Red Nightmare כתב:
תגיד לי ילד בלונדיני מחוצ'קן ואיש טיפש מה נראה לך?!!?
אתה רוצה להניף תדגל לך אחורה ככה שאולי לא תסתיר לאף אחד. אנשים בסופו של דבר רוצים לראות את המשחק, אפשר לעודד תוך כדי שצופים. גם בקרית שמונה הפרעת לכולם לראות את המשחק למרות שביקשו ממך להוריד תדגל כי אתה מסתיר, מזלך ששם היו יותר אנשים עם משפחות שלא רצו לריב.
אתה רוצה לעודד ?!
תצרח בקול הכי חזק שלך, הדגל הוא אביזר ללפני המשחק במחצית ובסיומו מעבר לכך הוא מפריע לאנשים לראות את המשחק שבשביל זה הם באו בסופו של דבר.
ואל תזיין לי תשכל על לראות את המשחק משער אחר כי בסופו של דבר כל החברה שמעודדים צופים במשחק וגם אתה צופה במשחק, רק חבל שאתה מסתיר לאנשים אחרים.
אתה מדבר על המשחק שנה שעברה בקריית שמונה??
היה גוש מעודד. בגוש המעודד הבחור הניף דגל. באו כל מיני משפחות לגוש המעודד והפעמים היחידות שהם פתחו את הפה במשחק היה בשביל להגיד לבחור שיוריד את הדגל. גם אני הייתי שם, וגם לי הדגל הפריע לראות, והעדפתי לעמוד שם בכל זאת ולעודד. מפריע לכם? אפשר לעבור מקום.
בבלומפילד יש גוש מעודד. בגוש המעודד יש דגלים אם אתם רוצים או לא. הגוש המעודד בגודל של בקושי חצי שער (ועוד במקום לא הכי אטרקטיבי). זה לא סוד איפה נמצא הגוש המעודד. כשאני מגיע לבלומפילד, אני מצד אחד רוצה לעודד עד כמה שאני יכול, ומצד שני רוצה לראות את המשחק ולכן אני יושב טיפה הצידה מהגוש המעודד. מציע לך לעשות אותו דבר אם דגלים מפריעים לך להינות מהמשחק.
להגיד למישהו להוריד את הדגל בגוש המעודד זה כמו להגיד למישהו לשבת בשער 5/ לעמוד בשער 2.