תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 16:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 935 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 32  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
איזה חדשות צבעוניות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
טליה עדכנה את הכתבה שלה והוסיפה שהפועל מתעניינת גם בעידן ורד, אני מקווה מאוד שינסו להביא אותו, הגיע הזמן שהוא יממש את הפוטנציאל שיש לו וסך הכל הוא שחקן טוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:29 
לב ארי תשמיע קול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:37 
מצבנו לא רע בכלל, אם העסקה עם טב"ח אכן תצא לפועל, קצת הזוי האופן שזה התבצע אבל בסוף אם נרויח אני בעד.
זה כאילו חזרנו לאותה נקודה לפני שנה בדיוק פלוס שכטר וורמוט(חצי כשיר), ועם צמד זרים בהגנה.
הדבר הבא שצריך זה שחקן רציני לאמצע, בחצי מיליון יורו בהחלט אפשר להביא מישהו כזה, ול-א בוזגלו, חלאס איתו, הוא גם בכלל לא רוצה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
אחרי דגני, עמאשה ואזולאי עכשיו עידן ורד, איזה יופי...

אפשר להביא גם את ימפולסקי ותמיר כהן בבקשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:39 
יובל כתב:
עידן ורד, איזה יופי...

עידן ורד אחלה שחקן.
יובל, אתה קובר פה כל שחקן ישראלי שמקשור אלינו.
את מי אתה חושב שאתה יכול להביא?
בוזגלו, ורד ועמאשה (מסכים שהוא בינוני) הם מהבכירים שיש לשוק פה להציע. אי אפשר להביא רק זרים. מה אתה רוצה שיקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:41 
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
עידן ורד, איזה יופי...

עידן ורד אחלה שחקן.
בוזגלו, ורד ועמאשה (מסכים שהוא בינוני) הם מהבכירים שיש לשוק פה להציע. אי אפשר להביא רק זרים. מה אתה רוצה שיקרה?

הוא לא שיחק סדיר כבר המון זמן.
בוזגלו לדעתי אחלה שחקן אם האבא לא יתערב.
בניגוד לעונה שעברה,לא משנה מה יהיה אני סומך על רב"ש שיקח את ההחלטות הנכונות.
תשדלו היום (וגם אני) לא להשתגע מכל פרסום באתר אינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:48 
אני אכתוב את זה שוב, כי אולי כבר מחר יהיה מאוחר מדי לדיון הזה - אבל אני לא מבין על בסיס מה עמוס לוזון הוסמך לנהל משא ומתן בשם הפועל על טב"ח. כל עוד החוזה של טב"ח הוא מול הפועל, האם התשלום על השחרור שלו (גם אם סעיף השחרור ההזוי של ה-1.5 מיליון יורו מופעל) לא אמור להיות מועבר להפועל שתעביר 75 אחוז מהסכום למכבי פ"ת? למה עמוס לוזון שולט במשא ומתן? הוא אמור להיות צד בכלל בעניין הזה? האם הפועל היא זאת שנתנה לו מנדט לעשות את זה, כי היא מעדיפה לקבל את 400 אלף היורו על טב"ח? או שיש איזה סיכום הזוי עוד יותר מראש בין הפועל למכבי פ"ת שמאפשר שליטה מוחלטת של עמוס לוזון בהתרת חוזה בין הפועל לשחקן שלה?
שונא את המשפט הזה, אבל או שמישהו פה שקרן (או מסתיר את האמת) או שמישהו היה ממש מטומטם בעת חתימת החוזה. בכל מקרה, יש נציגים לעמותה בהנהלה, הייתי שמח אם לפחות את הנושא הזה הם היו טורחים להבהיר או לנסות להבהיר.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
עידן ורד, איזה יופי...

עידן ורד אחלה שחקן.

עידן ורד? זה עוד כישלון של חיפה, האוהדים שלהם חושבים מה שאנחנו חושבים על אלרואי כהן.
צריך קודם כל הרכב ראשון חזק. כל השמות הישראלים לא מתאימים להרכב, והמכירה של בן-חיים מפנה מספיק כסף (4 מיליון) בשביל להביא זרים מעולים. אובידיו הרה למשל, שקושר למכבי (וזה כנראה היה סתם ספין), הפועל ביררה עליו והוא היה יקר מדי. עכשיו יש מספיק כסף להביא אותו. זה שחקן ברמה אחרת ממה שיש פה, ולא בכסף גדול. צריך להביא שני זרים כאלה לקישור. מעבר לזה, אם נשאר מספיק כסף להביא איזה זגורי או בוזגלו שיהיו שחקן 12, ועמאשה או אזולאי שיהיה חלוץ שלישי, אז מצוין. אבל בטח שלא לבנות על שחקנים כאלה להרכב. למכור שחקן אחד טוב כמו בן-חיים ולהביא במקומו שני שחקנים פחות טובים/מוכחים/בטוחים, כמו זגורי ועמאשה למשל, זו טעות. וזו בדיוק הטעות שהפועל עשתה בעונה שעברה, שהביאה שחקנים על המשקל ולא קודם כל לפי איכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אני אכתוב את זה שוב, כי אולי כבר מחר יהיה מאוחר מדי לדיון הזה - אבל אני לא מבין על בסיס מה עמוס לוזון הוסמך לנהל משא ומתן בשם הפועל על טב"ח. כל עוד החוזה של טב"ח הוא מול הפועל, האם התשלום על השחרור שלו (גם אם סעיף השחרור ההזוי של ה-1.5 מיליון יורו מופעל) לא אמור להיות מועבר להפועל שתעביר 75 אחוז מהסכום למכבי פ"ת? למה עמוס לוזון שולט במשא ומתן? הוא אמור להיות צד בכלל בעניין הזה? האם הפועל היא זאת שנתנה לו מנדט לעשות את זה, כי היא מעדיפה לקבל את 400 אלף היורו על טב"ח? או שיש איזה סיכום הזוי עוד יותר מראש בין הפועל למכבי פ"ת שמאפשר שליטה מוחלטת של עמוס לוזון בהתרת חוזה בין הפועל לשחקן שלה?
שונא את המשפט הזה, אבל או שמישהו פה שקרן (או מסתיר את האמת) או שמישהו היה ממש מטומטם בעת חתימת החוזה. בכל מקרה, יש נציגים לעמותה בהנהלה, הייתי שמח אם לפחות את הנושא הזה הם היו טורחים להבהיר או לנסות להבהיר.

מה זאת אומרת "מנהל משא ומתן"? עמוס לוזון פנה למכבי והראה להם שלטב"ח יש סעיף יציאה של 1.5 מ' יורו. אני מאמין שעל הדרך הוא הבטיח להם שמכבי פתח תקווה תחזיר חלק מהכסף שהם יקבלו מהעסקה בעזרת עסקאות סיבוביות (אל תתפלא אם פתאום פתח תקווה ישאילו ממכבי איזה רפי דהן או יגיל ביטון ב200,000 יורו). מבחינת הפועל אין מה לעשות, היא לא יכולה לסרב חוזית להצעה של 1.5 מליון יורו, האדם היחידי שיכול להתנגד לעסקה זה טל בעצמו, אבל כמו שעמוס אמר בעצמו, טל בן חיים לא ימרה את פיו, העניין זה שלהפועל אין מילה בעניין בגלל הסעיף שחרור בחוזה של טל, עמוס לוזון רשמית לא מנהל שום משא ומתן.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:59 
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
עידן ורד, איזה יופי...

עידן ורד אחלה שחקן.

עידן ורד? זה עוד כישלון של חיפה, האוהדים שלהם חושבים מה שאנחנו חושבים על אלרואי כהן.
צריך קודם כל הרכב ראשון חזק. כל השמות הישראלים לא מתאימים להרכב, והמכירה של בן-חיים מפנה מספיק כסף (4 מיליון) בשביל להביא זרים מעולים. אובידיו הרה למשל, שקושר למכבי (וזה כנראה היה סתם ספין), הפועל ביררה עליו והוא היה יקר מדי. עכשיו יש מספיק כסף להביא אותו. זה שחקן ברמה אחרת ממה שיש פה, ולא בכסף גדול. צריך להביא שני זרים כאלה לקישור. מעבר לזה, אם נשאר מספיק כסף להביא איזה זגורי או בוזגלו שיהיו שחקן 12, ועמאשה או אזולאי שיהיה חלוץ שלישי, אז מצוין. אבל בטח שלא לבנות על שחקנים כאלה להרכב. למכור שחקן אחד טוב כמו בן-חיים ולהביא במקומו שני שחקנים פחות טובים/מוכחים/בטוחים, כמו זגורי ועמאשה למשל, זו טעות. וזו בדיוק הטעות שהפועל עשתה בעונה שעברה, שהביאה שחקנים על המשקל ולא קודם כל לפי איכות.

אני מסכים עם רוב הדברים שלך, אבל בגדול, תפסיקו להתייחס לאוהדים התינוקות של מכבי חיפה, הם קהל חסר מושג בכדורגל.

אני לא צריך את הדעה שלהם. אני ראיתי את עידן ורד בעיניים במספיק משחקים. השחקן הכי טוב שם ביי פאר, אף פעם לא הבנתי איך הוא נדחק לספסל. כשהם היו באירופה מול קבוצות החזקות הוא היחידי שהצליח שם לעבור את השחקן שלו.
היום הוא קצת פחות בכושר משחק, אבל אני זוכר שבאותה תקופה חלמתי שהוא יבוא להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:

אין פה שום משא ומתן שנוגע להפועל. לטל בן-חיים יש סעיף שחרור של מיליון וחצי יורו, כל קבוצה יכולה להפעיל אותו ועמוס לוזון לא עובר על שום בכך שהוא משווק אותו. מכבי פ"ת גם יכולה מצידה לוותר על חלק מהסכום שמגיע לה. אם הפועל מקבלת 425 אלף יורו שמגיעים לה היא לא יכולה לבוא בטענות על שום דבר מלבד לעצמה על החוזה המטומטם שעליו היא חתמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 02:00 
בעיקרון, אם הפועל לא ממשת עליו את האופציה בקיץ,
טל בן חיים יכול לעבור בחינם לכל קבוצה שירצה, ואז הלוזונים נשארים עם הזין ביד, ובגלל זה הם לחוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
עידן ורד, איזה יופי...

עידן ורד אחלה שחקן.

אני מסכים עם רוב הדברים שלך, אבל בגדול, תפסיקו להתייחס לאוהדים התינוקות של מכבי חיפה, הם קהל חסר מושג בכדורגל.

אני לא צריך את הדעה שלהם. אני ראיתי את עידן ורד בעיניים במספיק משחקים. השחקן הכי טוב שם ביי פאר, אף פעם לא הבנתי איך הוא נדחק לספסל. כשהם היו באירופה מול קבוצות החזקות הוא היחידי שהצליח שם לעבור את השחקן שלו.
היום הוא קצת פחות בכושר משחק, אבל אני זוכר שבאותה תקופה חלמתי שהוא יבוא להפועל.

כמו שפז אמר בדיון הקודם, חכמת ההמונים. אני לא מאמין בשחקנים שהצוות המקצועי וגם כל האוהדים לא מחזיקים מהם. יכולים להיות מקרים כאלה, אבל הם נדירים, אז למה להתעסק איתם?
ואל תיתפס לעידן ורד, מבחינתי הוא באותה קטגוריה כמו בוזגלו או זגורי (חוץ מהעובדה שחיפה תמצוץ לך כל טיפת דם, כל אגורה וכל שחקן שיש לך עליו, אז לדעתי הוא לא רלוונטי וסתם הנפצה). לבנות עליו להרכב זה חוסר אחריות, אם הוא בא לספסל לא אכפת לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 02:06 
סמל אישי של המשתמש
יובל, מה עשה טב"ח יותר מעידן ורד בקריירה שלו? ברצינות אני שואל. איפה פה חוסר האחריות?
זגורי אני עוד מבין, למרות שתדע לך שזו כבר שנה שלישית ברציפות שהוא משחק לא רע בכלל. העונה כבר עשה התקדמות אדירה ובהתחשב בקבוצה בה שיחק זו עונה ענקית מבחינתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 02:09 
שאלה חשובה שהייתי חייב לשאול - סעיף השחרור של שכטר שהוא 750 אלף יורו כולל גם קבוצות ישראליות או רק לחו"ל?

ואני מקווה שכל שחקן רכש שיוחתם , שיגיע בלי השאלות,בלי סעיפים ובלי חרטות.

לנסות לחשוב על טווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 02:21 
סמל אישי של המשתמש
אנשים צועקים זר זר זר,
הפועל הולכת לחפש עכשיו זר בדיוק לאותה עמדה, זה משהו שקרויף עשה בחודש האחרון עם ארנק קצת יותר מרופד משלנו ולא הצליח.
זה לא דבר קל. להביא שחקן כמו עידן ורד/זגורי/מוגרבי יהיה חכם יותר לדעתי, בצירוף קשר מרכזי זר שפה באמת שאין אופציה ישראלית שתמלא את הציפיות שלי מהתפקיד למעט אייל גולסה.
המשבצת לזר הנוסף תוכל לשמש אותנו בהתאם להתפתחות העונה האירופית והיכולת של שמעון הרוש ואם חס וחלילה אחד הזרים יתגלה כבלוף ונצטרך להחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 02:57 
אם טב"ח באמת היה רוצה הוא היה נשאר , ללא שום קשר לעמוס לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 03:31 
Eros Ramazzotti כתב:
אנשים צועקים זר זר זר,
הפועל הולכת לחפש עכשיו זר בדיוק לאותה עמדה, זה משהו שקרויף עשה בחודש האחרון עם ארנק קצת יותר מרופד משלנו ולא הצליח.
זה לא דבר קל. להביא שחקן כמו עידן ורד/זגורי/מוגרבי יהיה חכם יותר לדעתי, בצירוף קשר מרכזי זר שפה באמת שאין אופציה ישראלית שתמלא את הציפיות שלי מהתפקיד למעט אייל גולסה.
המשבצת לזר הנוסף תוכל לשמש אותנו בהתאם להתפתחות העונה האירופית והיכולת של שמעון הרוש ואם חס וחלילה אחד הזרים יתגלה כבלוף ונצטרך להחליף.

זה תלוי מאיפה מביאים.
למה הולכים על דברים מסובכים? כדי להכשיל את זה מההתחלה.
יש לך פה ליד, ליגה יוונית שהיא אחלה ליגה, למה לא ניסו משם?
יש לך את הליגה הקפריסאית, שיש שם בקבוצות מסויימות שחקנים פי 10 יותר טובים ממה שיש כאן, למה לא ניסו אף פעם משם??
יש לך במרכז-מזרח אירופה את הליגה הפולנית, האוסטרית, הבולגרית(כבר פגענו שם וידוע שהבולגרים מטפחים אחלה כשרונות), גם על אופציה מהליגה הרומנית הייתי הולך, ואפילו הייתי מעיז ללכת לצמרת הסריה ב',כן כן הסריה ב'!!! ליגת משנה!!!! לצ'מפיונשיפ(אלא אם כן זה יקר מדי לנסוע לאנגליה עכשיו), ולבונדסליג.2. לא בושה ללכת לליגות הנמוכות אם שאר האופציות יקרות, בכל זאת מדובר במדינות כדורגל, כל ליגה שניה שם טובה בהרבה מליגת הסמרטוטים שלנו.
זה לא כל כך הזוי כמו שזה נראה, אנשים כאן פשוט התרגלו לזה שעושים סקאוטינג בכל מיני חורים.
מאיפה הביאו את פישונט לדוגמא, מישהו יכול להזכיר לכולם פה??
מאיפה הביאו את ג'ובאני רוסו בשיא, מישהו זוכר??
מאיפה הביאו שחקן כמו גאבור הולמאי??? מאיזה ליגה???
500 אלף יורו זה סכום מכובד לכל הדעות.
ארור האיש שיבזבז את זה או על כל מיני פלופים, או על מאור בוזגלו שלא עשה שום דבר 5 עונות.
תביאו כבר זר לאמצע!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 05:10 
סמל אישי של המשתמש
שאלה קטנה , אם הכל תלוי בעצם בטב"ח והפועל ישכנעו אותו להישאר בזה שייפתחו את המשכורת שלו זה יכול לעזור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 05:16 
אני לא מבין דבר אחד: למה אנחנו לא יכולים לנסות לעשות טרייד עם הלוזונים? יש לנו כ״כ הרבה שחקנים שמתאמנים בצד.
הייתי שולח את אלרואי כהן, מחמוד עבאס, חוטבא ומוסיף כסף ושלום על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 05:44 
לא לעשות איתם שום טריידים ושום דילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 05:51 
כמו שזה נראה כל מה שהעיתונאים יודעים זה שהיום יש פגישה בין חיפה להפועל ובאיזה שחקנים מעוניין כל צד,
כל מילה מעבר לזה על טריידים שנרקמו כבר זה זיון מוח לבינתיים.

עידן ורד יכול להיות רכש טוב הבעיה שיש לו כתף מפלסטיק וכל תאקל באזור שם והוא בחוץ לחודש, גם עאמשה מאוד בינוני ונוטה לפציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 05:56 
Asafas כתב:
אני לא מבין דבר אחד: למה אנחנו לא יכולים לנסות לעשות טרייד עם הלוזונים? יש לנו כ״כ הרבה שחקנים שמתאמנים בצד.
הייתי שולח את אלרואי כהן, מחמוד עבאס, חוטבא ומוסיף כסף ושלום על ישראל.

שתיחתך היום היד למי שחותם על עוד עסקה עם הלוזונים.
כלום,נאדה,לא לעשות איתם עסקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 05:59 
סמל אישי של המשתמש
העיסקאות עם לוזון נראות כבר פחות גרועות מהעיסקאות עם שחר.
לפחות לוזון הביא לנו שחקנים טובים ולא כל הזבל ששחר רוצה להיפטר ממנו.
אגב, קליימן מוכן להיות שוער שני בחיפה לשארנוב ולא שוער שנלחם על ההרכב מול עמוס בהפועל?
ומי שמכניס את דמארי לעסקה עם חיפה, שאלוהים ייקח אותו.

ותמסרו לאנשי השיווק הגאונים בהפועל, שהם יכולים לחשב את ההכנסות מהמנויים לפי מה שנמכר עד עכשיו פלוס מה שנשאר מהארגונים.
לא יהיו הרבה מעבר לזה.
ושער 8 בית קברות במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 06:11 
אנטיגונה כתב:
העיסקאות עם לוזון נראות כבר פחות גרועות מהעיסקאות עם שחר.
לפחות לוזון הביא לנו שחקנים טובים ולא כל הזבל ששחר רוצה להיפטר ממנו.
אגב, קליימן מוכן להיות שוער שני בחיפה לשארנוב ולא שוער שנלחם על ההרכב מול עמוס בהפועל?
ומי שמכניס את דמארי לעסקה עם חיפה, שאלוהים ייקח אותו.

ותמסרו לאנשי השיווק הגאונים בהפועל, שהם יכולים לחשב את ההכנסות מהמנויים לפי מה שנמכר עד עכשיו פלוס מה שנשאר מהארגונים.
לא יהיו הרבה מעבר לזה.
ושער 8 בית קברות במקרה הטוב.

שחר משיג את הכי טוב שהוא יכול לקבוצה שלו בעיניו, אבל הוא איש ישר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 06:15 
באמת שאני לא מבין את הפועל , לא סתם דרשתי שמישהו ידבר , ראבק בעיצומו של מכירת המנויים , לוקחים סגל שהיה נראה שעם חיזוקים נקודתיים יכול לקחת אליפות ואז באבחה אחת מפרקים אותו מכל הכישרון שלו ועוד מול מי ? מול היריבות הישירות שלך למאבק .
בגלל זה צריך להיות כנה ואמיתי עם האוהדים ולומר האם הפרסומים נכונים או לא , אני די בטוח שיש המון אוהדים שפשוט עצרו לחשוב אם הם רוצים לעשות מנוי או לא עד שהמצב יתבהר, כל הוייב הטוב שהיה חוסל ברגע אחד.
פאקינג הולכים להעביר את שוער העתיד תמורת שחקן ששוחרר או דמארי תמורת שני שחקנים אחרים ששוחררו , ואם כל זה לא נכון הגיע הזמן שמישהו יגיד את זה ויפסיק עם מחול השדים .
אז אחרי שחיזקנו את חיפה אנחנו פונים לחזק את מכבי, אני מזכיר לכם שיש עוד שחקן של הפועל חוץ מטב"ח שסגור אצל הגרמנים והוא רק מחכה לזמן הנכון להודיע על כך .

בוקר קשה לכוחותינו , רמון השמיע קול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 06:16 
דיבורים דיבורים.
נראה את מי יביאו. גם ישראלים וגם שני זרים רציניים.
אם יביאו שחקנים טובים ואם ניתן הופעה מרשימה מול הבולגרים, יהיו הרבה מנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 06:23 
אוגוסטוס היל כתב:
דיבורים דיבורים.
נראה את מי יביאו. גם ישראלים וגם שני זרים רציניים.
אם יביאו שחקנים טובים ואם ניתן הופעה מרשימה מול הבולגרים, יהיו הרבה מנויים

אין ישראלים יותר טובים , טב"ח הוא הקשר כנף הכי טוב שיש בליגה ועומר דמארי הוא החלוץ הכי טוב מבין מה שקיים היום בשוק הישראלי .
ולמה לעזאזל לתת את קליימן ככה לחיפה ? , השוער עם הפוטנציאל הכי גדול .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 06:28 
נראה לך שדמארי יילך לחיפה תמורת שני נפלים? אין מצב.
טב"ח בחוץ ועם כל הכבוד לו אפשר למצוא תחליף ראוי.
תביא את מלול, עוד כמה זגורים לספסל ושני זרים רציניים לקישור ויש לך אחלה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 935 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: