תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הכרטיס הצהוב שניתן לייני במשחק בוטל - יש תקדים לזה?
הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 10:28 
ספורט5 כתב:
כמה פעמים קורה בכדורגל שנעשה צדק על המגרש? אמש קרה מקרה כזה במשחקה של מכבי ת"א מול ר"ג כשנשרק לרעתה פנדל שלא היה, ועוד בדקה ה-94 במצב של 0:1 לזכותה. הצהובים כבר ראו איך הם מפספסים ניצחון שכבר היה מונח בכיס, אבל ברק לוי הדף והצהובים יצאו עם 3 הנקודות. הסדר שב למקומו, אך לאיגוד השופטים זה לא מספיק שהתוצאה על המגרש עשתה צדק עם הצהובים. הבוקר (ראשון) נודע לאתר ערוץ הספורט כי באיגוד החליטו לבטל את הכרטיס הצהוב שנשלף לשרן ייני בעקבות נגיעת היד לכאורה שגרמה לפנדל.

בדו"ח שהגיש השופט גיא ברגר שניהל את ההתמודדות לאיגוד השופטים, נמחק שמו של קפטן מכבי ת"א כמי שקיבל צהוב. באיגוד השופטים תמכו בהחלטת השופט בנושא. מבקר השופטים במשחק טלאל דראוושה, העביר לאיגוד השופטים כי מי שהטעה את השופט בהחלטה בפנדל הוא הקוון יחיאל חלובה שאף הודה בפני המבקר בחדר ההלבשה כי אמר במערכת השמע לברגר שראה נגיעת יד.

באיגוד שמחו על הכנות, אך כידוע, האחריות על ההחלטות במשחק מוטלת על השופט הראשי. עתה נשאלת השאלה, אם לא היה נעשה צדק על המגרש, ישראל זגורי היה כובש את הפנדל והמשחק היה מסתיים ב-1:1, עדיין היו מבטלים לייני את הכרטיס? ואם כן, היו מבטלים את השער ומחזירים למכבי ת"א נקודות?

כן, יש לנו בעיות משלנו, מה אני מסתכל בכלל על מ*בי, קודם אנחנו נהיה קבוצה ואז נבדוק אחרים, וכו'.

יש דבר כזה ששופט מוציא במהלך המשחק צהוב לשחקן, ואז לא רושם את בדו"ח השיפוט (אני מניח כי כבר אמרו לו מהטלוויזיה שהוא טעה)?
זה קרה כבר בארץ? כי אין לי בעיה שיתחילו לבחון בדיעבד החלטות של שופטים ולבטל על סמך טלוויזיה, אבל אני רוצה להבין אם זה הולך להמשיך עכשיו, בכל קבוצות הליגה.
או ששומרים את כל התקדימים השליליים להפועל, וכל התקדימים החיוביים למחלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הכרטיס הצהוב שניתן לייני במשחק בוטל - יש תקדים לזה?
הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 10:32 
פשוט מרתיח. אני לא צריך להזכיר פה למישהו על הצהוב השני שטוטו קיבל שבגללו נעדר משני משחקים שאחד מהם הדרבי. אף אחד לא היה מוכן לשמוע על ביטול

בושה וחרפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
זונות של מיצ'י

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 10:34 
בא לי להקיא :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
מה שמצחיק שלא מדובר בביטול של ההתאחדות או משהו אחרי דיונים מעמיקים, אלא השופט החליט על דעת עצמו לבטל ולא לרשום בדו״ח.
בדיחה, כל ליצן לוקח את החוק לידיים שלו וקובע תקדימים.
המדינה הזאת צריכה להכחד כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
ביזיון ממדרגה ראשונה.
ככה זה ששופטים שנעזרים בטלוויזיה (ע"ע: הגול של בית"ר במשחק האליפות שלנו) לא נענשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
רק אל תבנו על זה שאם זה קרה למ*בי, זה ישמש תקדים עבורנו. אולי ההיפך - יחליטו בדיעבד להעניש שחקנים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 11:52 
עזבו את זה.
שימו לב שמשחק שני ברציפות שטועים טעות קטנה נגד מכבי איגוד השופטים ישר יוצא נגד שופטי המשחק.
מקרה כזה קרה פעם בהפועל ? בחיים לא ! תמיד מגבים אותם.
מה אתמול שלא נשרק לטובתנו ? האם מישהו הזכיר את זה בכלל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 11:57 
אל תדאג.
הוזכר.

ציטוט:
ובמקרה אחר לגמרי, בהפועל ת"א טענו לפנדל שלא נשרק עבורם בהפסד 3:0 לנתניה בבלומפילד. איגוד השופטים תמך בהחלטה של השופט זיו אדלר שלא לשרוק לפנדל לטובת האדומים שדרשו בעיטת 11 מטרים אחרי הכשלה של עומר דמארי מצידו של עידו לוי.

"אדלר היה מטר מהאירוע וגם בצילומי הטלוויזיה קשה לקבוע בוודאות שהיתה דריכה על עומר דמארי", אמרו באיגוד. המבקר אריה וולף נתן גם הוא גיבוי לשופט המרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 11:58 
ד"א, ספורט5 שינו לחלוטין את הכתבה, וכרגע הם אומרים שהכרטיס הצהוב נשלף במהלך המשחק לגרסיה, והשינוי היה שבדו"ח השיפוט הוא שהכרטיס עבר לייני.
בדף המשחק שבאתר ההתאחדות מופיע כרטיס צהוב לייני.
בקיצור, אין לי מושג כבר מה קרה.

נערך לאחרונה על ידי Kyahs בתאריך 03 פברואר 2013, 12:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 11:59 
Kyahs כתב:

ציטוט:
ובמקרה אחר לגמרי, בהפועל ת"א טענו לפנדל שלא נשרק עבורם בהפסד 3:0 לנתניה בבלומפילד. איגוד השופטים תמך בהחלטה של השופט זיו אדלר שלא לשרוק לפנדל לטובת האדומים שדרשו בעיטת 11 מטרים אחרי הכשלה של עומר דמארי מצידו של עידו לוי.

"אדלר היה מטר מהאירוע וגם בצילומי הטלוויזיה קשה לקבוע בוודאות שהיתה דריכה על עומר דמארי", אמרו באיגוד. המבקר אריה וולף נתן גם הוא גיבוי לשופט המרכזי.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 12:31 
Kyahs כתב:
ד"א, ספורט5 שינו לחלוטין את הכתבה, וכרגע הם אומרים שהכרטיס הצהוב נשלף במהלך המשחק לגרסיה, והשינוי היה שבדו"ח השיפוט הוא שהכרטיס עבר לייני.
בדף המשחק שבאתר ההתאחדות מופיע כרטיס צהוב לייני.
בקיצור, אין לי מושג כבר מה קרה.

דרך אגב גם אני לא הבנתי את העניין הזה היום בידיעות.
הריי במשחק עצמו היה כתוב שגרסיה וגם לוגסי קיבלו צהובים לאחר המקרה.
ייני לא קיבל שום צהוב לכן לא ברור איך בוטל צהוב שלא ניתן?!

Kyahs כתב:
אל תדאג.
הוזכר.

ציטוט:
לאחר שראיתי את התקציר אני מצטער אבל זה לא פנדל של 100%, ממש גבולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: