תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 17:42 
אני מציע שהחרדים יקבלו קצבאות ולא יצטרכו ללכת לעבוד ולצבא וכל מה שבא להם.

באוקיאניה.

שולח 100,000 לניו זילנד, 100,000 לאוסטרליה, מפזר את השאר בכל מיני פיג'י ויאללה בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
או בקיצור:
דפקנו אותם ממש ממש ממש ממש ממש חזק 50 שנה בשביל שהם יתחננו ללכת למקום אחר או שהעולם יתחנן שנשחרר אותם.

זה לא הולך לקרות. בעיקר מהסיבה הפשוטה שמבחינתם, גם הם קשורים לאדמה הזו. וזה יותר חשוב לרבים מהם מאשר זהות השלטון הנוכחי.
תהרוג את כולם או תלמד להתייחס אליהם בשוויון.

אגב,
אין אף "ציווי אלוהי" שבו נאמר שהארץ הזו תהיה ליהודים בלבד. לא ברית בין הבתרים, לא חזונות הנביאים ואפילו לא במורשת הרב קוק.
הציווי האלוהי האמיתי, הישיר, היחיד שקיים הוא עשרת הדברות. ושם נאמר בצורה ברורה "לא תרצח". בלי כוכביות, בלי פרשנויות.
הקנאות המטורפת לכך שרק יהודים יחיו בארץ הקודש בעצמה מנוגדת לערכים בסיסיים ביהדות.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 18:06 
אדום נחמד כתב:
תגיד, ניסים, אם הדרישה שלך על האדמה נגזרת ישירות מציווי אלוהי, איך אתה חי עם השליטה היהודית מבאר שבע-דרומה.
הרי ישראל המקראית לא כוללת אזורים אלה.

זה לא מדויק ובכל מקרה, זה לא רלוונטי לנושא.

יש ציווי אלוקי גם ל"ונשמרתם מאוד לנפשותיכם". יש איסור גם לאפשר לזרים המעוניינים להשתלט על עיירות בהם חיים יהודים בחו"ל לעשות זאת והוראה לצאת ולהלחם גם בחו"ל אם יש סכנה לישוב יהודי בחו"ל, ואף לחלל את השבת אפילו אם הם יש ספק אם כוונתם לסכן את היהודים או שהם באים רק כדי לגנוב "קש ותבן" (כלומר, רכוש). סימן שכט, סעיף ו', שולחן ערוך: "עכו"ם שצרו על עיירות ישראל.... ובעיר הסמוכה לספר אפילו לא באו אלא על עסקי תבן וקש מחללין עליהם את השבת". זה דבר מאוד מאוד נדיר ביהדות שיש הוראה לחלל שבת. אם ברור שהם באים רק כדי לגנוב אסור לחלל את השבת עליהם ולהלחם בהם. ההוראה להלכה היא שאין לאפשר לזרים להמצא אפילו בסמוך לארץ אם יש סבירות כלשהי/מידע מקדים שבכוונתם לפגוע ביהודים ואם יש כאלה יש להלחם בהם.

הדרישה שלנו על האדמה, לא רק שלי. אתה חי בת"א או חיפה או אשדוד בדיוק בגלל הנאמנות של עם ישראל לאותו צו אלוקי בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 18:08 
19 כתב:
אני מציע שהחרדים יקבלו קצבאות ולא יצטרכו ללכת לעבוד ולצבא וכל מה שבא להם.

באוקיאניה.

שולח 100,000 לניו זילנד, 100,000 לאוסטרליה, מפזר את השאר בכל מיני פיג'י ויאללה בכיף.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 18:14 
קומוניסים כתב:
NARKOTIKA כתב:
ספר לי איזה עוד זכויות אתה הולך לשלול מהם חוץ מהצבעה. זה מעניין.
מותר לנו להתחתן איתם?

בעברית זה לא נקרא לשלול, כי מראש אין להם כל בסיס לזכאות כזו.
נכון שאני לא מתכוון להעניק להם זכויות אזרח מכל סוג, כשהמטרה היא שהם ייהנו בהמשך מזכויות אזרח מלאות, מה שבמצב הנוכחי לעולם לא יוכל לקרות להם. מהדברים שלך עוד ניתן לחשוב שהיום בעזה הילדים, הנשים, הקשישים, הנכים, החולים פשוט נהנים מכל רגע, אין אבטלה ורמת החיים קסומה ופתאום אני זה שבא ומתעמר בהם. קצת הגינות. האו"ם (אונרא) והמעצמות עד היום נכשלו בכך כישלון מוחץ, אני לא רואה באופק שום סיבה שהמצב החברתית-כלכלי שלהם ישתפר במתכונת הזו.

אז אתה אומר שבגלל שהמצב שלהם יהיה יותר טוב בישראל לעומת עזה הם צריכים לקבל את זה?
אתה מוכן שבעולם יתייחסו לישראל כמו שמתייחסים לחמאס? אתה יודע מה זה מצב יחסי? אפשר גם לבוא לעניים היום שמבקשים תרומות בפסח ולהודיע להם שהם חיים יותר טוב ממה שהמלכים חיו לפני 4000 שנה.

ובכלל, זורם לך אם נשים אותך בצינוק כל החיים שלך, ונגיד לך לסתום את הפה, כי בתא הגזים היהודים סבלו יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 18:20 
roygordana כתב:
או בקיצור:
דפקנו אותם ממש ממש ממש ממש ממש חזק 50 שנה בשביל שהם יתחננו ללכת למקום אחר או שהעולם יתחנן שנשחרר אותם.

זה לא הולך לקרות. בעיקר מהסיבה הפשוטה שמבחינתם, גם הם קשורים לאדמה הזו. וזה יותר חשוב לרבים מהם מאשר זהות השלטון הנוכחי.

אגב,
אין אף "ציווי אלוהי" שבו נאמר שהארץ הזו תהיה ליהודים בלבד . לא ברית בין הבתרים, לא חזונות הנביאים ואפילו לא במורשת הרב קוק.
הציווי האלוהי האמיתי, הישיר, היחיד שקיים הוא עשרת הדברות. ושם נאמר בצורה ברורה "לא תרצח". בלי כוכביות, בלי פרשנויות.
הקנאות המטורפת לכך שרק יהודים יחיו בארץ הקודש בעצמה מנוגדת לערכים בסיסיים ביהדות.

הם גם דפקו אותנו. אתה לא יכול להתעלם מאלפי נרצחים רבבות פצועים בפיגועי טרור.
מה אתה רוצה שנעשה? אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור. צריך להתקדם מכאן לאיפושהו, נכון?
אני לא אהרוג את כולם ולא אהרוג אף פעם אדם חף מפשע בזדון, אהרוג את עצמי קודם את תכריח אותי לעשות זאת. אז מה קשור עכשיו "לא תרצח"?
אנחנו רוצים לפתור את הבעיה. זה לא עניין של להתייחס בשיוויון. הם קשורים לאדמה, סבבה. גם אני קשור לארץ ישראל המזרחית ואני מבין שכרגע זה מה יש.
יש פה כמיליון וחצי ערבים מוסלמים בעלי אזרחות ישראלית שאני מתייחס אליהם בשיוויון מלא.
ויש עוד שני מליון המגדירים עצמם כ"פלסטינים" וחיים בירדן ויש להם אזרחות. שטח ירדן הוא מעל לפי 4 משלנו.
אז מי שבכל זאת ירצה לגזול את המעט שנשאר לנו פה ולחסל אותנו, אין בעיה. נלחם בו וננצח אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 18:28 
קומוניסים כתב:
roygordana כתב:
או בקיצור:

אגב,
אין אף "ציווי אלוהי" שבו נאמר שהארץ הזו תהיה ליהודים בלבד . לא ברית בין הבתרים, לא חזונות הנביאים ואפילו לא במורשת הרב קוק.

יש פה כמיליון וחצי ערבים מוסלמים בעלי אזרחות ישראלית שאני מתייחס אליהם בשיוויון מלא.
ויש עוד שני מליון המגדירים עצמם כ"פלסטינים" וחיים בירדן ויש להם אזרחות. שטח ירדן הוא מעל לפי 4 משלנו.
אז מי שבכל זאת ירצה לגזול את המעט שנשאר לנו פה ולחסל אותנו, אין בעיה. נלחם בו וננצח אותו.

א. אתה לא מתייחס אליהם בשוויון מלא
ב. או שלא הבנתי אותך, או שקראת עכשיו לשטחי איו"ש ירדן, ואם זה המושג מבחינתך אתה לא רוצה לספח, אתה רוצה לכבוש שטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 18:29 
NARKOTIKA כתב:
קומוניסים כתב:
NARKOTIKA כתב:
ספר לי איזה עוד זכויות אתה הולך לשלול מהם חוץ מהצבעה. זה מעניין.
מותר לנו להתחתן איתם?

בעברית זה לא נקרא לשלול, כי מראש אין להם כל בסיס לזכאות כזו.
נכון שאני לא מתכוון להעניק להם זכויות אזרח מכל סוג, כשהמטרה היא שהם ייהנו בהמשך מזכויות אזרח מלאות, מה שבמצב הנוכחי לעולם לא יוכל לקרות להם. מהדברים שלך עוד ניתן לחשוב שהיום בעזה הילדים, הנשים, הקשישים, הנכים, החולים פשוט נהנים מכל רגע, אין אבטלה ורמת החיים קסומה ופתאום אני זה שבא ומתעמר בהם. קצת הגינות. האו"ם (אונרא) והמעצמות עד היום נכשלו בכך כישלון מוחץ, אני לא רואה באופק שום סיבה שהמצב החברתית-כלכלי שלהם ישתפר במתכונת הזו.

אז אתה אומר שבגלל שהמצב שלהם יהיה יותר טוב בישראל לעומת עזה הם צריכים לקבל את זה?

אני אומר שמי שממשיך לדבר על "מדינה פלסטינית" שלעולם לא תקום ומעניק להם תקוות שווא, רק פוגע. גם בהם וגם בנו ומשחק לידיים של החמאס. אם באמת העולם רוצה לעזור אז שבאמת יעזור וייקח חלק בפתרון הבעיה.

אתה מוכן שבעולם יתייחסו לישראל כמו שמתייחסים לחמאס? אתה יודע מה זה מצב יחסי? אפשר גם לבוא לעניים היום שמבקשים תרומות בפסח ולהודיע להם שהם חיים יותר טוב ממה שהמלכים חיו לפני 4000 שנה.
למה? למה שיתייחסו אלינו כמו לחמאס? לא ברור

ובכלל, זורם לך אם נשים אותך בצינוק כל החיים שלך, ונגיד לך לסתום את הפה, כי בתא הגזים היהודים סבלו יותר?

לא. לא זורם לי. אבל מה הקשר. מי שם את מי בצינוק ולמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
פעם, עשר שנים, גם פחות, הייתי קורא פה בפורום את השטויות האלה ומתעצבן ומתנגח ומתכווח ומעליב ומתנשא.
היום אני אפילו קצת מתמוגג. כי בסופו של דבר אני מאמין שקומוניסים ושות' הולכים לקבל כזו כאפה מצלצלת מהמציאות ש"המשבר האמוני" שהיה אחרי פינוי גוש קטיף ייראה כמו סדנה למציאת האושר הפנימי.
רובכם, אגב, תשחקו אותה נורא מבינים ואמפתיים ביום הזה, נדיבות של מנצחים. ואני אחגוג ואלעג ואדרוך עליהם עוד יותר. על כל מה שהם העבירו אותנו 50 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 18:34 
NARKOTIKA כתב:
קומוניסים כתב:
roygordana כתב:
או בקיצור:

אגב,

א. אתה לא מתייחס אליהם בשוויון מלא

ב. או שלא הבנתי אותך, או שקראת עכשיו לשטחי איו"ש ירדן, ואם זה המושג מבחינתך אתה לא רוצה לספח, אתה רוצה לכבוש שטח.

א. אני כן. וככל שיש מה לשפר בנושא הזה במידה ויש פערים אני בעד לצמצם אותם.
ב. כן, התכוונתי למדינת ירדן. אתה אומר קשורים לאדמה הזאת. עם כל הכבוד, לא מדובר באומה שחסר לה שטח. אני על המעט שנשאר לא רוצה ולא יכול לוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 18:40 
ערן כתב:
פעם, עשר שנים, גם פחות, הייתי קורא פה בפורום את השטויות האלה ומתעצבן ומתנגח ומתכווח ומעליב ומתנשא.
היום אני אפילו קצת מתמוגג. כי בסופו של דבר אני מאמין שקומוניסים ושות' הולכים לקבל כזו כאפה מצלצלת מהמציאות ש"המשבר האמוני" שהיה אחרי פינוי גוש קטיף ייראה כמו סדנה למציאת האושר הפנימי.
רובכם, אגב, תשחקו אותה נורא מבינים ואמפתיים ביום הזה, נדיבות של מנצחים. ואני אחגוג ואלעג ואדרוך עליהם עוד יותר. על כל מה שהם העבירו אותנו 50 שנה.

יפה שאתה מאמין. אמונה זה חשוב. אגב, אם אני לא טועה גם בזמן הגירוש ב2005 התמוגגת כאן בפורום.
בכל מקרה, "קומוניסים ושות", בעיקר השות', זה התקווה של הנכדים והנינים שלך לחיות בשלום. הם לא אשמים שסבא שלהם חווה בזמנו משבר זהות חמור ושכח מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך.
נלחם גם בשבילך, נלחם גם בשבילם.
אנחנו ננצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
פינוי גוש קטיף נעשה בצורה שגויה וחד צדדית, ולכן לא הביא עמו את התוצאה הבטחונית המצופה.
אבל כן, כל מתנחל שמפונה מ״ביתו״ זה ניצחון קטן.
כך או כך תפסידו. או שתיזרקו חזרה אל מעבר לקו הירוק או שתישארו פה במדינה רק עם שכמותכם, שזה - גם אתם יודעים - גרוע הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 21:55 
רגע רגע, גם ערביי ישראל מקבלים את הדיל?
ואם לא, אז שוללים להם את האזרחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 21:57 
ערן כתב:
פינוי גוש קטיף נעשה בצורה שגויה וחד צדדית, ולכן לא הביא עמו את התוצאה הבטחונית המצופה.
אבל כן, כל מתנחל שמפונה מ״ביתו״ זה ניצחון קטן.
כך או כך תפסידו. או שתיזרקו חזרה אל מעבר לקו הירוק או שתישארו פה במדינה רק עם שכמותכם, שזה - גם אתם יודעים - גרוע הרבה יותר.

ערן, האם יכול להיות שהבעיה היא לא "בצורה השגויה שלא הביאה את התוצאה הבטחונית המצופה"?
שהבעיה היא לא שעד עכשיו לא הצענו את הצעת הקסם הנכונה שאז נחיה כולנו בשלום ובשלווה במנוחה ובנחלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 22:04 
20 כתב:
רגע רגע, גם ערביי ישראל מקבלים את הדיל?
ואם לא, אז שוללים להם את האזרחות?

בכל מקרה אין לשלול להם אזרחות.
לדעתי הם לא צריכים להיות חלק ולא יוכלו להינות מזה. אני מניח שיהיו מי שיחלקו עליי אך זו עמדתי בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 22:50 
למה בעצם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2015, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
ואח"כ אומרים שהשמאל הזוי וסהרורי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מה אתם מדברים בכלל עם היודונאצי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 06:45 
יובל כתב:
מה אתם מדברים בכלל עם היודונאצי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
קומו, נראה אותך בטקס הזכרון האלטרנטיבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 07:42 
20 כתב:
למה בעצם?

כי הם אזרחי ישראל.

אני יודע שיש דעות הנוספות בנושא.
אחרי הכל מדובר בהצעה מפתה ולא בכפייה חלילה, ככל הנראה יהיו ערבים אזרחי ישראל שמאוד מאוד ירצו ואולי נצטרך לשקול להיעתר לבקשתם.
לי על פניו נראה שהם לא צריכים להיות חלק מהחגיגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת, קומוניסים יודו-נאצי? חלאס עם הטמטום הזה
הוא לא רוצה להרוג את כל הערבים, לעולם לא תשמע ממנו "מוות לערבים" או "מוות לשמאלנים" (ואני עקבתי אחריו הרבה). נכון, הוא לא פשרן גדול ובעד ארץ ישראל השלמה אך מקפיד לבטא את דעותיו ללא שנאה מטורפת כמו אחרים (ואני אחד שכינה המון מטורפים בשם יודו-נאצים)
אליהו, למרות ההבדל הניכר בהשקפותינו אני גאה להיות חבר שלך. הלוואי שכל הימין ילמד ממך איך לא לשנוא בני אדם באופן גורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
זה מאוד שטחי מה שאתה אומר. כדי להיות נאצי לא צריך להתבטא בגסות או לקלל או להפגין שנאה באופן פומבי*.

*לא כולל הפגנה נגד משפחות שכולות בערב יום הזיכרון שלהן. אגב גאווה להיות חבר וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
אין שום קשר לגסות. ישנם כאלה שיתבטאו בצורה עדינה יחסית, בלי "קללות" כשבפועל כל רצונם הוא להשמיד באופן כוללני עם שלם או מגזר שלם. קומוניסים, ויש לי לא מעט שעות איתו, מעולם לא העלה על בדל שפתיו רצון למוות כולל של אנשים מדת, מגזר או לאום שונה. מקסימום מוות למחבלים, משהו סביר בהחלט.
לא אהבתי את ההפגנה ההיא אך אינני חושב שהיא משהו חריג במיוחד במדינה הזאת ובטח לא תהפוך את אליהו לנאצי. וכן, גאה בכך שיש לי חברים עם דעות פוליטיות שונות ועם אמונות דתיות שונות. כל עוד הם לא רוצים ש"כל השמאלנים ימותו" (אחרי הכל הם ירצו גם במותי) או שכל הערבים יתפגרו, אין לי שום בעיה עם דעתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 08:59 
תודה אורנה :ROSE:
בוודאי שרצון במותם של אנשים בגלל דעתם הפוליטית או מוצאם לא עולה אפילו על דעתי. אני גאה לומר שלא רק שאינני חושב כך אלא גם פועל בקבוצות סגורות ובפעילויות שונות לפני ומאחורי הקלעים כדי שיפסק השיח הגזעני הרדוד המטומטם והמסוכן הזה של איחולי מוות לערבים/שמאלנים, ואף רשמתי בנושא זה כמה הצלחות.
סך הכל האמירות האלה כלפיי מגוכחות בעיניי ולא ממש מזיזות לי את האשך. תתמודדו, תתווכחו, לא צריך לקלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
תודה אורנה :ROSE:
בוודאי שרצון במותם של אנשים בגלל דעתם הפוליטית או מוצאם לא עולה אפילו על דעתי. אני גאה לומר שלא רק שאינני חושב כך אלא גם פועל בקבוצות סגורות ובפעילויות שונות לפני ומאחורי הקלעים כדי שיפסק השיח הגזעני הרדוד המטומטם והמסוכן הזה של איחולי מוות לערבים/שמאלנים, ואף רשמתי בנושא זה כמה הצלחות. סך הכל האמירות האלה כלפיי מגוכחות בעיניי ולא ממש מזיזות לי את האשך. תתמודדו, תתווכחו, לא צריך לקלל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

*לא כולל הפגנה נגד משפחות שכולות בערב יום הזיכרון שלהן. אגב גאווה להיות חבר וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 12:21 
ימים טובים, מי שלא צורח מוות ליהודים הוא לא ניאו נאצי. קריטריון נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 12:43 
מי שמצביע לברוך מרזל הוא יודונאצי גם אם הוא מתשטש את זה.
ו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 12:55 
אדום נחמד כתב:
ערן כתב:

גם הטענות היחידות שהיו מתקבלות על הדעת בעיניי נגד המחאה למול חילול יום הזיכרון בטקס המשווה חללי מערכות ישראל ונרצחי פעולות האיבה למחבלים, גם טענות אלה התמוססו ונעלמו בשנה האחרונה בשעה שהופיע במקום מחבל שדקר חיילי צהל ופצע אותם באורח קשה ומשמש כנציג ארגון "לוחמים לשלום" בטקס. הקו האדום נחצה ומבחינתי זה הוכיח לי סופית שהמחאה הייתה נכונה ומוצדקת, גם אם בחלק מהשנים נעשתה בצורה שלא מקובלת עליי ע"י חלק מהמוחים במקום.
אם זה הופך אותי לנאצי בעיניך, כנראה שלמילה הזו אין משמעות עבורך, וחבל שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: