תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 11:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 21:01 
הוא אמר שישראל מכניסים צבא ללב האוכלוסיה. עובדות נכונות, וממש לא רק בקריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
גיא האדום כתב:

אין איש ציבור שאומר בדיוק את אותו הדבר לאורך 20 שנה, אבל הקו הכללי די ברור. הוא דוגל בפתרון שתי המדינות.

בהחלט , הוא דוגל בשתי מדינות.
האחת לפלשתינאים והשניה....גם היא לפלשתינאים.

רק שיאמר שהוא מוותר על זכות השיבה ו מכיר כי ישראל היא מדינתו של העם היהודי

למה זה חשוב לך ולביבי אמירה כזאת?

ואם הוא לא אומר, אבל רק מוותר על זכות השיבה (לתוך ישראל, תמורת פיצויים ושיבה אם הם רוצים לפלסטין), וחותם על הסכם שלום (אגב, אני אפילו לא יודע על מי מדובר פה), וזהו? זה משאיר את ישראל מדינתו של העם היהודי.

מה המטרה של התעקשות על אמירה "ישראל היא מדינתו של העם היהודי"?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 05:20 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
תכירו לי את הפלסטינאים שאתם מדברים איתם (ולקרוא הצהרות בתקשורת זה לא נקרא).
כי אני דיברתי עם לא מעט פלסטינאים ואף אחד מהם לא חושב שזה יעבור.
כי אין כיום מנהיג שיוכל להגיד לפליטים שנגמר.
כי אין כיום מנהיג שיוכל להגיד לחמאס שנגמר.
כי אין כיום מנהיג שיוכל להגיד לאירן ולחיזבאללה שנגמר

וזה עוד לפני שמתחילים בשאלות הפרקטיות:
חילופי שטחים ואיזה שטחים בדיוק
לכמה פליטים נותנים פיצויים וכמה
מה עושים עם מיליון הפליטים בסוריה ולבנון ומיליון וחצי הפליטים בירדן

אני מבין אנשים שכל מטרתם בחיים זה לשמור על ההתנחלויות שבאים בגישה כזו, אבל אתה?
אולי שפעם אחת ישראל תבוא עם הצעה בלתי מעליבה (גבולות 67', פינוי של כל ההתנחלויות, מדינה פלשתינאית אמיתית, פיצויים לפליטים) ונראה מה קורה?
אם אתה מחפש מנהיג שיהיה מוכן להצהיר שהוא מוותר על האתוס הלאומי הכי בסיסי של הפלשתינאים תמורת דברים כמו הקפאה זמנית של בניה בהתנחלויות, אתה תמשיך לחפש (ולהרוג ולההרג).
להגיד שהפלשתינאים הם מה שעוצר התקדמות מדינית זו חתיכת גנבת דעת, אני מבין שצריך להגיד את זה לגויים ימ"ש שלא יבואו לנו עם סנקציות, אבל אנחנו פה בין חברים (אני נשבע לא להלשין לסינים).

ואגב, אם אני טועה ובאמת אין עם מי לדבר, תן להם תעודות זהות כחולות ותגמור עניין, אתה לא יכול להחזיק מיליוני אנשים בלי זכויות אדם בסיסיות, אפילו אם המנהיגים שלהם פויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 06:24 
אמיר כתב:
20 כתב:

אולי שפעם אחת ישראל תבוא עם הצעה בלתי מעליבה (גבולות 67', פינוי של כל ההתנחלויות, מדינה פלשתינאית אמיתית, פיצויים לפליטים) ונראה מה קורה?
אם אתה מחפש מנהיג שיהיה מוכן להצהיר שהוא מוותר על האתוס הלאומי הכי בסיסי של הפלשתינאים תמורת דברים כמו הקפאה זמנית של בניה בהתנחלויות, אתה תמשיך לחפש (ולהרוג ולההרג).
להגיד שהפלשתינאים הם מה שעוצר התקדמות מדינית זו חתיכת גנבת דעת, אני מבין שצריך להגיד את זה לגויים ימ"ש שלא יבואו לנו עם סנקציות, אבל אנחנו פה בין חברים (אני נשבע לא להלשין לסינים).

ואגב, אם אני טועה ובאמת אין עם מי לדבר, תן להם תעודות זהות כחולות ותגמור עניין, אתה לא יכול להחזיק מיליוני אנשים בלי זכויות אדם בסיסיות, אפילו אם המנהיגים שלהם פויה.

מסכים עם הכל, אבל למה לפנות התנחלויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

מסכים עם הכל, אבל למה לפנות התנחלויות?

עקרונית אני מסכים שעדיף פתרון שמאפשר ליהודים שרוצים להיות אזרחים של מדינת פלשתין החדשה לגור בה, מעשית, לדעתי היחידים שיבחרו לעשות את זה (ולדעתי זה יהיה מיעוט קטן על גבול הזניח) עיקר מטרתם תהיה לחבל בסיכוי של דו קיום בשלום.
כמו כן, נראה לי שיש סיכוי לא רע שמישהו יקום וישחט אותם, ובגדול אני מעדיף כמה שפחות אנשים שחוטים*.

* חוץ מהמחלה, אין לראות בהודעה זו כנסיגה מהעקרונות שהעמדתי לעצמי בועידת הגם שזיף גם אפרסק של 69'. כצוק איתן נעמוד עליהן, ככתוב - "אמרו האבנים והעצים: הו אדום, הו אוהד הפועל, יש מכביסט מתחבא מאחורי, בוא והרגהו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 07:16 
אמיר כתב:
20 כתב:

לא מאמין לך שלא תלשין לסינים :)
זה לא עניין של גישה. זה עניין של הרבה שיחות וראייה מפוכחת של המציאות. עדיין לא הסברתם, לא אתה ולא טקנו איך בדיוק המנהיג הפלסטיני הדמיוני מצליח להתגבר על כל המכשולים אבל נניח לכך.
אני מעדיף נסיגה חד צדדית על מדינה דו לאומית.
יש בינינו הבדלים מהותיים, אבל ההבדל האופרטיבי הוא סמנטי.
סיכויים לסיום הסכסוך שקט שלום שלווה אתים זאבים וכבשים: אתה חושב שיש, אני חושב שאין, לא משנה מה נציע
אופרטיבית: לסגת מההתנחלויות - אנחנו מסכימים
לוחות זמנים: נסיגה חד צדדית וסיפוח הם פתרונות מיידיים. משא ומתן - נמשך כבר 20 שנה, יימשך עוד ועוד.

אגב, למיטב ידיעתי מאנשים שניהלו את המשא ומתן, זה פחות או יותר מה שאולמרט הציע. מעבר לזה שהוא היה ברווז צולע מאוד, אבו מאזן אמר לו שזה לא מקובל עליו (בגלל שהוא לא יכול לעמוד מול שאר הפליטים שלא יחזרו הביתה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

זה לא עניין של גישה. זה עניין של הרבה שיחות וראייה מפוכחת של המציאות. עדיין לא הסברתם, לא אתה ולא טקנו איך בדיוק המנהיג הפלסטיני הדמיוני מצליח להתגבר על כל המכשולים אבל נניח לכך.
סיכויים לסיום הסכסוך שקט שלום שלווה אתים זאבים וכבשים: אתה חושב שיש, אני חושב שאין, לא משנה מה נציע
אופרטיבית: לסגת מההתנחלויות
לוחות זמנים: נסיגה חד צדדית וסיפוח הם פתרונות מיידיים. משא ומתן - נמשך כבר 20 שנה, יימשך עוד ועוד.

אגב, למיטב ידיעתי מאנשים שניהלו את המשא ומתן, זה פחות או יותר מה שאולמרט הציע. מעבר לזה שהוא היה ברווז צולע מאוד, אבו מאזן אמר לו שזה לא מקובל עליו (בגלל שהוא לא יכול לעמוד מול שאר הפליטים שלא יחזרו הביתה)

על איזה מכשולים בדיוק אתה מדבר?
ואגב, אולמרט לא הציע קווי 67', הוא לא הציע פינוי של כל ההתנחלויות, ולמרות שלא היתה שום זכות שיבה מעבר לסמלית ולמרות שלא היו פיצויים לפליטים ולמרות שהיתה דרישה להכרה בישראל כמדינה יהודית לפני שישראל מורידה מאחז אחד, הפלשתינאים פחות או יותר אמרו לזה כן. תקרא פעם את מסמכי אל ג'זירה, זה מאיר עיניים.
ושמע, יכול להיות שאת ההצעה הזו היה לו קשה למכור לרחוב הפלשתינאי, אני לא בטוח בכלל שאני כפלשתינאי הייתי מקבל אותה, אבל את לגזור מזה שזה אומר שהם לא היו מקבלים שום דבר.

ואני מנחש שיהיה יותר קל למכור הצעה הוגנת לפלשתינאים מאשר לישראלים (לפחות כל עוד אין לחץ בינלאומי רציני על ישראל).

נ.ב.
אני לא חושב שיש סיכוי לשלום סטייל ישעיהו, אל תכניס לי מילים לפה. יהודים עם יהודים לא יכולים להגיע לזה זה.
אבל אני בהחלט חושב שאתה יכול להקטין את רמת האלימות פה באזור, וככה על הדרך להפסיק לשלול זכויות אדם למיליוני אנשים, אבל זה בקטנה, ערבים, שמעתי שאחרי שהם מתים תולעים אוכלות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 08:04 
אמיר כתב:

נ.ב.
אני לא חושב שיש סיכוי לשלום סטייל ישעיהו, אל תכניס לי מילים לפה. יהודים עם יהודים לא יכולים להגיע לזה זה .
אבל אני בהחלט חושב שאתה יכול להקטין את רמת האלימות פה באזור, וככה על הדרך להפסיק לשלול זכויות אדם למיליוני אנשים, אבל זה בקטנה, ערבים, שמעתי שאחרי שהם מתים תולעים אוכלות אותם.

ומוסלמים עם מוסלמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 09:29 
אמיר כתב:
20 כתב:

אופרטיבית: לסגת מההתנחלויות

על איזה מכשולים בדיוק אתה מדבר?
ואגב, אולמרט לא הציע קווי 67', הוא לא הציע פינוי של כל ההתנחלויות, ולמרות שלא היתה שום זכות שיבה מעבר לסמלית ולמרות שלא היו פיצויים לפליטים ולמרות שהיתה דרישה להכרה בישראל כמדינה יהודית לפני שישראל מורידה מאחז אחד, הפלשתינאים פחות או יותר אמרו לזה כן. תקרא פעם את מסמכי אל ג'זירה, זה מאיר עיניים.
ושמע, יכול להיות שאת ההצעה הזו היה לו קשה למכור לרחוב הפלשתינאי, אני לא בטוח בכלל שאני כפלשתינאי הייתי מקבל אותה, אבל את לגזור מזה שזה אומר שהם לא היו מקבלים שום דבר.

ואני מנחש שיהיה יותר קל למכור הצעה הוגנת לפלשתינאים מאשר לישראלים (לפחות כל עוד אין לחץ בינלאומי רציני על ישראל).

נ.ב.
אני לא חושב שיש סיכוי לשלום סטייל ישעיהו, אל תכניס לי מילים לפה. יהודים עם יהודים לא יכולים להגיע לזה זה.

רגע רגע, ישראל הציעה, הפלסטינים הסכימו ובכל זאת לא היה הסכם? הלוגיקה בסין באמת ייחודית.
לגבי מכשולים, אני נותן לך קרדיט שקראת את ההודעה שלי (הכי ציטטת אותה) אבל בגדול זה פליטים חמאס והעולם הערבי.
ועכשיו תסביר למה אתה כפלסטיני (לא חמאסניק) לא מקבל את הצעת אולמרט:
כי רק 100 אחוז מהשטח זה בסדר ו97 אחוז לא?
כי אריאל קדושה וחולות חלוצה זה נורא?
כי אתה רוצה עוד מיליארד או חמישה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי פעם בפייסבוק את אחוז ההוצאות על צבא בישראל ובחמאס מישהו יודע על מה אני מדבר ויוכל להביא לינק לפה? תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:11 
ציטוט:
גם השמאל קובר בנים -אורי משגב
גלעד יעקבי אהב מאוד ספורט, בעיקר את הפועל תל אביב. לפני גיוסו השקיע מאמץ רב בשיפור הכושר הגופני, והתגייס לגולני. באחת השיחות האחרונות שקיים עם הוריו, הוא הביע זעזוע מרצח מוחמד אבו־חדיר ומהשלכותיו על החברה הישראלית. אחרי שנהרג בהיתקלות עם מחבלים בעזה, נשא אביו דברים בהלווייתו. על הקבר הטרי הוא קרא בקול חנוק לפתרון של שלום, והביע תקווה להפסקת ההרג והסבל בשני הצדדים.

אנשים כמו אבא של גלעד יעקבי, ואמו — משקיפה מטעם מרצ בקלפי בבחירות האחרונות — הם היום מיעוט מוקע ומשוקץ בחברה הישראלית. לו היה נושאים את הדברים בכיכר העיר ולא בחלקה הצבאית בקרית שאול, היו כולאים אותם בין גדרות אבטחה מברזל ושולחים שוטרים להגן על שלמות גופם. במרחבי הרשתות החברתיות היו מנאצים אותם ושולחים אותם למות בעזה עם החמאס. זה מה שקורה כאן מאז תחילת המלחמה. אלא שבמידה רבה, האוכלוסייה שאליה משתייכת משפחת יעקבי עוברת כבר שנים תהליך של השחרה ודה־לגיטימציה. אחד מביטוייו רבי העוצמה הוא הניסיון המחוצף והמופקר ליצור זיקה בין מידת התרומה לצבא ולמדינה לבין עמדות פוליטיות, מיקום גיאוגרפי, מאפיינים סוציו־אקונומיים ואוריינטציה דתית־חילונית.

בסוף המלחמה הארורה הזאת ראוי שצעקני הימין ירכינו ראש ויבקשו יפה סליחה. לא רק מזהבה גלאון, שבנה יפתח נלחם במבצע "חומת מגן" ובמלחמת לבנון השנייה. גם מקודמה בתפקיד חיים אורון (ג'ומס), שנכדו שוכב בבית חולים אחרי שנפצע קשה בעזה. ומאביו של חלל המבצע רס"ן במיל' אמוץ גרינברג, חבר ותיק בוועידת מרצ. ומהוריו של חלל המבצע גל בסון, שלפני גיוסו השתתף במפגשי נוער יהודי ופלסטיני כדי לקדם את רעיון הדו־קיום שבו האמין בכל לבו. מהם ומרבים אחרים שהצטרפו כעת למושג הנורא הזה, "משפחת השכול", ומקוטלגים פה כיום כעוכרי ישראל. על פי הימין הצעקני הם רשאים למות בשדה הקרב או לקבור את ילדיהם ובעליהם בחלקה הצבאית, אבל לא להביע את עמדתם כאזרחים שווי זכויות.
למען האמת, מוטב שהצעקנים פשוט יבקשו סליחה מכל עם ישראל. על חטא הפלגנות ועוון הרמייה. שנים על שנים הם מספרים לנו שחילונים בכלל ושמאלנים בפרט כבר לא הולכים לצבא. בטח לא לשירות קרבי. שהם מפונקים ולא ציונים ולא פטריוטים. שלא נאה להם להקריב את גופם ולמסור את נפשם למען המדינה. שאת המלאכה הזאת הם משאירים לחובשי הכיפות ולתומכי ההתנחלויות. והנה באה הרשימה קורעת הלב, שמדי יום הולכת ומתרחבת, ושמה דברים על דיוקם.

נהריה. קרית אונו. קרית אתא. חיפה. בית אלעזרי. בית שאן. בית שקמה. הרצליה. אשדוד. רחובות. ירושלים. גניגר. נתיבות. סביון. פתח תקוה. כפר ורדים. כפר סבא. כפר אז"ר. ירושלים. גינוסר. הוד השרון. פוריה. חולון. צפת. רמת ישי. תל אביב. עברון. אשקלון. פרדסיה. מודיעין. ראשון לציון. אבטליון. טבריה. שדמות דבורה. באר שבע. גן יבנה. חדרה. שדה ניצן. אילת. וכן, גם קדומים וניר עציון ומצפה הושעיה ומירב. עירוניים ומושבניקים וקיבוצניקים, חילונים ומסורתיים ודתיים, ימנים ושמאלנים ומצביעי מרכז. השכול הוא חסר הבחנה. כולם מתים בעזה. לכולם מותר לחיות כאן.

http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2393756

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

רגע רגע, ישראל הציעה, הפלסטינים הסכימו ובכל זאת לא היה הסכם? הלוגיקה בסין באמת ייחודית.
לגבי מכשולים, אני נותן לך קרדיט שקראת את ההודעה שלי (הכי ציטטת אותה) אבל בגדול זה פליטים חמאס והעולם הערבי.
ועכשיו תסביר למה אתה כפלסטיני (לא חמאסניק) לא מקבל את הצעת אולמרט:
כי רק 100 אחוז מהשטח זה בסדר ו97 אחוז לא?
כי אריאל קדושה וחולות חלוצה זה נורא?
כי אתה רוצה עוד מיליארד או חמישה?

אין הסכם בגלל שבחרת את ביבי ראש ממשלה ואחרי שנים שישראל לא היתה מוכנה אפילו להקפיא את ההנתחלויות הם הבינו שהוא ממזמז אותם. באמת, אני מציע לך לקרוא את מסמכי אל ג'זירה, הם אשכרה פתחו רגליים שם.
לגבי אחוזים, זו הסתכלות לא רצינית, כאילו, זה טריק גדול אם אתה בא בקטע אהוד ברקי שיווקי כזה של "אין פרטנר", אבל זה לא משהו שנותן לך תמונה ברורה של המשמעיות האלו בשטח.
ובראיה יותר רחבה, המטרה שלך זה להגיע להסכם שטוב לשני הצדדים, כמו שאתה אמרת, ויתור על זכות השיבה זה משהו לא פשוט לפלשתינאים (ואני באופן אישי מבין אותם) כמה שתדפוק אותם מעבר לזה בהסכם יהיו לך יותר אנשים שיתנגדו לו, וסיפוח של התנחלויות זו חתיכת צפרדע לבלוע בשבילם (ואני באופן אישי מבין אותם). עכשיו זה לא אומר שצריך להענות לכל הדרישות שלהם, וכמובן צריך לשקול אינטרסים ישראליים, אבל ההתנחלויות לא משרתות שום אינטרס ישראלי.

סעדון כתב:
ראיתי פעם בפייסבוק את אחוז ההוצאות על צבא בישראל ובחמאס מישהו יודע על מה אני מדבר ויוכל להביא לינק לפה? תודה.

גורביץ נדרש לזה פה, בסוף הפוסט.
יש לינקים וכאלו, אבל לעצלנים, עפ"י נתוני השב"כ (לא תגיד התקשורת הסמולנית) ישראל מוציאה על תקציב הבטחון שלה מאשר החמאס (באחוזים מהתל"ג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:28 
חילופי אש כבדים באיזור רפיח\כרם שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
בנוגע לפוסט של משגב- הוא רק שכח להזכיר שבימין הצעקני והגזען יש בעיקר טבחים ומשקי ממטרות
בנוגע לנתוני התקציב של חמאס, שמעתי לאחרונה שחמאס הוציא 40 אחוז מתקציבו על המנהרות. לא יודע כמה זה מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:11 
"קרבות כבדים" זה שם קוד לכמה הרוגים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:12 
אדום נחמד כתב:
בנוגע לפוסט של משגב- הוא רק שכח להזכיר שבימין הצעקני והגזען יש בעיקר טבחים ומשקי ממטרות
בנוגע לנתוני התקציב של חמאס, שמעתי לאחרונה שחמאס הוציא 40 אחוז מתקציבו על המנהרות. לא יודע כמה זה מדויק.

לירון האדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

זה שם קוד לטורניר סומו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:

לירון האדום כתב:

לא הבנתי.. יש קשר בין ההודעות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

איזה נוח זה לעשות את הערסים של הצל הימין הקיצוני היחיד? כמה קל להתעלם מהמתנחלים, שהם הימין האמיתי, שמהווים 40 ומשהו אחוז ממסיימי קורס קצינים קרביים?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
תודה אמיר.
ישנם שמועות בתקשורת הערבית על חטיפת חייל בקרבות ברפיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודש
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:37 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:

לירון האדום כתב:

לא הבנתי.. יש קשר בין ההודעות האלה?

אין לי מושג איך זה קרה. טעות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:42 
אוגוסטוס היל כתב:

אם אתה באמת שואל, אז כן.

סעדון - ממה שהבנתי הוסר החשש לחיל חטוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:

איזה נוח זה לעשות את הערסים של הצל הימין הקיצוני היחיד? כמה קל להתעלם מהמתנחלים, שהם הימין האמיתי, שמהווים 40 ומשהו אחוז ממסיימי קורס קצינים קרביים?

לא יודע מה אתה רוצה.. דיברתי על הימין הצעקני והגזען. אלה בדיוק האנשים שמקללים סמולנים ומרביצים בהפגנות. והם, אני מהמר, לא עשו שירות "משמעותי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
פורסם באינטרנט שהשב"כ מעריך שחמאס הוציא קצת פחות מ14 אחוז מהכסף שלו על נשק, מנהרות וכו' (רשמית, ישראל מוציאה על דברים מקבילים למעלה מ18 אחוז ממה שיש לה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פורסם באינטרנט שהשב"כ מעריך שחמאס הוציא קצת פחות מ14 אחוז מהכסף שלו על נשק, מנהרות וכו' (רשמית, ישראל מוציאה על דברים מקבילים למעלה מ18 אחוז ממה שיש לה).

זה נכון ל2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 12:05 
מרסיסי המידע שנמסר בתקשורת, כמו גם הטרמינולוגיה בדיווחים הרשמיים - מתקבל הרושם שזהו יום קשה , בפרט באיזור רפיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 12:11 
עדיין לא שללו, זה נראה רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 12:25 
אור הלר מספר על יציאה של כמה מחבלי חמאס מכמה פירים כולל מחבל מתאבד
הוא לא אומר אבל די ברור שמדובר גם על חטיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
red_o כתב:
dr.avi כתב:
dino כתב:
איזה תואם רוני דניאל פה בפורום יכול להסביר איך זה שהחמאס מצליח להגיע למספרים כאלו של הרוגים יום יום ולא באיזה אירוע חד פעמי ב"פוקס"?

מילה אחת. נ"ט.
בין אם זה זה RPG ובין אם זה קורנט, זה מסב נזק רב וכל רכב שחוטף טיל כזה (למעט מרכבה ונמ"ר) הולך קיבינימט.
גם במלחמת לבנון השניה החיזבאללה הסבו לנו אבידות גדולות בעזרת הנשק הזה.

אז אני לא מבין למה נכנסים עם רכב ולא רק רגלית?

למה, נראה לך שבלי נגמ"ש יותר בטיחותי?

היה עדיף להיכנס עם נמ"ר אבל אם הבחירה היא בין הברדלס לבין כניסה רגלית - עדיף כניסה רגלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 12:35 
יש אישור מדובר צהל שיש חשש לחטיפת חייל.
הודעה נמסרה למשפחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: