תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איזה סמארטפון לקנות ?
הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
תקציב : 3500 נגיד..אפשר יותר או פחות
שימושים רגילים...פייסבוק,יוטיוב, וואטסאפ, סונג פופ ומשחקים כאלה שכולם משחקים....
אני גם ארצה לראות משחקי כדורגל מידי פעם כשאני לא ליד טלויזיה...(של הפועל וכאלה...)
אם אפשר שהסוללה תיהיה חזקה או שיהיה אפשרות להחליף אותה
למרות שאני נוטה לכיוון של האייפון כי אני לא מבין כלום בטכנולוגיה ואמרו לי שהוא הכי נוח וקל לתפעול (גם לכל אדם שני יש אייפון אז יוכלו לעזור לי אם יש בעיה...לעומת הגלאקסי נגיד שאף אחד לא יודע מה לעשות וצריך להתחיל לשאול פה)
בקיצור - עזרה !!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: איזה סמארטפון לקנות ?
הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
גם לכל אדם שני יש אייפון אז יוכלו לעזור לי אם יש בעיה...לעומת הגלאקסי נגיד שאף אחד לא יודע מה לעשות וצריך להתחיל לשאול פה

נתחיל בזה שאתה שוגה מהיסוד.
ואם באמת יש לך 3500 שקל לשים על סמארטפון אז ההצעה תהיה כמובן גלאקסי 3.
הכל מהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
גלקסי לא אמין. כל הזמן נתקע ושולח לי דברים שלא ביקשתי, או מזמין לי אפליקציות על דעת עצמו. פשוט מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
או גלאקסי 3 או איזה HTC
בחיים לא אייפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
למה לא אייפון?.
ואיזה HTC?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית עם גאלקסי נקסוס ומרוצה מכל דקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
גלאקסי אס 3, בלי שאלה בכלל.
(או לחכות כמה חודשים ולראות מה יהיה שווה האייפון 5. אבל לא נראה לי שהוא יעמוד בתקציב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:
למה לא אייפון?.
ואיזה HTC?

כי אייפון יקר יחסית לביצועים שלו, אתה משלם שם גם על המותג
במחיר שאתה קונה אייפון אתה יכול לקנות פלאפון אחר עם ביצועים טובים יותר
אני בלי ספק הייתי קונה גלאקסי 3 אם היה לי את הכסף, הוא מעולה. אבל הייתי בודק גם HTC כי הם נחשבים מעולים, אני לא מכיר את הדגמים הספצייפים שלהם אז לא אוכל לעזור לך בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
מדברים פה על HTC One X מכשיר מצוין (משתווה לגלאקסי 3).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
BLIzZaRd כתב:

ומשניהם מה עדיף?
באמת שאין לי מושג בפלאפונים...מערכת הפעלה אותו דבר ,לא?
לא אכפת לי אם המצלמה היא HD או מגה פיקסל יותר...מה עדיף מבחינת מחיר = ביצועים
+ צריך המלצה איפה לקנות אני רואה בזאפ הבדלים עצומים....יש זיופים בפלאפונים כאלה או ממה להזהר..????
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818727
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822764

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:
BLIzZaRd כתב:

ומשניהם מה עדיף?
באמת שאין לי מושג בפלאפונים...מערכת הפעלה אותו דבר ,לא?
לא אכפת לי אם המצלמה היא HD או מגה פיקסל יותר...מה עדיף מבחינת מחיר = ביצועים
+ צריך המלצה איפה לקנות אני רואה בזאפ הבדלים עצומים....יש זיופים בפלאפונים כאלה או ממה להזהר..????
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818727
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822764

ההבדלים העיקריים:
פיזית, הHTC פחות שביר מהגלקסי
מבחינת ממשק, של הHTC עדיף (לדעת רוב האנשים) על הגלקסי
לעומת זאת, לHTC אין סוללה נשלפת ומקום לכרטיס מיקרו אס די (להרחבת זיכרון), שאותם יש לגלקסי....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 17:16 
red in blood כתב:
אני אישית עם גאלקסי נקסוס ומרוצה מכל דקה.

שמח לשמוע. אני אמור לקבל את שלי בשבוע הבא.

והיום הוא עולה ברשת 350 דולר +משלוח בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 19:21 
אני יודע שזה אשכול על סמארטפון אבל,לפי דעתי כדאי להסתפק במכשיר בסיסי ולחסוך בהוצאה ולהשקיע ב iPad . אם אין אפשרות להשקיע גם וגם אזי העדיפות היא כאמור ב iPad .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אני יודע שזה אשכול על סמארטפון אבל,לפי דעתי כדאי להסתפק במכשיר בסיסי ולחסוך בהוצאה ולהשקיע ב iPad . אם אין אפשרות להשקיע גם וגם אזי העדיפות היא כאמור ב iPad .

אם כבר, הוא יכול לקנות את הפאדפון של אסוס, שמשלב את שניהם...
או לחליפין לא לקנות אייפד אלא את הנקסוס7, כי הוא הרבה יותר זול ועדיף על האייפד מבחינת מפרט...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:40 
למה לא לחכות שלושה וחודשים לאייפון 5?(בתקווה...)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:00 
אין לי המלצה על טלפון, רק רציתי לכתוב שכל פעם שמישהו כותב "סמארטפון" אני רואה "סטראפאון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
עזוב אותך מסמארטפון, לך על הפשוט, חבל על הכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
אין לי המלצה על טלפון, רק רציתי לכתוב שכל פעם שמישהו כותב "סמארטפון" אני רואה "סטראפאון".

יש המלצה? בינתיים ביבי מספק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 03:15 
אני חודש וחצי עם HTC ONE X ומאוד מרוצה, אני אישית יותר אוהב בכלליות את HTC מסמסונג, ובפרט את הממשק שלהם.
שני המכשירים מצוינים ותהנה מאוד מכל אחד מהם, כמו גם כנראה מאייפון שאני פחות אוהב.

ההחלטה איזה מכשיר לבחור היא יותר אישית ותלויה בצרכים וההעדפות שלך, אני ממליץ לך לחפש ביקורות והשוואות בגוגל וביו-טיוב,
בגדול (מאוד) בין הגלקסי אס 3 ל ONE X אני יכול להגיד שהגודל שלהם כמעט זהה (ושניהם גדולים - מסך 4.8 לS3 ו 4.7 ל ONE X), שניהם רצים כרגע על אנדרויד 4 (ICS), המסך של ה HTC נראה קצת יותר טוב אבל שניהם מדהימים, הסוללה של ה S3 יותר טובה והיא גם נשלפת בניגוד לזו של ה HTC, ה HTC מגיע עם 32 ג'יגה בלי אפשרות להרחבה (כלומר אין מקום לכרטיס SD) לעומת ה S3 שמגיע עם 16 או 32 וגם עם מקום לכרטיס SD, המצלמות של שניהם בגדול באותה רמה והמשקלים די זהים, ה HTC בנוי מחומרים קצת יותר טובים (כלומר מבחינת הפלסטיק) ואולי קצת יותר עמיד.

ובקשר לפחד שלך מתפעול המכשיר, אתה יכול להירגע, חוץ מזה שהממשקים של שתי החברות נוחים והרבה יותר ידידותיים למשתמש משהיו בגירסאות קודמות, בנוסף מכשירים מבוססי אנדרויד נעשים יותר ויותר פופולריים ומתחילים לראות אותם באותה תדירות כמעט כמו האייפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איזה סמארטפון לקנות ?
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
גלקסי לא אמין. כל הזמן נתקע ושולח לי דברים שלא ביקשתי, או מזמין לי אפליקציות על דעת עצמו. פשוט מעצבן.

איזה שטות. גלאקסי s2 מכשיר יותר אמין ויותר מוצלח מהאיפון 4, והhtc one x והsgs3 הם בכלל ליגה אחרת.
מה שאתה מדבר עליו זה אפליקציות שמנצלות לרעה את זה שרוב המשתמשים מאשרים את כל ההרשאות שהן דורשות על בליינד. יש את airpush detector שמגלה אותן ומציעה למחוק אותן(לרוב גם לא מדובר בהפסד גדול במיוחד).

Red or Dead כתב:
למה לא לחכות שלושה וחודשים לאייפון 5?(בתקווה...)

למה כן? המכשיר כנראה יוכרז עוד 3 חודשים, יצא במחיר עלות כפול מכמה שהs3 יעלה, וספק מאוד גדול אם אפל בכלל מתכוונים לנסות לצמצם את ההפרש שהאנדרואידים מרובעי הליבה צברו עליהם.

OM כתב:
אני חודש וחצי עם HTC ONE X ומאוד מרוצה, אני אישית יותר אוהב בכלליות את HTC מסמסונג, ובפרט את הממשק שלהם.
שני המכשירים מצוינים ותהנה מאוד מכל אחד מהם, כמו גם כנראה מאייפון שאני פחות אוהב.

ההחלטה איזה מכשיר לבחור היא יותר אישית ותלויה בצרכים וההעדפות שלך, אני ממליץ לך לחפש ביקורות והשוואות בגוגל וביו-טיוב,
בגדול (מאוד) בין הגלקסי אס 3 ל ONE X אני יכול להגיד שהגודל שלהם כמעט זהה (ושניהם גדולים - מסך 4.8 לS3 ו 4.7 ל ONE X), שניהם רצים כרגע על אנדרויד 4 (ICS), המסך של ה HTC נראה קצת יותר טוב אבל שניהם מדהימים, הסוללה של ה S3 יותר טובה והיא גם נשלפת בניגוד לזו של ה HTC, ה HTC מגיע עם 32 ג'יגה בלי אפשרות להרחבה (כלומר אין מקום לכרטיס SD) לעומת ה S3 שמגיע עם 16 או 32 וגם עם מקום לכרטיס SD, המצלמות של שניהם בגדול באותה רמה והמשקלים די זהים, ה HTC בנוי מחומרים קצת יותר טובים (כלומר מבחינת הפלסטיק) ואולי קצת יותר עמיד.

ובקשר לפחד שלך מתפעול המכשיר, אתה יכול להירגע, חוץ מזה שהממשקים של שתי החברות נוחים והרבה יותר ידידותיים למשתמש משהיו בגירסאות קודמות, בנוסף מכשירים מבוססי אנדרויד נעשים יותר ויותר פופולריים ומתחילים לראות אותם באותה תדירות כמעט כמו האייפון.

ליתר דיוק, אנדרואיד כבר יותר פופולארי בארץ מאיפון, כשהsgs2 הוא המכשיר הכי נמכר בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איזה סמארטפון לקנות ?
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 14:08 
החתול של שרדינגר כתב:
ליתר דיוק, אנדרואיד כבר יותר פופולארי בארץ מאיפון, כשהsgs2 הוא המכשיר הכי נמכר בארץ.

יכול להיות שה SGS2 נמכר יותר בארץ מהאייפון בשנה האחרונה (יפתיע אותי אם זה נכון, אבל יכול להיות), ועדיין אני ממש לא בטוח שאנדרויד יותר פופולרי בארץ מאייפון, אם יש לך איזה מקור שאומר אחרת אשמח לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 14:12 
אני יכול להגיד לכם בוודאות שיש יותר אייפונים מאנדרואידים בארץ, בעיקר אם משווים רק מכשירי high-end ומורידים כל מיני גלקסי מיני.
(אחד שיודע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 14:16 
לא תתפוס אותי כתב:
אני יכול להגיד לכם בוודאות שיש יותר אייפונים מאנדרואידים בארץ, בעיקר אם משווים רק מכשירי high-end ומורידים כל מיני גלקסי מיני.
(אחד שיודע)

מה שחשבתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 15:02 
יש לי את הגלאקסי note. בפירוש לא מתאים לכל אחד, אבל יש לו את המסך הגדול ביותר בשוק ''5.3.
למי שיש לו ידיים גדולות (כמוני), מתרגלים לגודל מהר מאוד, והוא גורם לכל הטלפונים האחרים בסביבה להיראות כמו צעצועים עם מסך קטן.
אני, אישית, מאוד מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: