ספורט5 כתב:
כמה פעמים קורה בכדורגל שנעשה צדק על המגרש? אמש קרה מקרה כזה במשחקה של מכבי ת"א מול ר"ג כשנשרק לרעתה פנדל שלא היה, ועוד בדקה ה-94 במצב של 0:1 לזכותה. הצהובים כבר ראו איך הם מפספסים ניצחון שכבר היה מונח בכיס, אבל ברק לוי הדף והצהובים יצאו עם 3 הנקודות. הסדר שב למקומו, אך לאיגוד השופטים זה לא מספיק שהתוצאה על המגרש עשתה צדק עם הצהובים. הבוקר (ראשון) נודע לאתר ערוץ הספורט כי באיגוד החליטו לבטל את הכרטיס הצהוב שנשלף לשרן ייני בעקבות נגיעת היד לכאורה שגרמה לפנדל.
בדו"ח שהגיש השופט גיא ברגר שניהל את ההתמודדות לאיגוד השופטים, נמחק שמו של קפטן מכבי ת"א כמי שקיבל צהוב. באיגוד השופטים תמכו בהחלטת השופט בנושא. מבקר השופטים במשחק טלאל דראוושה, העביר לאיגוד השופטים כי מי שהטעה את השופט בהחלטה בפנדל הוא הקוון יחיאל חלובה שאף הודה בפני המבקר בחדר ההלבשה כי אמר במערכת השמע לברגר שראה נגיעת יד.
באיגוד שמחו על הכנות, אך כידוע, האחריות על ההחלטות במשחק מוטלת על השופט הראשי. עתה נשאלת השאלה, אם לא היה נעשה צדק על המגרש, ישראל זגורי היה כובש את הפנדל והמשחק היה מסתיים ב-1:1, עדיין היו מבטלים לייני את הכרטיס? ואם כן, היו מבטלים את השער ומחזירים למכבי ת"א נקודות?
כן, יש לנו בעיות משלנו, מה אני מסתכל בכלל על מ*בי, קודם אנחנו נהיה קבוצה ואז נבדוק אחרים, וכו'.
יש דבר כזה ששופט מוציא במהלך המשחק צהוב לשחקן, ואז לא רושם את בדו"ח השיפוט (אני מניח כי כבר אמרו לו מהטלוויזיה שהוא טעה)?
זה קרה כבר בארץ? כי אין לי בעיה שיתחילו לבחון בדיעבד החלטות של שופטים ולבטל על סמך טלוויזיה, אבל אני רוצה להבין אם זה הולך להמשיך עכשיו, בכל קבוצות הליגה.
או ששומרים את כל התקדימים השליליים להפועל, וכל התקדימים החיוביים למחלה?