אדום עד לגרדום כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
לירן הקטן כתב:
הבאנו את זה על עצמנו.
מבחינתי, רקטה נפלה בשטחי מדינת ישראל = אנחנו במלחמה!
ויש לפעול בהתאם.
מעניין איך הייתה נראית המציאות בישראל כשבתל אביב הייתה נופלת רקטה פעם בחודש.
עזבו, מעניין איך הייתה המציאות באירופה כשהיו נורות רקטות לשטחן.
אנחנו במלחמה!
רקטה נורתה מעזה? להפציץ את עזה אינטנסיבית! ואם המצב הוא באמת כמו שמנסים לתאר שכל כך הרבה אחוזים מתושבי עזה הם נגד הטרור ונגד החמאס,
שיצאו להילחם בהם, לא נלחמים בהם, שיספגו את התוצאות.
חלאס עם התל אביב הזה, עם האעלק קיפוח הזה.
קודם כל נתחיל בזה, שאין בדרום אותה צפיפות אוכלוסין כמו בתל אביב, ועוצמת הטיל שנורים לדרום, הם לא האוצמה שייפלו בתל אביב(לא שאני מצדיק, חוסר פעולה מאיתנו על זה שנותנים להם לירות עלינו חופשי), ואני יזכיר
שבתקופת האינטפדה פעם, העיר שהכי סבלה וכל פיגועי ההתאבדות זאת תל אביב, שפיגועי ההתאבדות היו פי מיליון קטלניות מגראדים לדרום, ומה עשו? פחות ממה שעושים עם זה היום אז שקט כבר עם התל אביב.
מסכים איתך רק שאם הם נותנים לחמאס לשלוט להם בשלטון, גם אם זה "השתלטות" שלו, זה בעיות שלהם לא שלנו, כי גם עד כמה שידוע לי הם לא עושים הרבה בשביל להפיל את השלטון הזה.
בידיוק זאת הנקודה, אתה(אתה גר בת"א והאיזור..?)סבלת בפרק זמן שנקרא האנתיפאדה בעוד אנשי שדרות והאיזור סובלים את זה כבר 10 שנים (אם לא יותר..) ואחרי גירוש היהודים מחבל קטיף אז גם כל הדרום סובל מטילים וגרדים וכו'..
לכן תפסיקו אתם כל הזמן להגיד, "הי אבל עלינו בהתקוממות עשו פי מליון מכולם ובלה בלה בלה.."
אני אפסיק ברגע שאתם תפסיקו לתפוס תחת, ותמשיכו להגיד שאתם על הזין שלי כי אני גר בתל אביב.
וכמו שאמרתי, באינתפאדה נלקחו הרבה יותר קורבנות מהגראד המרגיזים האלה, והיום בצבא עושים הרבה יותר ממה שהיו עושים באינתפאדה, מי אתה שתשפוט אותי? אתה יודע מה זה בתור ילד קטן להתפלל כל בוקר, וכל אחר הצהריים שאמא שלי לא תיפול בפיגוע התאבדות באוטובוס בדרך לעבודה, או בדרך חזור הביתה?
אתה יודע איזה לחץ זה, שאח שלך היה באיזור הדולפינריום בזמן הפיגוע המוכר, ואין לך איך להשיג אותו?
מה אתה רוצה שאני אשב בבית בממ"ד, יקרע את החולצה שלי כדיי להיות באבל ולא יעשה כלום עם עצמי, כי יש לכם התראה של חצי דקה ויותר לרוץ למקלטים?
מה לעשות? גם אנשים בשדרות הולכים כרגיל לעבודה למרות הטילים, אז למה שהחבר'ה בתל אביב לא ימשיכו ללכת לעבודה ולעיסוקים היומיומיים שלהם?
אגב, הקטע עם המסיבות והכל בתל אביב שהיה עופרת יצוקה ומלחמת לבנון השנייה, אז רק שתהיה בעניינים שהרבה מהמסיבות גדשו הרבה חבר'ה מהאיזורים המותקפים(למרות שאני לא, לי עדיין כאב שהחיילים שלנו מתאבדים על החיים שלהם בשטחי אויב אז היה לי קשה לצאת לבלות, מה שלא הפריע לחבר'ה שהבתים שלהם בסכנת הריסה).