תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 02:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אחמד טיבי
הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 17:47 
אדום עד לגרדום כתב:
לא חושב כוס אמק זה כוס אמא שלך..

איבן כאכבה זה בן זונה בערבית.

הקללה המלאה היא כוס אמכ ערס
שאומר שהכוס של אמא שלך שייך לסרסור, יעני בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
פסדר אבל עדיין יכול להיות שהפירוש של כוסאמקערס מקביל לפירוש של איבן כאכבה..
אבל עדיין כשמפרשים מילה למילה נטו איבן כאכבה זה בן זונה בערבים ולא הקללה בת ה3 מילים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
להתעסק בעיקר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
חוק יסוד הכנסת סעיף 7 א (3) :

7א. (*א) רשימת מועמדים לא תשתתף בבחירות לכנסת ולא יהיה אדם מועמד בבחירות לכנסת, אם יש במטרותיה או במעשיה של הרשימה או במעשיו של האדם, לפי הענין, במפורש או במשתמע, אחד מאלה:
(1) שלילת קיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית;
(2) הסתה לגזענות;
(3) תמיכה במאבק מזוין, של מדינת אויב או של ארגון טרור, נגד מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 20:35 
טיבי כותב בטוויטר שההקלטה ערוכה והדברים הוצאו מהקשרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 22:12 
מושקוביץ כתב:

כמו אלי ישי.
GIVE ME A BREAK

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:

הבעיה היא שגם הדברים ה"לא ערוכים" שהוא אמר לא פחות חמורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
bloodbrother כתב:
דל פיירו כתב:
אפילו שזה דיי מצחיק. זה ממש לא במקום לומר כוס אמוק בדיון בכנסת. אפילו שהוא הסביר שכוס אמוק זה כד מים ולא הכוונה לכוס עמק שזה בן זונה. זאת הייתה פרובוקציה זולה שכולם ידעו מה עומד מאחוריה וזה לא עושה כבוד לו ולא למליאת הכנסת.

כוס אמק זה לא בן זונה.

מסכים שזאת היתה פרובוקציה, אבל מאד אלגנטית ומשעשעת. בטח ובטח הרבה פחות "גסה" מדברים אחרים שארעו בכנסת, שעליהם לא נענשו.

אבל העיקר שהפרחה ציפי חוטובלי ברשעות שמזכירה כל מיני משתמשים בפורום שעטים של קורבן בלינץ' וירטואלי, מדברת על איזה "עבר" של טיבי. טפי עליה.

כוס אמכ זה כן בן זונה.
פשוט אחד בעברית ואחד בערבית.

איך כוס אמכ זה בן זונה? כוס זה בן? אמכ זה זונה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
לא חושב כוס אמק זה כוס אמא שלך..

איבן כאכבה זה בן זונה בערבית.

הקללה המלאה היא כוס אמכ ערס
שאומר שהכוס של אמא שלך שייך לסרסור, יעני בן זונה.

אה, אוקיי, רק עכשיו ראיתי את הודעתך זאת. לא חשבתי על זה, נחמד.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
האדס כתב:
לא מעניין אותי שהיא שפכה על מישהו מים,
לא מעניין אותי שסתמו לך את הפה,
רוצה לתמוך במחבלים? לא אצלנו.

לא ברור מפה אם הוא כולל מחבלים שהתאבדו או פגעו בצורה אחרת באזרחים חפים מפשע.

אני לא אומר שלא, אבל לא ברור. כי הקטע ערוך.

כי מעבר לזה, שאהידים זה כמו הי"ד בישראל.

אכן, כמו שטענתי, זה מה שהיה. הוא דיבר על קורנות חפים מפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
למרבה האירוניה, הרבה יותר בטוח בישבילו לנאום ככה בישראל מאשר בארה"ב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
לא הקשתי לדיון בכנסת.
מי אמר בכנסת כוס אמק ?

ציטוט:
בנאום במליאת הכנסת קונן טיבי באופן ציני על עונש ההרחקה למשך חודש מהכנסת, שהוטל על מיכאלי על ידי ועדת האתיקה, ואמר כי העונש חמור "לא עבור אנסטסיה, אלא עבור הכנסת, עבור כולנו. מה תעשו בלי אנסטסיה השופכת?". טיבי קשר בין התנהגותה של מיכאלי אתמול, לבין הצעת החוק מעוררת המחלוקת שאותה היא מקדמת, להגבלת קריאות המואזין במסגדים. "אנסטסיה גדלה שם בערוגות הזבל של ישראל ביתנו, או שמא נאמר 'רוסיה ביתנו'. משם היתה הדרך קצרה כדי להציע את חוק המואזין, שבינתיים הפך למיזם משותף ביבי-אנסטסיה, וגם לשימוש הלא מושכל במים, דווקא בתקופת יובש שבה כל טיפה חשובה, הרי ישראל מתייבשת, אבל ממש לא מתביישת". לבסוף הוסיף בעוקצנות כי "אנסטסיה אחוזת האמוק שפכה כוס מים על עמיתה. ולכן אני אקרא לילד בשמו : 'כוס אמוק!'".

תודה.
בילדותי היה לי קשר עם ערבים.
כאשר משהו לא הצליח לי או הייתי עצביני השתמשתי במילה"כוס אמק" כמטבע לשון.
לפני כמה שנים התחלתי לעבוד בצמוד לכמה ערבים.
הוזהרתי ביומי הראשון על ידי חבר לעבודה( במקרה יהודי) שכדאי לי להיפטר מהנוהג כי ערבי שאתה מקלל את אחותו או אימו רואה בכך פגיעה עצומה ואף יכול לנקוט באלימות.
הוצאתי אמירה זו מהליכסיכון שלי כדי שבטעות לא אומר אותה. כשהתקרבתי יותר לערבים בעבודה התברר לי שההזהרה נכונה.
כמה שאני משתוקק לראות את ח"כ זיבי אומר אמירה שכזו לערבי. אני לא בעד הרג ערבים חלילה אבל לא סובל שהם הורגים אחד את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
לא הקשתי לדיון בכנסת.
מי אמר בכנסת כוס אמק ?

ציטוט:
בנאום במליאת הכנסת קונן טיבי באופן ציני על עונש ההרחקה למשך חודש מהכנסת, שהוטל על מיכאלי על ידי ועדת האתיקה, ואמר כי העונש חמור "לא עבור אנסטסיה, אלא עבור הכנסת, עבור כולנו. מה תעשו בלי אנסטסיה השופכת?". טיבי קשר בין התנהגותה של מיכאלי אתמול, לבין הצעת החוק מעוררת המחלוקת שאותה היא מקדמת, להגבלת קריאות המואזין במסגדים. "אנסטסיה גדלה שם בערוגות הזבל של ישראל ביתנו, או שמא נאמר 'רוסיה ביתנו'. משם היתה הדרך קצרה כדי להציע את חוק המואזין, שבינתיים הפך למיזם משותף ביבי-אנסטסיה, וגם לשימוש הלא מושכל במים, דווקא בתקופת יובש שבה כל טיפה חשובה, הרי ישראל מתייבשת, אבל ממש לא מתביישת". לבסוף הוסיף בעוקצנות כי "אנסטסיה אחוזת האמוק שפכה כוס מים על עמיתה. ולכן אני אקרא לילד בשמו : 'כוס אמוק!'".

תודה.
הוזהרתי ביומי הראשון על ידי חבר לעבודה( במקרה יהודי) שכדאי לי להיפטר מהנוהג כי ערבי שאתה מקלל את אחותו או אימו רואה בכך פגיעה עצומה ואף יכול לנקוט באלימות.
הוצאתי אמירה זו מהליכסיכון שלי כדי שבטעות לא אומר אותה. כשהתקרבתי יותר לערבים בעבודה התברר לי שההזהרה נכונה.
כמה שאני משתוקק לראות את ח"כ זיבי אומר אמירה שכזו לערבי. אני לא בעד הרג ערבים חלילה אבל לא סובל שהם הורגים אחד את השני.

כן, אבל אתה מבין שכוס (עם חולם או איך שקוראים לזה מעל הוו) אמוק, לא נשמע לדובר ערבית, כמו קללה לאימו?

ואגב, מן הסתם היחס לקללה הזאת תלוי בתרבות, לא כל הערבים גדלו באותה תרבות, או נשארו באותה תרבות. יש ערבים שתגיד להם "כוס אמק" והם יצחקו. וכמובן שיש גם יהודים שיהרגו אותך בגלל "בן זונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 23:55 
אופטימי,
יצא לי לדבר הרבה יותר עם ערבים מאשר יהודים לאחרונה, ומה שכתבת פשוט לא נכון. זו קללה מאוד שגרתית אצלם.
מי שרוצה להעלב ממשהו - ימצא ממה.

אגב,
אם היית עובד בצמוד לקווקזי בנוסף לערבי, היית בכלל יכול לשכוח איך מקללים ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2012, 01:49 
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
לא הקשתי לדיון בכנסת.
מי אמר בכנסת כוס אמק ?

ציטוט:

תודה.

כמה שטויות, כמה דעות קדומות. כן! כל הערבים לוקחים אישית אם אומרים לידם/להם כוס עמק. נכון. הם גם כולם יביאו חמולה במקרה בסובארו ג'סטי וינקטו באלימות.
בני אדם הם פרטים שונים למרבה המזל, שלא כמו חיות, מסוגלים לסנן רגשית ומוסרית סמלים חברתיים.

לגבי הנושא, אחמד טיבי הוא ח"כ שבפרלמנט פלסטתני הוא היה במפלגת מרכז. למרות יציאות גאוניות ונאומים לפעמים מרגשים, הוא יכול גם אותי לעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
אופטימי,
יצא לי לדבר הרבה יותר עם ערבים מאשר יהודים לאחרונה, ומה שכתבת פשוט לא נכון. זו קללה מאוד שגרתית אצלם.

אגב,

לפני שכתבתי את תגובתי שאלתי 2 ערבים לגבי הנושא.
זו התשובה שקיבלתי.
לפני שבוע עובד יהודי אמר את הקללה הזו לערבי (לאחר שזה קרא ליהודי מזדיין אוכל בתחת ) והערבי בא אלי להתלונן על כך וביקש שאקרא לסדר את היהודי . ערכתי בירור מי שהתגרה במקרה הזה היה הערבי ( זה קורה גם הפוך) ובכל זאת ביקשתי מהיהודים שבעובדים איתנו לא להישתמש במילים כאלה בגלל שהבנתי את הרגישות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
skadiv כתב:
אופטימי,

אגב,

לפני שכתבתי את תגובתי שאלתי 2 ערבים לגבי הנושא.
זו התשובה שקיבלתי.
לפני שבוע עובד יהודי אמר את הקללה הזו לערבי (לאחר שזה קרא ליהודי מזדיין אוכל בתחת ) והערבי בא אלי להתלונן על כך וביקש שאקרא לסדר את היהודי . ערכתי בירור מי שהתגרה במקרה הזה היה הערבי ( זה קורה גם הפוך) ובכל זאת ביקשתי מהיהודים שבעובדים איתנו לא להישתמש במילים כאלה בגלל שהבנתי את הרגישות.

מה אתה מסביר את עצמך בכלל?
ברור שבתרבויות שונות יש דפוסי התנהגות מקובלים יותר ופחות.
הוא מוזמן לומר כוס עמק לערבים, ולבקש מדרוזים לשתוף כלים בצבא.
יש אנשים שעל כל דבר יקפצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2012, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
3 דרוזים שונים לגמרי אחד מהשני בצבא נעלבו ממש שאמרנו לידם כוס עמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: