תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 20:26 
אין פה סתירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המדינה האיסלאמית
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
bloodbrother כתב:
גיא האדום כתב:
זאת באמת הגזמה. ישראל רק סיפקה נשק לאיראנים (לפני ואחרי המהפכה), עזרה מאוד לחזבאללה להתבסס, ורק חצי-הקימה את חמא"ס.
לא חושב שיש לישראל קשר לאל-קאעידה או לטליבאן (את האחרונים האמריקאים פחות או יותר הקימו).

הגישה הזאת שישראל (וארה"ב) הקימו כל מיני גורמים בגלל שהם תמכו בהם, מכרו להם נשק, או אימנו אותם או מה שלא יהיה, זאת גישה פשטנית ומתנשאת על הערבים (והאיראנים). זה אומר שאין להם שליטה על המעשים והמחשבות שלהם. וברור, אם לא ישראל וארה"ב, המזרח התיכון היה פורח, בלי עריפות ראשים, ושלל מעשים ברברים.

:ROSE:

לגמרי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
אנשים מצטטים את בלאד.
המלחמה הזאת גמרה סופית את השכל אצל חלק מהישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 20:39 
וואו, הייתי אומר שזה על גבול האובססיה לנסות לעשות דה לגיטמציה לטיעונים פשוטים ולהציג אותם כמזלזלים בערבים.

בוא נקרא מה שהוא כתב- ישראל רק סיפקה נשק, עזרה מאוד, וחצי הקימה את חמאס.
עזוב שבמקרה של חמאס זה נכון במיוחד, איפה הוא טען שבעקבות אספקת הנשק ישראל הקימה ארגון טרור כלשהו?

אבל מה לא עושים לשם האג'נדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
וואו, הייתי אומר שזה על גבול האובססיה לנסות לעשות דה לגיטמציה לטיעונים פשוטים ולהציג אותם כמזלזלים בערבים.

בוא נקרא מה שהוא כתב- ישראל רק סיפקה נשק, עזרה מאוד, וחצי הקימה את חמאס.
עזוב שבמקרה של חמאס זה נכון במיוחד, איפה הוא טען שבעקבות אספקת הנשק ישראל הקימה ארגון טרור כלשהו?

אבל מה לא עושים לשם האג'נדה.

לא הבנתי מה אתה רוצה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 23:14 
http://mekomit.co.il/%D7%9E%D7%99-%D7%9 ... %99%D7%AA/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 00:53 
Frank Serpico כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
bloodbrother כתב:
גיא האדום כתב:
זאת באמת הגזמה. ישראל רק סיפקה נשק לאיראנים (לפני ואחרי המהפכה), עזרה מאוד לחזבאללה להתבסס, ורק חצי-הקימה את חמא"ס.
לא חושב שיש לישראל קשר לאל-קאעידה או לטליבאן (את האחרונים האמריקאים פחות או יותר הקימו).

הגישה הזאת שישראל (וארה"ב) הקימו כל מיני גורמים בגלל שהם תמכו בהם, מכרו להם נשק, או אימנו אותם או מה שלא יהיה, זאת גישה פשטנית ומתנשאת על הערבים (והאיראנים). זה אומר שאין להם שליטה על המעשים והמחשבות שלהם. וברור, אם לא ישראל וארה"ב, המזרח התיכון היה פורח, בלי עריפות ראשים, ושלל מעשים ברברים.

לגמרי!

לפי הלוגיקה הזאת אם אני אומר שביל גייטס ופול אלן הקימו את מיקרוסופט, או שברין ופייג' הקימו את גוגל, או שדור תש"ח הקים את מדינת ישראל, הרי שאני אומר שכל מי שמשתמש במיקרוספט, בגוגל או שחי בישראל הרי שאין לו שליטה על המעשים והמחשבות שלו. מבריק.
ואגב, הטליבאן לא ערבים ולא איראנים. ומן סתם, גם הקונטראס או יוניטה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
האנלוגיה שלך לא לעניין, אבל זה ברור שלא נצא מזה, אז עזוב.

מה הטליבאן כן?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
טוב אני בכל זאת מתפתה לענות לגבי האנלוגיה. לא נצא מזה. אבל בכל זאת.

מישהו הקים את פרנדסטר, לפני מעל 10 שנים. זה לא מנע מטום להקים את מייספייס קצת אחר"כ. זה לא מנע מצוקרברג להקים את פייסבוק ולמחוק את שני אלו מהתודעה. זה לא מונע מאף אחד להיות בטוויטר במקום בפייסבוק.

ביל גייטס הקים את מיקרוסופט לפני 35 שנה (או משהו כזה). זה לא מונע מאנשים היום לא להשתמש בשום דבר של מיקרוסופט, אם הם לא רוצים.

לבסוף, הכי חשוב, גוגל וביל גייטס זה טוב. חמאס, טאליבן, דאעש זה רע. מה שעושה את האנלוגיה להכי מצוצה מהאצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 17:36 
KingAlpaca כתב:
לא יודע איך אפשר להכחיש משהו כל כך אמורפי.

באמת שלא חשבתי שזה יגיע כל כך מהר,
אז אומנם קצת צפונה מלונדון עדיין באירופה ובקצב הזה לך תדע....

http://www.examiner.com/article/muslims ... threatened
Muslims demand breakaway Islamic nation in Norway or another 9/11 threatened

The Norwegian news portal VG Nett is reporting that a Muslim terrorist group, Ansar al-Sunna’, is threatening that if a section of the nation's capitol isn't transformed into a sharia-complaint Muslim nation, an attack rivaling 9/11 will be launched upon the Scandinavian nation.

דרך אגב, מאז אותו פיגוע של הפסיכי שניסה לפוצץ כמה בניני ממשל וטבח בילדים, הם כמו שאומרים אצלינו ממגנים עצמם לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
למה ציטטת אותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 17:52 
ציטטתי את תגובתך לכך שאתה מתעלם מהאיסלם המתפשט ומלחמתו שתהיה בנצרות בקרוב על אדמת אירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
אולי תפסיק עם האמורפי בשילוב עם מורבידי פתטי?
מה זה אומר?
איזה מוסלמים?
כמה?
מול איזה נוצרים?
כמה?
על מה המלחמה?
מה כל צד רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
ציטטתי את תגובתך לכך שאתה מתעלם מהאיסלם המתפשט ומלחמתו שתהיה בנצרות בקרוב על אדמת אירופה

בנצרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 00:55 
מובן שאי אפשר לייחס לישראל/ארה"ב/המערב אחריות מלאה להקמת החמאס/המהפכה באיראן וכו', אבל אי אפשר להתעלם מהקשר הזה שקיים לעתים תכופות מדי. אפשר לראות אותו גם בכתבה שהביאו למעלה, לפיה אסד תמך בגורמים קיצוניים מתוך אינטרסים סוריים (התנגדות לארה"ב בעיראק) וזה פגע בו בסופו של דבר, אז אין פה שום עניין של גזענות או זלזול בערבים. יש פה משהו דיי פשוט - גורם חזק (ישראל, סוריה, ארה"ב) תומך בגורם קיצוני מתוך מחשבה ש"האויב של האויב שלי הוא חבר שלי" ומובן שזה מתהפך בסוף. ככה לפחות אני רואה הרבה אירועים בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
מובן שאי אפשר לייחס לישראל/ארה"ב/המערב אחריות מלאה להקמת החמאס/המהפכה באיראן וכו', אבל אי אפשר להתעלם מהקשר הזה שקיים לעתים תכופות מדי. אפשר לראות אותו גם בכתבה שהביאו למעלה, לפיה אסד תמך בגורמים קיצוניים מתוך אינטרסים סוריים (התנגדות לארה"ב בעיראק) וזה פגע בו בסופו של דבר, אז אין פה שום עניין של גזענות או זלזול בערבים. יש פה משהו דיי פשוט - גורם חזק (ישראל, סוריה, ארה"ב) תומך בגורם קיצוני מתוך מחשבה ש"האויב של האויב שלי הוא חבר שלי" ומובן שזה מתהפך בסוף. ככה לפחות אני רואה הרבה אירועים בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 09:18 
bigi37 כתב:

אני מצטרף. זה יותר קוצר רואי וקושי לפעול בסביבה שיש בה רק רעים ורעים יותר.
להבנתי החמאס צמח בעזה ולא בגדה בגלל הקרבה למצרים ולאחים המוסלמים. ישראל יותר העלימה עין מאשר סייעה בפועל גם כי לא רצתה להיכנס לעימות חזיתי עם ארגון דתי וגם כי אשף החילוני יותר נתפס כאיום הרציני. היה הגיון בגישה הזו בזמנה, בדיעבד התוצאות לא משהו.

לגבי דאעש, המערב הבין מהר מאוד שהמורדים בסוריה לא מאוד נחמדים. נדמה לי שהיתה הערכת יתר לכוחם של הכורדים. עכשיו כבר יש קריאות לשתף פעולה עם אסד נגד דאעש בדיוק מצד אלה שקראו לפני שנה להפציץ אותו. אני מניח שהגישה תהיה לוותר על סוריה כעבודה, ו לנסות לצמצם את הזליגה לשכנות. לחבור לסונים מתונים בעירק כשהחלפת מליקי היא צעד ראשון, לתמוך הכורדים, ו להגביל את העימות בסוריה לפלגים הסונים מול חיזבאללה ואסד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 14:43 
20 כתב:
bigi37 כתב:

אני מצטרף. זה יותר קוצר רואי וקושי לפעול בסביבה שיש בה רק רעים ורעים יותר.
להבנתי החמאס צמח בעזה ולא בגדה בגלל הקרבה למצרים ולאחים המוסלמים. ישראל יותר העלימה עין מאשר סייעה בפועל גם כי לא רצתה להיכנס לעימות חזיתי עם ארגון דתי וגם כי אשף החילוני יותר נתפס כאיום הרציני. היה הגיון בגישה הזו בזמנה, בדיעבד התוצאות לא משהו...

חמא"ס נוצר ב1987 כזרוע צבאית של תנועה קיצונית אבל בזמנו לא אלימה שפעלה מזה זמן. בגלל שהיא היתה לא אלימה השב"כ חשב שחשוב לחזק אותה כי זה יפחית מכוחו של הפת"ח. במציאות של השטחים, בטח לפי האינתיפאדה הראשונה, הגבול בין העלמת עין לתמיכה היה דק במיוחד. אבל כתוצאה מהמדיניות הישראלית כאשר התנועה הדתית הקיצונית הזאת החליטה להצטרף לאינדיפאדה ולשם כך להקים ארגון צבאי, היה מאחוריה ציבור פלסטיני גדול מאוד ותשתית נרחבת לעבוד איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 03:16 
סמל אישי של המשתמש
מה זה אומר זרוע צבאית לא אלימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 03:32 
אני לא יודע. זה לא הביטוי שהשתמשתי בו. התנועה שממנה יצאה החמא"ס הייתה לא אלימה עד ל1987.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
הראפר הלונדוני חיי חיים יותר איכותיים ממני ומהרבה בריטים פשוטי עם וקיבל חינוך בריטי. איזה תירוץ יש לאנשים כמותו, להצטרף לisis ולעסוק בחיתוך צוואר ומשחקי כדורגל עם ראש של בנאדם?
לא זכה לעוני נורא ולחיות במדינה מפגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הראפר הלונדוני חיי חיים יותר איכותיים ממני ומהרבה בריטים פשוטי עם וקיבל חינוך בריטי. איזה תירוץ יש לאנשים כמותו, להצטרף לisis ולעסוק בחיתוך צוואר ומשחקי כדורגל עם ראש של בנאדם?

אתה לא קורא? זה בגלל ישרא"ל וארצות הבר"ית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
Sadrik כתב:
dino כתב:
אתה לא קורא? זה בגלל ישרא"ל וארצות הבר"ית
כנראה ש*אתה* לא קורא, אם זה מה שאתה כותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המדינה האיסלאמית
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

:!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 16:19 
dino כתב:

כי הוא מוסלמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
כנראה יש לזה קשר לכך שאבא שלו עצור כבר תקופה על חברות באל קאעידה. לא מדובר על סתם אזרח בריטי מוסלמי שקם יום אחד והחליט לערוף ראשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
כנראה יש לזה קשר לכך שאבא שלו עצור כבר תקופה על חברות באל קאעידה. לא מדובר על סתם אזרח בריטי מוסלמי שקם יום אחד והחליט לערוף ראשים.

אוקיי תירוץ טוב. מה לגבי עוד כמה מאות אירופאים?
עריכה: למשל בלגיה, שלפי הכתוב שולחת הכי הרבה אזרחים אירופאים לשורות isis.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המדינה האיסלאמית
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/611/174.html

גביזון?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:

זה ההוא מהכתבה ב Vice? נראה לי שהתבלבלת בין הביצה לתרנגולת. אבא שלו נחקר בגלל שהילדים שלו באיסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 23:11 
הוא ממש לא התבלבל,
אבא שלו יושב בכלא בארה"ב כי הוא היה דיי בכיר באל קעידה (במצרים הוא נשפט למוות שלא בפניו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: