joshsoos כתב:
אדום מטלי כתב:
joshsoos כתב:
ומי אמר שהוא לא היה מפסיד לזטאו. ואם כבר מנתחים את ההופעה של אוסטרליה לקראת השנה הבאה, מדובר באוסף אקלקטי של מספר שחייני על בכושר מצויין ( לארקין, מקווי, סיבוהם והאחיות קמפבל ) וזה היה מעולה לאליפות הזו אבל ממש לא בטוח שיספיק לריו. העולם יסתער על ה100 ו200 גב גברים, פרנקלין בריאה על הגב נשים ושוישטרום וקרומיויויויו על החתירה נשים, וזה לפני הפתעות שונות ומשונות שבטח יצוצו. האוסטרלים יצטרכו לכן עוד כמה שחיינים שיעלו רמה אחרת הם לא יגיעו להישגים האלה.
חוץ מלדקי הכל פתוח לשנה הבאה. טוב, גם פלפס...
נו בסדר.. בא נשמח עם מה שיש עכשיו. עד שנה הבאה אלוהים גדול.
חוץ מזה, אתה רואה שאני לא מבין בזה יותר מידי, אז אל תגיד לי אקלקטי. לזכרוני יש לנו היסטוריה לא רעה בשחיה.
מצד שני, בא לא נשכח שאנחנו כולה אומה של 22 מיליון איש, זה לא אמריקה למרות גודל היבשת, ואפילו לא המספרים של בריטניה הגדולה.
לא אמרתי לך לא לשמוח, חופשי...
הרבה יותר מלא רעה, יש היסטוריה מעולה בפרט בעשרים שנה האחרונות, אבל לדבר על הגודל לא רלוונטי כי אוסטרליה היא לא מדינה קטנה ויש מדינות קטנות ממנה עם מסורת שחיה זהה ( הונגריה, שבדיה, הולנד ) שמביאה תוצאות. זה הענין- מסורת. אם כבר הזכרת את בריטניה, היא דוגמה למסורת שחיה מתפתחת והתוצאות שלה באליפות הזו הן הוכחה להצלחה. הלוואי מתישהו אצלנו...
אני לא לגמרי מסכים. יש עניין של מספרים, כשעוסקים בספורט מסוים מספר גדול מאד של אנשים יש סיכויים יותר גבוהים למצוא כוכבים. אני חושב שאם תבדוק את יחס המדליות פר תושבים תמצא שאוסטרליה יותר טובה גם מהארצות שהזכרת.
והולנד היא גם באמת מדינה מאד ספורטיבית.
זה הישג עוד יותר גדול באוסטרליה, כי שם רוב מכריע של הילדים (בנים בעיקר) פונים לענפי ספורט שהם בכלל לא אולימפיים - פוטבול אוסטרלי, קריקט, נטבול, רגבי.
לגבי מה שאמרת בסיפא - הלוואי אצלנו - קשה להאמין. בבריטניה אם מחליטים על משהו יש את הסבלנות, הרצינות, המקצועיות לעשות את זה. דבר דומה מאד קרה לענף האופניים שלהם. במדינת החפ-לפ, אני לא רואה את זה קורה באופן קונסיסטנטי.