חזוקה כתב:
סבבה, אבל דינו תסכים איתי שאם זה "שברולט", אז מן הסתם זה עובר סינון, אישור, ופיקוח של שברולט, גם אם זה 100% "דייהו", בכל זאת אם יש לך חברה גדולה ומצליחה (ושברולט אכן מצליחה), תתן לאחרים לעשות דברים על השם שלך? בלי לאשר אותם? שזה יכול לפגוע קשות בתדמית שלך?
בתכלס, לא באתי לבחון את זה בשאר לאחרים, וגם אם דייהו או לא דייהו ייצרו את הרכב, הוא בתכלס נראה טוב, גם מבפנים גם מבחוץ, הוא דיי מרווח, הוא לא כזה זולל דלק, ממש לא, וזה גם לא עכשיו לנסיעות ארוכות ולחרוש עליו, בסופו של דבר אני חייל משוחרר, ועם תקציב של 38K זה נראה לי אחלה אופציה.
אני מחפש בטיחות, ורכב יחסית חדש, ובקרוז יש את כל המערכות בטיחות שצריך והכל. זה מנוע עם 124 כ''ס, אני לא חושב שצריך משהו יותר מזה, אני לא בא לעשות איתו פתיחות.
נוסע באיילון? יופי.
היום בכל רכב שעולה על הכביד את כל מערכות הבטיחות הנדרשות,ככה שזה ממש לא מדד.
אנחנו לא מתעסקים פה עם הונדה שפיץ או סובארו פשע לפני 20 ו30 שנה.
לא סתם היא נמכרת במחיר כזה,כי זה בערך מה שהיא שווה ואפילו פחות מזה.
האוטו מסורבל,כבד,ופרט למראה שלו שהוא קצת יותר מפואר ומכבוד מול שאר רכבי הליסינג,אין לו שום ייתרון.
הסחירות שלנו נמוכה להחריד,ולרוב מי שקונה אותו קונה אוטו לחיים/או מוכר אותו במחיר מגוחך רק כדי להיפטר ממנו.
חלקי חילוף יקרים תחת מסווה של רכב אמריקאי,הם גם מדד שצריך לקחת ברכב כזה שהאמינות היא לא מרכיב מרכזי אצלו.
נכון שעל הנייר מדובר ברכב חזק,אבל אל תשכח שהוא שוקל גם הרבה יותר מרכבים אחרים סטנדרטיים בקטגוריות שלו.
בקיצור,רד מהעניין.
אל תיפול בפח.
גם אני הייתי שם,וכבר נתתי מקדמה על כזה רכב ועל הבאזר חזרתי בי אחרי שהבנתי שאני הולך להיכנס לבור ללא תחתית.