), אבל לא נראה לי שאפילו השמאל (לכאורה) עושה משהו רציני בנידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 22:52 
כי השינוי לא באמת יבוא מהשמאל או בטח מהימין.
דיי מאסתי בשיטה, באנשים ובויכוחי סרק. אם התודעה של האנשים בחלקת הארץ הזו לא תשתנה לפחות לבייסיק של מה שהיה פה בשנות ה60 ו70 (קרי מנהל תקין ואשכרה אהבת הארץ ופחות פטרוניזם וכסאות חמים) לא נתדקדם בס"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:
למחאה בכנסת יש אפקטיביות אפסית, במיוחד כשלקואליציה (קרי הימין) אין שמץ של כבוד לדמוקרטיה.

זאת לא מחאה בכנסת. זה שטינקר בכנסת. שטינקר ששרף כבר את כל הקשרים שהיו לו, ועל פניו בא לעבוד ולשנות.
לא יכניסו אותו לשום ועדה חשובה. לא יהיה לו מידע להדליף.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 23:19 
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:

לא יכניסו אותו לשום ועדה חשובה. לא יהיה לו מידע להדליף.

ועדות הכנסת? תעזוב. זה שטויות שגם משודרות בחלקן בטלוויזיה. זה לא ממש רלוונטי, גם כי גם ככה ידליפו לו כל הפחדנים, וגם כי הקומבינות נמצאות בכל מקום. העניין הוא לא ההחלטות אלא התהליכים.
אבל זכותך, כמובן, לחשוב שהוא לא יעשה כלום. אולי זה גם נכון. מה שכן, דבר כזה עוד לא היה ולדעתי זה שווה ניסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 05:31 
זהבה גלאון מראה לנו בדיוק למה השמאל נראה כמו שהוא נראה ומרצ כנראה תשאר עם ה-3 מנדטים שלה גם הפעם, מביך...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4324726,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
גם 3 זה יותר ממה שמגיע לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 10:33 
כמה שגלאון היא אדם רע בעיניי ועד כמה שמעשיה בזויים, צריך לומר לזכותה שהיא לפחות אומרת את מה שהיא חושבת.
זה לא מוריד מחומרת מעשיה- בגידה בעם ובמולדת ושיתוף פעולה עם האוייב בזמן מלחמה-
אבל זה גם משהו.. בניגוד לפרץ, לבני ושות'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
רשת ב', מנו גבע (מצטט מהזיכרון):
העבודה 16
התנועה 11
יש עתיד 9
מרצ 5
"ערבים" לא זוכר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 11:03 
קומוניסים כתב:
כמה שגלאון היא אדם רע בעיניי ועד כמה שמעשיה בזויים, צריך לומר לזכותה שהיא לפחות אומרת את מה שהיא חושבת.
זה לא מוריד מחומרת מעשיה- בגידה בעם ובמולדת ושיתוף פעולה עם האוייב בזמן מלחמה-
אבל זה גם משהו.. בניגוד לפרץ, לבני ושות'

בוגדים זה אנשים כמוך וכמו הדוקטור שלך, שבכל יום יורקים על הקבר של מי שהקים את המדינה הזו. חוצפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4325156,00.html
ש"ס: אולי נמליץ על יחימוביץ' לראשות הממשלה
כותב בכיר בעיתון "יום ליום", שתכניו מפוקחים על ידי עוזרו של הרב עובדיה יוסף, שלח מסר לנתניהו: "הציבור החרדי עוקב ורואה כיצד יחימוביץ' מתנהגת בממלכתיות בתקופה האחרונה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
כותב בכיר בעיתון "יום ליום", שתכניו מפוקחים על ידי עוזרו של הרב עובדיה יוסף, שלח מסר לנתניהו: "הציבור החרדי עוקב ורואה כיצד יחימוביץ' מתנהגת בממלכתיות בתקופה האחרונה"

בדיוק ראיתי את זה, קובסטר גומר מהידיעה הזאת :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
זהבה גלאון מראה לנו בדיוק למה השמאל נראה כמו שהוא נראה ומרצ כנראה תשאר עם ה-3 מנדטים שלה גם הפעם, מביך...

לא מבין מה מביך (קראתי את התוכן, לא הקשבתי) כל מה שהיא אומרת שם הוא אמת לאמיתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 12:02 
אחד אדום כתב:
אחד האדומים כתב:

בדיוק ראיתי את זה, קובסטר גומר מהידיעה הזאת :-)

זה ריטואל קבוע של ש"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 12:25 
אחד האדומים כתב:

לפי דעתי זה רק בשביל לעפיל לחץ על ביבי שלא יקח מהם את תיק השיכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
א. לא מתרגש מזה כי אלו הצהרות שצפיתי ממזמן
ב. לא בטוח כמה ההצהרות האלו מחזיקות מים במבחן המציאות
ג. לכל מי שהעביר ביקורת על השמאל וריבוי המפלגות, בימין יש שתי מפלגות שלא מפסיקות לתקוף את ביבי ולאיים עליו.
ד. הכל פתוח. בלי פחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
http://new.livestream.com/accounts/2332701/mina

‎‎ארץחדשה ‎‎ shared a link.
about an hour ago
@Merav David

ברק סגל ואנוכי היינו עכשיו בביקור במשרדה של מינה צמח. היא אמרה שמעכשיו היא מכניסה אותנו לרשימת המפלגות שדוגמים אותן כי עלינו בסקרים שלה. אי אפשר להמשיך להתעלם!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 16:53 
מדהים אבל נראה לי ששכנעתם אותי
אני יצביע לדפוק מהיוטיוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 16:57 
אחד אדום כתב:
skadiv כתב:

לא מבין מה מביך (קראתי את התוכן, לא הקשבתי) כל מה שהיא אומרת שם הוא אמת לאמיתה

תקשיב ותבין למה אני מתכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
בנט הזה, תופעה סוחפת.
אפשר להגיד על הבחור הזה המון דברים. (לטובה ולרעה)
אבל, הבחור יודע לסחוף אחריו המון אנשים ולהביא עוד מצביעים מהימין.
הוא התחיל עם 10 מנדטים בסקרים ועכשיו הוא מגרד את ה-15.
אני אישית מאמין שיזכה ב12-14 מנדטים. כריזמה מביאה תוצאות.
אגב מי שעדיין לא הבין או עדיין מתכחש, המשפט מעורר מחלוקת של ״אני לא אפנה יהודים מהבית שלהם״ רק הוסיפה לו 1-2 מנדטים ולא ממש גרמה לו נזק. אני מאמין שההתנצלות על כך מאוחר יותר היא פוליטית בלבד ולא מעבר לכך.
יש שאנשים שיגידו שהאיש הזה קיצוני מדי, בשבילי הוא לא. אני לא אגיד ש״זה הימין האמיתי״ , אבל הקול שלי ממש מתקרב אליו.

אמן והוא יכנס לאותה ממשלה עם נתניהו ויזכה למשרה מכובדת מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 17:45 
Agüero כתב:
בנט הזה, תופעה סוחפת.
אפשר להגיד על הבחור הזה המון דברים. (לטובה ולרעה)
אבל, הבחור יודע לסחוף אחריו המון אנשים ולהביא עוד מצביעים מהימין.
הוא התחיל עם 10 מנדטים בסקרים ועכשיו הוא מגרד את ה-15.
אני אישית מאמין שיזכה ב12-14 מנדטים. כריזמה מביאה תוצאות.
אגב מי שעדיין לא הבין או עדיין מתכחש, המשפט מעורר מחלוקת של ״אני לא אפנה יהודים מהבית שלהם״ רק הוסיפה לו 1-2 מנדטים ולא ממש גרמה לו נזק. אני מאמין שההתנצלות על כך מאוחר יותר היא פוליטית בלבד ולא מעבר לכך.
יש שאנשים שיגידו שהאיש הזה קיצוני מדי, בשבילי הוא לא. אני לא אגיד ש״זה הימין האמיתי״ , אבל הקול שלי ממש מתקרב אליו.

אמן והוא יכנס לאותה ממשלה עם נתניהו ויזכה למשרה מכובדת מאד.

לבן אדם יש דעות הזויות, והוא מפשט את המצב עם הפלסטינים לרמה של ילד בן 7, אבל הוא כריזמטי אז אתה מקווה שהוא יכנס לממשלה של ביבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: