תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2018, 17:16 
KingAlpaca כתב:
למה אתם ממשיכים להתייחס אליו???!!!

אני מצטער אבל אלפקה צודק. אם הוא כותב שמצב הכלכלה האמריקאית הוא הטוב ביותר מזה עשורים, ושזה תוצאה של מדיניות ממשל טראמפ הוא לא פה לנהל דיון אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2018, 18:41 
Officer Barbrady כתב:
כמעט ואין כלכלנים שחולקים על כך שמצב הכלכלה הנוכחי הוא תוצר של המדיניות של טראמפ. הפוך, אני דווקא מחפש לקרוא מאמרים\כתבות שטוענות שהכלכלה פורחת אך ורק בזכות אובמה (ותמיד אמרתי שאמנם הוא היה הנשיא הכי גרוע בהיסטוריה, אבל בכלכלה הוא היה גאון שהציל את אמריקה מהמשבר החמור ביותר בעשורים האחרונים).
אני לא בטוח שהכלכלה האמריקאית כ"כ פורחת (הגרעון ללא ספק פורח ויוצר את ההשלכות של הגדלה בגרעון, אבל המשכורות למשל ממש לא). ואשר לכלכלנים שאומרים מי אחראי למה:
https://www.nytimes.com/2018/06/30/opin ... onomy.html
https://www.nytimes.com/2018/07/28/opin ... thing.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2018, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
כמעט ואין כלכלנים שחולקים על כך שמצב הכלכלה הנוכחי הוא תוצר של המדיניות של טראמפ. הפוך, אני דווקא מחפש לקרוא מאמרים\כתבות שטוענות שהכלכלה פורחת אך ורק בזכות אובמה (ותמיד אמרתי שאמנם הוא היה הנשיא הכי גרוע בהיסטוריה, אבל בכלכלה הוא היה גאון שהציל את אמריקה מהמשבר החמור ביותר בעשורים האחרונים).
אני לא בטוח שהכלכלה האמריקאית כ"כ פורחת (הגרעון ללא ספק פורח ויוצר את ההשלכות של הגדלה בגרעון, אבל המשכורות למשל ממש לא). ואשר לכלכלנים שאומרים מי אחראי למה:
https://www.nytimes.com/2018/06/30/opin ... onomy.html
https://www.nytimes.com/2018/07/28/opin ... thing.html

תודה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 06:25 
סמל אישי של המשתמש
https://twitter.com/2020fight/status/10 ... es-flag%2F
נשיא שלא יודע לצבוע את הדגל של מדינתו, כשחצי עולם מחוץ לארצו כן יודע
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
אז הוא באמת סוכן רוסי?

אגב, אמנם לא קשור ישירות לטראמפ, אבל בכל זאת:

https://twitter.com/Beschizza/status/10 ... 1268940806

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2018, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
Ali G
https://twitter.com/SachaBaronCohen/sta ... g-trump%2F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2018, 04:45 
סמל אישי של המשתמש
https://translate.google.com/translate? ... 774&anno=2
ספרו של וודוורד על טראמפ חושף: יועציו חושבים שהוא אידיוט ומחביאים ממנו מסמכים
העיתונאי הוותיק בוב וודוורד הסתמך על למעלה ממאה שעות ראיונות מוקלטים עם מקורבי הנשיא ומתאר את הכאוס בבית הלבן. בין השאר נחשף: עורך דינו אמר לחוקר המיוחד שטראמפ "לא מסוגל לא לשקר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2018, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
ה"ניו יורק טיימס" מאשר - בצעד חריג - פרסום מאמר דיעה אנונימי, מכיוון שהכותב הוא בכיר בממשל טראמפ (לא ברור אם עובד מדינה או מינוי אישי) שמתאר מצב עניינים חריג של "שתי נשיאויות": באחת טראמפ, חובב דיקטטורים וחסר יכולת להקשיב ברצף ולקבל החלטות הגיוניות; ובשנייה קבוצה שהכותב בעצמו מגדיר אותה כ"מחתרת התנגדות", שעוסקת ללא הרף בניסיון למזער את הנזק ולייצר ממשל אמריקאי מתפקד שלא יחריב הכל.

כמובן שזה מעלה שאלות לא פשוטות. בסופו של דבר מדובר באנשים שלא נבחרו על העם האמריקאי, שטוענים שהם פועלים אך ורק לטובתו אך למעשה חותרים כנגד הנשיא הנבחר. אם אכן זה המצב, יש פה תקדים מסוכן שקשה לקבל אותו, כי כשמתחילים דברים כאלה אף פעם אי אפשר לדעת מתי הם יחזרו בהפוכה. הכותב טוען שהם לא רוצים לפעול פומבית למען הדחתו כי זה יכול לערער את הדמוקרטיה. לדעתי מה שנעשה על ידם - כאמור, אם זה באמת נעשה כך - מסוכן יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2018, 23:58 
לא מסכים אתך.
הדמוקרטיה אינה חזות הכל.
היא כלי שנועד לאפשר שלטון טוב ובטוח לאזרחים.
היא לא המטרה. היא לא הייעוד ולא התכלית
אם הם חושבים כך באמת ובתמים (אני לא מאמין לזה, נשמע כמו שטויות במיץ עגבניות) אז חובה מוסרית עליהם לפעול היכן שצריך כדי למנוע את מה שלתפיסתם מאיים על בטחון וכלכלת ארצות הברית של אמריקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 00:02 
חוץ מזה, נראה לי שהסיפור האמיתי כאן זה דווקא הבחירה של הניו יורק טיימס לפרסם מאמר אנונימי כזה. ומה יהיה מחר? מאמר אנונימי שיגיב לו? ומאמר אנונימי שיגיב לתגובה?
גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 01:03 
קומוניסים כתב:
חוץ מזה, נראה לי שהסיפור האמיתי כאן זה דווקא הבחירה של הניו יורק טיימס לפרסם מאמר אנונימי כזה. ומה יהיה מחר? מאמר אנונימי שיגיב לו? ומאמר אנונימי שיגיב לתגובה?
גרוע

בהנחה (סבירה) שהנ"י טיימס וידא את זהות הכותב, ההחלטה לפרסם נראית לי בברור נכונה.
אשר לגוף, אני מסכים עם ערן. בגדול, פקידי ממשל לא יכולים לפעול באופן עקבי לסיכול פעולות הנשיא. זה בלתי מקובל לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
זה חוסר אחריות ופחדנות מוחלטת. לטווח הקצר אולי הוא עוזר, לטווח הארוך ההתנהגות הזאת הרסנית לא פחות מההזיות של טראמפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
אין פה בחירה קלה. להתפטר ולדבר בגלוי לא יעזור, ואם כולם יתפטרו אז מי ישמור על התינוק המגודל?
אבל חוקית כנראה שזו הדרך היחידה. להתנגד לנשיא מתוך הממשל ולפעול נגדו זה לא חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
גרוע

ברור, הסיפור האמיתי פה זה ההחלטה של העיתון, לא ההתפוררות של הדמוקרטיה החשובה בעולם.
תגיד, זה רפלקס בלתי נשלט אצלך לברוח מהנושא לדיון שיותר נוח לך בו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אין פה בחירה קלה. להתפטר ולדבר בגלוי לא יעזור, ואם כולם יתפטרו אז מי ישמור על התינוק המגודל?
אבל חוקית כנראה שזו הדרך היחידה. להתנגד לנשיא מתוך הממשל ולפעול נגדו זה לא חוקי.

אם כולם יתפטרו אז זה יבהיר שזה נשיא בעייתי שצריך להחליף. לבחור במקום זה לחתור מבפנים תחת הנשיא ולהעמיד פנים שהכל בסדר זה גם לחתור נגד רצון העם, וגם לתת לגיטימציה לנשיא הזה כאילו הוא בסדר. ואז הרי אם הכל לכאורה ממשיך לתפקד באופן סביר, אין בעיה לבחור אותו שוב לעוד 4 שנים נכון? או לבחור דביל דומה לו בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 09:32 
זה לא גם מתכתב עם קוסנפרציות ה-deep state? אני לא מאד בקיא בהן אבל בבסיס שלהן לא מעין הזנב מקשקש בכלב, מה שלכאורה הם טוענים פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
זה לא גם מתכתב עם קוסנפרציות ה-deep state? אני לא מאד בקיא בהן אבל בבסיס שלהן לא מעין הזנב מקשקש בכלב, מה שלכאורה הם טוענים פה?
לא ממש. האידיוט הביא את האנשים האלה לבית הלבן, אלו לא אנשי קריירה בשירות הציבורי כמו ה FBI ה CIA ומשרדי הממשלה למיניהם.
הם לא היו שם קודם ולא יהיו שם אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
שורה תחתונה הם עושים עסקה עם השטן - בשביל לקדם את האג'נדה שלהם בטווח הקצר הם משרתים אדם לא כשיר בעליל לתפקיד, מכשירים שרץ, וגורמים נזק אדיר למדינה, לדמוקרטיה, ולאמון הציבור לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
אולי המקור האנונימי כן נבחר, ואולי יש לו אינטרס להיות נשיא
https://twitter.com/danbl00m/status/1037428190166347776
יש שם מילה נדירה שסגן הנשיא משתמש בה הרבה
תמונה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
שורה תחתונה הם עושים עסקה עם השטן - בשביל לקדם את האג'נדה שלהם בטווח הקצר הם משרתים אדם לא כשיר בעליל לתפקיד, מכשירים שרץ, וגורמים נזק אדיר למדינה, לדמוקרטיה, ולאמון הציבור לטווח ארוך.

אין ספק שזה רעיון נורא מכל בחינה.
וגם אם הכותב האנונימי הוא לא מייק פנס, הוא בכל זאת בכיר בממשל ולכן יש לו אינטרס שהמצב לא ישתנה יותר מדי (מי יתפטר אם הוא הבא בתור לנשיאות או יושב ליד שולחן שמתקבלות בו החלטות יותר גדולות מאשר הוא חלם לקבל אי פעם?), מה שרק מאיר את הסיטואציה באור עוד יותר גרוע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 16:21 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
גרוע

ברור, הסיפור האמיתי פה זה ההחלטה של העיתון, לא ההתפוררות של הדמוקרטיה החשובה בעולם.

מכיוון שאין שום התפוררות אלא בדיוק להיפך, מה שנשאר זה הסיפור עם המאמר האנונימי. שים לב גם לפרסומים בנושא בעקבות המאמר ולציוצים, רובם ככולם מתעסקים בהחלטת העיתון ובזהות הדמות האנונימית ולא בחרטוטים בגוף המאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
גרוע

מכיוון שאין שום התפוררות אלא בדיוק להיפך , מה שנשאר זה הסיפור עם המאמר האנונימי. שים לב גם לפרסומים בנושא בעקבות המאמר ולציוצים, רובם ככולם מתעסקים בהחלטת העיתון ובזהות הדמות האנונימית ולא בחרטוטים בגוף המאמר.

אני רואה שזה באמת בלתי נשלט, אבל אני רוצה בכל זאת להחזיר אותך לדיון ענייני, אם אצליח.
לגבי המודגש - אתה באמת חושב ככה? (אני לא מדבר רק על האונס שטראמפ מבצע בשיטת המשטר ובתרבות הפוליטית באמריקה, אני יודע שיש לך איזה כשל ביולוגי שלא מאפשר לך לקלוט את זה. מה שכתוב במאמר הזה באמת לא מפריע לך?)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
סתם איזה אפס רפובליקאי שמודאג שלא יהיו נחמדים אליו במסיבות קוקטליים בגלל שהוא עבד אצל הנאצי צעצוע הזה אז הוא מנסה לכסות את התחת שלו. שיחפש הוא ושיחפשו כולם.

אין יותר מדי בעיה עם זה שהטיימס פירסם את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 22:17 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
גרוע

מכיוון שאין שום התפוררות אלא בדיוק להיפך , מה שנשאר זה הסיפור עם המאמר האנונימי. שים לב גם לפרסומים בנושא בעקבות המאמר ולציוצים, רובם ככולם מתעסקים בהחלטת העיתון ובזהות הדמות האנונימית ולא בחרטוטים בגוף המאמר.

אני רואה שזה באמת בלתי נשלט, אבל אני רוצה בכל זאת להחזיר אותך לדיון ענייני, אם אצליח.
לגבי המודגש - אתה באמת חושב ככה? (אני לא מדבר רק על האונס שטראמפ מבצע בשיטת המשטר ובתרבות הפוליטית באמריקה, אני יודע שיש לך איזה כשל ביולוגי שלא מאפשר לך לקלוט את זה. מה שכתוב במאמר הזה באמת לא מפריע לך?)

א. מה שלא נשלט זה הנטייה שלך לרדת לפסים אישיים בכל דיון איזוטרי. לא, אין לי שום כשל ביולוגי שמונע ממני לקלוט דברים.
ב. מה שכתוב במאמר לא מפריע לי, פשוט מפני שאני לא מאמין לו. הטענות העולות במאמר אינן מתיישבות עם העובדה שטראמפ מורגל בכל חייו לקבל החלטות משמעותיות בתחום העסקי מידי יום וכנראה שגם די בהצלחה
ג. בכנות, מה שמעניין אותי יותר זה האינטרס הישראלי ולא האמריקני, כך ששגשוגה של ארה"ב אינה *בראש* העדיפויות שלי כיהודי ישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 22:32 
אתה יודע שעיקר מה שטראמפ עשה בקריירה היה לרסק חברות ולהפסיד את הכסף של אבא שלו, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
שששש אתה מפריע

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אתה יודע שעיקר מה שטראמפ עשה בקריירה היה לרסק חברות ולהפסיד את הכסף של אבא שלו, כן?
אמרים לך שזה עובדה! לא סתם עובדה ה-עובדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2018, 23:32 
חחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2018, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
מי התגעגע?תמונה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: