אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
2. אז אתה טועה,ותפסיק עם השקר הזה כי אם בא מישהו מחמאס וטוען את האמת שלו (אסטרטגית וטקטית הוא טעה,פלט,מה לעשות?) תפסיק לבלבל תשכל שזה אולי כן אולי לא,זה מביך.
3. אתה מכניס לי מילים למקלדת.ירו במפגינים אלימים,נקודה.50 מהם פעילי חמאס (לא אנשים שרק בעד החמאס עם צעיפים ודגלים).
4. כתבת "אני מניח שחצי מהעזתים משוייכים לחמאס באיזהשהו אופן" - זו טעות,אין לך שום בסיס נתונים לזה.מאז חמאס השתלט על הרצועה מצבם של תושבי הרצועה הוטב או הורע לדעתך ?
2. אז אני מבין שחמאס ארגון אמין בעיניך?
3. חחח מה? איזה מילים הכנסתי לך למקלדת?
4. לא יודע מה רלוונטית שאלת מצבם אחרי השתלטות חמאס, אבל מכיוון שחמאס הם אלה שמנהלים את הרצועה, הם גם ספקית התעסוקה הגדולה ביותר שם.
2. הנה דוגמא לסעיף 3. אמין ? אני לא עובד במשרד אמינות ובחקר אמינות
שיושב בכיר חמאס ומקשקש בלשונו את האמת המרה שלהם,אני נוטה להאמין להם.
אגב, אנימאמין לאמנה שלהם ולא לאמנה שהם שינו לפני כמה שנים בהתאם למה שנוח להם,וחשוב להם בכדי לקבל כספים והכרה ממדינות העולם.
יש אמירה מפורסמת של נסראללה על מלחמת לבנון ה-2 , מכיר אותה? שמנהיג ערבי מקשקש בתקשורת ומכניס לו גול עצמי אני מאמין לו.
האינטרס של כל אחד לא להכניס לעצמו גול עצמי,וברגע שזה קורה אני מאמין לו.
3. ירו במפגינים אלימים בלבד,ולא בכאלו שידעו אם הם תומכי חמאס , מצביעי חמאס , אלו שרק מחזיקים דגלים או צעיפים של חמאס.אין טעם להמשיך את השקר.
4. אני לא רוצה לירות סתם אבל בדיוק השבוע ראיתי בחדשות שהרשות היא המעסיקה הגדולה ברצועה,אבדוק כמוך ונראה.