תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 07:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות סופ"ש 27-28/12 (רק מידע!)
הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 08:02 
ישראל היום
ארתור סיכם בהפועל
הקשר הפורטוגלי של ביירה מאר אמור לחתום לשנתיים וחצי, לאחר שסגר את תנאיו בעל פה מול אלי טביב דניאל ססארץ' חתם במכבי חיפה בית"ר ירושלים נגד הבקרה
רותם גרוסמן, ליאב נחמני ויורי ילון
בזמן שטוטו תמוז מחכה להצעה אטרקטיבית יותר מזו של מונאקו, ממשיך אלי טביב במאמצי החיזוק גם ממיאמי :LOL2: .
אמש סיכם הבעלים בעל פה עם קשר ביירה מאר, הפורטוגלי ארתור על חוזה לשנתיים וחצי. הצדדים עוד צריכים להחליף ביניהם את טיוטות ההסכם, על מנת להבטיח את מעברו של ארתור למדי הפועל ת"א.
הבעלים גם הגיש הצעה לוולנטין ,'רוברז שחקנה הצרפתי של מאריטימיו הפורטוגלית, אך הפער בין הצדדים גדול.
מאמן הפועל ת"א ניצן שירזי החליט לשנות טקטיקה בכל הנוגע ליחס שלו כלפי שחקניו, ולאחר ההפסד בגמר גביע הטוטו הוא ערך אסיפה קבוצתית קשה שבמהלכה זעם על שחקניו.
"מעכשיו תהיה פה משמעת כי נמאס לי מהדיבורים, לא תהיה פה יותר שכונה כי אקנוס אתכם על כל דבר," הבטיח שירזי. לאחר מכן פנה המאמן לכמה שחקנים באופן אישי, בהם נוסא איגייבור, שכעס על חילופו וירד לחדר ההלבשה בלי ללחוץ את ידו של שירזי: "לא כיבדת את החברים שלך, אני אקנוס אותך באלפי דולרים ואתה תשב עם כולם בספסל." גם הקשר רועי גורדנה ננזף. "כשהחלפתי אותך מול הפועל חיפה יצאת מהצד ולא כיבדת את החברים שלך, ולכן אני קונס אותך 1,000-ב שקלים, אבל אתה צדיק אז תתרום לבית הכנסת ותביא את הקבלה," הפליא המאמן. גם עומרי קנדה זכה לשיחת ביקורת אישית, בה הובהר לו שהוא חוזר לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש 27-28/12 (רק מידע!)
הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 09:02 
סוכנים הציעו להפועל בלם סנגלי בשם מוחמאד סאר שמשחק בגנק עם אליניב ברדה.
בן 28, שווי לפי טראנספרמארקט 700 אלף יורו, מסיים חוזה בסוף העונה וכנראה אמור לקבל שחרור בחינם בימים הקרובים.
העונה הוא לא שותף במדים של גנק למעט במשחק ההפסד בצ'מפיונס 7:0 לולנסיה, כשנכנס במחצית. בעונה שעברה היה בסגל של הרקולס הספרדית אבל שותף בשני משחקים בלבד, כשבעבר שיחק חמש שנים בסטאנדרט ליאז' ומשחק בודד במדים של מילאן.
אגב בשנה שעברה הוא הוצע למכמבי תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 09:09 
עסקת ההשאלה של פצ'אלקה לסלובן בראטיסלבה נחתמה סופית אתמול. יושאל לחצי שנה לאחריה בכל מקרה הוא מסיים חוזה בהפועל תל אביב וישוחרר בחינם.
פצ'אלקה התראיין ואמר שהוא צפוי לחזור לאימונים לקראת אמצע פברואר.
על ישראל והפועל הוא אמר: "היציאה שלי לחו"ל לא הייתה קלה אבל הרווחתי חוויה מבחינת הכדורגל והחיים. אין לי שום דבר רע להגיד על החיים בישראל או כנגד האנשים שם. הפועל נתנה לי הרבה. הסטייל של המשחק שם שונה לגמרי מסלובקיה, כולם נמצאים כל הזמן בתנועה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
המחאה מתרחבת: שלטים נגד טביב גם בצמתים
אוהדי הפועל תל אביב ממשיכים עם המחאה,
ואף מרחיבים את הצעדים נגד הבעלים אלי טביב,
שנמצא עדין במיאמי. הבוקר נתלו שלטים במחלף
הכפר הירוק, מתרומה של אוהדי הקבוצה משער 1

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3384

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 12:12 
פישונט כתב:
עסקת ההשאלה של פצ'אלקה לסלובן בראטיסלבה נחתמה סופית אתמול. יושאל לחצי שנה לאחריה בכל מקרה הוא מסיים חוזה בהפועל תל אביב וישוחרר בחינם.
פצ'אלקה התראיין ואמר שהוא צפוי לחזור לאימונים לקראת אמצע פברואר.
על ישראל והפועל הוא אמר: "היציאה שלי לחו"ל לא הייתה קלה אבל הרווחתי חוויה מבחינת הכדורגל והחיים. אין לי שום דבר רע להגיד על החיים בישראל או כנגד האנשים שם. הפועל נתנה לי הרבה. הסטייל של המשחק שם שונה לגמרי מסלובקיה, כולם נמצאים כל הזמן בתנועה".

אני די בטוח שהוא חתם לשנתיים וחצי בינואר שעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
הבורר החליט: הפועל תפצה את דואני בכ-180 אלף ש"ח

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14827.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 20:25 
אבוטבול צלע על הקרסול היום באימון, זכר למכה שקיבל מול ק"ש
בספק למשחק ביום ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
יהלי סובול בריאיון ל7 לילות הזכיר את המחאה והביע תמיכה, ירד על טביב ואמר שצריך לקדם את החוק שמישהו מבחוץ ישגיח שהכסף של המועדון לא הולך לכיסים פרטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
תמוז: מונאקו מציעה סכום שקשה לסרב לו

האם טוטו תמוז בכל זאת יעזוב את הפועל תל אביב לטובת מונאקו? חלוץ הפועל תל אביב אמר היום (שבת) לחבריו באימון כי ההצעה של הצרפתים היא כזו שקשה מאוד לסרב לה. "זה נראה כאילו הוא מתכוון ללכת על זה", אמר שחקן בקבוצה. כזכור, הצרפתים מוכנים לשלם את הסכום שנקבע על ידי הבורר - 1.5 מיליון יורו אולם מכיוון שמדובר בקבוצה הנמצאת בתחתית הליגה השניה, מבחינה מקצועית לא מדובר בהתקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 20:41 
בספורט 5 הכותרת שונתה ל- "טוטו לשירזי - אני עוזב". שכרו 800 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: