תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 23:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תוריד ת'דגל
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 22:04 
אחרי משחק קודם שהחברה משורה מעלינו החליטו לשפוך קולה ולנסות להרביץ לאחד מאיתנו שהחזיק את הדגל
היום כל פעם שהרימו דגל החברה האלה צעקו להוריד אותו
אז אם אתם קוראים פה- תעברו לשער 4 ! אתם יושבים סתם בגוש ומפריעים לעידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תוריד ת'דגל
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
לקחתי לתשומת ליבי,
משחק הבא אשב בשער 4.

~נעול~

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 22:26 
תגיד לי ילד בלונדיני מחוצ'קן ואיש טיפש מה נראה לך?!!?
אתה רוצה להניף תדגל לך אחורה ככה שאולי לא תסתיר לאף אחד. אנשים בסופו של דבר רוצים לראות את המשחק, אפשר לעודד תוך כדי שצופים. גם בקרית שמונה הפרעת לכולם לראות את המשחק למרות שביקשו ממך להוריד תדגל כי אתה מסתיר, מזלך ששם היו יותר אנשים עם משפחות שלא רצו לריב.

אתה רוצה לעודד ?!
תצרח בקול הכי חזק שלך, הדגל הוא אביזר ללפני המשחק במחצית ובסיומו מעבר לכך הוא מפריע לאנשים לראות את המשחק שבשביל זה הם באו בסופו של דבר.

ואל תזיין לי תשכל על לראות את המשחק משער אחר כי בסופו של דבר כל החברה שמעודדים צופים במשחק וגם אתה צופה במשחק, רק חבל שאתה מסתיר לאנשים אחרים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תוריד ת'דגל
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 22:58 
אז בתור אחד שעמד מאחוריך ועודד בלי הפסקה אני תומך מכל הלב באותם אנשים. דגלים קטנים מפריעים לי אבל אני מתגבר, דגל כזה חוסם את כל המגרש ואי אפשר להניף אותו באמצע משחק
כל הכבוד לאלה שביקשו להוריד (שגם ביקשו יפה ובלי אלימות, יש לציין..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 23:06 
Red Nightmare כתב:
אתה רוצה להניף תדגל לך אחורה ככה שאולי לא תסתיר לאף אחד. אנשים בסופו של דבר רוצים לראות את המשחק, אפשר לעודד תוך כדי שצופים. גם בקרית שמונה הפרעת לכולם לראות את המשחק למרות שביקשו ממך להוריד תדגל כי אתה מסתיר, מזלך ששם היו יותר אנשים עם משפחות שלא רצו לריב.

אתה רוצה לעודד ?!
תצרח בקול הכי חזק שלך, הדגל הוא אביזר ללפני המשחק במחצית ובסיומו מעבר לכך הוא מפריע לאנשים לראות את המשחק שבשביל זה הם באו בסופו של דבר.

ואל תזיין לי תשכל על לראות את המשחק משער אחר כי בסופו של דבר כל החברה שמעודדים צופים במשחק וגם אתה צופה במשחק, רק חבל שאתה מסתיר לאנשים אחרים.

לא יודע על איזה בלונדיני מחוצ'קן אתה מדבר אבל זה לא אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 23:08 
Noam כתב:
אז בתור אחד שעמד מאחוריך ועודד בלי הפסקה אני תומך מכל הלב באותם אנשים. דגלים קטנים מפריעים לי אבל אני מתגבר, דגל כזה חוסם את כל המגרש ואי אפשר להניף אותו באמצע משחק

כמו הקודם, הדגל הגדול זה לא מה שאני מדבר עליו אני הייתי עם דגל קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
מחקר מדעי הוכיח שהשחקנים רצים יותר מהר כשהם רואים דגל. לא חשוב אפילו איזה דגל.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 23:26 
bloodbrother כתב:

כן אבל אתה תומך באלי טביב אז אין סיבה להאמין לך.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
bloodbrother כתב:

כן אבל אתה תומך באלי טביב אז אין סיבה להאמין לך.

:HEART2:
צא דיבוק צאאאאא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 01:33 
סופר מריו כתב:
Noam כתב:

כמו הקודם, הדגל הגדול זה לא מה שאני מדבר עליו אני הייתי עם דגל קטן

הדגלים הקטנים אמנם מפריעים רק בצורה חלקית, אבל זה שנופף לידי לא היה ממש שורה מלפני אלא כמה
בכל מקרה זה יותר גבולי מהדגל הגדול, אבל לשלוח אנשים לשער 4 בגלל זה זה ממש אידיוטי.. בן אדם יכול לעודד משחק שלם ובכל זאת לרצות לראות את המשחק בלי דגל שתקוע לו בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
הכי קל לא להסתיר לעצמך ולא להבין על מה מתלוננים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 02:48 
Red Nightmare כתב:

אתה רוצה לעודד ?!

אתה מדבר על המשחק שנה שעברה בקריית שמונה??
היה גוש מעודד. בגוש המעודד הבחור הניף דגל. באו כל מיני משפחות לגוש המעודד והפעמים היחידות שהם פתחו את הפה במשחק היה בשביל להגיד לבחור שיוריד את הדגל. גם אני הייתי שם, וגם לי הדגל הפריע לראות, והעדפתי לעמוד שם בכל זאת ולעודד. מפריע לכם? אפשר לעבור מקום.

בבלומפילד יש גוש מעודד. בגוש המעודד יש דגלים אם אתם רוצים או לא. הגוש המעודד בגודל של בקושי חצי שער (ועוד במקום לא הכי אטרקטיבי). זה לא סוד איפה נמצא הגוש המעודד. כשאני מגיע לבלומפילד, אני מצד אחד רוצה לעודד עד כמה שאני יכול, ומצד שני רוצה לראות את המשחק ולכן אני יושב טיפה הצידה מהגוש המעודד. מציע לך לעשות אותו דבר אם דגלים מפריעים לך להינות מהמשחק.

להגיד למישהו להוריד את הדגל בגוש המעודד זה כמו להגיד למישהו לשבת בשער 5/ לעמוד בשער 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 04:19 
משהו יכול להסביר את צבע הדגלים בשער5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 04:19 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 04:25 
מתנחל אדום כתב:
Red Nightmare כתב:

אתה רוצה לעודד ?!

אתה מדבר על המשחק שנה שעברה בקריית שמונה??
היה גוש מעודד. בגוש המעודד הבחור הניף דגל. באו כל מיני משפחות לגוש המעודד והפעמים היחידות שהם פתחו את הפה במשחק היה בשביל להגיד לבחור שיוריד את הדגל. גם אני הייתי שם, וגם לי הדגל הפריע לראות, והעדפתי לעמוד שם בכל זאת ולעודד. מפריע לכם? אפשר לעבור מקום.

בבלומפילד יש גוש מעודד. בגוש המעודד יש דגלים אם אתם רוצים או לא. הגוש המעודד בגודל של בקושי חצי שער (ועוד במקום לא הכי אטרקטיבי). זה לא סוד איפה נמצא הגוש המעודד. כשאני מגיע לבלומפילד, אני מצד אחד רוצה לעודד עד כמה שאני יכול, ומצד שני רוצה לראות את המשחק ולכן אני יושב טיפה הצידה מהגוש המעודד. מציע לך לעשות אותו דבר אם דגלים מפריעים לך להינות מהמשחק.

להגיד למישהו להוריד את הדגל בגוש המעודד זה כמו להגיד למישהו לשבת בשער 5/ לעמוד בשער 2.

מי אתה שתגיד לי איפה לשבת ועוד במשחק חוץ?!
אני יעודד ואשיר אבל במקום לעודד אנשים רצו לצעוק עליו שיוריד את הדגל. אין לי בעיה לשיר ולעודד אבל כאשר אני מנסה להתרכז ולהזיז את הראש בהתאם לנופת הדגל מצטער קשה לי להתרכז בעידוד.
ושהילד כאפות הבלונדיני המחוצ'קן ילך קיבנימאט שידרס על ידי עגלת סופר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 07:13 
מרכז שער 5 הוא מקום לעודד וליצור אווירה.
המקום הזה מהווה בקושי 5% מכלל המקומות בבלומפילד.
מי שמתעקש לשבת שם שילמד להתמודד עם דגלים, עם דחיפות ועם שלל דברים שיזרקו עליו אם לא יעודד.
מי שלא יכול להתמודד עם זה שיזדיין משם.

שבוע טוב וכוסאמאמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:

:ROSE:

לדעתי זה נושא מספיק חשוב כדי שתפתח עליו אשכול נפרד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: