תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אתה עומד שם, חסר אונים
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
השתדלתי כל השבוע לא להגיע פסימי לדרבי. האמת היא שגם השתדלתי שלא לחשוב עליו יותר מדי ולהתרכז בו רק היום, בניגוד לרוב האוהדים. שמעתי המון וקראתי המון על תחושות של אנשים לקראת הדרבי. "יום שחור", "סיוט", אלו רק חלק מהדימויים שזכה להם הדרבי האחרון. ואני? החלטתי להיות אופטימי, לתת אמונה בשחקנים, ועל אף התקופה הרעועה בה נמצאת הקבוצה, לדרבי חוקים משלו, והכל יכול להשתנות בו. לטובה או לרעה.

כשחכמון שרק לתחילת המשחק כבר יכולתי להרגיש מה הולך להיות כאן. ההבדל על המגרש לא בא לידי ביטוי בהשוואה אינדיבידואלית בין שחקן אדום לשחקן צהוב, אלא מה שבלט על כר הדשא הייתה הקבוצתיות. מצד אחד רואים קבוצה שכל שחקניה נוגעים בכדור במהלך ההתקפה, מסירות קצרות ומדויקות, תיאום מדויק להפליא והנאה מהמשחק, בעוד מהצד השני קבוצה שמחפשת כל הזמן איך להעיף את הכדור מהחצי שלה, בתקווה שהוא יגיע לאחד משלישיית ההתקפה האדומה, שיצליח לעשות קסמים עם הכדור ומול ההגנה הצהובה. אחרי רבע שעה כבר ראינו איזו שיטה מוצלחת יותר.

גם במחצית האמנתי שעוד אפשר לחזור. כבר היו קאמבקים בכדורגל, גם להפועל. אפילו הרשיתי לעצמי להאמין בכך שהגשם שנפל עלינו מהשמיים יכול לשחק לטובתנו. אבל גם זה לא קרה. ועדיין, דבר לא השתנה על הדשא, אותה שיטה, אותם איבודים, אותן מסירות. אתה לא רואה קבוצת כדורגל, אלא אחד-עשר שחקנים שלובשים, איכשהו, את החולצה האדומה והמכנסיים הלבנים, כשעל חולצתם מתנוסס סמלה של הפועל תל אביב, כאשר כל אחד מהם מרוויח מאות אלפי שקלים בעונה. האם לא די בכך כתמריץ לעלות ולהוכיח את היותכם שחקני כדורגל? כנראה שלא. ללא ספק שכל אחד משחקני המועדון שכח באיזו קבוצה הוא משחק ואיזה מוניטין יש למועדון הזה. מה שבטוח, עם האופי הלוזרי שלו שחקן המועדון התחבר עם הגעתו לאימון הראשון בקבוצה.

היציאה מבלומפילד הייתה לא פשוטה. החגיגה הצהובה בעיניים היא מראה שלא זכור לי כבר שנים, וזה כנראה אומר הכל על התקופה ועל השינוי הרע שעבר על המועדון שלי בשנתיים האחרונות. הפניית הגב לאנשי ושחקני המועדון סימלה את הכל, כי גם לנו כאוהדים מותר להישבר. תראו לי עוד קהל שיעודד את קבוצתו בפיגור 0:4 בדרבי. ההליכה לאוטו לוותה במחשבות אינסופיות על איך יוצאים מזה ואיך לעזאזל התדרדרנו כל כך בן רגע מזכייה בדאבל מדהים, העפלה לליגת האלופות וזכייה בגביע לקבוצה שנראית ככה וחוטפת תבוסות על ימין ועל שמאל עם שחקנים שמקומם בקבוצות תחתית או לאומית.

מגיעים הביתה מיואשים. בעבר כשחזרתי מדרבים בהם הפסדנו לא הייתי מיואש עד כדי כך, הסתכלתי קדימה. אבל הפעם זה שונה. תחושת הייאוש והתסכול מציפה אותך וקשה לראות את העתיד. אתה נזכר שוב במה שקרה לפני שעתיים בבלומפילד, ונזכר בעצמך עומד שם, חסר אונים, מול אלפי צהובים שחוגגים עוד משחק בדרך לאליפות. הגלגל הסתובב, והגיע הזמן שנעכל. מה שבטוח, יותר גרוע מזה לא יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אתה עומד שם, חסר אונים
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
מה שבטוח, יותר גרוע מזה לא יכול להיות.

בטח שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שזה ישמע ציני, ישמע נדוש, ישמע דבילי, אבל -

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר. אני לא רוצה להתחיל לשפוך רגשות כיוון שזה לא יגמר וזה לא יעשה הרבה היגיון,

אבל גם בסוף המשחק, הסתכלתי לשמיים, ואמרתי תודה לאלוהים על חיי ועל כך שדווקא על הפועל נפלתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:00 
מבין אותך.
כמו שהימים היפים לפניי כמה שנים הסתיימו,נחזור אליהם מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:03 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
השתדלתי כל השבוע לא להגיע פסימי לדרבי. האמת היא שגם השתדלתי שלא לחשוב עליו יותר מדי ולהתרכז בו רק היום, בניגוד לרוב האוהדים. שמעתי המון וקראתי המון על תחושות של אנשים לקראת הדרבי. "יום שחור", "סיוט", אלו רק חלק מהדימויים שזכה להם הדרבי האחרון. ואני? החלטתי להיות אופטימי, לתת אמונה בשחקנים, ועל אף התקופה הרעועה בה נמצאת הקבוצה, לדרבי חוקים משלו, והכל יכול להשתנות בו. לטובה או לרעה.

כשחכמון שרק לתחילת המשחק כבר יכולתי להרגיש מה הולך להיות כאן. ההבדל על המגרש לא בא לידי ביטוי בהשוואה אינדיבידואלית בין שחקן אדום לשחקן צהוב, אלא מה שבלט על כר הדשא הייתה הקבוצתיות. מצד אחד רואים קבוצה שכל שחקניה נוגעים בכדור במהלך ההתקפה, מסירות קצרות ומדויקות, תיאום מדויק להפליא והנאה מהמשחק, בעוד מהצד השני קבוצה שמחפשת כל הזמן איך להעיף את הכדור מהחצי שלה, בתקווה שהוא יגיע לאחד משלישיית ההתקפה האדומה, שיצליח לעשות קסמים עם הכדור ומול ההגנה הצהובה. אחרי רבע שעה כבר ראינו איזו שיטה מוצלחת יותר.

גם במחצית האמנתי שעוד אפשר לחזור. כבר היו קאמבקים בכדורגל, גם להפועל. אפילו הרשיתי לעצמי להאמין בכך שהגשם שנפל עלינו מהשמיים יכול לשחק לטובתנו. אבל גם זה לא קרה. ועדיין, דבר לא השתנה על הדשא, אותה שיטה, אותם איבודים, אותן מסירות. אתה לא רואה קבוצת כדורגל, אלא אחד-עשר שחקנים שלובשים, איכשהו, את החולצה האדומה והמכנסיים הלבנים, כשעל חולצתם מתנוסס סמלה של הפועל תל אביב, כאשר כל אחד מהם מרוויח מאות אלפי שקלים בעונה. האם לא די בכך כתמריץ לעלות ולהוכיח את היותכם שחקני כדורגל? כנראה שלא. ללא ספק שכל אחד משחקני המועדון שכח באיזו קבוצה הוא משחק ואיזה מוניטין יש למועדון הזה. מה שבטוח, עם האופי הלוזרי שלו שחקן המועדון התחבר עם הגעתו לאימון הראשון בקבוצה.

היציאה מבלומפילד הייתה לא פשוטה. החגיגה הצהובה בעיניים היא מראה שלא זכור לי כבר שנים, וזה כנראה אומר הכל על התקופה ועל השינוי הרע שעבר על המועדון שלי בשנתיים האחרונות. הפניית הגב לאנשי ושחקני המועדון סימלה את הכל, כי גם לנו כאוהדים מותר להישבר. תראו לי עוד קהל שיעודד את קבוצתו בפיגור 0:4 בדרבי. ההליכה לאוטו לוותה במחשבות אינסופיות על איך יוצאים מזה ואיך לעזאזל התדרדרנו כל כך בן רגע מזכייה בדאבל מדהים, העפלה לליגת האלופות וזכייה בגביע לקבוצה שנראית ככה וחוטפת תבוסות על ימין ועל שמאל עם שחקנים שמקומם בקבוצות תחתית או לאומית.

מגיעים הביתה מיואשים. בעבר כשחזרתי מדרבים בהם הפסדנו לא הייתי מיואש עד כדי כך, הסתכלתי קדימה. אבל הפעם זה שונה. תחושת הייאוש והתסכול מציפה אותך וקשה לראות את העתיד. אתה נזכר שוב במה שקרה לפני שעתיים בבלומפילד, ונזכר בעצמך עומד שם, חסר אונים, מול אלפי צהובים שחוגגים עוד משחק בדרך לאליפות. הגלגל הסתובב, והגיע הזמן שנעכל. מה שבטוח, יותר גרוע מזה לא יכול להיות.

לצערי יש גרוע יותר.
להזכירך, הייתה להפועל עונה בליגת המשנה.
הפועל נאבקה נגד ירידה פעמיים בשנות ה2000.
אז כן יש תקופות קשות תתעודד תזכר שהם אלו שהרגישו ככה ב4 שנים האחרונות עד שזה נהיה כאב קהה ועמום כזה עד שאוהדי מכבי היו מקבלים הפסד בתחושה של נו שיון, וכך הם הרגישו. אז היום אנחנו שם ונקווה שלא לעוד הרבה זמן, אך אין ספק צעדים מכריעים צריכים להיעשות.

אין כאן זבנג וגמרנו, להחתים מאמן ל3 שנים (אחד טוב אבל) ופשוט לתת לו לבנות. כי אין נוסחת קסמים ואין הוקוס פוקוס בכדורגל.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
הכוונה גרוע יותר מבחינת דרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
בטח שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות יותר גרוע, גם מבחינת דרבים. כבר בדקות הראשונות של המשחק ראינו שיש פה קבוצה קבוצה שמשחקת נגד לא-קבוצה. אמרתי לפני המשחק שהדרך היחידה שלנו לנצח זה להרוג את המשחק ולהבקיע גול מקרי. בגול הראשון של מכבי ראינו שזה גמור, כי הפועל 2012-2013 לא מכירה את המושג חזרה מפיגור, אז בטח ובטח שבדרבי זה לא יקרה. אחרי הגול השני כבר הבנתי ששנות ה90 חזרו. במחצית אמרתי למי שדיברתי איתו ששנות ה90 חזרו ואני מעריך שהולך להיגמר בתוצאה שכל כך מאפיינת את שנות ה90 : 4-0. אחרי הגול הרביעי מה שהיה מאוד חשוב זה שישאר ככה, ולא חס וחלילה יגמר בתוצאה הסטורית. ההישג שלנו במשחק הזה זה שנגמר רק 4, כי לפי יחסי הכוחות היה צריך להיגמר בתוצאה הסטורית. בעיקר הרבה תודה לשחקני מכבי, שאחרי הרביעי ריחמו עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: