תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 642 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: **מקצה המרתון בת"א נדחה** (אשכול ריצה מתעדכן)
הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 15:33 
אין זאת אלא כי השהות הארוכה בניכר גרמה למעט חלודה אצלך
כל אשר אמרתי הוא שהיום היה מתאים הרבה יותר לקיום המרתון מבחינת מזג האוויר
וכן, מה לעשות זוהי דעתי הנסמכת על נתוני מזג האוויר והיא נחרצת
באשר לריצה
אני מעז לשער שרצתי קצת יותר קילומטרים ממך
משום שאני מבוגר יותר ובהסתמך על עדותך שלפיה אתה לא רץ אלא רוכב
אינני יודע אם זה עושה אותי יותר מומחה לעניני ריצה אבל גם לא בטוח שאתה יותר מומחה ממני
אם אתה חושב שהיה יותר מתאים לקיים את המרתון ביום שישי , מבחינת התנאים האקלימיים אנא פרט והסבר
לפני שאתה נפנה להטחת עלבונות בלתי מבוססים כדבעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים הדברים הכי ראויים שקראתי מאז הטרגדיה.

http://www.shvoong.co.il/he-IL/282/14406/

שימו לב בעיקר לתמונה האחרונה, איך שאיזור קו הסיום נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:

מעולה.

עד עכשיו דעתי תאמה לכל מי שדיברתי איתו שקשור לתחום (כלומר, רץ במהלך השנה) ואילו אנשים מבחוץ ממשיכים בשלהם בהפניית אצבע מאשימה.
לא פוסל אף אחד ולא רומז אבל ראוי היה אם אמצעי התקשורת לא היו מפמפמים את משנתם בנושא בלי שאירועי הריצה נחקרו כראוי.

נערך לאחרונה על ידי תתאבד כבר בתאריך 18 מרץ 2013, 01:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 01:33 
EISEN כתב:

מאמר מצוין.
כדאי שיחולק לקריאת חובה לכל מי שנרשם למרתון הבא, ויותר חשוב, לאלו שרצים מרחקים קצרים יותר.
ראוי כמובן שגם המארגנים יקראו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 06:26 
מסכים גם כן
עוד לפני מה שקרה טענתי שמרתון תל אביב מאורגן גרוע
ובעיקר הוא צפוף בטרוף
אני אישית לא מתכוון להשתתף בו בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:32 
mkorman1 כתב:
מסכים גם כן
עוד לפני מה שקרה טענתי שמרתון תל אביב מאורגן גרוע
ובעיקר הוא צפוף בטרוף
אני אישית לא מתכוון להשתתף בו בעתיד

נכון, היה צפוף, בעיקר בהתחלה ובסוף(בהזנקה וקו הסיום) אבל זה לא הורגש כמעט.
בוא נגיד -זה לא מה שהפריע לאנשים
אגב, לטעמי הצפיפות היתר על המידה נוצרה עקב שינוי הלוז. אחרת החצי מרתון וה10 ק"מ לא היו אמורים כמעט להתנגש.
בנוסף - היו יותר מידי מקצים.
חייבים לקחת החלטה אם עושים את המירוץ עממי עם כל המקצים העממים של ה4 ק"מ, גלגיליות וכל שאר הדברים שהיו או מקצועני - מקצים של 10, חצי ומרתון בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:48 
בוטל מקצה המרתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
נו, אמיר, אתה מנסה לעייף בכוונה?

"אם כל מה שנשאר מהטענות שלך זה שמזג האוויר לא היה חם מדי..."
זה לא מה שנשאר מכל הטענות שלי. לי בכלל לא היו טענות, לאנשים אחרים היו טענות.
אבל זה לא מה שנשאר, זה הדבר היחיד שמראש אמרתי. כל השאר נגזרות של זה.

בעניין האחריות של הרצים על עצמם - אין לי מה להוסיף. אני מבין שאתה לא מסכים איתי, למרות שבתור מבוגר אחראי זה נשמע לי מוזר.
לגבי הסטטיסטיקה של הפגועים שטענת שהיא חריגה - רק הטלתי בזה ספק, אני לא יודע אם זה נכון. אבל גם אתה לא הבאת שום סימוכין לזה שזו כמות חריגה.

ולשאלתך מה צריך היה לעשות כדי להפחית כמה שאפשר מקרים כאלה - כתבתי פעמיים, בנפרד, אם תבקש אחזור על כך.

אני אחזור עוד פעם עד שתבין, יש אחריות אישית על הרצים, תמיד תמיד יש, זה לא אומר שאין דברים שהמארגנים יכולים לעשות בשביל להקטין את הסיכוי שזה יקרה.
לדוגמא - תאונות דרכים זו כמעט תמיד אשמה של הנהג, ועדיין, זה יותר מלגיטימי לצפות שישפרו כבישים מסוכנים.

לגבי כמות ההרוגים, כמו שאמרתי לך, זה כמו שתבקש ממני להוכיח שלא מתים אנשים בכל משחק כדורגל - כל מי שיש לו אפילו הבנה בסיסית בתחום יודע שזה לא קורה, אתה מעלה פה תיאוריה (זה משהו לא חריג) חובת ההוכחה עליך (ואני אחסוך לך זמן בגוגל - זה לא קורה, ושווה לך לשאול את עצמך למה אתה כזה מתעקש על נקודה שאתה בעצמך מודה שאתה לא מבין בה).

לי יש ציפיות שאנשים לא ימותו במרתון, יש מקומות שהצליחו לפענח איך לעשות את זה, רבאק, אפילו בטבריה התסדרו עם זה, ושם הם אפילו לא הצליחו לפענח איך אומרים '200'.

נ.ב.
אני מוכן לקבל שיש דברים שהם לחלוטין מעבר לשליטה של המארגנים, אם למישהו יש פגם מולד והוא מת מדום לב אין הרבה מה לעשות, אבל כמות הפצועים פה רומזת לי שיש מערכתי שהיה פה לקוי.

EISEN כתב:

יש כמה בעיות במה שהוא כותב פה, דבר ראשון, לאנשים (ובמיוחד אנשים לא סופר מאומנים) קשה מאד לדעת מתי הגוף שלהם הולך להתפרק.
ריצת מרתון זה לא הדבר הכי בריא בעולם, ואפילו בריצה שהולכת חלק הגוף שלך הולך לתת לך אותות אזהרה די רציניים שאתה הולך לשבור אותו, אתה יכול לטעון שזה לא בסדר, אתה יכול לצעוק שצריך יותר אחריות אישית, אבל אם תתעלם מזה אתה תגמור עם אנשים בבית חולים (ולדעתי עד כמה שאפשר עדיף להקטין את כמות האנשים שגומרים בבתי חולים, ותאמין לי, זה אפשרי).

בוא אני אתן לך דוגמא אישית, אני התעלפתי ממכת חום בצבא, (לא משהו רציני יותר מדי, זה לא החוש השישי ואני לא מת) ואני לא יכול להגיד לך בבטחון שאני מוסגל לדעת באמצע ריצת מרתון אם אני בדרך לקבל את זה, אני מקווה שכן, אבל אני לא בטוח בכלל בכלל בכלל.

מעבר לזה, אני לא מבין למה הוא מביא את רשימת הבזיונות הכי גדולים בהיסטוריה של המתרונים בשביל להגן על מה שהלך בת"א.
זה כמו שתגיד, מה אתם רוצים מחיפה בנוגע לאמיר ראנד, הרי היה לנו את הילסבורו והייזל (וההשוואה לאולימפיאדה היא לא רלוונטית בכלל, אנחנו מדברים פה על ריצה חצי עממית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 14:38 
לסיכום, אמיר:

1. אני לא פותר את מארגני המירוץ מאחריות. אפילו כתבתי מספר דברים שצריכים להיעשות בנוסף על מה שכנראה נעשה היום. יש כמובן דברים שברור שהם בתחום אחריותם (לא יתכן שלא יהיו מספיק מים לרצים, למשל).

2. שום דבר לא פותר את הרץ מאחריותו (אין לך מספיק מים? עצור, אלה החיים שלך).

3. אתה ממשיך להתעקש שאני מעלה כאן איזו תאוריה ("זה משהו לא חריג"), בעוד טענתך (זה חריג) היא לא תאוריה, ועלי חובת ההוכחה. ובכן, שוב, רק אמרתי שאני לא בטוח שזה חריג, ואתה לא הבאת שום סטטיסטיקה שתתמוך במה שאמרת. חיפשתי רק מעט, והנה מאמר שמביא קצת סטטיסטיקה על מרתון לונדון.
http://www.pponline.co.uk/encyc/london- ... rathon-881

אם נכון הדבר שמד"א טיפל ב-50 איש, ו-30 פונו לבתי חולים (הארץ), זה כנראה לא הרבה יותר מהשיעור הממוצע המקביל במרתון לונדון, בודאי לא יותר מהשנים היותר בעייתיות שם, ודאי וודאי שלא בולט בצורה חריגה (נניח פי 3 מהרגיל).

4. בניגוד לטענות הראשוניות כאן, לא היה צריך לבטל את הארוע, היה צריך להיערך נכון ולתת הנחיות מפורטות מתאימות לרצים. אבל זה נכון תמיד, ויחסוך הרבה נפגעים גם ב-20 מעלות.

5. איחלתי לחיל בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אולטרא לייט רמת הגולן 5.4.13 (אשכול ריצה מתעדכן)
הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
http://www.shvoong.co.il/he-IL/98/14427/
ציטוט:
לאחר ביטול מקצה המרתון המלא ב"מרתון ג'ילט תל אביב" החליטה מערכת ישראמן על אף קוצר הזמן להפשיל שרוולים ולהתגייס לטובת הקהילה. בחינת תנאי מזג האוויר מעלה שיום שבת ה-23.3.2013 נוח הרבה יותר לריצה מיום השישי שלפניו, ולכן, למרות צער הפגיעה ברצים שומרי השבת, הוחלט להיערך במהירות שיא ולקיים "מרתון ישראמן" ביום שבת. הטמפרטורות החזויות בתל אביב בשבת – בין 13 ל-20 מעלות בלבד עם מעט רוח ואפילו סיכוי לטפטוף.

ספורטאי השבוע של שוונג מסכם:
ציטוט:
בקשר לחום: קרה אסון נורא, נורא. יחד עם זה חייבים להבין שחצי מרתון אינו מירוץ עממי! זה מירוץ קשה, סיבולת. שמעתי לא מעט אנשים שסיפרו שהם עשו קפיצה מ-10 ק"מ לחצי מרתון. זה פשוט אסור! היה יבש במירוץ, יותר יבש מאשר חם, אבל אני יכול להעיד שהיתה בת"א הרבה שתייה, ומחלקי המים צעקו לכולם בכל תחנה "תשתו, תשתו, לשתות"! ההבדל? במרוץ עין גדי שניים היו במצב קשה מאוד, אבל לא שמעו על זה כי למזלם של כולם, הנפגעים נשארו בחיים.

אחרי שעברנו את הסאגה הזו והכפלנו את כמות התגובות באשכול תוך שבוע לעומת החודשיים וחצי שהאשכול היה פתוח, אפשר לחזור לעסוק בספורט ולא בתככים וספקולציות.

לא יודע אם ההשתתפות באולטרא לייט רמת הגולן תצא לפועל, כרגע המאמן לא מאשר לי אבל עוד נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 19:41 
אתה רץ בתור תחביב או מעבר לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
אני אניח שהשאלה הופנתה אליי-
ההבדל בין מקצועי לחובבני זה שמקצועי עוסק במשהו כמקצוע שלו, מכיוון שלא כך הדבר אני אניח ש99.9% מהרצים מוגדרים כחובבניים, אבל גם בהגדרה הזו יש כמה דרגות, ואני מניח שאני ברמה אחת מעל לתחביב "קל" אבל עדיין מתחת למרתוניסטים למשל, ומרתוניסטים ברמה מתחת לאנשי ברזל או רצי סיבולת וכו'..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 11:06 
מכירים מישהו שהולך לרוץ במרתון פריז עוד שבועיים? אשמח אם יוכל להדביק על החולצה סטיקר מטעם מטה המאבק בהסגרת רוצחי לי זיתוני ז"ל, המשפט מתחיל שם באפריל וזה בדיוק הזמן ליצור לחץ ציבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 11:21 
הצלם, אני מכיר מישהי כזאת, אני אדבר איתה מחר ואחזיר לך תשובה אם היא תסכים.
כמו כן, בנושא האשכול, מחר מתקיימת ריצת הכנה ברמת הגולן על מסלול האולטרה (ריצה של 20 ק"מ)
ככה שמי שבאזור מוזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 11:24 
tsach כתב:
הצלם, אני מכיר מישהי כזאת, אני אדבר איתה מחר ואחזיר לך תשובה אם היא תסכים.
כמו כן, בנושא האשכול, מחר מתקיימת ריצת הכנה ברמת הגולן על מסלול האולטרה (ריצה של 20 ק"מ)
ככה שמי שבאזור מוזמן.

מעולה, אם היא גרה בצפון אפשר בקלות להעביר לה את זה בדואר או בדרכים מפוקפקות אחרות. אם היא נוסעת עם עוד אנשים זה בכלל טוב.

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

הייתה יוזמה של צדק בשבילי גם במרתון ת"א.
אגב, יום שבת מארגני ישראמן עורכים את המרתון, נכון לאתמול נרשמו 496 אנשים מתוך 500 כך שאני מניח שזה כבר מלא..אם מישהו יכול ומעוניין הם מחפשים מתנדבים

מסתמן מרגע לרגע שלא אוכל לרוץ את האולטרא לייט עקב מחלה (אתמול פיספסתי אימון עקב 38.5 מעלות). כנראה שבימים הקרובים לא אוכל להתאמן (אם אני מצליח לקום בלי להסתחרר זה נס) אז איאלץ לוותר על זה,
בכל מקרה צח תעדכן אם וכאשר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 14:01 
איירונמן מלבורן עוד שלושה ימים.
http://ironmanmelbourne.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
היום יצא לדרך מרתון ישראמן. 9:30 יצאתי לשם על מנת לראות ולעודד אבל אני עדיין עם חום והתבלבלתי מספר פעמים בדרך ואז התייאשתי ועשיתי אחורה פנה (כבר הגעתי לפארק הירקון והכל אבל פשוט לא היה בי כח). תוצאות בטח יעלו בשעות הקרובות

שאלה אוף טופיק:

כמה השקעה צריך לשים, פחות או יותר, על אופניים וציוד רכיבה נלווה (לא טריינר, אלא אם זה באמת ממש הכרחי) על מנת להיכנס לתוך שגרת אימונים לקראת נניח טריאתלונים (לא איירונמנים) ?

ריצה היא ספורט יחסית זול, מלבד נעליים ומדרסים, שאלה דברים שקונים אחת לשנה, מי יותר מי פחות, אין הוצאות גדולות אבל על מנת להיכנס לטריאתלון צריך בסיס כלכלי איתן, וזה נראה לי יותר ויותר כמשימה בלתי אפשרית למי שאינו אמיד++

חוו את דעתכם (אדום מטלי בוא לפה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 11:58 
תתאבד כבר כתב:
היום יצא לדרך מרתון ישראמן. 9:30 יצאתי לשם על מנת לראות ולעודד אבל אני עדיין עם חום והתבלבלתי מספר פעמים בדרך ואז התייאשתי ועשיתי אחורה פנה (כבר הגעתי לפארק הירקון והכל אבל פשוט לא היה בי כח). תוצאות בטח יעלו בשעות הקרובות

שאלה אוף טופיק:

כמה השקעה צריך לשים, פחות או יותר, על אופניים וציוד רכיבה נלווה (לא טריינר, אלא אם זה באמת ממש הכרחי) על מנת להיכנס לתוך שגרת אימונים לקראת נניח טריאתלונים (לא איירונמנים) ?

ריצה היא ספורט יחסית זול, מלבד נעליים ומדרסים, שאלה דברים שקונים אחת לשנה, מי יותר מי פחות, אין הוצאות גדולות אבל על מנת להיכנס לטריאתלון צריך בסיס כלכלי איתן, וזה נראה לי יותר ויותר כמשימה בלתי אפשרית למי שאינו אמיד++

חוו את דעתכם (אדום מטלי בוא לפה?)

אסייג בכך שאני רוכב, לא טריאתלט.
אופניים מקצועיים לטריאטלון הם אופני נג"ש (TT) שהם שונות קצת במבנה שלהם מאופני כביש, ובאופן כללי יותר יקרות, למרות שגם באופני כביש אפשר להגיע למחירים אסטרונומיים. בנוסף כדי לרכב על אופני TT בתנוחה המתאימה, כלומר על האירובר, צריך מיומנות טכנית ושליטה מאד טובה באופניים, ולא משיגים את זה ביום אחד.

אני הייתי ממליץ לך לקנות אופני כביש, אפילו יד שניה, ואם תרצה אפשר להתקין עליהן אירובר. אתה יכול לדעתי לקנות כאופניים ראשונות משהו בסביבות 1500-2000 ש"ח. הכי טוב ללכת לחנויות אופניים בתל אביב, להגיד להם מה הצרכים שלך ומה התקציב, והם ימצאו לך משהו מתאים. בכל מקרה, מאד חשוב להתאים אופניים למידות שלך, אחרת תסבול ותגרום לעצמך נזקים. כך שבכל מקרה עדיף לעשות את זה בחנות (שם המוכרים יודעים לתאים שלדה לפי מידות הגוף שלך), ולא לקנות בעצמך ממישהו באופן פרטי.
ציוד נוסף שתצטרך הוא מכנסי רכיבה, קסדה וכפפות - חובה. זה עוד כמה מאות שקלים.
בנוסף, אבל לא חובה, חולצת רכיבה ונעליים על קליטים. וזה עוד כמה מאות שקלים.

אם אתה רוצה להתייעץ יותר אני אתה יכול להיכנס לשאול בפורום אופני כביש של תפוז ( http://www.tapuz.co.il/forums2008/forum ... rumid=1046 ) או אפילו לעשות שם חיפוש, כי אני זוכר פעמים לא מעטות שאנשים בסיטואציה שלך שאלו שם בדיוק אותן שאלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 15:02 
אתמול באיירונמן מלבורן הגיעה אשה, CORINNE ABRAHAM הבריטית, למקום ה-18 הכללי, כולל את הגברים. אגב, מהמים היא יצאה מקום 556...
http://www.ironman.com/triathlon-news/a ... z2OYUSMvny

(אגב, בת 36, תשובה לכל מי שחושב שזה גיל בו מוצדק ששחקן כדורגל יחזיק את הצד בדקה 60...)

כבוד רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש

שוונג :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מירוץ צהלה 6.4.13 (אשכול ריצה מתעדכן)
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
מירוץ צהלה ה6 6.4.13
השתתפתי בו גם בשנה שעברה. כבר לא בא במטרה רק לסיים אלא כעוד אימון בדרך למטרה הקרובה-שיפור התוצאה בחצי מרתון. בקיצור, בגישה אחרת לגמרי!

לא זכור לי כמה עמדות חלוקת מים ומה הכיבוד בסיום כלל, אבל מדובר בארגון של קאנטרי צהלה אז בטח יהיה כיבוד בשפע..קאנטרי ג' שנה שעברה הפציץ עם יוגורטים והמון פירות וחטיפי אנרגיה..

מקצים: 10, 5, 2.5 ק"מ תחרותיים | 5 הליכה, 600, 200 (עממי, הקצרים לילדים והורים)
זמני זינוק: תחילת החלוקה ביום המירוץ החל מ06:00, מקצה 5 ק"מ יזנק ב07:30, 10 ב07:45 והצעדה העממית ב07:50, מקצה 2.5 ב09:00
מחירים בהרשמה מוקדמת (עד 1.4.13): 90, 50, 60 ש"ח (ל10, 5, 2.5 ק"מ בהתאמה) | הרשמה מאוחרת (עד 2.4.13): 100, 80, 80 ש"ח (בהתאמה כמו למעלה)

יש גם מחירים למקצים של ה200, של ה600 וכן מבצעים לחברי צהלה אבל אני מניח שזה פחות רלוונטי, מי שבכל זאת מעוניין מוזמן להיכנס בלינק הבא:
http://events.shvoong.co.il/tzahala/?page_id=13
עד כה (28.3.13) נרשמו 1546 משתתפים. די הרבה! לא כולם ל10.

לאתר המירוץ:
http://events.shvoong.co.il/tzahala/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
נכנסנו לתקופה המעצבנת למי מאיתנו שמעדיף לרוץ בראשית היום. מזל שאני חובב ערבים, יצאתי לפני שעה לריצת 6 קלה וזה היה עינוי של ממש.
שמועות מדווחות שיש כוונה להקדים את מרתון תל אביב לפברואר 14.

ובפינה הלוהטת של היום-התחלתי טיפול בקרח, וזה גם עינוי לא קטן. זה משתק את הרגל ומכביד על הנשימה, קור כזה שמרגיש כמו כוויה רותחת. אבל זה מרגיע. עידכונים בשבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
אני רק שאלה: מישהו יודע פרטים על המירוץ שיהיה ב3 במאי בראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
סעדון כתב:
אני רק שאלה: מישהו יודע פרטים על המירוץ שיהיה ב3 במאי בראשון? בצהלה כבר לא אשתתף

אחרי צהלה אני אעלה סיכום משלי על הריצה אבל כבר עכשיו כנס לאתר:
http://www.rishonrun.co.il/

קורמן אמור להיות מומחה, זאת העיר שלו ;)

שאלתי במייל אם אפשר לאסוף את ערכות המשתתף גם ביום הריצה ונענתי בחיוב,
אתה מתכנן להירשם? לאיזה מקצה?

הפועל ספונסרים של הריצה!!
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
סעדון כתב:
אני רק שאלה: מישהו יודע פרטים על המירוץ שיהיה ב3 במאי בראשון? בצהלה כבר לא אשתתף

אחרי צהלה אני אעלה סיכום משלי על הריצה אבל כבר עכשיו כנס לאתר:
http://www.rishonrun.co.il/

קורמן אמור להיות מומחה, זאת העיר שלו ;)

שאלתי במייל אם אפשר לאסוף את ערכות המשתתף גם ביום הריצה ונענתי בחיוב,
אתה מתכנן להירשם? לאיזה מקצה?

הפועל ספונסרים של הריצה!!
:hapoel:

וואלה בנתיים אני מתעניין רק כי עם יחסי האהבה שנאה שלי עם הברך אי אפשר לדעת.
יש לי פגישה עם פיזיוטרפיסט מחר וקניתי את המגן ברך שדיברנו עליו ניסיתי אותו אתמול וזה פשוט תענוג לרוץ איתו בכל מקרה אני אדע בימים הקרובים איפה אני נמצא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
אגב בראשון ראיתי שיש לא מעט נותני חסות נראה שהולך להיות אירוע בסדר גודל של ג'ילט או שאני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
נכנסנו לתקופה המעצבנת למי מאיתנו שמעדיף לרוץ בראשית היום. מזל שאני חובב ערבים, יצאתי לפני שעה לריצת 6 קלה וזה היה עינוי של ממש.
שמועות מדווחות שיש כוונה להקדים את מרתון תל אביב לפברואר 14.

ובפינה הלוהטת של היום-התחלתי טיפול בקרח, וזה גם עינוי לא קטן. זה משתק את הרגל ומכביד על הנשימה, קור כזה שמרגיש כמו כוויה רותחת. אבל זה מרגיע. עידכונים בשבת

איזה טיפול אתה עושה?
ואיזה מגן ברך משתמש ?
אני משתמש בKT TAPE לברך אחת והוא נהדר
בברך שנייה התחילו כאבים ברצועה האחורית וKTTAPE לא עוזר אולי מגן יעזור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
44:57 מקום 35 כללי וראשון בקט' (13-19 גברים). פעם ראשונה פודיום!
מסלול עם המון עליות וחול רך :HEART2:

רמתיים,
אחרי אימון אני מצנן את הרגל (בעיקר שוק וברך) עם שקית קרח ואז מעסה את האיזור, לפעמים במקלחת נותן למים קרים לזרום על האיזורים האלה. אני רץ עם גרבי לחץ שמעבירות את הלחץ מהשוק לירך ומקבעות את מיקום הברך אבל רק בריצות ארוכות, 14 ק"מ+

עייפים אך מרוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
44:57 מקום 35 כללי וראשון בקט' (13-19 גברים). פעם ראשונה פודיום!
מסלול עם המון עליות וחול רך :HEART2:

רמתיים,
אחרי אימון אני מצנן את הרגל (בעיקר שוק וברך) עם שקית קרח ואז מעסה את האיזור, לפעמים במקלחת נותן למים קרים לזרום על האיזורים האלה. אני רץ עם גרבי לחץ שמעבירות את הלחץ מהשוק לירך ומקבעות את מיקום הברך אבל רק בריצות ארוכות, 14 ק"מ+

עייפים אך מרוצים

13-19 ס"מ?
מתוך כמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 642 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: